- 5 Mayıs 2016
- 328
- 404
- 103
Öyle valla canım ben de kendi evimde mecbur iş yapıyorum anneme gidince el bebek gül bebek oluyorÖyle vallahi Allah başımızdan eksik etmesin burda yatıyorum uzanıyorum evde olsam hiç duramam kendimi biliyorum
Evet söylicem canım valla bu bir kaç gündür daha fazlalaştı sanki :/sen dr gidince soyle sertlesmem fln var , buyuk ihtimalle verir nst
ben dun son bir kac gundur baya yoruldum , resmen dun tas gibi oldu karnim , daha sabaha dogru kendine geldiEvet söylicem canım valla bu bir kaç gündür daha fazlalaştı sanki :/
Hadi hayırlısı inşaalah önemsiz bir ağrıdrYarına az kaldı iyi ki kontrolüm varmış bakalım ne çıkacak
Geçmiş olsun banada dr iri dedi 2,3 hafta önden gidiyor şekerden şüphelenildi perinetolojiye yönlendirdi ben gitmeyi düşünmüyorum sadece şekere baktıracağımGebelik şekeri var ya pek istenmeyen bir durum bu zamana kadar hep normal gidiyordu biraz tombul dedi ama çok çok olumsuz konuşan biri zaten her konuda ben bir an önce hazırlansam iyi olacak en azından kafamdaki bir problem gitmiş olur
Canım ikizler için kötü bir zamanda değilsin, insan istiyor ki heves ettiği şeyleri yapabilsin tabi ama herzaman olmuyor maalesef. İnşallah bebişlerin en doğru zamanda gelecekKızlar ben hiç giremedim. Akşamki nstler çok düşük ve güzel çıktı göndermedi diğer hastaneye bişeyler yiyebilirsin dedi. Fakat hiç iyi değilim çok komik ama ishal yüzünden bebekleri doğuracağım sanırım aşırı ağrı ve basınç yapıyor tuvaletten çıkamıyorum. Patates muz reflor sonsuz tane serum hiç biri durdurmuyor ve hemoroidler çıktı iki günde işkence çekiyorum resmen. Bu nasıl bir şans! Sezeryan doğum yapan arkadaşlarım doğum sancısı nedir bilmiyor hazırlanıp hastanelerine gidiyorlar ben günlerdir bunu çekiyorum ya. Yüzüme baksanız acınacak haldeyim zaten bırakın hazırlığıBiraz önce yine üç kere peşpeşe gittim en son vajinamdan sarı mukus şeklinde akıntı geldi sanırım nişan gelmiş. Ebeler önemsemedi ağrın yoktu bişey olmaz normal akıntıda olabilir sabah doktorun bakar dediler. Ama normal akıntı değil. İnternete yazdığımda çıkanla aynısı. Artık doğuracağım muhtemelen kendimi hazırlıyorum. Aşırı korkuyorum nolacak bilmiyorum. İnşallah siz böyle şeyler yaşamadan tek derdiniz hastane süslemesi olarak gidersiniz doğumlarınıza. Ben çok çok şanssız geçiriyorum.
Ben de pek dinlenemedim sanırım ondan oldu benim deben dun son bir kac gundur baya yoruldum , resmen dun tas gibi oldu karnim , daha sabaha dogru kendine geldi
Bende gebelik şekeri var zaten ama diyet yaptığım için bebeğin suyu da gelişimi de normal gidiyordu daha geçen hafta normaldi bşr haftada biraz tombullaşmış dedi bilemiyorum ama en fazla bir hafta önde görünüyor o da normal zaten olabiliyor öyle biraz doktorun bakış açısına göre değişiyorGeçmiş olsun banada dr iri dedi 2,3 hafta önden gidiyor şekerden şüphelenildi perinetolojiye yönlendirdi ben gitmeyi düşünmüyorum sadece şekere baktıracağım
Çok moralim bozuldu
Dualarım seninle canım. Allah yardımcınız olsun haberlerini bekliyoruzKızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım
AyyKızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım
Allah analı babalı büyütsün erkenci kuşları adlarıyla yaşasınlar hayırlı olsun kızların.Kızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım
Tesekkurler cqnim sukur olsun iyi gidiyo :)Durur tabikide kuzum , sen kendini oyle sartla , 37 de dogum yapiyormus gibi hayal et gozunun onune getir
Biz kendimiz yaptik. Pinterestten pozlara baktik , arkadaslarim telefonla cekti
ben iyim canim , sen nasilsin ?
Hayirli olsun insallah her sey yolundadir :)Kızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım
Yorulunca ben de oyle oluyorumben dun son bir kac gundur baya yoruldum , resmen dun tas gibi oldu karnim , daha sabaha dogru kendine geldi
Tabi doktora gozukmen iyi olur ama hemen dogum riski icinde oldugunu dusunme ilk hamileligimde cok yasadim hem de onun kasilma kldugunu bilmeden.Sukur erken dogurmamistimKızlar benim de çok aşırı kasılma ve sertleşme var karnımda yarına randevu aldım umarım her şey yolundadır bebek çok baskı yapıyor aşağı tarafa acayip stres oluyorum
Ikiz miydi senin canim?Rapor uygulaması değişiklik gösteriyor sanırım bana 32+0 da çalışır raporu yazdılar bu cuma 34+1 de raporu çalışamaz diye güncelleyeceklermiş e nabız da görünüyor.. 2 hafta aktarmış olacağım inşallah
Ah çok şükür hepiniz iyisiniz inşallah çok geçmiş olsun bitti gitti işte bundan sonra üçünüz de iyileşmeye bakın. Biraz iyi olunca bizi haberdar et çoook merak ediyor olacağız çünkü seniKızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım
Bu msjı okuyunca nasılda heyecanlandım.Kızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?