2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bebekte şeker düşüklüğü oluyor muymuş. Ben biberon koymamıştım kaşık koy demişlerdi. Metal mi yoksa silikon mu onun kararına varamamıştım. Ben biberonda koyayım

Canım en başından beri gittiğim normal doç.dr riskli gebelik uzmanı değil. Zaten o da başta ben yapamam gibi şeyler getirdi sonra bu konuda uzman bir profesöre gittim o da duruma göre ben yapabilirim ama çok risk görmezsem kendi doktorun da yapabilir dedi. Bakalım 15 ekimde profesörle randevum var o zaman kesin netleşecek doğum zamanı ve kimin yaptıracağı.

Ben de aynı şekilde idrar verdim biriktirip, normal çıktı. Ama tansiyonum yükseliyor sürekli, çok korkuyorum sizin kaç oluyor?

Kuzum kg alsan gemi gibi oldu almasan çocuk beslenmedi derler.Herkes herkesin el alemi olmuş malesef.Kendini üzme,sıkma...O kadınin hadsizligi ile kendini bir saniye bile suçlama..Dogum sonrası fazla kg kalmayacağı için dert etti zaar.Herkesin hamileliği kendine özel.Sebi takip eden bir doktor var sonuçta.Bisey söylemesi gerekiyorsa doktorun söyler o kim Köpek ki senin modunu düşürüyor.Cogu kişinin karnı çıkmadı onlardan biri de benim.Bana da kedi gibi çocuk dogurcan deyip duruyorlar hiç sorun etmiyorum acikcasi sende etme lutfen kg ile bebek sagliginin ne alakası var acaba.evladin sağlıkla dünyaya gelsin

Çok ama çok teşekkür ederim ne güzel büyük bi aile olduk ya desteğiniz için çok teşekkür ederim harikasınız❤

Ne güzelmiş. Pandemi bahanesiyle önünü kapatıyorlar şuanda her şeyin.
Çekinmeden her şeyi söyleyen insanlara çekinmeden her cevabı vermek lazım geliyor aslında. Kötü ve Mutsuz kişiler mutluları görünce onlarda mutsuz olsun diye olumsuz şeyler söylüyor bence hiç normal değiller. İnsan aklından geçirse bile belki kırılır diye susar.
Ben 4,5kilo bebek doğurdum toplamda 40.haftada o kiloya ulaşamayanlar var. Bana ikiz mi hiç öyle görünmüyor ama falan dediler hep sanki yalan söylüyorum gibi imalı imalı sürekli.. inanılmaz ama gerçekten kanıt beklercesine soruyorlar. son haftamla birlikte 9kilo almıştım 7kilosunu çıktığımda vermişim. 2kiloda bence ödem bacaklarım ve ayaklarım şişti ameliyattan sonra onlar inince o da gider bence. Göbeğimde de bir çatlak da olmadı dümdüz de kaldı. Darısı sana inşallah üzülme göbeğin küçük olması iyi bence. Önemli olan bebeğin sağlığı.
Keşke herkese zorunlu psikoterapi verilse sağlam olanlarınkini de böyleleri bozuyor.

Aslında saçmalayan onlar dogru ama onlari yani boyke konusanlari takmak daha büyük saçmalık..
He de geç ben hiç takmıyorum kilo almışım almamisim karnim hemen büyüdü umurumda değil dışarıdaki birinin ne düşündüğü bana da söylendi ben cok etkilenmedigimi acik acik soyledim kendi kendilerine calip oynasinlar

bide sen neden kilo almadın muhabbeti var :) aslında baya aldım ama cok belli olmuyor demekki. birde ilk gebeliğmde 40 kilo almıştım yine öyle olacam diyemi bekliyorlar nedir:)
Suan benim en son takacağım sey bile değil kilo
Dogum yapalım sagsalim tek isteğim o gerisini revize ederiz bir şekilde gibi geliyor
Ki kolay değil bir can geliyor dünyaya bunu takacak olsak dogurmayiz zaten

Ay kızlar size bir şey danışmak istiyorum şimdi bizim bir ev alma durumumuz var ama satış işlemleri vs tam benim doğum zamanıma denk geliyor. Allahtan aynı apartmanda bir üst kata taşınacağız. Ama yeni doğmuş bebekle nasıl olacak hiç bilmiyorum. Hiç böyle bir şey yaşayan var mı? Çok zorlanır mıyım? Bir an önce de kendi evime taşınıp düzen kurmak da istiyorum ama bebeğin 1 aylık olmasını mı beklesem nasıl yapsam bilemedim

Degisiyor. Dun oturdum, ara ara yurudum. Bugun mesela sabah gayet normaldi ayaklarim. Oturdugum yerde sistiler. Oyle bir yorulmam yok. Tuz minimumda. Esim masaj yaparak indiriyor.
Fazla ayakta kalma canım koltukta ayakaların aşağı da kalmasın uzat oyle otur su iç bol bol tuza dikkat et diycektim
Sorma sorma. Çok az kıyafet aldım ben 4 hastane çıkışı 4 tanede zıbını var evladımın başka kıyafet yok dün onları gösterdik ay az diyordun bir sürü almışsın dedi
Değişik bir cesit
Benim oglum 2 yasına yaklasmıstı karşı daireme tasındım ona ragmen cocuk 2 gece ateslendi falan Allah yardımcın olsun sonuc da o ev bozuluyo yani zor oluyo sadece koli yapmayacaksın ama bozulup yeniden kurulacak yardım eden olursa olur ama olmazsa lohusa halinle cok zor olur

Harfi harfine katılıyorum
Allahsiz olmasa bir hamilesin zaten hali hazırda ne kadar hassas olduğunu bilir kelimelerini seçerek konusurdu

Yardım edenim olur diye düşünüyorum, annem var, teyzemler gelir taşınma döneminde en azından toplanma yerleşme aşamasında yardımcı olurlar. Tek başıma zaten asla cesaret edemem:/

Yazınızı okudumda çok pahalıymış cidden 1600 TL nedir ya..bizde cagiracagiz salı günü gelecek 400 TL ye izmirdeyim ben .sizin orası cidden çok pahaliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…