Çok sevindim canımYavruma dualarınızı eksik etmeyin,ismi Ömer. İnş Rabbimin izniyle kavuşcaz. Verdiği kiloyu geri almış, kanda enfeksiyon değeri düşmüş.
Çok zor çok bende hastane için isimli bir şey yaptırmayacağım gibi duruyorAyyyy biz de canım yani o kadar fikir değiştik ki asla koyamıyoruz isimli hiçbir şey yaptıramadım üstenin doğum hangi ilde olacak belli değil bir an önce karsr verip kargolarımın gelmesi lazım eşim yine benden iyi buluyor Kutay diyordu sonra Uraz ‘a döndü ben asla bir karsr veremiyorumen azından onun istekleri var. Kız isimlerinde de ince ünlüler hoş oluyor İpek,İnci ,Beren ,Ezgi bir de Asya,Zeynep ,Leyla,Aybüke gibi isimler de hoş
Dimi ya hani evet anlamı yok gibi ama bence çok büyük anlamı var masal yaniBize en başta kızınız olacak dediklerinde biz ilk Masal olacak demiştik sonra erkek olduğunu öğrendik Masal çok güzel bı isim
dualarım seninle Ömer bebeğe kavuşmaya az kaldı inşallahYavruma dualarınızı eksik etmeyin,ismi Ömer. İnş Rabbimin izniyle kavuşcaz. Verdiği kiloyu geri almış, kanda enfeksiyon değeri düşmüş.
Kumral olursa guzel olurBen esmerim eşim sarışın mavi gözlüikimizin ortası olur gibi geliyor kumral olsa da güneş sırıtmaz gibi geldi
Cok sevindim canım rabbim tez zaman da kavustursun bebeğineYavruma dualarınızı eksik etmeyin,ismi Ömer. İnş Rabbimin izniyle kavuşcaz. Verdiği kiloyu geri almış, kanda enfeksiyon değeri düşmüş.
MaşallahYavruma dualarınızı eksik etmeyin,ismi Ömer. İnş Rabbimin izniyle kavuşcaz. Verdiği kiloyu geri almış, kanda enfeksiyon değeri düşmüş.
Çok güzel canım ben de oradan yaptırdım ya fiyatı uygun diğer yerlere göre tadına bakmadımKızlar moli çikolata siparişim geldi ben 50 adet aldım etrafına renkli badem şekeri koyarım diye düşündüm tadına baktım yenilmmeyecek kadar kötü bir tadı yok ama çokta müthiş değilgörsel olarak istediğim geldi beğendim
tadı güzel sorun yok ucuz çikolata tadı ama olsunÇok güzel canım ben de oradan yaptırdım ya fiyatı uygun diğer yerlere göre tadına bakmadım
aynı bizim durum bakalım bebitolar kime benzeyecekBen esmerim eşim sarışın mavi gözlüikimizin ortası olur gibi geliyor kumral olsa da güneş sırıtmaz gibi geldi
bebek hisseder stres yapma yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hayırlısıylaGünaydın kızlar Ben de bugün perinatoloji doktoruna gideceğim bana da dua edin inşallah kötü şeyler duymam stres yaptım şimdiden
İsmiyle sağlikli sıhhatli afiyetli yaşasın anne babasına hayırlı bir evlat olsun Rabbim salihlerden eylesin size bağışlasın en kısa zamanda kavuşun inşaAllah canımYavruma dualarınızı eksik etmeyin,ismi Ömer. İnş Rabbimin izniyle kavuşcaz. Verdiği kiloyu geri almış, kanda enfeksiyon değeri düşmüş.
