2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Asi bogmaca+tetanoz + difteri asiri. Sanirim saglik ocaginin yaptiginda bogmaca yoktu. Ben Adacel markasi ile buldum ve yaptilar. Dikkat edin icinde Polio olan olmasin. Sanirim baska markalar da var. Ecza depolarina sordurulmasi gerekiyor, bu nedenle nazini ceken-aranizin iyi oldugu eczanelerle baktirin. Ben asiyi buldum, aile hekimligindeki hemsire yapti. Tabii ozel oldugu icin kayitlarima gecmedi.

Merhaba Boostrix pfs diye yazmış hoca. Hiç bilgim yok bu konuda. Nasıl içeriği siz biliyor musunuz?

Bir de nasılsa kayda geçmeyeceği için eczacıya yaptırsam nasıl olur? Eşim sormuş eczacı biz yaparız demiş.

Bir de nasılsa kayda geçmeyeceği için eczacıya yaptırsam nasıl olur? Eşim sormuş eczacı biz yaparız demiş.
Siz bilirsiniz, ben panikle asiyi erken buldurdum. Belli haftadan once yapilmamasi gerekiyordu. Sonra aile hekimliginde sagolsunlar soguk dolaplarina koydular, orda da hemsire yapti. Koldan basit bir asi. Eczaci da yapar, zaten suan haftaniz da uygun olmaya.

Çok teşekkür ederim. Aydınlattınız beni :)

Kızlar merhaba. Bugğn benimde görüş günümdü. 2015 gram olmuş kızım. Benim taşikardim çıktı kızlar kalp atışım çok hızlıymış bu sebeple bebeğinde hızlı. EKG eko filan çektiler sorun yok dediler. Demir eksikliğinden olabilirmiş bakalım. Baş geliş pozisyonda artık rahim ağzını ölçmüyor 35 Li bişeydir ama dedi. Normal doğum gözüküyor benim bu yüksek kalp atışım sorun olmazsa

Baş çevresi 2 hafta karın ve bacak çevresi 1 hafta canım.İki gün önce perinatoloji de 1256 gram çıktı kilosu da 2 hafta gerideymiş.Büyük kızım 5 hafta gelişim geriliğine rağmen 2400 gram doğdu küveze alınmadı bi sağlık sorunu olmadı çok şükür ozaman doğumuma giren prof. sormuştum ne olur bu gelişim geriliği ilerde bi sorun yaratır mı kızıma dediğimde iyi beslersen yaşıtlarına bile yetişir demişti.Öyle de oldu şu an 10 yaşında okul birincisi maşallahı var ne zeka ne fiziksel olarak ileri de hatta.Büyük kızımda 35. haftamda tesedüfen farkedildi acilde gelişim geriliği özele gittiğim doktor anlayamamış bile düşün.Bir hafta yatış yapıldı takip edildi sonra taburcu oldum 38+4 te açılmam olmadığı için mecbur sezeryana alındım.

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın

Eflatun1Kelebek maşallah bebeğin hızla büyüyor dünyaya adapte oldu desene. Dualarımız Ömer bebekle

Insallah 38 e kadar gelirim bende canım erken doğup kuvezde bırakmak istemiyorum onu bi de beni en çok korkutan şey bebeği anne karnında kaybedebiliriz diyorlar bunu niye habire söylüyorlar anlamıyorum.

Canım kaç çıktı kalp atışın? Bir de taşikardin olduğu nasıl ortaya çıktı? Ben de kendimden şüpheleniyorum

Insallah 38 e kadar gelirim bende canım erken doğup kuvezde bırakmak istemiyorum onu bi de beni en çok korkutan şey bebeği anne karnında kaybedebiliriz diyorlar bunu niye habire söylüyorlar anlamıyorum.
İnşalah canım banada erken doğum olabilir dediler ama rahim ağzında açılma kısalma gibi bir durum yok şuan nst de sancım falanda çıkmıyor.Endişelerini anlıyorum bir anne olarak dilerim Rabbimden zamanında sağlıkla doğarlar inşallah benimde tek temennim bu.Bebeğinin hareketlerini takip et sürekli bi aksilik olunca anlıyor insan zaten bana doktorum hareketlerine dikkat etmemi söyledi.Dilersen özelden yaz bana canım konuşalım.

Canım ya moralini bozma, inan bende o haldeyim. Sanki kimse yok gibi yanımda ama hormonal olarak da böyle hissediyor olabiliriz. Bir sürü eksik var, panik oluyorum ama benim dışında herkes rahat gibi geliyor ama aslında değil. Onlar da düşünüyordur ama iş hayatı da zor, bi de erkeklwr bizler gibi duygularını ifade edemez kolay kolay. Takılma, sen kendine ve isteklerine odaklan. Her şey yoluna girer.

Ben de m2 aldım canım hafızalı olanından doğru ölçüyor demiş çoğu kişi o bile 522 liraydı :/
Herşey çok pahalı, bende şok oldum fiyatı görünce. O parayı şimdi olsa bende vermek istemezdim canım haklısın. Yorumlar iyiyse al dursun, alınmış alınmıştır. Ben yıllaaarrrrr evvel aileme tansşyon aleti almıştım hala kullanırlar mesela. Yeter ki sağlam bişey olsun. Omron bu konuda iyi bir marka, uzun yıllar kullanırız diye düşünüyorum. Acaba 6 aydan sonra falan lazım olacakalrı da alsak mı yavaştan ya sanki ne alsak kar kardır gibi. Kendşmi tutamayıp 5 yaş ürünleri de almaya başlarmışım

Ah o dertler bende de var, ne valiz var ne beşik. Kıyafetleri bile yeni yıkamaya başladım. Bi tane el valizine şimdilik yerleştireceğim eşyaları. Doğum belli değil. İnşallah erken gelmez bıdıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…