- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Çok geçmiş olsun canım.Aynen canim yüksek tansiyon odem
Kendi doktorum başından beri 37.hafta diyor ama gittiğim profesör 38 39 haftalarda alırız demişti. Başta kendi doktorum ben yapamam diye mırın kırın etmişti şimdi yaparım modundaİns bekleyebiliriz. Ben 39u gorurmuyum diyodum kendimce doktor 37 deyince bı panik yaptımm. Hiiiic hazırlığım yoktu şimdi harıl harıl iş yapıyorumins saglicakla gelir bebikler
Ay zaten büyük olmasının nesi güzel. Hareket kabiliyeti açısından bile küçük olması avantaj. hiç bir anlam ifade etmiyor bebiş iyi olduktan sonra.demek büyük karnı olanlar da küçüklere gıpta ediyor bunu ilk kez duydum teşekkür ederim
Hasete bak ya elti gibi kaynanan varDün kayınvalidem görüntülü aradı yok kaşların dökülmüş yok kirpiklerin dökülmüş. Karnın küçük sen irileşmişsin dedi ay moralim bozukdu
Benimde bu hamileliğimde karnım diğerlerine göre küçük malesef aynı muameleyi banada yapıyolar insanın psikolojisi bozuluyo. Bebek küçük galiba diyolar. Hatta bu gidişimde doktoruma sorcam o dere sinirlerim bozulduYa kızlar ben bu her şeyi bilen çekinmeden herkese her şeyi söyleyen insanlardan bıktım usandım kızımın arkadaşının annesiyle karşılaştık hamile olduğumu farketti sordu ne kadarlık diye 8. Ayda olduğumuzu söyledim hemen suratının şekli değişti bi ciddileşti böyle acıyormuş gibi baktı karnın çok küçük bebeğin durumu iyi mi dedi ya ben zaten hepi topu 5 kilo aldım yani nasıl bir karın bekliyorlar anlamadım hamilelik psikolojisi gidip gelip aynaya bakıyorum deli ediyorlar beni yani karınlarınız çok mu büyük kızlar bende mi bi terslik var
Öyle yapmaya çalışıyorum inşallah fark eder diğer kontrole kadarÇok anlamadım canım, sen sadece işyeri için rapor almayacak mısın ? Bide rutin muayene oalcaksın galiba, senin doktorunun yerine bakan bi doktor olur diye düşünmüştüm. Farklı bir sistem var galiba.
Anladım canım umarım olmaz, bol su iç, benim de bi dönem sınırda çıkmıştı, meyve yedim su içitim falan normal şu,anda. Şekerin yoksa meyve falan ye bakalım, karpuz hala var mesela.
Sağol canım, indirime denk geliriz umarım. Bu haftasonuna kadar siparişi verelim diyoruz pek vaktimiz kalmadı çünkü. Mağazadan almak daha mantıklı, haklısın
Benim ilk hamileliğim de karnım acayip iriydi. Son ay ne otura biliyorum ne yürüye biliyorum ne uyuya biliyorum çok zor geçti kendim zayıftım zaten o karın asla bana göre değildi gören büyük diye kahkaha atıyodu. Bundada bebek küçük galiba bla bla blaAy zaten büyük olmasının nesi güzel. Hareket kabiliyeti açısından bile küçük olması avantaj. hiç bir anlam ifade etmiyor bebiş iyi olduktan sonra.
Benimde 3. Hamilelik 9kilo aldım 57.buçuk kiloyum şuan hemşire bile ilk gebelik mi diye sordu gören 3.olduğumu anlamıyo. Artık olumsuz konuşanlarin hasedinden konuştuğunu düşünmeye başladım. Hayır yani üzülüyorum acaba diyorum bebeğim iyimiOna henüz tepki almadım benim 3. Çocuk o yüzden yakınlarım biliyor hamilelikte çok kilo almadığımı hep öyleydi bunda da böyle ama zaten tombik biri olduğum için almamam çok iyi40 kilo akıl alır gibi değil benim görümcem de kızında 30 kilo almıştı sanırım zayıf insanlar daha çok kilo alıyor
O fısfısları 3 4 günden fazla kullanmamak gerekiyormuş canım. Bağımlılık yapıyor kullanmadan burun asla açılmaz oluyor. Bi dönem yaşamıştım. Hamileliğimde benimde burnum çok tıkandı doktor kullanmanı istemem burun bandı ve okyanus suyu falan dene dedi. Ama güzel haber şu ki doğum yaptım burnum açıldı :)Kızlar burun tıkanıklığı yaşıyor musunuz sanki burun deliklerime beton dökülmüş gibi oluyor geceleri nefes alamıyorum yoruluyorum uyurkenotrivine ile açıp öyle uyuyorum onu da sürekli kullanmak alışkanlık yapar mı acaba
