- 25 Kasım 2020
- 3.076
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.340
- 83
Ben de önce kendi kıyafetlerimle boğuşuyorum yazlık kışlık ayırdım. Evin bebeksiz düzenini sağladıktan sonra bebişin kıyafetlerine geçiş yapacağım. Ya benim işi öğrettigim personel ben ayrıldıktan sonra istifa etmişSelam kızlar hafta sonu bebek kıyafetleriyle boğuştumşimdi işteyim yeni gelen arkadaşa işi öğretiyorum
Biz kendimiz cekincez. Elbisemi Alaçam eniştem profesyonel.makina getirecek o çekecek resimlerimizi. Gorumceminkinide kendimiz çekmiştik çokda güzel oldu. Bu hayat pahalılığı da hamile hamile güçlükle çalışıyoruz paramı veremem iki resmeKızlar bana akıl verin lütfennn. Hamilelikdış mekan çekimini sordum 2000 tl istediler 2 albüm olacak şekilde hem stüdyo çekimi de yapıyorlar 3 farklı elbise onlardanmış. Ama fiyat olarak bilemedim benim 2 tane elbisem var aslında deniz kenarında felan kendim çeksem nasıl olur kırlar da felan da çekinirim. Çok mu özensiz olur karar veremiyorum. 2000 tl de azımsanacak bi rakam değil benim için hamile halimle 8-5 mesai yapıyorum. Ama bilemiyorum yaaa isteyip istemediğimi de bilmiyorum
Maşallah benimki de zevkle cam silmeye gelecekYıllık izinde alışveriş yaptık hepsini kaynanama iteledimzevkle yıkadı ütüledi. Maşallah kaynanama dedim tam babane olacak kadınmışsın dedim ben öyle dedikçe gaza geldi bana yıkama ütüleme ve katlama işi bırakmadı sağolsun evdekileri ben halletmiştim zaten. Az olmasına rağmen resmen Allahım ben bu ütü işine neden bulaştım demiştim
Ben izne cıkınca yapıcam herhaldeBen de önce kendi kıyafetlerimle boğuşuyorum yazlık kışlık ayırdım. Evin bebeksiz düzenini sağladıktan sonra bebişin kıyafetlerine geçiş yapacağım. Ya benim işi öğrettigim personel ben ayrıldıktan sonra istifa etmişfirmam bayağı bir zor duruma girdi
Bazen iyi ki varlar ama bazenMaşallah benimki de zevkle cam silmeye gelecek
Kızlar ya iyi ki varsınızKimse sizin yazdıklarınız kadar huzur doldurmadı içimi. Sizden hep sanal alemdeki kankilerim diye bahsediyordum eşime gerçekten öylesiniz
Hepinize tek tek teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için hepsinin işe yaradığını düşünüyorum
Biraz önce Muayenem yapıldı rahim ağzı 33mm çıktı ve hiç açıklık yokmuş doktorum da şaşırdı sancılara rağmen olmamasına
Bebeklerden biri vajinanın tam üstüne yerleşmiş o alttan sancı yapıyormuş ikisi de ayaklarını yukarıya dayamışlar üstten de nefesimi kesiyorlarmışdoktor ağzına girecek bunların ayakları dedi. olduğum yerden kalkamıyorum bile desteksiz zaten.
Bugün kesinlikle bekliyorum yarında 34haftalık oluyoruz artık ne zaman gelirlerse gönül rahatlığıyla alcam hiç bişey olmaz artık yarından sonra dediAma çıkarmayacakmış serumlar rahatlatıyor bebekleri diyor gözetim altında olunca içim de rahat ediyor yatmasaydın alırdım bebekleri riske atamam diyor. Ben de tamam dedim zaten uzaktan geliyorum birşey olduğunda panik yapıyoruz baya burda olmak daha iyi bu süreçte.
