2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım benim doktorum kalp atışını duyana kadar ilişki önermiyorum dedi
Biz de korktuğumuz için muayeneye kadar bekleyeceğiz bakalım doktor ne derse. Halbuki hamile kaldığının farkında olmayan çoğu insan bilmeden ilişkiye giriyor

Canim senden progestron hormon testi istedi mi? Iyi olacak diye hisssdiyorum ama korktum biraz
Benden istedi canım, dün betahcg baktırırken e2 ve progesteronda baktıralım dedi, progesteron 20 çıktı, e2 216 çıktı. bu arada ben hali hazırda progestan diye bi ilaçta kullanıyorum

Gözünüz aydın Satlarımız aynıymış sanırım seninki erken döllenme ben henü kalp atışı için beklemekteyim
erken değildir çünkü hsg çektirdim 12 şubatta çektirdim.
4 martta çok az kan geldi o büyük ihtimalle yerleşme kanaması. erken döllenme mi geçmi olur o zaman tam bilmiyorum.

Kızlar ben 6+3 üm bu zamana kadar 2 defa muayene oldum bir de bat günü aile hekimim de kan vermiştim tüm kan tahlillerini yapmıştı ama kadın doğum doktoru hiç progesterona baktırmadı bu zamana kadar bakılmadı yani bende. Hepinizde bakılmış sanırım sıkıntı yaratır mu ki?

canım normal şartlarda gebelikle yükselen bir değer bu, ama riskli yada zor gebelik elde eden kişilerde doktorlar tedbir amaçlı eğer hormon seviyesinde bir dengesizlik varsa bu düşüğü tetiklemesin diye baktırıp her ihtimale karşı progestan veriyolar. sana belki de gerek yoktur.

Sat 15 Şubat 22 Mart yani bugün keseyi gördüm 15 gün sonra kalp atışını duya bilirmişim herşey gayet iyi ilerliyor. Rabbim bu süreçte hepimizin yardımcısı olsun. Kızçeler güzel düşünün bebeklerimiz şu an ev güvenli yerdeler onları daha güvenli bi yerde saklayamazdık. Sizler kendi sağlığınıza dikkat edin. Bizler iyi olursak bebişlerimizde iyi olur. Sağlıcakla gelsinler

Anladım canım inşallah hiçbir zaman gerek olmaz o halde

Reactions: kgm
inşallah canım, hepimizin sağlıkla devam etsin inşallah şuan bizde tam 5 haftalık, cumartesi gidicem doktora 5+4 oluyor keseyi görürüm inşallahhh
Ayyy inşallah görürsün bende 5+5 te gördüm keseyi ama henüz bebek görünmedi cumartesi bende 7 haftalık oluyorum ve randevum o gün bakalım güzeş sonuçlarla geliriz inşallah

Ayyy inşallah görürsün bende 5+5 te gördüm keseyi ama henüz bebek görünmedi cumartesi bende 7 haftalık oluyorum ve randevum o gün bakalım güzeş sonuçlarla geliriz inşallah
inşallah sende bebişi görürsün canım :)

3. HamileligimŞuanda 6+6 haftalık hiç ac kalamiyorum ac ligi hissettiğim an migdem bulaniyor.sabah kalktığımda kusuyorum gene ac olduğumdan gece de çok bulanıyor .yani ac kalamiyorum bu gidişle 100 kilo olurum.

Bayanlar bugun itibari ile 4+2yim gobek alti kisimlarima dokunjnca cok hassas sanki yedigimden cok daha siskinim.Normal mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…