2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çoğu kişi kremi bırakıyor. Süt ve gümüşün iyileştirici etkisi varmış kreme gerek kalmıyormuş.
Bende e bebekten sipariş ettim kapıya geldi iadeye gönderdim işe yaramıyor diye çok yorum gördüm

evet gerçekten dolap yok diye saldım şimdi dolap bana ben dolaba bakıyorum aslında olay dolap değilmiş
Hahahhahah kargolarim gelmeden dogurmayayim diye hergun dua ediyorum bir daha kendime rahat demicem hahaha eşyaları bari yıka utule onları yerleştirmekte mesele yaaa

Ama bir şarkı vardı navicula
esmerin adı oya benzer güneşe aya
diye :)
Geçen güneş ece diye bir hastane çıkışı gördüm çok uyumlu geldi yaaa bence güzel isim

Gecmis olsun. Multivitamin konusunda ilk defa bebek kilosu ile ilintili oldugunu duyuyorum. Prenatal daha cok anne icin, bir de eksiklikleri tamamlamak icin. Zencefil ve bol ilik sivi da faydali olacaktir. Ben bir ara geceleri surekli kupkuru bogaz ile uyandim, burun tikali olunca mahfoldu uykularim.

Hahahhahah kargolarim gelmeden dogurmayayim diye hergun dua ediyorum bir daha kendime rahat demicem hahaha eşyaları bari yıka utule onları yerleştirmekte mesele yaaa
35 haftamda her şeyim bitmiş olacak öyle planllıyorum

Benim de dolap tamam ama yıkayıp hastane çantası hazırlayamadım hava bulutlu gibi :)
Cuma günü kontrolüm var haftasonu yapacağım inşallah

Gebelik sekeri cikti bende kizlar
Diyet verdi doktor
Duruma göre insallah insuline gerek kalmaz baya stres oldum
Nst ye de girdim bebek iyi suan
Karin sertliği normalmiş bilginiz olsun

aynı bizim durum bakalım bebitolar kime benzeyecek yalnız benim arkadaşında kızının adı güneş baya kara kara göz
Olsun her güneş olan sarışın olacak değil ya o da bizim evimizin güneşi olacak sonuçta bakalım eşim senin gibi esmer benim gibi mavi gözlü olursa direkt ajansa yazdırırız diyor

Çok güzeller isimleriyle yaşasınlar inşallah

Canım ne aldığını bilmiyorum bana kuzenim verdi araştırmadım o yüzden ama önemli olan gümüş kaplama değil tamamen gümüş olmasıymış o iyileştiriyormuş. Onlarda daha pahalı sanırım. Ona dikkat edin sipariş verirken.

Bebek çikolatası konusunu çok garantilemek isteyenler hacışeriften alabilirler. Ben muhtemelen yaptırmam ama bizim işyerinde herkes oradan yaptırıyordu ondan biliyorum kaliteli çikolata.

35 haftamda her şeyim bitmiş olacak öyle planllıyorum
Ay hadi İnşallah bende haftaya halıları vereceğim yıkamaya temizliği yaptım ama halıları vermemiştim sonrasında bitecek diye ümit ediyorum ama kızımın odasından asla çıkamıyorum bitmiyor iş bitmiyor

Reactions: 11K
Benim bugün muayene günümdü. Plasentanın rahim ağzını kapatması dışında sorun yok. 29+4'teyim 1645 gram 40 cm olmuş bebiş. Biraz ilerden gitmesi avantaj tabi erken doğum riskim sebebiyle. İki gündür sağ tarafıma çok baskı yapıyordu bebek toplanma mı acaba diye düşünmüştüm çok şükür sancı çıkmadı nstde. Rahim ağzı da kapalıydı alttan bakmadı rahim boyunu da ölçmedi sanırım pek bir önemi yok bu haftadan sonra. Boğmaca tetanoz aşısı önermişti özel aşı imiş sağlık ocağı yapmıyor. Reçete ile eczaneden temin edeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…