Canım ben 14 kilo aldım merak etme bana da diyorlar. Hiç karnin yok. Ne biçim hamilesin. Okul müdürüm bile söylediYa kızlar ben bu her şeyi bilen çekinmeden herkese her şeyi söyleyen insanlardan bıktım usandım kızımın arkadaşının annesiyle karşılaştık hamile olduğumu farketti sordu ne kadarlık diye 8. Ayda olduğumuzu söyledim hemen suratının şekli değişti bi ciddileşti böyle acıyormuş gibi baktı karnın çok küçük bebeğin durumu iyi mi dedi ya ben zaten hepi topu 5 kilo aldım yani nasıl bir karın bekliyorlar anlamadım hamilelik psikolojisi gidip gelip aynaya bakıyorum deli ediyorlar beni yani karınlarınız çok mu büyük kızlar bende mi bi terslik var
40bide sen neden kilo almadın muhabbeti var :) aslında baya aldım ama cok belli olmuyor demekki. birde ilk gebeliğmde 40 kilo almıştım yine öyle olacam diyemi bekliyorlar nedir:)
İnşallah öyle bir şey değildir. Geçen hafta benim de idrarimda çıktı. Tekrarlatinca temiz çıktı. Umarım seninki de öyle bir şeydir. Yüksek tansiyon ödem vs var mı?Dün acilde verdiğim tahlillerde protein kaçağı çıktı idrarda kızlar doktor 24 saatlik idrar biriktirme mi istedi tekrar tahlile vercem gebelik zehirlenmesi şüphesi var tansiyon takibi yapılacak her gün umarım bi sorun çıkmaz.Artık o kadar sıkıldım ki zaman hızlıca akıp gitsin biran evvel doğurayım istiyorum.Her yeni gün farklı bir sorun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah
Canimmm iyi bı dokktora git diğeri hocaysa ona doğum yaptır. Bende 28kadar uzmana gittim şimdi perinatolojiye hocaya gidiyorum. İlk cocugumda da plasenta asagoyda normal kadın doğum doktoru ben yaptırırım doğumunu dedi. Şimdi gittiğim perinatoloji doktorları neden yaptırdın dogumunu şükür bı sıkıntım olmadi ama riske girmissiniz dedi. Çok pişman oldum.simdi doğumumu ank şehir hastanesinde perinatoloji hocasi yapacak insKendi doktorum başından beri 37.hafta diyor ama gittiğim profesör 38 39 haftalarda alırız demişti. Başta kendi doktorum ben yapamam diye mırın kırın etmişti şimdi yaparım modundao yüzden kendi doktorum yaparsa 37 de olur gibi geliyor keşke 38 39 olsa ama ben de haftaya komple evi temizleticem bebek eşyaları yıkandı ütülendi. Bu haftasonu da hastane çantasını hazırlıcam inşallah yetişir
Oğlumda yoğun bakım hemşiresinin telefon müziği pepenin kalbim kırıldı şarkısıydıEvet hemşire işi şans işi. Çok tatlı olanlar da var azarlayanlar bile oldu beni. Niye ağlıyorsun diye.
Bende dün kıyafetleri yıkadım utuledik çantamı biraz hazırladım foto çekimi için elbisemi sipariş ettim hemen haftaya cmt foto cekimimizo yapacaz persembede Evo temizletecem bitecek ins...Kendi doktorum başından beri 37.hafta diyor ama gittiğim profesör 38 39 haftalarda alırız demişti. Başta kendi doktorum ben yapamam diye mırın kırın etmişti şimdi yaparım modundao yüzden kendi doktorum yaparsa 37 de olur gibi geliyor keşke 38 39 olsa ama ben de haftaya komple evi temizleticem bebek eşyaları yıkandı ütülendi. Bu haftasonu da hastane çantasını hazırlıcam inşallah yetişir
Gerçekten insanın sinirini bozuyorlar siz de takmayın yeterki sağlıklı olsunlarBenimde bu hamileliğimde karnım diğerlerine göre küçük malesef aynı muameleyi banada yapıyolar insanın psikolojisi bozuluyo. Bebek küçük galiba diyolar. Hatta bu gidişimde doktoruma sorcam o dere sinirlerim bozuldu
Biberon almam şart hatta hastane çantasına koyun bence nolur ne olmaz o an telaşla aramaktansa .. benim yeğenimin şekeri çok düştü hemen mama verdiler mesela sonra toparladı Allah’a şükür çok güzel emdi 2 yaşına kadar :)Süt makinesi ve biberon almak şart mı ilk aşamada :/ ben almadım almam diyordum ama burada çok görünce bilemedim :/
Öyle tabiki bizim tek derdimiz sağlıklı olması bu tür konusmalar ister istemez geriyo ne yazikkiGerçekten insanın sinirini bozuyorlar siz de takmayın yeterki sağlıklı olsunlar
Ev temizliği çok kafama takılıyor bulunduğum yerde pahalı 1600 tl ama mecbur yaptırıcam. Hayat bu pahalılaştı mı anlayamıyorum. Ben de inşallah yarın foto çekinicem tekirdağdayım burda havalar serinledi biraz daha beklersem yağmurlara kalacağımBende dün kıyafetleri yıkadım utuledik çantamı biraz hazırladım foto çekimi için elbisemi sipariş ettim hemen haftaya cmt foto cekimimizo yapacaz persembede Evo temizletecem bitecek ins...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?