- 25 Kasım 2020
- 3.111
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.435
- 83
Bebekte şeker düşüklüğü oluyor muymuş. Ben biberon koymamıştım kaşık koy demişlerdi. Metal mi yoksa silikon mu onun kararına varamamıştım. Ben biberonda koyayımBiberon almam şart hatta hastane çantasına koyun bence nolur ne olmaz o an telaşla aramaktansa .. benim yeğenimin şekeri çok düştü hemen mama verdiler mesela sonra toparladı Allah’a şükür çok güzel emdi 2 yaşına kadar :)
Canım en başından beri gittiğim normal doç.dr riskli gebelik uzmanı değil. Zaten o da başta ben yapamam gibi şeyler getirdi sonra bu konuda uzman bir profesöre gittim o da duruma göre ben yapabilirim ama çok risk görmezsem kendi doktorun da yapabilir dedi. Bakalım 15 ekimde profesörle randevum var o zaman kesin netleşecek doğum zamanı ve kimin yaptıracağı.Canimmm iyi bı dokktora git diğeri hocaysa ona doğum yaptır. Bende 28kadar uzmana gittim şimdi perinatolojiye hocaya gidiyorum. İlk cocugumda da plasenta asagoyda normal kadın doğum doktoru ben yaptırırım doğumunu dedi. Şimdi gittiğim perinatoloji doktorları neden yaptırdın dogumunu şükür bı sıkıntım olmadi ama riske girmissiniz dedi. Çok pişman oldum.simdi doğumumu ank şehir hastanesinde perinatoloji hocasi yapacak ins
Ben de aynı şekilde idrar verdim biriktirip, normal çıktı. Ama tansiyonum yükseliyor sürekli, çok korkuyorumDün acilde verdiğim tahlillerde protein kaçağı çıktı idrarda kızlar doktor 24 saatlik idrar biriktirme mi istedi tekrar tahlile vercem gebelik zehirlenmesi şüphesi var tansiyon takibi yapılacak her gün umarım bi sorun çıkmaz.Artık o kadar sıkıldım ki zaman hızlıca akıp gitsin biran evvel doğurayım istiyorum.Her yeni gün farklı bir sorun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah
Kuzum kg alsan gemi gibi oldu almasan çocuk beslenmedi derler.Herkes herkesin el alemi olmuş malesef.Kendini üzme,sıkma...O kadınin hadsizligi ile kendini bir saniye bile suçlama..Dogum sonrası fazla kg kalmayacağı için dert etti zaar.Herkesin hamileliği kendine özel.Sebi takip eden bir doktor var sonuçta.Bisey söylemesi gerekiyorsa doktorun söyler o kim Köpek ki senin modunu düşürüyor.Cogu kişinin karnı çıkmadı onlardan biri de benim.Bana da kedi gibi çocuk dogurcan deyip duruyorlar hiç sorun etmiyorum acikcasi sende etme lutfen kg ile bebek sagliginin ne alakası var acaba.evladin sağlıkla dünyaya gelsinYa kızlar ben bu her şeyi bilen çekinmeden herkese her şeyi söyleyen insanlardan bıktım usandım kızımın arkadaşının annesiyle karşılaştık hamile olduğumu farketti sordu ne kadarlık diye 8. Ayda olduğumuzu söyledim hemen suratının şekli değişti bi ciddileşti böyle acıyormuş gibi baktı karnın çok küçük bebeğin durumu iyi mi dedi ya ben zaten hepi topu 5 kilo aldım yani nasıl bir karın bekliyorlar anlamadım hamilelik psikolojisi gidip gelip aynaya bakıyorum deli ediyorlar beni yani karınlarınız çok mu büyük kızlar bende mi bi terslik var
Cok mu ayakta kalıyosun yoruluyosun gün içinde ?Son 3-4 gundur ayak bileklerim fil ayagina donuyor. Yeni basladi bu da. Sizde de var mi hanimlar?
