Ben yorumlara güvenerek ebebek markasının 999 ayarını aldım dün. 240 TL, diğerlerine göre daha uygun, inşallah güzel çıkar.
Gümüş kalkan kullanırken krem kullanılır mı, çoğu yorumda kullanmadım biriken sütüm yetti yazmışlar. Ona göre kreme bir daha harcama yapmayayım diyorum ama yine de bilemedim.
Çoğu kişi kremi bırakıyor. Süt ve gümüşün iyileştirici etkisi varmış kreme gerek kalmıyormuş.
Bende e bebekten sipariş ettim kapıya geldi iadeye gönderdim işe yaramıyor diye çok yorum gördüm
Hahahhahah kargolarim gelmeden dogurmayayim diye hergun dua ediyorum bir daha kendime rahat demicem hahaha eşyaları bari yıka utule onları yerleştirmekte mesele yaaa
Ama bir şarkı vardı navicula
esmerin adı oya benzer güneşe aya
diye :)
Geçen güneş ece diye bir hastane çıkışı gördüm çok uyumlu geldi yaaa bence güzel isim
Ben pazar günü döneceğim eve bir de küçük dilim şişmiş sanırım faranjitten bol c vitamini alayım ben de artık multivitamin kullanmıyorum doktorum bıraktırdı çünkü normal doğum istiyorsan bebek kontrolsüz kilo almasın dedi
Gecmis olsun. Multivitamin konusunda ilk defa bebek kilosu ile ilintili oldugunu duyuyorum. Prenatal daha cok anne icin, bir de eksiklikleri tamamlamak icin. Zencefil ve bol ilik sivi da faydali olacaktir. Ben bir ara geceleri surekli kupkuru bogaz ile uyandim, burun tikali olunca mahfoldu uykularim.
Hahahhahah kargolarim gelmeden dogurmayayim diye hergun dua ediyorum bir daha kendime rahat demicem hahaha eşyaları bari yıka utule onları yerleştirmekte mesele yaaa
Ama bir şarkı vardı navicula
esmerin adı oya benzer güneşe aya
diye :)
Geçen güneş ece diye bir hastane çıkışı gördüm çok uyumlu geldi yaaa bence güzel isim
Gebelik sekeri cikti bende kizlar
Diyet verdi doktor
Duruma göre insallah insuline gerek kalmaz baya stres oldum
Nst ye de girdim bebek iyi suan
Karin sertliği normalmiş bilginiz olsun
Olsun her güneş olan sarışın olacak değil ya o da bizim evimizin güneşi olacak sonuçta bakalım eşim senin gibi esmer benim gibi mavi gözlü olursa direkt ajansa yazdırırız diyor
Bebekleriniz ve siz saglikli olunda gerisi hic muhim degil. Cantanizi, kiyafetlerinizi hep ayarlarlar. Insallah umdugunuz vakitte gelir minikler, dualarimiz sizinle.
Evet canım, kadın doğum servisinde öyleymiş. Diğerlerinde öyle değildir muhtemelen. Aslında üniversiteye öyle bir dilekçe verirsin annenin durumunu anlatan ve şehirde başka kimseniz olmadığına dair. Bence esnek yanları vardır yaa çok saçma bi uygulama çünkü
Güzeldi canım bi sıkıntı fark etmedik biz. Haftalık alıyorlarmış çikolatayı zaten. Ayyy kurtlu mu
Ben yorumlara güvenerek ebebek markasının 999 ayarını aldım dün. 240 TL, diğerlerine göre daha uygun, inşallah güzel çıkar.
Gümüş kalkan kullanırken krem kullanılır mı, çoğu yorumda kullanmadım biriken sütüm yetti yazmışlar. Ona göre kreme bir daha harcama yapmayayım diyorum ama yine de bilemedim.
Canım ne aldığını bilmiyorum bana kuzenim verdi araştırmadım o yüzden ama önemli olan gümüş kaplama değil tamamen gümüş olmasıymış o iyileştiriyormuş. Onlarda daha pahalı sanırım. Ona dikkat edin sipariş verirken.
Bebek çikolatası konusunu çok garantilemek isteyenler hacışeriften alabilirler. Ben muhtemelen yaptırmam ama bizim işyerinde herkes oradan yaptırıyordu ondan biliyorum kaliteli çikolata.
Ay hadi İnşallah bende haftaya halıları vereceğim yıkamaya temizliği yaptım ama halıları vermemiştim sonrasında bitecek diye ümit ediyorum ama kızımın odasından asla çıkamıyorum bitmiyor iş bitmiyor
Benim bugün muayene günümdü. Plasentanın rahim ağzını kapatması dışında sorun yok. 29+4'teyim 1645 gram 40 cm olmuş bebiş. Biraz ilerden gitmesi avantaj tabi erken doğum riskim sebebiyle. İki gündür sağ tarafıma çok baskı yapıyordu bebek toplanma mı acaba diye düşünmüştüm çok şükür sancı çıkmadı nstde. Rahim ağzı da kapalıydı alttan bakmadı rahim boyunu da ölçmedi sanırım pek bir önemi yok bu haftadan sonra. Boğmaca tetanoz aşısı önermişti özel aşı imiş sağlık ocağı yapmıyor. Reçete ile eczaneden temin edeceğiz.