2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım
Gözünüz aydın canım sağlıkla büyütün kızlarınızı dualarımız minik kuşlarla herşey gönlünüzce olsun

Kızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım
Canımmm gözün aydın Rabbim evlatlarını sana, seni de onlara bağışlasın dualarım sizinle inşallah hemencecik toparlarsınız

Ayy ben niye bunu okuyunca bu kadar duygulandım Çok şükür, gözün aydın canımAllahım sana da Defne ile Nil’e de sağlık versin. Mutlu, sağlıklı, huzur dolu ömürleri olsun minik kuşların Çok geçmiş olsun bi an önce toparlarsın umarım İlk fırsatta bize detayları yaz çok merak ediyorum, fakülteye sevkin yapılabildi mi? Kızların durumu nasıl? Merakla bekliyor olacağız

Kizlar gebelik sekeri diyetle düzelen var mi?
4 Ekim de aclik tokluk bakılacak düşüş yoksa insulin baslatacaklarmis asla isteniyorum
benm iki hafta once iyiydi ama bu son iki haftadir ozellikle aksam yemegi oncesi yuksek cikiyor. oda yemek pisiriken tadina bakiyorum tabi 2 saatlik full aclik bakmamis oluyorum.
Neyse doktorum bugun , bir hafta daha diyet deneyelim duzelmezse insuline baslicaz dedi

Insallah düzelir
Stres oluyorum ister istemez

Allah analı babalı büyütsün canım. Kendine gelince bilgilendir bizi. Kızlar nasıl, sen nasılsın? Umarım her şey yolundadır

Kızlar günaydın kapı süsü ve çikolatayı yaptırdığım yer göndermiş hazırlandı, kargoya veriyoruz diye ay resmen mutlu sona adım adım, daha çok var dediğimiz günler geldi herneyse beğendiniz mi teyseler söyleyin

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-27-08-50-18-64_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 114
  • Screenshot_2022-09-27-08-50-25-46_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 113
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…