ay evde yatip dinlenicem diye sevinsene kuzumay kızlar bütün modum düştüben izine çıkacağım diye yerime birini arıyorlar şuanda ona cv doldurtuyorum gelen kıza kendinmi kovulmuş gibi hissediyorum
korkma kuzum , diyetle halledersinKizlar gebelik şekerim cikti
Bu ne demek oluyor korktum
kansızlık cikti
Endokrine yönlendirdi
Bebegime zararı olur mu
ne biliyim işimi çalıştığım kişileri falan çok seviyorum hiçbir zaman iki taraf olarak ta birbirimizi kırmadık bi hüzünlendimay evde yatip dinlenicem diye sevinsene kuzum
ben yerime gecicek kisiyi hamile oldugumu ogrendigim an egitmeye baslamistim
korkma kuzum , diyetle halledersin
Bende de var . gunde 6 kere olcuyorum yemek oncesi ve sonrasi.
kuru meyve , beyaz ekmek , hamur isi , muz fln gbi cok karbonhidratli ve nisastali besinler tuketmedim hemen 2 haftada kontrol altina aldik.
Ya bebek iri olabiliyormus yada insulin emilmedigi icin bebegi besleyen damarlarda birikip bebege besin gitmesini engelleyebiliyormus ama bu ikiside cok uc nokta.
Yetmezse hemen esinizi gonderirsiniz alir gelir. Benim planim o :)En son 15e karar verip bıraktım içine yeterli olur diye düşünüyorum bi biberon kaldı sadece emmezse diye ona da karar verirsem çantamız bitiyor inşallah 33. Hafta sonu gibi sağlıkla gelsinler inşallah
Yanlis hatırlamıyorsam benim hemsirem 32 ya da 34 e kadar yapıyoruz demişti. Korkma hiçbir şey olmaz. Hastane ortamında doğuracaksin zaten. Bazı doktorlar yaptırmıyor bile.Merhaba kızlar ,benim tetanoz aşım tatil sebebiyle ve aile hekimi takibimin olmaması sebebiyle 1-2 hafta geç yapılmıştı neyse sonra zamanı geldiğinde sağlık ocağı aşının bittiğini 2 hafta gelmeyeceğini söyledi neyse 2 hafta daha geçti ben grip gibi oldum hemşire bu şekilde yapmıyoruz dedi ve bugün aşı için gittiğimde 30 haftadan sonra aşı yapmıyoruz dediler doğumu tetikleme ihtimali falan varmışyani ben doğuma tek doz aşıyla gireceğim , sanki stresim yetmiyormuş gibi bir de böyle bir şey çıktı
Silvernurse aldım ben xl modelindenMerhabalar gümüş kapak alan veya daha önce kullanan var mı aramızda? Alanlar Marka olarak hangisini aldınız?
Hastanede vermiyorlar mı bebek bezini bizde mi götüreceğiz ?Merhaba hanımlar bi sorum var size hastane çantanıza kaç adet bebek bezi koydunuz benim sezeryan olacağı için 2 gün kalıcam garanti karar veremedim
Aaa aa nasıl ya ben ekim başı 2. Doz olacağım; 33. Hafta olucak hemde hiç öyle birşey demedi.Merhaba kızlar ,benim tetanoz aşım tatil sebebiyle ve aile hekimi takibimin olmaması sebebiyle 1-2 hafta geç yapılmıştı neyse sonra zamanı geldiğinde sağlık ocağı aşının bittiğini 2 hafta gelmeyeceğini söyledi neyse 2 hafta daha geçti ben grip gibi oldum hemşire bu şekilde yapmıyoruz dedi ve bugün aşı için gittiğimde 30 haftadan sonra aşı yapmıyoruz dediler doğumu tetikleme ihtimali falan varmışyani ben doğuma tek doz aşıyla gireceğim , sanki stresim yetmiyormuş gibi bir de böyle bir şey çıktı
Merhaba kızlar ,benim tetanoz aşım tatil sebebiyle ve aile hekimi takibimin olmaması sebebiyle 1-2 hafta geç yapılmıştı neyse sonra zamanı geldiğinde sağlık ocağı aşının bittiğini 2 hafta gelmeyeceğini söyledi neyse 2 hafta daha geçti ben grip gibi oldum hemşire bu şekilde yapmıyoruz dedi ve bugün aşı için gittiğimde 30 haftadan sonra aşı yapmıyoruz dediler doğumu tetikleme ihtimali falan varmışyani ben doğuma tek doz aşıyla gireceğim , sanki stresim yetmiyormuş gibi bir de böyle bir şey çıktı
ynen çantanı hazırla canım bende hazırlarım ama sadece bebeğin ürünleri kendi pijamalarım falan daha gelmedi kargodalqr onlarda geldi mi tamamdır çanta tamamenBen hiç hazır değilim en azından öylesine bir çanta yapsaydım acil bşr durum için iyi olacaktı bu hafta sonu bari elimdekilerle bir çanta hazırlayayım da sonra eklemeler yaparım artık
Hiç yaptırmayalarda var bazı doktorlar istemiyor birlikte stres yapma kendine canımMerhaba kızlar ,benim tetanoz aşım tatil sebebiyle ve aile hekimi takibimin olmaması sebebiyle 1-2 hafta geç yapılmıştı neyse sonra zamanı geldiğinde sağlık ocağı aşının bittiğini 2 hafta gelmeyeceğini söyledi neyse 2 hafta daha geçti ben grip gibi oldum hemşire bu şekilde yapmıyoruz dedi ve bugün aşı için gittiğimde 30 haftadan sonra aşı yapmıyoruz dediler doğumu tetikleme ihtimali falan varmışyani ben doğuma tek doz aşıyla gireceğim , sanki stresim yetmiyormuş gibi bir de böyle bir şey çıktı
Valla isim konusunda biz de kararsızızKızlar biz hala isim konusunda netleşmedik yaşöyle kız isimleri neler düşünüyorsunuz veya beğendiğiniz
Masal diye konuştuk ama pişman olur muyuz bilmiyorum normalde ben insanları hiç takmam ama şu son 1 2 haftadır hormonlar tavan galibaneymiş anlamı olan bi isim olsa daha güzel olmaz mıymış
Bizde eşimle ilk masal dedik(16. Haftada) ama ileride hoşumuza giden isim olursa değiştirir demiştik
Açlık ve tokluklar nasıl çıkıyor peki ben her zaman yüzde yüz dikkat edemiyorum birçok değerim de düştü zaten protein,Demir,kalsiyum kan değerleri vs muz da incir de yediğim oluyor hemen ayran tüketiyorum kuru yemişle dengelemeye çalışıyorum falan ama bazen sınırı geçiyor sık sık bebeği kontrol ettiriyorum onda sıkıntı yok şüküray evde yatip dinlenicem diye sevinsene kuzum
ben yerime gecicek kisiyi hamile oldugumu ogrendigim an egitmeye baslamistim
korkma kuzum , diyetle halledersin
Bende de var . gunde 6 kere olcuyorum yemek oncesi ve sonrasi.
