Ne varsa annelerde var degilmi ..gerçi kayinvaldem çok yaşlı bayağı yaşlı kendi bakım istiyor ..benimde annem yaptı hep yıkama ve ütüleme işlerini ..bende annemdeyim şuan kızımda var beraber onda kalıyoruz kızım okula burdan gidiyor zaten doktor iş yapmamı istemiyor aynı benimde . Kanama yok ama her an tetikteyiz bizdeBenimde tüm hazırlıklar tamam artık bugün de isimli hastane çıkışımız geldi herşeyimi annem yaptı yıkama ütüleme Allah razı olsun kayınvalidem hiç sormadı bile bu kanamalardan gözüm korktu erkenden hazırladım çantamı evimin temizliği kaldi annemde kalıyorum şimdilik yürüyüş yok iş yok diye annem getirdi evde durmuyorsun diye bikac haftaya dogmazsa annemle evide yavaştan hallederiz çokta beklemez sanırım benim doğum Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize
Benim doktorum bahsetmedi nstden ama bence artık girmeliyimBenimde Perşembe randevu bende tam 32 olacağım .muayane olmadan önce nst TE gireceğim öyle konuştuk en son ..bende 2-3 haftadır var kasılmalar ama ağrı yok bakalım yine belli olmaz ne cikacak
Çok iyi yapmışsın canım annene gitmekle bu süreçte dinlenmek, iş yapmamak önemli. Benim de annem hep ütülerimi yaptı ufak tefek temizliklerimi yaptı. Anneler olmasa ne yapacaktık bilmiyorumBenimde tüm hazırlıklar tamam artık bugün de isimli hastane çıkışımız geldi herşeyimi annem yaptı yıkama ütüleme Allah razı olsun kayınvalidem hiç sormadı bile bu kanamalardan gözüm korktu erkenden hazırladım çantamı evimin temizliği kaldi annemde kalıyorum şimdilik yürüyüş yok iş yok diye annem getirdi evde durmuyorsun diye bikac haftaya dogmazsa annemle evide yavaştan hallederiz çokta beklemez sanırım benim doğum Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize
Ya benim böyle içerden bebeğin hareketiyle beraber geliyor sanki bir anda gerginlesiyor sertleşiyor bilemiyorum ..önceden söylememiş olabilir gittiğinde girersin belkiBenim doktorum bahsetmedi nstden ama bence artık girmeliyimbende de bir kaç haftadır var ama bugün sanki daha çok oldu şimdi daha iyi ama sabah ve öğlen çok sertti rahatsız ediciydi baya
bir skinti yoksa zaten 32. haftadan sonra aliyorlar nst ye kuzum . Ben 27 den beri giriyorum , o zamanlar bebek daha kucuktu die ölcum yapmasi da zor oluyordu. simdi buyuduugu icin hemsireler de rahat ettiBenim doktorum bahsetmedi nstden ama bence artık girmeliyimbende de bir kaç haftadır var ama bugün sanki daha çok oldu şimdi daha iyi ama sabah ve öğlen çok sertti rahatsız ediciydi baya
Evet çok şükür bu zamana kadar ciddi bir sıkıntı çekmedimbir skinti yoksa zaten 32. haftadan sonra aliyorlar nst ye kuzum . Ben 27 den beri giriyorum , o zamanlar bebek daha kucuktu die ölcum yapmasi da zor oluyordu. simdi buyuduugu icin hemsireler de rahat etti
Evet evet benimki de benzer şekilde, bebek hareketi gibi gelip sertleşir acıyorYa benim böyle içerden bebeğin hareketiyle beraber geliyor sanki bir anda gerginlesiyor sertleşiyor bilemiyorum ..önceden söylememiş olabilir gittiğinde girersin belki
sen dr gidince soyle sertlesmem fln var , buyuk ihtimalle verir nstEvet çok şükür bu zamana kadar ciddi bir sıkıntı çekmedimbakalım beni de sokacaklar mı nstye heyecanla bekliyorum
Rapor uygulaması değişiklik gösteriyor sanırım bana 32+0 da çalışır raporu yazdılar bu cuma 34+1 de raporu çalışamaz diye güncelleyeceklermiş e nabız da görünüyor.. 2 hafta aktarmış olacağım inşallahKizlar ben de bugün 32+1 oldum. Bir haftalık çalışabilir raporu için devlete gittim. Süründürdüler beni. Doktor bugün başlamış hastanedeBir raporu yazamadı. Sistemlere giriş için şifresi yokmuş. Neyse beni yan odaya yönlendirdi. O doktor da covit var neden rapor alıyorsun? Ya covit olursan bu sorumluluğu nasıl alıyorsun gibilerinden konuştu. Bebek ilk defa iki hafta önden çıktı. Vay efendim ya şekerim varsa. Ay dedim ben zaten bir haftalik alacağım ki iki gün gideceğim okula. O zaman sana 33. Haftaya kadar çalışır vereyim dedi. Özellikle öğretmen arkadaşlar böyle bir şey de varmış. Ben bilmiyordum. Haftaya gidip bir de çalışamaz almam gerekiyor sanıyordum. Kadının işi zora sokması işime yaradı
Evet bende panikliyorum burun bandi hic aklima gelmemisti deniycem sagolun.ama benimkinin bir numarali sebebi korku malesef bunu yenmem lazim,Nefes alma sorunu bende de var. Duzgun nefes alamayinca da panik ve endise tetikleniyor. Burun bantlarindan aldim burnum acik kalsin diye. Belki sizin isinize de yarar.
