Canımmm sen de miKızlar akşam başlayan karında sertleşme, çocukların kendilerini kasma halleri bitmeyince gece hastaneye geldik. Maalesef sancım çıktı çok olmasada, açıklığım da var biraz, yatışım yapıldı serum takıldı, proluton Depot ve ciğer geliştirici vurdular. Şimdilik beklemedeyiz bakalım inşallah daha dursunlar. Şimdi de ben hepinizin dualarına talibim, daha 32+4ler birkaç hafta daha dayansınlar istiyorum. Karmaşık duygular içindeyim, önce hayırlısını istiyorum tabiki ama yine de bir iki hafta daha inşallah. Dualarınıza bizi ekleyin
Evet canım cıtcıtlı da olur bundan da olur ben ikisinden de koydum yumusak alt acmayı bebişin yattığı küvezin altına koycaksınız onu vermene gerek yok battaniyeye sarıp koyarlar odaya geldi mi yanında kim varsa oda koyar çarsaf olayına gerek yok onlar zaten normal dogumsa yıkayıp veriyo sezeryansa silip gıydırıyo hastane hallediyo yaniİç zıbın dediğiniz şöyle bir şey mi?Eki Görüntüle 3137824 Benim hastane çıkışında sıfır kol külot kısmı çıtçıtlı bir zıbın var, yukarıdaki görseldeki gibi bir şey de ekleyeyim mi sizce? Yumuşak alt açmayı yine battaniyeye sarıp ebeye mi veriyoruz? Bir de kanı kiri silmek için çarşaf verenler oluyormuş. Çok sordum ama
Bi 10 sene dururum sonrasında belkiiartik 3. de bakarsin belki onda olmaz
Hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler inşallah canımKızlar akşam başlayan karında sertleşme, çocukların kendilerini kasma halleri bitmeyince gece hastaneye geldik. Maalesef sancım çıktı çok olmasada, açıklığım da var biraz, yatışım yapıldı serum takıldı, proluton Depot ve ciğer geliştirici vurdular. Şimdilik beklemedeyiz bakalım inşallah daha dursunlar. Şimdi de ben hepinizin dualarına talibim, daha 32+4ler birkaç hafta daha dayansınlar istiyorum. Karmaşık duygular içindeyim, önce hayırlısını istiyorum tabiki ama yine de bir iki hafta daha inşallah. Dualarınıza bizi ekleyin
Rabbim iyilerle karşılaştırsın ya benim 2.bebeğimde küvezde kaldı hemşireler sağolsun iyilerdi ağladiginda çağırırlardı emzirmeye giderdim. Biz hastahanede kaldık bebek çıkana kadar. Devlet hastahanesi. Keşke bebeklerin emmesine izin verseler. Hem süt daha fazla gelir hem daha çabuk toparlarlarAy bize denk gelenler hiç öyle değiller hatta tam tersilerben kolay kolay kimseye kötü demem aşırı suratsız ve kötüler Allah’a havale ettim onları. Bana bugün ilk defa orda taze süt sağımı yaptım görüşe gidince 15dk yapabildim 12Ml süt çıktı ama çok mutluyum dondurulmuş da getirmişim bi sürü, mutlulukla sütü teslim ediyorum ki bence 34.haftada sezeryan doğum yapmışım bir gün önce 2damla çıkmışken 2.gün sütüm gelmeye başlamış ben mucizevi olarak bakıyorum çok mutluyum bu konuda hemşire ‘bu nee bu kadarcık mı çıktı sütün’ dedi bana şok oldum bi sürü şey söyledim nasıl böyle diyebilir diye bebeklere takviye yapmak zorunda kalıyoruz o yüzden dedim falan diye toparlamaya çalıştı. Ben bebeklerimi onun kadar düşünmüyorum sanki. Yanımdaki ikiz annesi de bebişlerinden birini teslim alacakmış artık emzirme denemesi yapılmış tutarken zorlanmış 16 yaşındaki kız senden iyi tutuyor demiş kadına Kadın da her an ağlamaklı bir modda çok yıkık çok üzgün yüzüne baksan üzülüyorsun o kadar üzüldüm ki öyle anlatınca nasıl der bunu bir insan üstelikte orda ne çektiğimizi bilenler.
