Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah canımKızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım
Analı babalı büyüsünler dualarım seninleKızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım
Ayyy canim benim gözün aydın dualarimiz seninle ve bebeklerinle inşallah sağlıkla birlikte evinize donecekinizKızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım
Gözünüz aydın canım sağlıkla büyütün kızlarınızıKızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım
Canımmm gözün aydınKızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım
Ayy ben niye bunu okuyunca bu kadar duygulandımKızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım
Hayirli uğurlu olsun canimKızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım
Günaydın canımGunaydin kizlar
benm iki hafta once iyiydi ama bu son iki haftadir ozellikle aksam yemegi oncesi yuksek cikiyor. oda yemek pisiriken tadina bakiyorum tabi 2 saatlik full aclik bakmamis oluyorum.Kizlar gebelik sekeri diyetle düzelen var mi?
4 Ekim de aclik tokluk bakılacak düşüş yoksa insulin baslatacaklarmis asla isteniyorum
Insallah düzelirbenm iki hafta once iyiydi ama bu son iki haftadir ozellikle aksam yemegi oncesi yuksek cikiyor. oda yemek pisiriken tadina bakiyorum tabi 2 saatlik full aclik bakmamis oluyorum.
Neyse doktorum bugun , bir hafta daha diyet deneyelim duzelmezse insuline baslicaz dedi
İnşallah doğal süreçler yaşıyoruzdurKızlar benim de çok aşırı kasılma ve sertleşme var karnımda yarına randevu aldım umarım her şey yolundadır bebek çok baskı yapıyor aşağı tarafa acayip stres oluyorum
ay baslatsin ya ne olacak , ben cok takmiuorum sahsen zaten normal degerden 0.2-0.3 birim yuksek cikiyor benim. verirse versin zaten 37 den sonra doguracagim hepi topu kullanacagim bir ay flnInsallah düzelir
Stres oluyorum ister istemez
Gözün aydın Allah bi ömür sağlık huzur mutluluk versin inşallahKızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım
Hoşgelmişler bebişler❣Kızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım
Allah analı babalı büyütsün canım. Kendine gelince bilgilendir bizi. Kızlar nasıl, sen nasılsın? Umarım her şey yolundadırKızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?