Valla Allah başımızdan eksik etmesin benim kayınvalidem genç ne karışır ne eder ne diyim oda öyle bişey diyemiyorumNe varsa annelerde var degilmi ..gerçi kayinvaldem çok yaşlı bayağı yaşlı kendi bakım istiyor ..benimde annem yaptı hep yıkama ve ütüleme işlerini ..bende annemdeyim şuan kızımda var beraber onda kalıyoruz kızım okula burdan gidiyor zaten doktor iş yapmamı istemiyor aynı benimde . Kanama yok ama her an tetikteyiz bizde
Öyle vallahi Allah başımızdan eksik etmesin burda yatıyorum uzanıyorum evde olsam hiç duramam kendimi biliyorumÇok iyi yapmışsın canım annene gitmekle bu süreçte dinlenmek, iş yapmamak önemli. Benim de annem hep ütülerimi yaptı ufak tefek temizliklerimi yaptı. Anneler olmasa ne yapacaktık bilmiyorum
Sertleşme bendede oluyor artık büyüdükleri için normal galibaEvet evet benimki de benzer şekilde, bebek hareketi gibi gelip sertleşir acıyor
Ben de hep usuttum de gaz sancim var saniyordum ya. Değilmiş meger. Ama çok aciyordu karnimin içi de. Bi farklilik oldugu belliydi yani. Çok rahatsiz ediyorsa nst ye aliyorlar zaten hemen canmÇok geçmiş olsun. Aslında benim de karnım sürekli sertleşiyor ama gaz sancım var diye tahmin ediyorum. Yarın ben de nst ye giricem. Şimdi yazınca içime bi kuşku girdi. Gaz sancısı gibi gelen şeyin gerçekten gaz sancısı olup olmadığını merak ediyorum şu an
Çok teşekkür ederim, şuan daha iyiyim çok şükür. Bu gece burdayiz yarina Allah kerimÇok geçmiş olsun canım. Sağlıkla gelir kuzucugun inşallah
Cok tesekkurler canm. 2 gün dişimi sıktım ama sonra nolur nolmaz riske atmak istemedim iyi ki de gelmişim. 31+6ydı bugün. 1850 kgdi en son.evet nst de sertlesme gelince hemen belli oluyor sancinin geldiği. Senin nasil oldu eve gecince tekrar mi basladi sancilar? Geldigimden beri serumum bitmedi 1 kglık takmislarİyi ki gitmişsin canım bazı doktorlar önemli değil diyor sanırım ama bence önemsenmeli her sertleşmede sancı değeri resmen hızla yükseliyor ben de görüyorum nstlerimde Eğrilerin iniş çıkış anlarını. İnşallah işe yarar ilaçlar kasılmaları baya durduruyor ama eve geçince pek öyle olmadı benim serum baya etki ediyor. İnşallah sen evine geçersinHaftan günün kaç? Bebeğin kaç kilo?
Hadi inşallah canım. Peki güncelleme otomatik olarak mı yapılacak? Yoksa sen tekrar rapor mu alacaksın?Rapor uygulaması değişiklik gösteriyor sanırım bana 32+0 da çalışır raporu yazdılar bu cuma 34+1 de raporu çalışamaz diye güncelleyeceklermiş e nabız da görünüyor.. 2 hafta aktarmış olacağım inşallah
Çok sevindim canım. Daha iyi olursun inşallahÇok teşekkür ederim, şuan daha iyiyim çok şükür. Bu gece burdayiz yarina Allah kerim
muhtemelen sizde benim gibi nefesinizi tutuyorsunuzdur panikleyince, iyice artiriyor endiseyi. nefes teknikleri ise yariyor. derin derin nefes alip vermeyi deneyin. acikcasi bende de hastane-dogum, yetisebilecekmi evdeki isler, agri olacak mi vs korkusu var. Suan hepimizde var, vaktinde mi olacak, sagliklimi, surekli aklimda bunlar var. Atlatacagiz ama bunlari. Yurek dolusu sevgilerEvet bende panikliyorum burun bandi hic aklima gelmemisti deniycem sagolun.ama benimkinin bir numarali sebebi korku malesef bunu yenmem lazim,
Yarına az kaldı iyi ki kontrolüm varmış bakalım ne çıkacakBen de hep usuttum de gaz sancim var saniyordum ya. Değilmiş meger. Ama çok aciyordu karnimin içi de. Bi farklilik oldugu belliydi yani. Çok rahatsiz ediyorsa nst ye aliyorlar zaten hemen canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?