2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canımmm sen de mi Hiç stres yapma bu koşullar altında değil hafta aylarca devam eden gebelikler var. Yeter ki hep iyi düşün. Bizim tanıdığın düzenli kasılmaları başlamıştı 1 hafta yatışı yapıldı çıkıtı sonrasında 2 hafta daha durdu bebekler ve tam 3 hafta sonra doğum yaptı. Umarım Nil ve Tuna kuzum biraz sakinleşip anneleriyle birkaç hafta daha geçirirler Bütün dualarım seninle çok emin ellerdesin. Bizi sık sık haberdar et merakta bırakma. Güzel haberlerle geleceğine inanıyorum

Evet canım cıtcıtlı da olur bundan da olur ben ikisinden de koydum yumusak alt acmayı bebişin yattığı küvezin altına koycaksınız onu vermene gerek yok battaniyeye sarıp koyarlar odaya geldi mi yanında kim varsa oda koyar çarsaf olayına gerek yok onlar zaten normal dogumsa yıkayıp veriyo sezeryansa silip gıydırıyo hastane hallediyo yani

Hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler inşallah canım

Rabbim iyilerle karşılaştırsın ya benim 2.bebeğimde küvezde kaldı hemşireler sağolsun iyilerdi ağladiginda çağırırlardı emzirmeye giderdim. Biz hastahanede kaldık bebek çıkana kadar. Devlet hastahanesi. Keşke bebeklerin emmesine izin verseler. Hem süt daha fazla gelir hem daha çabuk toparlarlar

Rabbim şifa versin inşallah Şafi ismi hürmetine inşallah biraz daha bekler minik kuşlar canım benim dualarımız sizinle

inşallah sakinleşirler bir an evvel.Dualarimiz seninle Doğmak isterlerse de emin ellerdesin çok şükür.Onlarin dogacaklari an kendileri için en hayırlı an olsun insallah

İkisi de ayrı ayrı satılıyor, alıp seti tamamlayabilir siniz. Zaten uzun süre giyilmeyecek hastane çıkışı ve ilk önce annelerinizin aldıklarını vermek mantıklı kirleneceği için. Fakat siz derseniz ki içimde kalmasın başka bir takım alabilirsiniz. Ben de iç zıbınlardan 5 tane vardı oğlumdan Kalan bunda o yüzden sadece 5 li takım aldım ben de çünkü 10 larda gereksiz şeyler koyup fazla para alıyorlar. Eldiven benim aldığım takımda da ayrı. Çoğunda öyle maalesef. Eğer bol bir kesimi yoksa sorun yok. Sadece bol olanlar ellerinden düşebiliyor. O yüzden yedek yanınıza alabilirsiniz. Yere düşme ihtimaline karşı.

bende aynı şekil burnum içi kup kuru hatta uyurken horlamaya falan başladım

Aynen canım benimde 2. Bebeğimde böbrek büyümesinden dolayı doğum sancılarım başlamıştı nst de sancidan bağıra bağıra bekledim yatış yapildı ciğer geliştirici yapıldı. Sancılar durduruldu çok şükür.38.haftaya geldiğimde artık biran once doğum olsun diye uğraştım

Benim 34. Haftada böbreklerime doğru başlayan ağrı geçmeyince hastaneye gitmiştim, meğerse doğum başlamış, 3 santim de açıklığım vardı. İki gün kadın doğum yoğun bakımında 2 gün de serviste kaldım ve 39+1 de normal doğum yaptım. Yani doktorlar durdurabiliyorlar canım sıkma canını durur inşallah

Günaydın, güzel bir gün olsun kızlar sabah nst yapıldı yine sancı var fakat bu sefer beni zorlamıyor sancılar. Şimdi vajinal muayene yapılacak, tutabildiğimiz kadar tutucaz açılma olmamasım şansımıza dedi doktor hepinize güzel, cesaret verici sözler için, dualarınız için teşekkürler

bence hastanede kontrol altinda olman cok iyi , 2-3 hafta daha kalsa bebegin daha da buyucektir

Allah şifanızı versin. Sıkmayın canınızı hastahane de olmanız daha iyi demekki öyle gerek gördüler.

Kontrol altında olmanız çok güzel bebeklerin anne karnında geçirdikleri bir saat bile onlar için çok önemli inşallah vaktinde gelir miniğiniz

Çok geçmiş olsun güzel bir haftadasiniz 37 ye kadar da tutarlarsa da tadından yenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…