Çok ama çok teşekkür ederimKuzum kg alsan gemi gibi oldu almasan çocuk beslenmedi derler.Herkes herkesin el alemi olmuş malesef.Kendini üzme,sıkma...O kadınin hadsizligi ile kendini bir saniye bile suçlama..Dogum sonrası fazla kg kalmayacağı için dert etti zaar.Herkesin hamileliği kendine özel.Sebi takip eden bir doktor var sonuçta.Bisey söylemesi gerekiyorsa doktorun söyler o kim Köpek ki senin modunu düşürüyor.Cogu kişinin karnı çıkmadı onlardan biri de benim.Bana da kedi gibi çocuk dogurcan deyip duruyorlar hiç sorun etmiyorum acikcasi sende etme lutfen kg ile bebek sagliginin ne alakası var acaba.evladin sağlıkla dünyaya gelsin
Degisiyor. Dun oturdum, ara ara yurudum. Bugun mesela sabah gayet normaldi ayaklarim. Oturdugum yerde sistiler. Oyle bir yorulmam yok. Tuz minimumda. Esim masaj yaparak indiriyor.Cok mu ayakta kalıyosun yoruluyosun gün içinde ?
Ne güzelmiş. Pandemi bahanesiyle önünü kapatıyorlar şuanda her şeyin.Rabbim iyilerle karşılaştırsın ya benim 2.bebeğimde küvezde kaldı hemşireler sağolsun iyilerdi ağladiginda çağırırlardı emzirmeye giderdim. Biz hastahanede kaldık bebek çıkana kadar. Devlet hastahanesi. Keşke bebeklerin emmesine izin verseler. Hem süt daha fazla gelir hem daha çabuk toparlarlar
Çekinmeden her şeyi söyleyen insanlara çekinmeden her cevabı vermek lazım geliyor aslında. Kötü ve Mutsuz kişiler mutluları görünce onlarda mutsuz olsun diye olumsuz şeyler söylüyor bence hiç normal değiller. İnsan aklından geçirse bile belki kırılır diye susar.Ya kızlar ben bu her şeyi bilen çekinmeden herkese her şeyi söyleyen insanlardan bıktım usandım kızımın arkadaşının annesiyle karşılaştık hamile olduğumu farketti sordu ne kadarlık diye 8. Ayda olduğumuzu söyledim hemen suratının şekli değişti bi ciddileşti böyle acıyormuş gibi baktı karnın çok küçük bebeğin durumu iyi mi dedi ya ben zaten hepi topu 5 kilo aldım yani nasıl bir karın bekliyorlar anlamadım hamilelik psikolojisi gidip gelip aynaya bakıyorum deli ediyorlar beni yani karınlarınız çok mu büyük kızlar bende mi bi terslik var
Aslında saçmalayan onlar dogru ama onlari yani boyke konusanlari takmak daha büyük saçmalık..Ya kızlar ben bu her şeyi bilen çekinmeden herkese her şeyi söyleyen insanlardan bıktım usandım kızımın arkadaşının annesiyle karşılaştık hamile olduğumu farketti sordu ne kadarlık diye 8. Ayda olduğumuzu söyledim hemen suratının şekli değişti bi ciddileşti böyle acıyormuş gibi baktı karnın çok küçük bebeğin durumu iyi mi dedi ya ben zaten hepi topu 5 kilo aldım yani nasıl bir karın bekliyorlar anlamadım hamilelik psikolojisi gidip gelip aynaya bakıyorum deli ediyorlar beni yani karınlarınız çok mu büyük kızlar bende mi bi terslik var
Sorma sorma. Çok az kıyafet aldım ben 4 hastane çıkışı 4 tanede zıbını var evladımın başka kıyafet yok dün onları gösterdik ay az diyordun bir sürü almışsın dediHasete bak ya elti gibi kaynanan var
Suan benim en son takacağım sey bile değil kilobide sen neden kilo almadın muhabbeti var :) aslında baya aldım ama cok belli olmuyor demekki. birde ilk gebeliğmde 40 kilo almıştım yine öyle olacam diyemi bekliyorlar nedir:)
Daha neler yaSorma sorma. Çok az kıyafet aldım ben 4 hastane çıkışı 4 tanede zıbını var evladımın başka kıyafet yok dün onları gösterdik ay az diyordun bir sürü almışsın dedi
Sanırım oğlunu kıskanıyorDaha neler ya
Tansiyon takibi yapmanı öneririmDegisiyor. Dun oturdum, ara ara yurudum. Bugun mesela sabah gayet normaldi ayaklarim. Oturdugum yerde sistiler. Oyle bir yorulmam yok. Tuz minimumda. Esim masaj yaparak indiriyor.