Bizim profesyonel makinamız yok ama telefonumuz iyi çekiyor çok şükür ki dediğin gibi hayat pahalılığı bizi buna zorluyor umarım içimizden geldiği gibi çok güzel anı bırakacak fotolarımız olurBiz kendimiz cekincez. Elbisemi Alaçam eniştem profesyonel.makina getirecek o çekecek resimlerimizi. Gorumceminkinide kendimiz çekmiştik çokda güzel oldu. Bu hayat pahalılığı da hamile hamile güçlükle çalışıyoruz paramı veremem iki resmehatıra kalsın diye cekincem sadece
Olur canimmm . Biz gorumceminkini kendimiz yaptık çokda güzel çektik yesilikkte tarihi yerlerde çektik. Pozlara önceden baktık ona göre cekindiler.sonradan güzel bı albüm alıp koydular. benkinide öyle yapcaz maksat hatıra kalsın. İlk cocugumda bu foto çekimi yoktu bunu bile yapmamıştıkBizim profesyonel makinamız yok ama telefonumuz iyi çekiyor çok şükür ki dediğin gibi hayat pahalılığı bizi buna zorluyor umarım içimizden geldiği gibi çok güzel anı bırakacak fotolarımız olur
Kız olsaydi bana benzemeseydi cidden bende üzülürdümŞu an beni tek teselli eden yorum budamat adayımız çok çok şükür Allah yokluklarını vermesin. Sağlıklı sıhhatli doğsun da rabbimin her yarattığı güzeldir diyorum ama çirkin olacak diye de korkmuyor değilim
Sen nerelerdesin senin nasıl geçiyorMerhaba hanimlar nasilsiniz umarim guzel geciyordur sureciniz
Kızlar bana akıl verin lütfennn. Hamilelikdış mekan çekimini sordum 2000 tl istediler 2 albüm olacak şekilde hem stüdyo çekimi de yapıyorlar 3 farklı elbise onlardanmış. Ama fiyat olarak bilemedim benim 2 tane elbisem var aslında deniz kenarında felan kendim çeksem nasıl olur kırlar da felan da çekinirim. Çok mu özensiz olur karar veremiyorum. 2000 tl de azımsanacak bi rakam değil benim için hamile halimle 8-5 mesai yapıyorum. Ama bilemiyorum yaaa isteyip istemediğimi de bilmiyorum
Benimde var 3,5 litre suyu bitirim gece wc nöbeti yapmim diye direniyorumKızlar selaam, fena öğlen uykuları bastırıyor beni, gerci uzandığım an hemen geliyor. Sizde de var mı 32. Hafta itibariyle uyku modu
Canım benim benden daha erken zamanda doğuranların var olduğunu bildiğimden yazmaya bile çekiniyorum benim seni anlamam için yaşamam lazım biliyorum ama evet o ilk öğrenme kabullenme süreci çok zor oluyormuş. Allah’a şükür bebeğin iyiye gidiyor en kısa zamanda kavuşacaksın inşallahCanım seni en iyi ben anlarım, doktorun erken doğum yapcaksın diyince başımda aşağı kaynar su dökülmüştü sanki..Eşime sarılıp ağlamıştım hiç bişeyi hazır değil yıkanıp ütülenmedi bile diye ..O moral bozukluğu ile bebeğimi 31 haftalıkken aldılar hiç koklayamadım sarılamadım 10.günde verdiler..Rabbim Yardımcın olsun, biliyorum zor ama güçlü ol nolur ..Bak benim yavrum hala küvözde ,Dualarımız seninle❣
Ahahhah çok iyii yok kız benimki genelde iyi hepBazen iyi ki varlar ama bazen
Hahah kız ben de huyu babasına benzemesin istiyorumKız olsaydi bana benzemeseydi cidden bende üzülürdüm
Aynı babası dediğinde huyu benzemesin dedim
burdayıııımmmmm sen nerdesinnn@A T L A S
Nerelerdeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?