2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hadi inşallah canım. Peki güncelleme otomatik olarak mı yapılacak? Yoksa sen tekrar rapor mu alacaksın?
Doktoru arayacağım sistemden güncelleyecekler canım gelmene gerek yok onun için dedi açıkçası ben de tekrar muayene ücreti ödemek istemiyorum.. e nabız dan çıktı alıp okula vereceğim ben de müdürüm kabul eder inşallah gıcık biraz

ay baslatsin ya ne olacak , ben cok takmiuorum sahsen zaten normal degerden 0.2-0.3 birim yuksek cikiyor benim. verirse versin zaten 37 den sonra doguracagim hepi topu kullanacagim bir ay fln
İğneden tirsan biri için durum ayni olmuyor iste birde ailede seker genetik kalma ihtimali de var bende

Cok guzeller
Çikolatayı ne kadara getirttin

Kızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım

Ahhh canlarım, hoşgelmişler Çok heyecanlı Hepiniz iyisinizdir umarım. Ara ara fırsat buldukça bizleri bilgilendir. Sana ve bebişlere dua ediyoruz Daha iyi olacaksınız

Değilmiş canım. Serviks 36 ölçtü vajinal. Artık yavaş yavaş hareketlen dedi yürüyüş önerdi. 36 dan sonra Pilates. Çok hamlamışsın dedi.
Oh maşallah canım nasıl sevindim. Ee hamlayacağız tabi yatıyoruz paso. Sen yine de birden açılma pilates falan bu saatten sonra çok zor gelir ya söylemesi kolaydı öyle. ama tabi bant ile kol çalışması esneme falan yapılabilir.

Yani şu ara 15 dakikalık yürüyüşler önerdi. Sonra 37 den sonra bol bol pilates çatı açma hareketleri yapalım dedi

Hayırlı sabahlar kılar ben sabah 7. 15te uyandım o sattendir karnımın yan tarafında bir ağrı var neden olabilir acaba

B
Kizlar gebelik sekeri diyetle düzelen var mi?
4 Ekim de aclik tokluk bakılacak düşüş yoksa insulin baslatacaklarmis asla isteniyorum
Ben de çıktı ben diyetimi başta yapıyordum ama artık yapamıyorum canımın istediğini yemeyince elim ayağım titriyor abartmadan yiyorum valla. Tahlil de taptırmadım. Bebeğimi bugün görmeye gidicem kilosundan belli olur diye tahmin ediyorum. Etrafın da kimse şeker yüklemesi yaptırmadı hepsi de maşallah normal normal çocuk doğurdular

Keske bende yaptirmasaydim da böyle gerilmeseydim
Ama doktorum erken dogumu başlatabilir seker suyu arttirip dediği için asıl gerginligim
Elimden geldigi kadar diyete uymaya calisiyorum tatli pasta herseyi hayatimdan çıkardım bebis için
En sevdiğim şey makarna tatli yemiyorum artik ☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…