2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İns bekleyebiliriz. Ben 39u gorurmuyum diyodum kendimce doktor 37 deyince bı panik yaptımm. Hiiiic hazırlığım yoktu şimdi harıl harıl iş yapıyorum ins saglicakla gelir bebikler
Kendi doktorum başından beri 37.hafta diyor ama gittiğim profesör 38 39 haftalarda alırız demişti. Başta kendi doktorum ben yapamam diye mırın kırın etmişti şimdi yaparım modunda o yüzden kendi doktorum yaparsa 37 de olur gibi geliyor keşke 38 39 olsa ama ben de haftaya komple evi temizleticem bebek eşyaları yıkandı ütülendi. Bu haftasonu da hastane çantasını hazırlıcam inşallah yetişir

Benimde bu hamileliğimde karnım diğerlerine göre küçük malesef aynı muameleyi banada yapıyolar insanın psikolojisi bozuluyo. Bebek küçük galiba diyolar. Hatta bu gidişimde doktoruma sorcam o dere sinirlerim bozuldu

Öyle yapmaya çalışıyorum inşallah fark eder diğer kontrole kadar

Ay zaten büyük olmasının nesi güzel. Hareket kabiliyeti açısından bile küçük olması avantaj. hiç bir anlam ifade etmiyor bebiş iyi olduktan sonra.
Benim ilk hamileliğim de karnım acayip iriydi. Son ay ne otura biliyorum ne yürüye biliyorum ne uyuya biliyorum çok zor geçti kendim zayıftım zaten o karın asla bana göre değildi gören büyük diye kahkaha atıyodu. Bundada bebek küçük galiba bla bla bla

Benimde 3. Hamilelik 9kilo aldım 57.buçuk kiloyum şuan hemşire bile ilk gebelik mi diye sordu gören 3.olduğumu anlamıyo. Artık olumsuz konuşanlarin hasedinden konuştuğunu düşünmeye başladım. Hayır yani üzülüyorum acaba diyorum bebeğim iyimi doktora ilk kilosunu soruyorum haftasıyla uyumlu diyo ama yinede tatmin olamıyorum

O fısfısları 3 4 günden fazla kullanmamak gerekiyormuş canım. Bağımlılık yapıyor kullanmadan burun asla açılmaz oluyor. Bi dönem yaşamıştım. Hamileliğimde benimde burnum çok tıkandı doktor kullanmanı istemem burun bandı ve okyanus suyu falan dene dedi. Ama güzel haber şu ki doğum yaptım burnum açıldı :)

Canım ben 14 kilo aldım merak etme bana da diyorlar. Hiç karnin yok. Ne biçim hamilesin. Okul müdürüm bile söyledi Ne güzel işte zayıf hamilesin. Sağlıklı olan da bu. Keşke ben de öyle olsam. Hep imrenirim zayıf hamilelere. Senin kilolu olman bebeğin sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor. Ne zaman öğrenecek bu cahil cuhela takımı bunları

bide sen neden kilo almadın muhabbeti var :) aslında baya aldım ama cok belli olmuyor demekki. birde ilk gebeliğmde 40 kilo almıştım yine öyle olacam diyemi bekliyorlar nedir:)
40 kilo maşallah 20 30 duydum da sanki 40 ı hiç duymadım. Zayıf hamile kalmışsındır.

İnşallah öyle bir şey değildir. Geçen hafta benim de idrarimda çıktı. Tekrarlatinca temiz çıktı. Umarım seninki de öyle bir şeydir. Yüksek tansiyon ödem vs var mı?

Canimmm iyi bı dokktora git diğeri hocaysa ona doğum yaptır. Bende 28kadar uzmana gittim şimdi perinatolojiye hocaya gidiyorum. İlk cocugumda da plasenta asagoyda normal kadın doğum doktoru ben yaptırırım doğumunu dedi. Şimdi gittiğim perinatoloji doktorları neden yaptırdın dogumunu şükür bı sıkıntım olmadi ama riske girmissiniz dedi. Çok pişman oldum.simdi doğumumu ank şehir hastanesinde perinatoloji hocasi yapacak ins

Bende dün kıyafetleri yıkadım utuledik çantamı biraz hazırladım foto çekimi için elbisemi sipariş ettim hemen haftaya cmt foto cekimimizo yapacaz persembede Evo temizletecem bitecek ins...

Gerçekten insanın sinirini bozuyorlar siz de takmayın yeterki sağlıklı olsunlar

Süt makinesi ve biberon almak şart mı ilk aşamada :/ ben almadım almam diyordum ama burada çok görünce bilemedim :/
Biberon almam şart hatta hastane çantasına koyun bence nolur ne olmaz o an telaşla aramaktansa .. benim yeğenimin şekeri çok düştü hemen mama verdiler mesela sonra toparladı Allah’a şükür çok güzel emdi 2 yaşına kadar :)

Bende dün kıyafetleri yıkadım utuledik çantamı biraz hazırladım foto çekimi için elbisemi sipariş ettim hemen haftaya cmt foto cekimimizo yapacaz persembede Evo temizletecem bitecek ins...
Ev temizliği çok kafama takılıyor bulunduğum yerde pahalı 1600 tl ama mecbur yaptırıcam. Hayat bu pahalılaştı mı anlayamıyorum. Ben de inşallah yarın foto çekinicem tekirdağdayım burda havalar serinledi biraz daha beklersem yağmurlara kalacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…