2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bugün bebişin beyazlarını yıkadım artık :) yarın renkliler ve ütü
çantasını da hazırlarım İnş bu hafta :)
Bana yardım edecek kimse yok doğumda
Annemle kaynanamdan hayır yok sürekli eleştiri ikisi de
Kız kardeşim var ama çocuk nerden bilecek tecrübesiz
Özel ebe olayı mı varmış bende sorayım hastanede
Fotoğraf işini de haftaya filan Bi elbise giyip stüdyo da Bi kaç poz çektiririrm diye düşündüm
Ya benim akraba arkadas Bi kaç kişinin burnu ayagı filan şişmişti benim neden şişmedi çok hafif ayakta var da
Onların ki nasıldı öyle

Merhabalar, benim de cumartesi aksamdan buyana sertleşmelerim iyice arttı. Hatta karinimin içi aciyordu sanki sezeryan olmusum gibi. Bugun dayanamadm geldim nst de sancim cikti. Doktor erken doğum sancıları dedi ,durdurmak icin yatış verdi insaalah işe yarar da cabuk çıkarım. Ciğer geliştirici igne falan vurdular bakalm sancilar nezaman geçecek beklemedeyim.

Canim geçmiş olsun inşallah erken gelmez bebisin. Suanda kg şu ne kadar? Eğer iyiyse belki çok az kuvezde tutarlar doğunca sıkıntı etme.

İyi ki gitmişsin canım bazı doktorlar önemli değil diyor sanırım ama bence önemsenmeli her sertleşmede sancı değeri resmen hızla yükseliyor ben de görüyorum nstlerimde Eğrilerin iniş çıkış anlarını. İnşallah işe yarar ilaçlar kasılmaları baya durduruyor ama eve geçince pek öyle olmadı benim serum baya etki ediyor. İnşallah sen evine geçersin Haftan günün kaç? Bebeğin kaç kilo?

Karar verdim kendim çekineceğim bi sürü poz buldum netten elbisem de var bu hafta sonu hava da güzel karnım da zaten çok güzel görünüyor tam zamanı havalar soğumadan doya doya çekeyim

Çok geçmiş olsun. Aslında benim de karnım sürekli sertleşiyor ama gaz sancım var diye tahmin ediyorum. Yarın ben de nst ye giricem. Şimdi yazınca içime bi kuşku girdi. Gaz sancısı gibi gelen şeyin gerçekten gaz sancısı olup olmadığını merak ediyorum şu an

Çok geçmiş olsun canım. Sağlıkla gelir kuzucugun inşallah

Kizlar ben de bugün 32+1 oldum. Bir haftalık çalışabilir raporu için devlete gittim. Süründürdüler beni. Doktor bugün başlamış hastanede Bir raporu yazamadı. Sistemlere giriş için şifresi yokmuş. Neyse beni yan odaya yönlendirdi. O doktor da covit var neden rapor alıyorsun? Ya covit olursan bu sorumluluğu nasıl alıyorsun gibilerinden konuştu. Bebek ilk defa iki hafta önden çıktı. Vay efendim ya şekerim varsa. Ay dedim ben zaten bir haftalik alacağım ki iki gün gideceğim okula. O zaman sana 33. Haftaya kadar çalışır vereyim dedi. Özellikle öğretmen arkadaşlar böyle bir şey de varmış. Ben bilmiyordum. Haftaya gidip bir de çalışamaz almam gerekiyor sanıyordum. Kadının işi zora sokması işime yaradı

Selam kizlar insallah hepiniz iyisinizdir. Bende her yazilani okuyorum ozellikle geceleri. Cunku uykularim kacti malesef kasik agrisi var bel agrisi var saga sola donemiyorum derken uyyamiyorum. Bugun is yerinde duramadim nefes alamiyordum resmen panik atak tarzi 1 hafta izin aldim is yerinden insallah biraz toparlarim. Devamli dogum ani geliyo aklima korkular basiyo panikliyorum buyuk ihtimal ondan oluyo diye dusunuyorum. İlki sezeryandi buda sezeryan ama o ameliyata bile isteye yatmak zor gelecek simdi

Nefes alma sorunu bende de var. Duzgun nefes alamayinca da panik ve endise tetikleniyor. Burun bantlarindan aldim burnum acik kalsin diye. Belki sizin isinize de yarar.

Durur tabikide kuzum , sen kendini oyle sartla , 37 de dogum yapiyormus gibi hayal et gozunun onune getir
Biz kendimiz yaptik. Pinterestten pozlara baktik , arkadaslarim telefonla cekti
Merhaba hanimlar nasilsiniz umarim guzel geciyordur sureciniz
ben iyim canim , sen nasilsin ?

Canim çok geçmiş olsun hayırlısı olsun inşallah banada vurdular korkma

Benimde tüm hazırlıklar tamam artık bugün de isimli hastane çıkışımız geldi herşeyimi annem yaptı yıkama ütüleme Allah razı olsun kayınvalidem hiç sormadı bile bu kanamalardan gözüm korktu erkenden hazırladım çantamı evimin temizliği kaldi annemde kalıyorum şimdilik yürüyüş yok iş yok diye annem getirdi evde durmuyorsun diye bikac haftaya dogmazsa annemle evide yavaştan hallederiz çokta beklemez sanırım benim doğum Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize

Kızlar merhaba. Özel ebe hakkında ne düşünüyorsunuz. Acaba ayarlasam mı bir kişiyi diye düşünüyorum. Destek olur bana gerçi annem gelicek eğer erken doğmazsa bebek ama bilemiyorum
Canım ben doğum koçu ile anlaştım aynı zamanda pilates hocam kendisi. Doğumuma da eşlik edecek şimdiden olumlama,meditasyon ve nefes egzersizlerine başladık eve gelip eşimle bana doğum eğitimi de verecek. İki annem de uzakta olunca böyle birine çok ihtiyacım vardı.

Kızlar bugün bende de kasılmalar oldu karnımda bakalım perşembe günü doktor randevum var belki nst ye sokar bu sefer tam 32+0 olacağım
Benimde Perşembe randevu bende tam 32 olacağım .muayane olmadan önce nst TE gireceğim öyle konuştuk en son ..bende 2-3 haftadır var kasılmalar ama ağrı yok bakalım yine belli olmaz ne cikacak

Aslında benim de ihtiyacım var. Ama eşim pek yanaşmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…