Karar vermesi en güç şeylerden birisi..Tadı kotu olmasin fiyatı uygun olsun derken bu günü bulduk bende kararsızlıktan ölüyorum iki üç gündür çikolata markaları vs ile içli dişli oldum yenilip atılacak en nihayetinde ama yok ille bir yerden bir kıllık yapacağımKızlar moli çikolata siparişim geldi ben 50 adet aldım etrafına renkli badem şekeri koyarım diye düşündüm tadına baktım yenilmmeyecek kadar kötü bir tadı yok ama çokta müthiş değilgörsel olarak istediğim geldi beğendim
Evet canım benimki direk beni orda doğuma göndermeyi planlıyor öyle bi durumda sanırım eşime dün sen kalamazsın orda ama dedi çünkü. Zaten annem de yanımda şimdilik ama tabiki eşimi isterim.onları düşünmek istemiyorum hiç inşallah bu geceyi atlatıp çıkarız. 33+2yim.Biz ne kadar plan yapsak da bu süreç maalesef planlandığı gibi gitmiyor. 34 ü tamamlamana bişey kalmadı sanırım dimi bikaç gün? Evi boşver artık siz iyi olun da hepsi hallolur. Ben halıları yıkamaya gönderdim evde kırlent sandalye miderleri vs yıkandı haftasonu. Temizliğe gelen bir abla var eşime dedim yatışım yapılırsa hemen ara gelsin dip köşe temizliği yapıp halıları sersin. Bi şekilde hallolur her şey. Yeterki sağlıkla çıkalım şu süreçtenKüvez için de dün benim doktorum da söyledi yer olmayabiliyormuş gönül ister ki anneyle anne hastanede olsunlar ama yer olmayınca da yapacak bişey olmuyor. Başka bebeği çıkarıp seninkini koyamazlar ya dedi
Moli çikolata en uygun fiyatlı yer ama ben açıkçası güvenemedim. Kendi imalatımız dedi, riske atmak istemediğim için melodi çikolata kullanan bi yere yaptırdımKarar vermesi en güç şeylerden birisi..Tadı kotu olmasin fiyatı uygun olsun derken bu günü bulduk bende kararsızlıktan ölüyorum iki üç gündür çikolata markaları vs ile içli dişli oldum yenilip atılacak en nihayetinde ama yok ille bir yerden bir kıllık yapacağım
Dün biz de sorduk özel oda olacak eşim kalamaz mı diye? Dedi ki biz üniversite yönetimine hep ilettik insan haklarına aykırı vs diye ama tüm türkiyede böyle diye geri adım atmıyolar. Refakatçi kalamaz ama odaya girer çıkar o kadarına göz yumuyolar gider gelir. Yeterki kimseyle dalaşmayın dediEvet canım benimki direk beni orda doğuma göndermeyi planlıyor öyle bi durumda sanırım eşime dün sen kalamazsın orda ama dedi çünkü. Zaten annem de yanımda şimdilik ama tabiki eşimi isterim.onları düşünmek istemiyorum hiç inşallah bu geceyi atlatıp çıkarız. 33+2yim.
Canim haftamız aynı benmde sezeryan olacak sana tarih ne d dilerBen bugun koltuklar icin yikama firmasi cagirdim ne olur ne olmaz diye. Buharli dezenfektan makineyle temizliyorlar. Bir ayda da cok kirlenmezler herhalde.
Eve de 10 gunde bir hanim geliyor o derin temizliyor. Ben sezeryan olacagim, tarih insallah bir terslik olmaz ise belli, en son cagirisimi yani temizligi tarihten 2-3 gun evvel yaptirayim ve 1-2 gunde evde sakin sakin kafa dinlerim diyorum. Doguma gitmeden evvel 1-2 gun sadece tekrar canta kontrolu, dinlenme ve sizlerle muhabetle gecsin zaten cok yorulacagiz dogum ve sonrasi.
Ekim sonu Kasim basi diye yuvarlak konusma yaptik hoca ile ancak bu Pazar muayenem var, orada tam netlesir sanirim. 28 Ekim ve sonrasi iyi olur insallah o tarihlere OK der hoca. Kardesim gelecek bana refakatci olarak, doktor ve kendisi de sezeryanli dogum yaptigi icin yanimda olsun istedim. Ayin 28'inden sonra izin alabiliyor :)Canim haftamız aynı benmde sezeryan olacak sana tarih ne d diler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?