hee :) o durum farkli tabi :)İğneden tirsan biri için durum ayni olmuyor istebirde ailede seker genetik kalma ihtimali de var bende
benim suyum fln da normal , hatta bebek bir hafta kucuk tansiyondan dolayi diyorlar. sekerle baglantili hicbir sorun yok suanKeske bende yaptirmasaydim da böyle gerilmeseydim
Ama doktorum erken dogumu başlatabilir seker suyu arttirip dediği için asıl gerginligim
Elimden geldigi kadar diyete uymaya calisiyorum tatli pasta herseyi hayatimdan çıkardım bebis için
En sevdiğim şey makarna tatli yemiyorum artik ☹
Masallah cok şükürhee :) o durum farkli tabi :)
benimde baba tarafimda var seker
benim suyum fln da normal , hatta bebek bir hafta kucuk tansiyondan dolayi diyorlar. sekerle baglantili hicbir sorun yok suan
Üçünüz de çok iyisinizdir inşallah hoşgelmiş minik kelebekler sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürleri olur inşallahKızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım
Hoş gelmiş kuzularKızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım
Çok güzel, güzel günlerde kullanınKızlar günaydınkapı süsü ve çikolatayı yaptırdığım yer göndermiş hazırlandı, kargoya veriyoruz diye ay resmen mutlu sona adım adım, daha çok var dediğimiz günler geldi herneyse beğendiniz mi teyseler söyleyin
Evet canım ck yaptı, ezelden beri işlerini çok beğeniyorum zaten, ekstra oda falan da süslemeyeceğim için gönlümdeki olsun dedimÇok güzel, güzel günlerde kullanınck designevent mi yaptı acaba ? Ben de oraya yaptırıyorum da inşallah yetişir kaç günde geldiler ?
Ben 2 haftadır oğlum anaokuluna gidiyo o taşıdı eşim de ben de gribimKızlar gebelikte grip geçiren oldu mu? Gebelikte ağır mı seyrediyor? Ben de mi böyle oldu dağıldım resmenOğlum okuldan taşıdı herhalde önce o sonra ben. Bugün 4. günüm ilk günkü gibi yoğun olmasa da hala burnum fış fış hafif öksürüğüm var. Bir gün de ateş yaptı doktorum parol al 3 kez yükselmesin dedi şükür 37.4’ü hiç geçmedi genelde 37.2 de sabitlendi tüm gün. Sürekli duş aldım ama korktum da ateşin etkisi olmuş mudur bebeklere diye. Kaç günde geçecek bu meret Ağzım burnum yara oldu valla tırsıyom bi de bu halde bebekler gelir diye
Canım hangi sayfaya yaptırdın çikolata kalitesi nasıl acaba tadına baktın mı ben de sipariş vericem ama tatsız kalitesiz bir şey istemiyorum hacı şeriften vericem bu gidişle en azından tadı garanti olur diye düşünüyorum fiyatları diğerlerine göre tuzlu ama yapacak bir şey yokPelit marka 50li çikolata silindir kutusuyla 200tl'ye geldi canım.
Şu an nst deyim. Doktor boy kilo ölçümü yaptı kilosu 1852 gr 32+0 kilo olarak haftasıyla uyumlu boyu uzun olacak dedi. Suyum da güzelmiş. Nst de iyi çıkarsa sorunun yok çok şükür. Benim ailem de de genetik diyabet. Ancak ben aşırı hareketli birisiyim tez canlı dedikleri benim işte. Umarım doğuma kadar ve sonrasında da herşey yolunda giderKeske bende yaptirmasaydim da böyle gerilmeseydim
Ama doktorum erken dogumu başlatabilir seker suyu arttirip dediği için asıl gerginligim
Elimden geldigi kadar diyete uymaya calisiyorum tatli pasta herseyi hayatimdan çıkardım bebis için
En sevdiğim şey makarna tatli yemiyorum artik ☹
Aynı hissediyorum. Alışverişler bitmedi daha, ev temizlenecek, çantası, dolabı derken işler bana bakıyor ben onlara. Niyeyse bir enerji düşüklüğü de var bir haftadır. Sağlıkla gelsin kuzular varsın çula sararım ama yine de insanın gönlündeki farklı oluyor.Saka maka teker teker doguruyoruzzz
Saglikla kavuşalım hepimiz insallah
Daha ben alışverişini bitirmedim, hazirlamadim evi temizletmedim.. bunlar olmadan gelmemeli
Hangi ağrı normal hangisi için doktora gitmeyelim kafam karıştı benim. Sabahtan beri benim de sağım ağrıyor ama hareket edince. Havalar soğudu üşüttüm diye düşünüyorum, bilmiyorum. Bir haftadır üzerimde bir şey var sanki. Misafirlerim vardı, onlar varken çalışıp durdum tık yoktu. Onlar gittiğinden beri ne yataktan kalkasım var, ne bir işin ucundan tutasım. Hiç enerjim yok, sırtım ağrıyor, karnım sertleşiyor, bir de sağdaki ağrı başladı bugün.Hayırlı sabahlar kılar ben sabah 7. 15te uyandım o sattendir karnımın yan tarafında bir ağrı var neden olabilir acaba
Size maşallah1dogasever ben stüdyo da cekindim elbise kiralayıp gayet güzel oldu eşim ve oğlumla cekindim 31 haftalıkken
Ben de çok beğeniyorum sade ve güzel. Hediyelik yaptırdın mı peki ona da karar veremiyorum ben sayı olarak az ama güzel bişey olsun istiyorum herkese vermem büyük ihtimalle sadece atmayıp saklayacak yakın çevremizeEvet canım ck yaptı, ezelden beri işlerini çok beğeniyorum zaten, ekstra oda falan da süslemeyeceğim için gönlümdeki olsun dedimhenüz ulaşmadı elime sabahtan fotoğraf gönderdiler sanırım az evvelde MNG kargoya verdiler. 30 Eylül vermişlerdi teslim için birkaç gün de olsa erken bile bitirdiler işlerini. İnşallah seninki de içine siner, çok güzel işleri var hem sade hem farklı ben memnun kaldım açıkçası, elime ulaşınca bir aksilik varsa güncellerim yorumumu
İnsallah gönlüne göre olsun her sey içinde birsey kalmasın ne istiyorsan öyle yap bu zaman geri gelmeyecek cunku sonradan keske yapsaydım demeSize maşallahçok güzel olmuşsunuz pozlara bayıldım umarım benim çekimlerin de güzel olur
Ck design event sayfası aşağıya Instagram hesabını linklerim senin için. Daha elime ulaşmadı, henüz kargoda fakat hem ck'dan hem de pelitten kötü bir şey çıkabileceğini düşünmüyorum inşallahta gönlüme göre olur, maalesef ben hacı şerifi hiç deneyimlemedim bilemiyorum o yüzden ne tadını ne fiyatını ama ben 50li kutu için 200tl ödedim.Canım hangi sayfaya yaptırdın çikolata kalitesi nasıl acaba tadına baktın mı ben de sipariş vericem ama tatsız kalitesiz bir şey istemiyorum hacı şeriften vericem bu gidişle en azından tadı garanti olur diye düşünüyorum fiyatları diğerlerine göre tuzlu ama yapacak bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?