Benim de gözüm ona takıldı ama acaba fazla mı büyük olur da demeden geçemedimSilvernurse aldım ben xl modelinden
İmkanın varken gitmekle iyi yapmışsın, için rahat eder hiç değilse bizi de bilgilendir, umarım normal çıkar değerler.Acile geldim endişelendirdi fazlaca. Sonuç bekliyorum umarım çıkmaz. Ani bebek ölümü yazısını görünce duramadım
Günaydın kızlar bugün görüş günümüz
GünaydınnnGünaydın, hepimiz için güzel bir gün olur inşallah
Ben yorumlara güvenerek ebebek markasının 999 ayarını aldım dün. 240 TL, diğerlerine göre daha uygun, inşallah güzel çıkar.Benim de gözüm ona takıldı ama acaba fazla mı büyük olur da demeden geçemedimbide marka fiyatları arasına uçurumlar girmiş resmen
bütün hastaneler tam teşekküllü artık canım benim doktorum tek doz önermişti ikinciyi olmadım mesela korkma bir şey olmaz inşallahMerhaba kızlar ,benim tetanoz aşım tatil sebebiyle ve aile hekimi takibimin olmaması sebebiyle 1-2 hafta geç yapılmıştı neyse sonra zamanı geldiğinde sağlık ocağı aşının bittiğini 2 hafta gelmeyeceğini söyledi neyse 2 hafta daha geçti ben grip gibi oldum hemşire bu şekilde yapmıyoruz dedi ve bugün aşı için gittiğimde 30 haftadan sonra aşı yapmıyoruz dediler doğumu tetikleme ihtimali falan varmışyani ben doğuma tek doz aşıyla gireceğim , sanki stresim yetmiyormuş gibi bir de böyle bir şey çıktı
Balıkesir Şehir Hastanesi'nde doktor bulabildiniz mi? Gideceğim diyordunuz.Canim ikinci gebelikte de gelişim geriligi olur diye okumuştum doğru o zaman. Senin neresi ne kadar geriden geliyor peki şuan ve kac gr? Yanlış anlama benim bebeğim çok mu ufak acaba diye soruyorum. Birde 38 de doğunca kuveze alındı mı? Ve kızında her hangi bi problem var mıydı doğduğundagerçekten beni bitirdi bu hastane sürecleri. Dr um 3.derece yoğun bakım olan bir yerde doğum yapmam gerektiğini söylüyor burda da bir tek şehir hastanesinde var ama orda da hem Dr um yok(ozel hast. Gidiyordum) hemde genelde boş yer olmuyormuş yoğun bakımda bunun stresi de var üzerimde maalesef
naptın canım iyi misiniz ?Karaciğer enzimlerine baktırmak için acile gitsem mi acaba kaşıntı iyice arttı endişeleniyorum
Bugun istediğim doktor nöbetçi acilden giriş yapıp konuşacağım bakalım canım yoksa sıra bulamıyorum. Insallah kabul eder.Balıkesir Şehir Hastanesi'nde doktor bulabildiniz mi? Gideceğim diyordunuz.
Canım dün kontrolüm vardı ordan tahlil vs çok bakamadım. Doktorum ölçüm yaptı kızım haftasıyla uyumluydu hep, biraz geriye düşmüş artık 7-8 gün. 1600 gr çıktı erkekse maşallah 2300 gibi
Acili pek kalabalık olmuyor, inşallah sizin için güzel bir çözüm bulurlar.Bugun istediğim doktor nöbetçi acilden giriş yapıp konuşacağım bakalım canım yoksa sıra bulamıyorum. Insallah kabul eder.
