Doktoru arayacağım sistemden güncelleyecekler canım gelmene gerek yok onun için dedi açıkçası ben de tekrar muayene ücreti ödemek istemiyorum.. e nabız dan çıktı alıp okula vereceğim ben de müdürüm kabul eder inşallah gıcık birazHadi inşallah canım. Peki güncelleme otomatik olarak mı yapılacak? Yoksa sen tekrar rapor mu alacaksın?
Hayırlı uğurlu olsun canımKızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım
Yok canım tekil gebelik ikizler 30+0 da rapor alıyordu sanırımIkiz miydi senin canim?
Ben şuan hamileyim 34. haftadayım.Sen mi istedin canım kaçıncı haftandasın nasıl karar verdiniz
İğneden tirsan biri için durum ayni olmuyor isteay baslatsin ya ne olacak , ben cok takmiuorum sahsen zaten normal degerden 0.2-0.3 birim yuksek cikiyor benim. verirse versin zaten 37 den sonra doguracagim hepi topu kullanacagim bir ay fln
Cok guzellerKızlar günaydınkapı süsü ve çikolatayı yaptırdığım yer göndermiş hazırlandı, kargoya veriyoruz diye ay resmen mutlu sona adım adım, daha çok var dediğimiz günler geldi herneyse beğendiniz mi teyseler söyleyin
Ay canım çok geçmiş olsun inşallah üçünüzde sağlıkla atlatırsınız bu durumuKızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım
Kızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım
Oh maşallah canım nasıl sevindim. Ee hamlayacağız tabi yatıyoruz paso. Sen yine de birden açılmaDeğilmiş canım. Serviks 36 ölçtü vajinal. Artık yavaş yavaş hareketlen dedi yürüyüş önerdi. 36 dan sonra Pilates. Çok hamlamışsın dedi.
Canım hayırlı olsun. Sana da geçmiş olsun. İyi hissedince yaz bize.Kızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım
Maşallah rabbim sizleri korusun sağlıkla sıhhatle büyüt yavrucuklarınıKızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım
Yani şu ara 15 dakikalık yürüyüşler önerdi. Sonra 37 den sonra bol bol pilates çatı açma hareketleri yapalım dediOh maşallah canım nasıl sevindim. Ee hamlayacağız tabi yatıyoruz paso. Sen yine de birden açılmapilates falan bu saatten sonra çok zor gelir ya söylemesi kolaydı öyle. ama tabi bant ile kol çalışması esneme falan yapılabilir.
Ben de çıktı ben diyetimi başta yapıyordum ama artık yapamıyorum canımın istediğini yemeyince elim ayağım titriyor abartmadan yiyorum valla. Tahlil de taptırmadım. Bebeğimi bugün görmeye gidicem kilosundan belli olur diye tahmin ediyorum. Etrafın da kimse şeker yüklemesi yaptırmadı hepsi de maşallah normal normal çocuk doğurdularKizlar gebelik sekeri diyetle düzelen var mi?
4 Ekim de aclik tokluk bakılacak düşüş yoksa insulin baslatacaklarmis asla isteniyorum
Pelit marka 50li çikolata silindir kutusuyla 200tl'ye geldi canım.Cok guzeller
Çikolatayı ne kadara getirttin
Keske bende yaptirmasaydim da böyle gerilmeseydimB
Ben de çıktı ben diyetimi başta yapıyordum ama artık yapamıyorum canımın istediğini yemeyince elim ayağım titriyor abartmadan yiyorum valla. Tahlil de taptırmadım. Bebeğimi bugün görmeye gidicem kilosundan belli olur diye tahmin ediyorum. Etrafın da kimse şeker yüklemesi yaptırmadı hepsi de maşallah normal normal çocuk doğurdular
inanmıyorummmm Allah analı babalı büyütsün çook duygulandımmmKızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım
Bende bir bakayimPelit marka 50li çikolata silindir kutusuyla 200tl'ye geldi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?