2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim doktorum da kilosu normal dedi tabi çok tosuncuk bir şey beklemiyoruz sen de takma canım yeterki sağlıklı olsunlar
Dün kayınvalidem görüntülü aradı yok kaşların dökülmüş yok kirpiklerin dökülmüş. Karnın küçük sen irileşmişsin dedi ay moralim bozukdu

benim şuan karnım yamuk görseler senin çocuk yamuk doğacak diyecekler takma kafana boşverr aynı yollardan geçtiler ama o zamanları çabuk unuttular demekki

Dün kayınvalidem görüntülü aradı yok kaşların dökülmüş yok kirpiklerin dökülmüş. Karnın küçük sen irileşmişsin dedi ay moralim bozukdu
Ya ama yakınlarda yapmasın bunu ya çok can sıkıcı bir durum takmayalım demekki bu işin uzağı yakını yok az kaldı hayırlısıyla bebişler gelsede bu sivri dillerden kurtulsak

ay böyle insanlara hem sinir oluyorum bir yandanda çok gülüyorum ya hakikaten..yahu karın büyüklüğü herkesin yapısına göre değişir alınan kilolar değişebilir kimisinin karnı küçük kimisinin daha büyük olabilir ..bebeğin sağlığı karın büyüklüğü ile olculmezki ..böyle insanların söylediklerine takılmayın hiç sizin ve bebeğinizin kontrolleri düzenli yapiliyor zaten şükür bir sorun yok az bir vakit kaldı doğuma daha ne olsun ..tadını çıkarın

Ya ama yakınlarda yapmasın bunu ya çok can sıkıcı bir durum takmayalım demekki bu işin uzağı yakını yok az kaldı hayırlısıyla bebişler gelsede bu sivri dillerden kurtulsak
İnşallah çok canım sıkıldı eşime de belli etmeyeyim dedim.

Benim de karnım ilk gebeliğime göre daha küçük canım endişe etme kiloda almadım hiç (5 kilo verdim ilk 5 ayda sonra bu ayıma kadar geri aldım verdiğim kiloyu şuan hamile kaldığım kilodayım) sanırım bunun etkisi var eğer bebeğin anne karnında gelişiminde sıkıntı yoksa büyük yada küçük olmasının bir önemi yok kendine dert etme sakın.

Her gün oğlumu okula bırakırken aynı sorularla karşılaşıyorum karnım çok küçükmüş napabilrim kilo almadım ama insan ciddi anlamda takılıyor böyle şeylere doktor gayet normal dedi takılmayalkm bence

Azicik kalmis anneye babaya kavusmalarina minnoslarin :) Kocaman sevgiler hepinize

İns bekleyebiliriz. Ben 39u gorurmuyum diyodum kendimce doktor 37 deyince bı panik yaptımm. Hiiiic hazırlığım yoktu şimdi harıl harıl iş yapıyorum ins saglicakla gelir bebikler

Dün acilde verdiğim tahlillerde protein kaçağı çıktı idrarda kızlar doktor 24 saatlik idrar biriktirme mi istedi tekrar tahlile vercem gebelik zehirlenmesi şüphesi var tansiyon takibi yapılacak her gün umarım bi sorun çıkmaz.Artık o kadar sıkıldım ki zaman hızlıca akıp gitsin biran evvel doğurayım istiyorum.Her yeni gün farklı bir sorun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah

Terbiyesiz iste. Gerci bu terbiyesizligin bir kac derece ust hali. Oncelikle hamile bir kadin gorup, yillarin jinekologuymus gibi cahil cahil karniniz konusunda yorum yapmasi kotu niyetlilik. Ama kabul ederseniz, ben kuvvetle muhtemel yasi sizden buyuk bir hamis arkadasiniz olarak bu insanin tiynetine dair bir yorum yapmak isterim. Boyleleri ile cok ayni ortamda calistim. Tek gayesi sizin mutsuzlugunuzdan beslenmek. Kendisi mutsuzluk ve haset icinde kivraniyor, acaba bunu size nasil yansitir da sizi uzerek biraz mutlu olur onu dert ediyor. Beni en cok da cahil cahil agzini acma cesareti irrite etti. Icimden bir his de sizi kiskandi diyor ama neyse.

