- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 133
- 35
9 şubat canımCanım merhaba ,son adet tarihin ne zamandı .
Canım benim doktorum kalp atışını duyana kadar ilişki önermiyorum dedibirde ilişkiye giriyor musunuz ben doktora sormaya unuttum
İnşallah canım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbimÇok güzelmiş ya hayırlı haberler alırız inşallah
Biz de korktuğumuz için muayeneye kadar bekleyeceğiz bakalım doktor ne derse. Halbuki hamile kaldığının farkında olmayan çoğu insan bilmeden ilişkiye giriyorCanım benim doktorum kalp atışını duyana kadar ilişki önermiyorum dedi
Sagliksiz gebeligi devam ettirrir denince uzuldum. Ins sagliklidirCanım bana da progestan verdi çok şükür ne kanamam nede düşük tehlikem yoktu fakat keseyi geliştiriyormuş doktorum öyle söyledi
Canim senden progestron hormon testi istedi mi? Iyi olacak diye hisssdiyorum ama korktum birazÇok mu kötü bir durum bu ne yapacağız ki
Yok canım düşünme öyle sağlıklıdır inşallahSagliksiz gebeligi devam ettirrir denince uzuldum. Ins sagliklidir
Insallah canim hayirlisini istiyorum hep herkes icinYok canım düşünme öyle sağlıklıdır inşallah
Benden istedi canım, dün betahcg baktırırken e2 ve progesteronda baktıralım dedi, progesteron 20 çıktı, e2 216 çıktı. bu arada ben hali hazırda progestan diye bi ilaçta kullanıyorumCanim senden progestron hormon testi istedi mi? Iyi olacak diye hisssdiyorum ama korktum biraz
erken değildir çünkü hsg çektirdim 12 şubatta çektirdim.Gözünüz aydınSatlarımız aynıymış sanırım seninki erken döllenme ben henü kalp atışı için beklemekteyim
canım normal şartlarda gebelikle yükselen bir değer bu, ama riskli yada zor gebelik elde eden kişilerde doktorlar tedbir amaçlı eğer hormon seviyesinde bir dengesizlik varsa bu düşüğü tetiklemesin diye baktırıp her ihtimale karşı progestan veriyolar. sana belki de gerek yoktur.Kızlar ben 6+3 üm bu zamana kadar 2 defa muayene oldum bir de bat günü aile hekimim de kan vermiştim tüm kan tahlillerini yapmıştı ama kadın doğum doktoru hiç progesterona baktırmadı bu zamana kadar bakılmadı yani bende. Hepinizde bakılmış sanırım sıkıntı yaratır mu ki?
Anladım canım inşallah hiçbir zaman gerek olmaz o haldecanım normal şartlarda gebelikle yükselen bir değer bu, ama riskli yada zor gebelik elde eden kişilerde doktorlar tedbir amaçlı eğer hormon seviyesinde bir dengesizlik varsa bu düşüğü tetiklemesin diye baktırıp her ihtimale karşı progestan veriyolar. sana belki de gerek yoktur.
inşallah canım, hepimizin sağlıkla devam etsin inşallah şuan bizde tam 5 haftalık, cumartesi gidicem doktora 5+4 oluyor keseyi görürüm inşallahhhAnladım canım inşallah hiçbir zaman gerek olmaz o halde
Ayyy inşallah görürsün bende 5+5 te gördüm keseyi ama henüz bebek görünmedi cumartesi bende 7 haftalık oluyorum ve randevum o gün bakalım güzeş sonuçlarla geliriz inşallahinşallah canım, hepimizin sağlıkla devam etsin inşallah şuan bizde tam 5 haftalık, cumartesi gidicem doktora 5+4 oluyor keseyi görürüm inşallahhh
inşallah sende bebişi görürsün canım :)Ayyy inşallah görürsün bende 5+5 te gördüm keseyi ama henüz bebek görünmedi cumartesi bende 7 haftalık oluyorum ve randevum o gün bakalım güzeş sonuçlarla geliriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?