2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
23-26 arası verseler diyorum bende ya 38. Haftanın icinde olacaz yeter bence tasiyamiyorum

Özel odada mı kalamaz diyor biz daha önce eşim dizinden ameliyat olmuştu kadın erkek refakatçi olmuyo muhabbeti yapmışlardı özel oda istemiştik ben kalabilmiştim. Kadın doğum servislerinde ayrı muamele var demekki. Çok saçma ya. Eşimden başka kimsem gelip yardımcı olamıyor belki. Ki olamıyorda annem şuanda yanımda ama annem işitme engelli kalkarken bile seslenemedim gece mesela ameliyatlı halimizle naparız tek.

Gida zehirlenmemi takiben ben de oldum. Ama belkide acile gelen diger hastalardan kapmis olabilirim diye de dusunuyorum. Okullar acildiginda baslayan bir salgindan da bahsediyorlar.
Bol bol sivi tukettim, iyi beslendim, gunluk prenatal vitaminimi aksatmadim ve ekstra C vitamini sandoz kullandim. Burnum nemlensin diye papatya cayi ve taze zencefil ve limonlu cay yaptim. 1-2 gun cilesi oldu ama gecti, akabinde burun akintisi devam etti. Evden de cok cikmadim acikcasi. Cok gecmis olsun.

Geldi mi canım cikolatalarin tadına baktın mı nasıl kalitesi ? Dünden beri önce çikolata firmalarına bakıyorum sonra Şikayetvar sitesindeki şikayetlerine kurtlu gelen mi ararsın,bozuk gelen mi para iade etmeyen mi yeminle psikopat oldum. artık bitirmek istiyorum alış veriş kısmını sitelerde gezinmekten zihnim dinlenmiyor

Bebekleriniz ve siz saglikli olunda gerisi hic muhim degil. Cantanizi, kiyafetlerinizi hep ayarlarlar. Insallah umdugunuz vakitte gelir minikler, dualarimiz sizinle.

Evet canım, kadın doğum servisinde öyleymiş. Diğerlerinde öyle değildir muhtemelen. Aslında üniversiteye öyle bir dilekçe verirsin annenin durumunu anlatan ve şehirde başka kimseniz olmadığına dair. Bence esnek yanları vardır yaa çok saçma bi uygulama çünkü
Güzeldi canım bi sıkıntı fark etmedik biz. Haftalık alıyorlarmış çikolatayı zaten. Ayyy kurtlu mu

Eklentiler

• 90D772C5-7E29-4495-855A-071D87EDB299.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 62
  • CA39827E-0705-41D4-B7BF-EDF760FC7D40.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 56
23-26 arası verseler diyorum bende ya 38. Haftanın icinde olacaz yeter bence tasiyamiyorum
Aman bakalim ne diyecek bana :) Ekim sonu Kasim basi dedi ama bebek 1 hafta onden gidiyor. Gerci artik yeterki saglikli olsun ne olursa olsun modundayim. Kardesim yanimda olsun istiyorum bir de esim 22 Ekim dogumlu, adamcagizin bari dogumgununden biraz sonra olsun :)

hiiiç uğraşamam bir sürü yapılacak şey var zaten kimseyi memnunda edemezsin ağızları tatlansın yeter zehirlenecek değiiller ya

hiiiç uğraşamam bir sürü yapılacak şey var zaten kimseyi memnunda edemezsin ağızları tatlansın yeter zehirlenecek değiiller ya
Kız öyle deme şikayet varda okuduğum sayfalar için kurt çıktı diye kurdun fotosunu atmışlar birde ambalajlı gelecek bir müddet dokunamayacagiz da rezillik öyle bişey olursa ahashhshs

Kız öyle deme şikayet varda okuduğum sayfalar için kurt çıktı diye kurdun fotosunu atmışlar birde ambalajlı gelecek bir müddet dokunamayacagiz da rezillik öyle bişey olursa ahashhshs
Sade çikolata da bu pek mümkün değil fakat o zaman bu resimdeki kurt nasıl oluşmuş. Kurtlanan çikolata değil, içindeki fındık,antep fıstığı gibi kuruyemişler. (araştırdım böyle diyor )

nerede saklamışlar kurban oluyim çikolatanın kurtlanması nedir ya

Ben pazar günü döneceğim eve bir de küçük dilim şişmiş sanırım faranjitten bol c vitamini alayım ben de artık multivitamin kullanmıyorum doktorum bıraktırdı çünkü normal doğum istiyorsan bebek kontrolsüz kilo almasın dedi

Doktorunuza sorarsanız lütfen buraya da yazın. Ben de göbekten oluyorum hala.

Bacak ve kolda daha ağrılı oluyor diye okumuştum. Siz sıkıntı yaşıyor musunuz?
Hayır bi sorun yaşamıyorum çok şükür hatta daha kolay ve morarma dahi olmuyor. Sadece sirt destekli oturup bacağını uzatıp kaslarini serbest birakarak kendini kasmadan vurman gerekiyor ki acımasın.

Hahahahahah işte yeni yeni korkular yükleniyor bu sebeple neyse bulacağizzzz bakalım bir yol çantanın içine konacak herşey hazır fakat çanta hazır değil çıldırıyorum senin neler yaptin

Hahahahahah işte yeni yeni korkular yükleniyor bu sebeple neyse bulacağizzzz bakalım bir yol çantanın içine konacak herşey hazır fakat çanta hazır değil çıldırıyorum senin neler yaptin
1-2 sayfa önceye ekledim canım fotosunu

ben daha ne kıyafeet yıkadım ne de çanta hazırladım dolabı kuruldu inşallah bu cumartesi pazar halledicem bu rahatlığım nerden geliyor ouda bilmiyorum

ben daha ne kıyafeet yıkadım ne de çanta hazırladım dolabı kuruldu inşallah bu cumartesi pazar halledicem bu rahatlığım nerden geliyor ouda bilmiyorum
Happycigim ile dalga geçerken senin rahatlığın peki hadi artık hallet herşeyi nasıl rahat rahat oturuyorsun

Gittim canım çok şükür çıkmadı

Happycigim ile dalga geçerken senin rahatlığın peki hadi artık hallet herşeyi nasıl rahat rahat oturuyorsun
evet gerçekten dolap yok diye saldım şimdi dolap bana ben dolaba bakıyorum aslında olay dolap değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…