Canim geçmiş olsun inşallah erken gelmez bebisin. Suanda kg şu ne kadar? Eğer iyiyse belki çok az kuvezde tutarlar doğunca sıkıntı etme.Merhabalar, benim de cumartesi aksamdan buyana sertleşmelerim iyice arttı. Hatta karinimin içi aciyordu sanki sezeryan olmusum gibi. Bugun dayanamadm geldim nst de sancim cikti. Doktor erken doğum sancıları dedi ,durdurmak icin yatış verdiinsaalah işe yarar da cabuk çıkarım. Ciğer geliştirici igne falan vurdular bakalm sancilar nezaman geçecek beklemedeyim.
İyi ki gitmişsin canım bazı doktorlar önemli değil diyor sanırım ama bence önemsenmeli her sertleşmede sancı değeri resmen hızla yükseliyor ben de görüyorum nstlerimde Eğrilerin iniş çıkış anlarını. İnşallah işe yarar ilaçlar kasılmaları baya durduruyor ama eve geçince pek öyle olmadı benim serum baya etki ediyor. İnşallah sen evine geçersinMerhabalar, benim de cumartesi aksamdan buyana sertleşmelerim iyice arttı. Hatta karinimin içi aciyordu sanki sezeryan olmusum gibi. Bugun dayanamadm geldim nst de sancim cikti. Doktor erken doğum sancıları dedi ,durdurmak icin yatış verdiinsaalah işe yarar da cabuk çıkarım. Ciğer geliştirici igne falan vurdular bakalm sancilar nezaman geçecek beklemedeyim.
Karar verdim kendim çekineceğim bi sürü poz buldum netten elbisem de var bu hafta sonu hava da güzel karnım da zaten çok güzel görünüyor tam zamanı havalar soğumadan doya doya çekeyimBen hamilelik sürecinde istemedim öyle bi şey, sanki bebe gelince onla birlikte 1 yaş çekimi yapsak daha iyi olur gibi geldi, bi de sonbahara denk gelecek, daha özel olur diye düşündüm. Şimdi de çok fotoğraf çekiliyoruz, her deniz kıyısında, yol kenarında çekimler yapıyoruz kendi kendimize. Şimdiki telefonlar da çok iyi o konuda, uygulamalarla da güzel filtreler yapılabiliyor.
Tabiki sen bilirsin, düşün bi, sonra pişman olur musun, keşke yapsaydım der misin. Ben kendi kendimize çekildiğimiz fotoğraflardan memnun kaldığım için pişman olmam dedim.
Sadece hastanede doğum anı ve odada çekim için aldık bi paket.
Çok geçmiş olsun. Aslında benim de karnım sürekli sertleşiyor ama gaz sancım var diye tahmin ediyorum. Yarın ben de nst ye giricem. Şimdi yazınca içime bi kuşku girdi. Gaz sancısı gibi gelen şeyin gerçekten gaz sancısı olup olmadığını merak ediyorum şu anMerhabalar, benim de cumartesi aksamdan buyana sertleşmelerim iyice arttı. Hatta karinimin içi aciyordu sanki sezeryan olmusum gibi. Bugun dayanamadm geldim nst de sancim cikti. Doktor erken doğum sancıları dedi ,durdurmak icin yatış verdiinsaalah işe yarar da cabuk çıkarım. Ciğer geliştirici igne falan vurdular bakalm sancilar nezaman geçecek beklemedeyim.
Çok geçmiş olsun canım. Sağlıkla gelir kuzucugun inşallahMerhabalar, benim de cumartesi aksamdan buyana sertleşmelerim iyice arttı. Hatta karinimin içi aciyordu sanki sezeryan olmusum gibi. Bugun dayanamadm geldim nst de sancim cikti. Doktor erken doğum sancıları dedi ,durdurmak icin yatış verdiinsaalah işe yarar da cabuk çıkarım. Ciğer geliştirici igne falan vurdular bakalm sancilar nezaman geçecek beklemedeyim.