Aaa o kadar çok mu çıkıyor sancı? Benim de karnım taş eminim yüksek sancılar çıkacak. Bakalım ctesi gircem nst ye, doktorum yemeğini ye ve mümkün olduğunca dinlenmiş şekilde git ve orda da çok hareket etmeden çektir dedi. Şu saatten sonra tabii her an her şeye hazır olmamız gerekiyor, doktor da önlemini alıyor. Haftan ikiz gebeliğe göre güzel ama inşallah daha da ilerler. Senin kızlar en azından kiloları yakın 2 kg yi aştılar o büyük şans maşallahTeşekkür ederim canım tüm gün giremedim. Ben bu geceyi hastanede geçiriyorum ama şimdilik sorun yok inşallah
Sabah ciğer geliştiricinin 2.dozumu oldum sonrasında nst çekildi acilde 100den aşağı inmedi sancı rakamları şok olduk karnım hiç yumuşamıyordu zaten. Doktor Hemen acil bir şekilde gönderdi Samsun’a geldik burda 20den yukarı bile çıkmadı sancılarımİlaç tedavisine başlandı yine de ne olur ne olmaz diye. İlaçlardan sonra göbeğim jöle kıvamında kızlar dokunup zevk alıyorum ilk defa hiç ağrım yok otururken bile inşallah etkisi uzun sürer tabi ilaçların. Bu gece yatıyorum sabah bi sorun olmazsa çıkaracak. Ama yoğunbakımı arayıp 33haftalık ikiz bebeklere yer ayarlayın da dedi. Tedbir amaçlı sanırım. İnşallah daha ilerleriz bebeklerimle henüz çok küçükler canlarım
Canım kaç haftalıksın ve bebeğin ne kadar geride? Kilosu nasıl? İçerde büyüyemiyorsa dışarda en güzel şekilde büyüyecektir. Sadece biraz küvez süreci uzayabilir, kendini üzmeCanim ikinci gebelikte de gelişim geriligi olur diye okumuştum doğru o zaman. Senin neresi ne kadar geriden geliyor peki şuan ve kac gr? Yanlış anlama benim bebeğim çok mu ufak acaba diye soruyorum. Birde 38 de doğunca kuveze alındı mı? Ve kızında her hangi bi problem var mıydı doğduğundagerçekten beni bitirdi bu hastane sürecleri. Dr um 3.derece yoğun bakım olan bir yerde doğum yapmam gerektiğini söylüyor burda da bir tek şehir hastanesinde var ama orda da hem Dr um yok(ozel hast. Gidiyordum) hemde genelde boş yer olmuyormuş yoğun bakımda bunun stresi de var üzerimde maalesef
Günaydınnn,,bugün uyuyamayanlardanım
Günaydın, wc ye gitmekten uyuyamayanlarfa burada mı :)
Günaydınaaaaa bu şey değil mi Ben
Günaydın, hepimiz için güzel bir gün olur inşallah
Günaydın kızlarGünaydınnn
ben işteyiimGünaydın kızlaruyuyamayan bir ben değilmişim
Maşallah canım daha da iyi olacak inşallah Allah’ın izniyleYavruma dualarınızı eksik etmeyin,ismi Ömer. İnş Rabbimin izniyle kavuşcaz. Verdiği kiloyu geri almış, kanda enfeksiyon değeri düşmüş.
Biz ne kadar plan yapsak da bu süreç maalesef planlandığı gibi gitmiyor. 34 ü tamamlamana bişey kalmadı sanırım dimi bikaç gün? Evi boşver artık siz iyi olun da hepsi hallolur. Ben halıları yıkamaya gönderdim evde kırlent sandalye miderleri vs yıkandı haftasonu. Temizliğe gelen bir abla var eşime dedim yatışım yapılırsa hemen ara gelsin dip köşe temizliği yapıp halıları sersin. Bi şekilde hallolur her şey. Yeterki sağlıkla çıkalım şu süreçtenGünaydın kızlar. Ben bugün de hastanede yatacakmışım sabahki nst de tekrar sancılar çıktı. Ve durumun ciddiyetinin farkında değildim dün doktor ben telaşlanmayım diye pek bişey dememiş sanırım akşam ağrı seviyesi düşmeseydi bebekleri alabilirdim tehlikeye atamayız bebeklerini dedi. Ama 34ü çıkarsınlar istiyorum 34çok kritik bir hafta çünkü bir çok sorun ortadan kalkıyor o haftayı tamamlayanlarda dedi. Ağrılarım da gerçekten başladı malesef ilaç uzun süreli etki etmiyormuş demekki ben de akşam eşime yarın şurda yemek yiyelim burdan şunu alalım falan diyorum çok iyi hissediyorum sabaha çıkarız diyeDua edin de doğum başlamasın lütfen hiç böyle hayal etmemiştim ev kıyafetlerimle geldim öyle. Evde her yer her yerde. Of bilmiyorum yeter ki bebeklerim iyi olsun tabiki
33haftalık ikiz bebek için yoğunbakımda yer yokmuş eğer öyle bir durum olursa fakülteye geçireceğim orda da çalıştığım için ayarlarım bi telefonla herşeyi gelip ben yaparım yine zaten dedi.
Biz bi sürü plan yapsak da bi anda herşey değişiveriyor..
Tüm dualarımız Ömerle maşallah çok güzel gelişmelerYavruma dualarınızı eksik etmeyin,ismi Ömer. İnş Rabbimin izniyle kavuşcaz. Verdiği kiloyu geri almış, kanda enfeksiyon değeri düşmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?