Hiç genelleme yapılamıyor yani canım. Doktor da konuşmaktan aciz hiç bir bilgi vermiyor. Bebeklerim Allah’ın izniyle bir çıksın o hastaneye kadın doğum doktorum dışında adım atmayacağım. Çocuk doktoru araştırıyorum öyle.
Rabbim şifa versin inşallah Şafi ismi hürmetine inşallah biraz daha bekler minik kuşlar canım benim dualarımız sizinleKızlar akşam başlayan karında sertleşme, çocukların kendilerini kasma halleri bitmeyince gece hastaneye geldik. Maalesef sancım çıktı çok olmasada, açıklığım da var biraz, yatışım yapıldı serum takıldı, proluton Depot ve ciğer geliştirici vurdular. Şimdilik beklemedeyiz bakalım inşallah daha dursunlar. Şimdi de ben hepinizin dualarına talibim, daha 32+4ler birkaç hafta daha dayansınlar istiyorum. Karmaşık duygular içindeyim, önce hayırlısını istiyorum tabiki ama yine de bir iki hafta daha inşallah. Dualarınıza bizi ekleyin
inşallah sakinleşirler bir an evvel.Dualarimiz seninleKızlar akşam başlayan karında sertleşme, çocukların kendilerini kasma halleri bitmeyince gece hastaneye geldik. Maalesef sancım çıktı çok olmasada, açıklığım da var biraz, yatışım yapıldı serum takıldı, proluton Depot ve ciğer geliştirici vurdular. Şimdilik beklemedeyiz bakalım inşallah daha dursunlar. Şimdi de ben hepinizin dualarına talibim, daha 32+4ler birkaç hafta daha dayansınlar istiyorum. Karmaşık duygular içindeyim, önce hayırlısını istiyorum tabiki ama yine de bir iki hafta daha inşallah. Dualarınıza bizi ekleyin
İkisi de ayrı ayrı satılıyor, alıp seti tamamlayabilir siniz. Zaten uzun süre giyilmeyecek hastane çıkışı ve ilk önce annelerinizin aldıklarını vermek mantıklı kirleneceği için. Fakat siz derseniz ki içimde kalmasın başka bir takım alabilirsiniz. Ben de iç zıbınlardan 5 tane vardı oğlumdan Kalan bunda o yüzden sadece 5 li takım aldım ben de çünkü 10 larda gereksiz şeyler koyup fazla para alıyorlar. Eldiven benim aldığım takımda da ayrı. Çoğunda öyle maalesef. Eğer bol bir kesimi yoksa sorun yok. Sadece bol olanlar ellerinden düşebiliyor. O yüzden yedek yanınıza alabilirsiniz. Yere düşme ihtimaline karşı.Eki Görüntüle 3137823 Annem ve kayınvalidem benden habersiz biraz alışveriş yapmışlar. Aldıklarında bir iki hastane çıkışı da var. Ama sizin dediğiniz bazı parçalar yok içinde, yeniden bir set almak da pek mantıklı değil. Yukarıdaki görseldeki gibi bir zıbın var içinde. Kolsuz atlet gibi altı çıtçıtlı. Bunun yerine göbek bağı için aşağıdaki gibi altı çıtçıtsız bir şey de mi eklemeli miyim? Bir de o setlerde alt üst parça var tulum yok, hangisi bebek için daha iyi olur, kış bebesi için tulum daha iyi olur diye düşünüyordum. Üst parçaların eldiven bölümü de kendiliğinden dikili değil, ayrı giyilen eldiveni var. O da uygun mu emin değilim, aslında setlerden hiç memnun değilimama yeniden almak da gereksiz masraf geliyor bilemedim.
