2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim de gözüm ona takıldı ama acaba fazla mı büyük olur da demeden geçemedim bide marka fiyatları arasına uçurumlar girmiş resmen
Ben yorumlara güvenerek ebebek markasının 999 ayarını aldım dün. 240 TL, diğerlerine göre daha uygun, inşallah güzel çıkar.

Gümüş kalkan kullanırken krem kullanılır mı, çoğu yorumda kullanmadım biriken sütüm yetti yazmışlar. Ona göre kreme bir daha harcama yapmayayım diyorum ama yine de bilemedim.

bütün hastaneler tam teşekküllü artık canım benim doktorum tek doz önermişti ikinciyi olmadım mesela korkma bir şey olmaz inşallah

Balıkesir Şehir Hastanesi'nde doktor bulabildiniz mi? Gideceğim diyordunuz.

Kızlar günaydın bir o ile bir bu ile gezerken hava değişiminden hastalandım sanırım boğazım acıyo ve burnum akıyor. Bu durumu ilaçsız en kolay şekilde nasıl düzeltebilirim vücut kırgınlığı yok çok şükür ama boğazım acıyınca hayattan zevk almıyorum şimdi Antalya'dayım dün sabah Burdur'dan geldik Burdur bayağı soğuktu orası çarptı sanırım beni.

eras0201 M mabel63 nasılsınız kızlar ,sesiniz çıkmayınca nedense ikiz anneleri bir merak ediliyor
Canım dün kontrolüm vardı ordan tahlil vs çok bakamadım. Doktorum ölçüm yaptı kızım haftasıyla uyumluydu hep, biraz geriye düşmüş artık 7-8 gün. 1600 gr çıktı erkekse maşallah 2300 gibiAma erkek çok aşağıda ve ölçümler sağlıklı olmayabiliyor yine de aralarında fark olduğu bakıldığında da fark ediliyor dedi. Bir de benim kızın göbek kordonu 3 değil 2 damar ondan da kilo alımı az olabilir, yapılsal olabilir minyon bir bebek olacaktır cinsiyet farkı da var dedi. Önemli olan kan akışı, o da gayet güzel dedi. Önümüzdeki 10 gün çok önemli 34 ü görelim kilo önemli değil ama ben kız için özellikle biraz daha kalmalarını istiyorum önemli olan haftaları dedi. Ama saatli bomba gibisin her an her şey olabilir bir gebelikte olabilecek her şeyi yaşadın kolestaz başlı başına sıkıntı şükür ilaçlar etki etti dedi. Vajinal muayene etti aşağıda müthiş bir baskı var o baskı rahmin açılmasına neden olmaz umarım, şuan kapalı dedi. Yatmaya devam et, haftalık kontrol ve arada nst şeklinde devam edicez. Cumartesi nst ye gir bana göndersinler, sonlara doğru hastaneye yatışını yapabilirim ona da hazır ol dedi.

Aaa o kadar çok mu çıkıyor sancı? Benim de karnım taş eminim yüksek sancılar çıkacak. Bakalım ctesi gircem nst ye, doktorum yemeğini ye ve mümkün olduğunca dinlenmiş şekilde git ve orda da çok hareket etmeden çektir dedi. Şu saatten sonra tabii her an her şeye hazır olmamız gerekiyor, doktor da önlemini alıyor. Haftan ikiz gebeliğe göre güzel ama inşallah daha da ilerler. Senin kızlar en azından kiloları yakın 2 kg yi aştılar o büyük şans maşallah Bizde arada bariz fark var kız baya küvezde kalabilir, sağlıkla gelsinler de artık ötesini çok düşünmüyorum. Böyle çok stresli geçiyor çünkü. Benim de hastaneye yatışım yapılabilir nst ve perşembe muayeneye göre karar vercek hoca.
Canım kaç haftalıksın ve bebeğin ne kadar geride? Kilosu nasıl? İçerde büyüyemiyorsa dışarda en güzel şekilde büyüyecektir. Sadece biraz küvez süreci uzayabilir, kendini üzme

Günaydın kızlar. Ben bugün de hastanede yatacakmışım sabahki nst de tekrar sancılar çıktı. Ve durumun ciddiyetinin farkında değildim dün doktor ben telaşlanmayım diye pek bişey dememiş sanırım akşam ağrı seviyesi düşmeseydi bebekleri alabilirdim tehlikeye atamayız bebeklerini dedi. Ama 34ü çıkarsınlar istiyorum 34çok kritik bir hafta çünkü bir çok sorun ortadan kalkıyor o haftayı tamamlayanlarda dedi. Ağrılarım da gerçekten başladı malesef ilaç uzun süreli etki etmiyormuş demekki ben de akşam eşime yarın şurda yemek yiyelim burdan şunu alalım falan diyorum çok iyi hissediyorum sabaha çıkarız diye Dua edin de doğum başlamasın lütfen hiç böyle hayal etmemiştim ev kıyafetlerimle geldim öyle. Evde her yer her yerde. Of bilmiyorum yeter ki bebeklerim iyi olsun tabiki
33haftalık ikiz bebek için yoğunbakımda yer yokmuş eğer öyle bir durum olursa fakülteye geçireceğim orda da çalıştığım için ayarlarım bi telefonla herşeyi gelip ben yaparım yine zaten dedi.
Biz bi sürü plan yapsak da bi anda herşey değişiveriyor..

Biz ne kadar plan yapsak da bu süreç maalesef planlandığı gibi gitmiyor. 34 ü tamamlamana bişey kalmadı sanırım dimi bikaç gün? Evi boşver artık siz iyi olun da hepsi hallolur. Ben halıları yıkamaya gönderdim evde kırlent sandalye miderleri vs yıkandı haftasonu. Temizliğe gelen bir abla var eşime dedim yatışım yapılırsa hemen ara gelsin dip köşe temizliği yapıp halıları sersin. Bi şekilde hallolur her şey. Yeterki sağlıkla çıkalım şu süreçten Küvez için de dün benim doktorum da söyledi yer olmayabiliyormuş gönül ister ki anneyle anne hastanede olsunlar ama yer olmayınca da yapacak bişey olmuyor. Başka bebeği çıkarıp seninkini koyamazlar ya dedi
Yavruma dualarınızı eksik etmeyin,ismi Ömer. İnş Rabbimin izniyle kavuşcaz. Verdiği kiloyu geri almış, kanda enfeksiyon değeri düşmüş.
Tüm dualarımız Ömerle maşallah çok güzel gelişmeler Günden güne daha da iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…