Geçmiş olsun canım sancı değildir inşallah benim de oluyor kasık ağrım bazen de uyandırıyor.Ahh canım. Korkma duracak inşallah. Bende kasık ağrısı ile uyandım gece kaç kez. Bugün gideceğim hastaneye
Nefes alma sorunu bende de var. Duzgun nefes alamayinca da panik ve endise tetikleniyor. Burun bantlarindan aldim burnum acik kalsin diye. Belki sizin isinize de yarar.Selam kizlar insallah hepiniz iyisinizdir. Bende her yazilani okuyorum ozellikle geceleri. Cunku uykularim kacti malesef kasik agrisi var bel agrisi var saga sola donemiyorum derken uyyamiyorum. Bugun is yerinde duramadim nefes alamiyordum resmen panik atak tarzi1 hafta izin aldim is yerinden insallah biraz toparlarim. Devamli dogum ani geliyo aklima korkular basiyo panikliyorum buyuk ihtimal ondan oluyo diye dusunuyorum. İlki sezeryandi buda sezeryan ama o ameliyata bile isteye yatmak zor gelecek simdi
Durur tabikide kuzum , sen kendini oyle sartla , 37 de dogum yapiyormus gibi hayal et gozunun onune getirGünaydınlar herkese. Ben bu sabah uyurken 6'da gözlerimi açtım bir anda. Tam olarak ilk gebeliğimde doğum yaptığım gün ve hatta suyumun geldiği saatlere denk geliyor. Bilinçaltı işte içimize nasıl da işliyor. Garip bir psikoloji. Ama sanki birkaç saat geçmesi bile rahatlattı beni. Sanki bekliyordum içten içe. İnşallah bu sefer 37'ye kadar durur bebeğim.
Biz kendimiz yaptik. Pinterestten pozlara baktik , arkadaslarim telefonla cektiKızlar bana akıl verin lütfennn. Hamilelikdış mekan çekimini sordum 2000 tl istediler 2 albüm olacak şekilde hem stüdyo çekimi de yapıyorlar 3 farklı elbise onlardanmış. Ama fiyat olarak bilemedim benim 2 tane elbisem var aslında deniz kenarında felan kendim çeksem nasıl olur kırlar da felan da çekinirim. Çok mu özensiz olur karar veremiyorum. 2000 tl de azımsanacak bi rakam değil benim için hamile halimle 8-5 mesai yapıyorum. Ama bilemiyorum yaaa isteyip istemediğimi de bilmiyorum
ben iyim canim , sen nasilsin ?Merhaba hanimlar nasilsiniz umarim guzel geciyordur sureciniz
Değilmiş canım. Serviks 36 ölçtü vajinal. Artık yavaş yavaş hareketlen dedi yürüyüş önerdi. 36 dan sonra Pilates. Çok hamlamışsın dedi.Geçmiş olsun canım sancı değildir inşallah benim de oluyor kasık ağrım bazen de uyandırıyor.
Canim çok geçmiş olsun hayırlısı olsun inşallah banada vurdular korkmaMerhabalar, benim de cumartesi aksamdan buyana sertleşmelerim iyice arttı. Hatta karinimin içi aciyordu sanki sezeryan olmusum gibi. Bugun dayanamadm geldim nst de sancim cikti. Doktor erken doğum sancıları dedi ,durdurmak icin yatış verdiinsaalah işe yarar da cabuk çıkarım. Ciğer geliştirici igne falan vurdular bakalm sancilar nezaman geçecek beklemedeyim.
Canım ben doğum koçu ile anlaştım aynı zamanda pilates hocam kendisi. Doğumuma da eşlik edecek şimdiden olumlama,meditasyon ve nefes egzersizlerine başladık eve gelip eşimle bana doğum eğitimi de verecek. İki annem de uzakta olunca böyle birine çok ihtiyacım vardı.Kızlar merhaba. Özel ebe hakkında ne düşünüyorsunuz. Acaba ayarlasam mı bir kişiyi diye düşünüyorum. Destek olur bana gerçi annem gelicek eğer erken doğmazsa bebek ama bilemiyorum
Benimde Perşembe randevu bende tam 32 olacağım .muayane olmadan önce nst TE gireceğim öyle konuştuk en son ..bende 2-3 haftadır var kasılmalar ama ağrı yok bakalım yine belli olmaz ne cikacakKızlar bugün bende de kasılmalar oldu karnımda bakalım perşembe günü doktor randevum var belki nst ye sokar bu sefer tam 32+0 olacağım
Aslında benim de ihtiyacım var. Ama eşim pek yanaşmıyorCanım ben doğum koçu ile anlaştım aynı zamanda pilates hocam kendisi. Doğumuma da eşlik edecek şimdiden olumlama,meditasyon ve nefes egzersizlerine başladık eve gelip eşimle bana doğum eğitimi de verecek. İki annem de uzakta olunca böyle birine çok ihtiyacım vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?