Eki Görüntüle 3137822
bende aynı şekil burnum içi kup kuru hatta uyurken horlamaya falan başladımKızlar burun tıkanıklığı yaşıyor musunuz sanki burun deliklerime beton dökülmüş gibi oluyor geceleri nefes alamıyorum yoruluyorum uyurkenotrivine ile açıp öyle uyuyorum onu da sürekli kullanmak alışkanlık yapar mı acaba
Aynen canım benimde 2. Bebeğimde böbrek büyümesinden dolayı doğum sancılarım başlamıştı nst de sancidan bağıra bağıra bekledim yatış yapildı ciğer geliştirici yapıldı. Sancılar durduruldu çok şükür.38.haftaya geldiğimde artık biran once doğum olsun diye uğraştımCanımmm sen de miHiç stres yapma bu koşullar altında değil hafta aylarca devam eden gebelikler var. Yeter ki hep iyi düşün. Bizim tanıdığın düzenli kasılmaları başlamıştı 1 hafta yatışı yapıldı çıkıtı sonrasında 2 hafta daha durdu bebekler ve tam 3 hafta sonra doğum yaptı. Umarım Nil ve Tuna kuzum biraz sakinleşip anneleriyle birkaç hafta daha geçirirler Bütün dualarım seninle çok emin ellerdesin. Bizi sık sık haberdar et merakta bırakma. Güzel haberlerle geleceğine inanıyorum
Benim 34. Haftada böbreklerime doğru başlayan ağrı geçmeyince hastaneye gitmiştim, meğerse doğum başlamış, 3 santim de açıklığım vardı. İki gün kadın doğum yoğun bakımında 2 gün de serviste kaldım ve 39+1 de normal doğum yaptım. Yani doktorlar durdurabiliyorlar canım sıkma canını durur inşallahKızlar akşam başlayan karında sertleşme, çocukların kendilerini kasma halleri bitmeyince gece hastaneye geldik. Maalesef sancım çıktı çok olmasada, açıklığım da var biraz, yatışım yapıldı serum takıldı, proluton Depot ve ciğer geliştirici vurdular. Şimdilik beklemedeyiz bakalım inşallah daha dursunlar. Şimdi de ben hepinizin dualarına talibim, daha 32+4ler birkaç hafta daha dayansınlar istiyorum. Karmaşık duygular içindeyim, önce hayırlısını istiyorum tabiki ama yine de bir iki hafta daha inşallah. Dualarınıza bizi ekleyin
Aynen canim yüksek tansiyon odemGeçmiş olsun canım. Yüksek tansiyon mu vardı? Nasıl anlaşıldı? Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
bence hastanede kontrol altinda olman cok iyi , 2-3 hafta daha kalsa bebegin daha da buyucektirGebelik zehirlenmesi doguruyorum demiştim vazgectiler dogurtmadilar simdi 37. Haftaya kadar acil bir durum olmadikca hastanede bizimlesin dediler yatış verdiler durumlar çok sıkıcı lütfen hayrınıza şifa için birer fatiha okur musunuz
Allah şifanızı versin. Sıkmayın canınızı hastahane de olmanız daha iyi demekki öyle gerek gördüler.Gebelik zehirlenmesi doguruyorum demiştim vazgectiler dogurtmadilar simdi 37. Haftaya kadar acil bir durum olmadikca hastanede bizimlesin dediler yatış verdiler durumlar çok sıkıcı lütfen hayrınıza şifa için birer fatiha okur musunuz
Kontrol altında olmanız çok güzel bebeklerin anne karnında geçirdikleri bir saat bile onlar için çok önemli inşallah vaktinde gelir miniğinizGebelik zehirlenmesi doguruyorum demiştim vazgectiler dogurtmadilar simdi 37. Haftaya kadar acil bir durum olmadikca hastanede bizimlesin dediler yatış verdiler durumlar çok sıkıcı lütfen hayrınıza şifa için birer fatiha okur musunuz
Çok geçmiş olsun güzel bir haftadasiniz 37 ye kadar da tutarlarsa da tadından yenmezGebelik zehirlenmesi doguruyorum demiştim vazgectiler dogurtmadilar simdi 37. Haftaya kadar acil bir durum olmadikca hastanede bizimlesin dediler yatış verdiler durumlar çok sıkıcı lütfen hayrınıza şifa için birer fatiha okur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?