2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar bana akıl verin lütfennn. Hamilelik dış mekan çekimini sordum 2000 tl istediler 2 albüm olacak şekilde hem stüdyo çekimi de yapıyorlar 3 farklı elbise onlardanmış. Ama fiyat olarak bilemedim benim 2 tane elbisem var aslında deniz kenarında felan kendim çeksem nasıl olur kırlar da felan da çekinirim. Çok mu özensiz olur karar veremiyorum. 2000 tl de azımsanacak bi rakam değil benim için hamile halimle 8-5 mesai yapıyorum. Ama bilemiyorum yaaa isteyip istemediğimi de bilmiyorum

Selam kızlar hafta sonu bebek kıyafetleriyle boğuştum şimdi işteyim yeni gelen arkadaşa işi öğretiyorum
Ben de önce kendi kıyafetlerimle boğuşuyorum yazlık kışlık ayırdım. Evin bebeksiz düzenini sağladıktan sonra bebişin kıyafetlerine geçiş yapacağım. Ya benim işi öğrettigim personel ben ayrıldıktan sonra istifa etmiş firmam bayağı bir zor duruma girdi

Reactions: 11K
Biz kendimiz cekincez. Elbisemi Alaçam eniştem profesyonel.makina getirecek o çekecek resimlerimizi. Gorumceminkinide kendimiz çekmiştik çokda güzel oldu. Bu hayat pahalılığı da hamile hamile güçlükle çalışıyoruz paramı veremem iki resme hatıra kalsın diye cekincem sadece

Maşallah benimki de zevkle cam silmeye gelecek

Ben izne cıkınca yapıcam herhalde bizimki suanda istekli bakalıım

Ohhh ne güzel haberler doktor da nasıl güzel yaklaşmış, şansa bırakmıyor, seni de strese sokmayacak şekilde gözümüzün önünde dursun bu bebeler demiş özetle Hadi hayırlısı bakalım

Bizim profesyonel makinamız yok ama telefonumuz iyi çekiyor çok şükür ki dediğin gibi hayat pahalılığı bizi buna zorluyor umarım içimizden geldiği gibi çok güzel anı bırakacak fotolarımız olur

Olur canimmm . Biz gorumceminkini kendimiz yaptık çokda güzel çektik yesilikkte tarihi yerlerde çektik. Pozlara önceden baktık ona göre cekindiler.sonradan güzel bı albüm alıp koydular. benkinide öyle yapcaz maksat hatıra kalsın. İlk cocugumda bu foto çekimi yoktu bunu bile yapmamıştık

Kız olsaydi bana benzemeseydi cidden bende üzülürdüm
Aynı babası dediğinde huyu benzemesin dedim

Ben hamilelik sürecinde istemedim öyle bi şey, sanki bebe gelince onla birlikte 1 yaş çekimi yapsak daha iyi olur gibi geldi, bi de sonbahara denk gelecek, daha özel olur diye düşündüm. Şimdi de çok fotoğraf çekiliyoruz, her deniz kıyısında, yol kenarında çekimler yapıyoruz kendi kendimize. Şimdiki telefonlar da çok iyi o konuda, uygulamalarla da güzel filtreler yapılabiliyor.
Tabiki sen bilirsin, düşün bi, sonra pişman olur musun, keşke yapsaydım der misin. Ben kendi kendimize çekildiğimiz fotoğraflardan memnun kaldığım için pişman olmam dedim.
Sadece hastanede doğum anı ve odada çekim için aldık bi paket.

Canım benim benden daha erken zamanda doğuranların var olduğunu bildiğimden yazmaya bile çekiniyorum benim seni anlamam için yaşamam lazım biliyorum ama evet o ilk öğrenme kabullenme süreci çok zor oluyormuş. Allah’a şükür bebeğin iyiye gidiyor en kısa zamanda kavuşacaksın inşallah

Kızlar merhaba. Özel ebe hakkında ne düşünüyorsunuz. Acaba ayarlasam mı bir kişiyi diye düşünüyorum. Destek olur bana gerçi annem gelicek eğer erken doğmazsa bebek ama bilemiyorum

Kız olsaydi bana benzemeseydi cidden bende üzülürdüm
Aynı babası dediğinde huyu benzemesin dedim
Hahah kız ben de huyu babasına benzemesin istiyorum ama güzel çocuk olsun istiyorum. Hiç böyle takıntılarım yoktu benim. Doğmadan böyleyim doğduktan sonra nasıl olacağım bilmiyorum eşim diyor ki sağlıklı olsun gerisini boşver veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…