Lutfen Dr Kaan Kocatepenin videolarini da izleyin. Bu karin karsilastirma ve yorumlarin cehaleti ile ilgili sozleri var. Oncelikle karin buyuklugu-bebek buyuklugu vs bunlarin saglikla vs ile ilgisi yok. Disarda karsilasilan insanlarin hepsi bir boyda-bir ende mi? Siz bu isin egitimini almis hekimlerin kontrolundesiniz. Cok sukur sagliklisiniz. O haset gozlerini ultrasonografi cihazi sanan cahilleri hic umursamayin. Bir daha karsilasirsaniz, hangi Tip Fakultesini bitirip nerede Jinekoloji uzmanligini yapmis Allah Askina sorun. Kocaman Sevgiler

Çok teşekkür ederim

Aslında kolay kolay sıkıntı etmem ama hormonlardan mı nedir çok takıldım bu kez haklısınız takmamalıyız teşekkürler

Her yerde var bunlardan demekki teşekkürler ay sağlıkla gelsin bebeklerimiz gerisinin bi önemi yok

Gülümsettiniz beni çok teşekkür ederim yaşı benden büyük evet benim arkadaşım da değil kızımın sınıfından bi veli yani sadece merabalaşıyoruz öyle samimi filan da değiliz cesareti beni şaşırttı zaten ay hepinize çok teşekkür ederim moralim düzeldi inşallah hiç bir anne adayı bir daha böyle bir muamele görmez

6-7.aya kadar benim de karnım pek çıkmadı zaten kilolu gebe kaldığım için pek belli olmadı. şimdi de aniden büyüdü ve Bi sürü çatlak oluştu krem sürüyorum ama nafile. Karnın büyümesi çok da iyi değil demek istedim :)
Bebeğim kilosu iyiyse sıkıntı etmeyin bence de
Böyle negatif yorum yapanlar Allahsız vicdansız valla bak. cevabı yapıştırın hiç acımayın
Doktordan daha mı iyi biliyon deyin hemen üste çıkın bastırın
Ben öyle yapıyorum ve öyle bir geri vites e takıyorlar ki o zaman melek oluyorlar canımla cicimler
çok şaşırtıcı değil mi
Aramızda psikolog varsa açıklasın nolur :)

Evet hemşire işi şans işi. Çok tatlı olanlar da var azarlayanlar bile oldu beni. Niye ağlıyorsun diye.

Duruyor canım minik minik beyaz noktalar şeklinde iğnelerin girdiği yerler. Hem ellerde hem ayaklarında var.

Bir arkadaşıma ebe atmış bunu
Bende sizle paylaşayım tabi yapmadan size uygun mu değil mi Dr a sorabilirsiniz...
Doğum sürecinde yapacaklarımız:
32.hahtadan itibaren günde 1 su bardağı kırmızı ahudıduyaprağı çayı
36.haftada perine masajı haftada 3 gün
36.haftadan itibaten kırmızı ahudıdu yaprağı 3 su bardağı
37.haftadan itibaren günde 2-3 su bardağı ada çayı(36+1)
35.haftada çuha çiçeği yağı kapsülü hergün 1 tane içiyorsun 36 haftadan itibaren ağızdan almayı bırakıp hazneye 1 tane koyuyorsun
36 dan itibaren cinsel aktiviteyi arttırınız
Haftada en az 3 gün yarım saat yürüyüş
37 dan itibaren bebeğin kilosu normalse günlük 10 tane hurma
36 dan itibaren plates topunda 0 -8 çizin
Squatı 20.haftadan itibaren yarım yapıyoruz yani kanepeye oturur gibi eğer düşük riskiniz yoksa 30.haftadan itibarende tam squat öneriyorum burdada erken doğum riskiniz yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…