kuru meyve , beyaz ekmek , hamur isi , muz fln gbi cok karbonhidratli ve nisastali besinler tuketmedim hemen 2 haftada kontrol altina aldik.
Ya bebek iri olabiliyormus yada insulin emilmedigi icin bebegi besleyen damarlarda birikip bebege besin gitmesini engelleyebiliyormus ama bu ikiside cok uc nokta.
Iyi geldi yazınızBu aralar hepimizin duygulari cok karisik. Ben de herseyden suphelenmeye basladim. Her gece ruyalarimda hazirliksiz cantasiz doguma gidiyorum.
Hic endiselenmeyin. Guzel beslenirseniz, doguma kadar da cok sismeden saglikla gidersiniz. Yazmayi unuttum. Bana parmaktan olcum yaptigim bir kan sekeri olcme cihazi vermislerdi. Eger patates ve pirinc tuketir isem, seker yuksek cikiyordu. Ancak boyle proteinli (kofte-tavuk-mercimek-nohut vs) yersem, salata tuketirsem yaninda sekerim normal cikiyordu. Bir de tavsiyem beyaz ekmek yerine eksi mayali bulursaniz, kahvalti ve oglen ogunlerinizde onu tuketin. Cok dengeliyor. Hersey yolunda gidecek, siz de son haftalara cok saglikli beslenmis gireceksiniz.
Bizde netlesemedik isim konusundaValla isim konusunda biz de kararsızızben en başından beri güneş diyorum eşim de yanına bir isim koyacak ama karar veremedi dedim o zaman tek güneş kalsın madem
HaklısınızYetmezse hemen esinizi gonderirsiniz alir gelir. Benim planim o :)
Hepsiburadadan bir kasik biberon aldim, ne olur ne olmaz diye. Dilerim ihtiyacimiz olmaz.
Benim de insallah bugun aksam kapanacak canta. Gecelik ve pijama setlerini disarida askida tutuyorum kirismasin diye. Hemen icine atip kapatip cikarim, nasil olsa sezeryan gunu belli olacak diye dusunuyorum (insallah ayarlanan vakitte ve programli gelir bebek).
Cantaya 3 tane hastane cikisi koymustum, kardesimle konustum. Dediki, 1-2 ekstra ust ve altta koy. Bazen kaka kazalari oluyor, hazirlikli ol. Tecrubeli annelerden ogrenecek cok sey var :)
Yani ilk iki çocuğumda vermediler gerçi sonuncuyla arada 6 sene var belki çok şey değişmiştir bez verip vermedikleri hakkında bir bilgim yok belki de artık veriyorlardır yine de aldım yanımaHastanede vermiyorlar mı bebek bezini bizde mi götüreceğiz ?
Merhaba kızlar ,benim tetanoz aşım tatil sebebiyle ve aile hekimi takibimin olmaması sebebiyle 1-2 hafta geç yapılmıştı neyse sonra zamanı geldiğinde sağlık ocağı aşının bittiğini 2 hafta gelmeyeceğini söyledi neyse 2 hafta daha geçti ben grip gibi oldum hemşire bu şekilde yapmıyoruz dedi ve bugün aşı için gittiğimde 30 haftadan sonra aşı yapmıyoruz dediler doğumu tetikleme ihtimali falan varmışyani ben doğuma tek doz aşıyla gireceğim , sanki stresim yetmiyormuş gibi bir de böyle bir şey çıktı
Aaa aa nasıl ya ben ekim başı 2. Doz olacağım; 33. Hafta olucak hemde hiç öyle birşey demedi.
bu arada tek doz gayet yeterli bence aslında bende tek dozla devam edeyim dedim.
Kuzenimin eline çivi batmıştı direk tetenoz vakası olabilirdi tek doz yeterli görülmüştü; o yüzden hiç canını sıkma.
Hadi hayirlisi, benim ilk olacak o yuzden kafam hem karisik hem de piril pirilHaklısınızben de üç takım bıraktım çantaya benim bir de 3. Çocuk telaş ve heyecan hep aynı benim günüm belli 1 kasıma gün verdi doktorum umarım erken bir sürpriz olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?