2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Geçmiş olsun banada dr iri dedi 2,3 hafta önden gidiyor şekerden şüphelenildi perinetolojiye yönlendirdi ben gitmeyi düşünmüyorum sadece şekere baktıracağım
Çok moralim bozuldu

Kızlar selamm herkes iyidir umarım. Ben son hazırlıklarımı tamamlama telaşına girdim. Bayağıdır giremedim buraya. Giysileri yıkayıp ütüleyip park yatağın içine koydum. Dolabın gelmesini bekliyorum, gelince kaldırıcam direkt. Bir fotocu arıyorum anı niyetine göbekli foto çekeyim diye. Kapı süsleri, magnet ler sipariş ettim gelmelerini bekliyorum. Sizde durumlar nasıl? Var mı sancısı sıkıntısı olan?

Canım ikizler için kötü bir zamanda değilsin, insan istiyor ki heves ettiği şeyleri yapabilsin tabi ama herzaman olmuyor maalesef. İnşallah bebişlerin en doğru zamanda gelecek dualarım seninle mabelcim

Geçmiş olsun banada dr iri dedi 2,3 hafta önden gidiyor şekerden şüphelenildi perinetolojiye yönlendirdi ben gitmeyi düşünmüyorum sadece şekere baktıracağım
Çok moralim bozuldu
Bende gebelik şekeri var zaten ama diyet yaptığım için bebeğin suyu da gelişimi de normal gidiyordu daha geçen hafta normaldi bşr haftada biraz tombullaşmış dedi bilemiyorum ama en fazla bir hafta önde görünüyor o da normal zaten olabiliyor öyle biraz doktorun bakış açısına göre değişiyor

Kızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım
Ayy gözün aydın haberlerini bekliyoruz canım benim Allah analı babalı büyütsün topigimizin erkenci kuşları

Kızlar benim de çok aşırı kasılma ve sertleşme var karnımda yarına randevu aldım umarım her şey yolundadır bebek çok baskı yapıyor aşağı tarafa acayip stres oluyorum
Tabi doktora gozukmen iyi olur ama hemen dogum riski icinde oldugunu dusunme ilk hamileligimde cok yasadim hem de onun kasilma kldugunu bilmeden.Sukur erken dogurmamistim

Kızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım
Ah çok şükür hepiniz iyisiniz inşallah çok geçmiş olsun bitti gitti işte bundan sonra üçünüz de iyileşmeye bakın. Biraz iyi olunca bizi haberdar et çoook merak ediyor olacağız çünkü seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…