Fazla ayakta kalma canım koltukta ayakaların aşağı da kalmasın uzat oyle otur su iç bol bol tuza dikkat et diycektimDegisiyor. Dun oturdum, ara ara yurudum. Bugun mesela sabah gayet normaldi ayaklarim. Oturdugum yerde sistiler. Oyle bir yorulmam yok. Tuz minimumda. Esim masaj yaparak indiriyor.
Değişik bir cesitSorma sorma. Çok az kıyafet aldım ben 4 hastane çıkışı 4 tanede zıbını var evladımın başka kıyafet yok dün onları gösterdik ay az diyordun bir sürü almışsın dedi
Benim oglum 2 yasına yaklasmıstı karşı daireme tasındım ona ragmen cocuk 2 gece ateslendi falan Allah yardımcın olsun sonuc da o ev bozuluyo yani zor oluyo sadece koli yapmayacaksın ama bozulup yeniden kurulacak yardım eden olursa olur ama olmazsa lohusa halinle cok zor olurAy kızlar size bir şey danışmak istiyorumşimdi bizim bir ev alma durumumuz var ama satış işlemleri vs tam benim doğum zamanıma denk geliyor. Allahtan aynı apartmanda bir üst kata taşınacağız. Ama yeni doğmuş bebekle nasıl olacak hiç bilmiyorum. Hiç böyle bir şey yaşayan var mı? Çok zorlanır mıyım? Bir an önce de kendi evime taşınıp düzen kurmak da istiyorum ama bebeğin 1 aylık olmasını mı beklesem nasıl yapsam bilemedim
Harfi harfine katılıyorum6-7.aya kadar benim de karnım pek çıkmadı zaten kilolu gebe kaldığım için pek belli olmadı. şimdi de aniden büyüdü ve Bi sürü çatlak oluştu krem sürüyorum ama nafile. Karnın büyümesi çok da iyi değil demek istedim :)
Bebeğim kilosu iyiyse sıkıntı etmeyin bence de
Böyle negatif yorum yapanlar Allahsız vicdansız valla bak. cevabı yapıştırın hiç acımayın
Doktordan daha mı iyi biliyon deyin hemen üste çıkın bastırın
Ben öyle yapıyorum ve öyle bir geri vites e takıyorlar ki o zaman melek oluyorlar canımla cicimler
çok şaşırtıcı değil mi
Aramızda psikolog varsa açıklasın nolur :)
Tovbe estagfurullahSanırım oğlunu kıskanıyor
Yardım edenim olur diye düşünüyorum, annem var, teyzemler gelir taşınma döneminde en azından toplanma yerleşme aşamasında yardımcı olurlar. Tek başıma zaten asla cesaret edemem:/Fazla ayakta kalma canım koltukta ayakaların aşağı da kalmasın uzat oyle otur su iç bol bol tuza dikkat et diycektim
Değişik bir cesit
Benim oglum 2 yasına yaklasmıstı karşı daireme tasındım ona ragmen cocuk 2 gece ateslendi falan Allah yardımcın olsun sonuc da o ev bozuluyo yani zor oluyo sadece koli yapmayacaksın ama bozulup yeniden kurulacak yardım eden olursa olur ama olmazsa lohusa halinle cok zor olur
Yazınızı okudumda çok pahalıymış cidden 1600 TL nedir ya..bizde cagiracagiz salı günü gelecek 400 TL ye izmirdeyim ben .sizin orası cidden çok pahaliymisEv temizliği çok kafama takılıyor bulunduğum yerde pahalı 1600 tl ama mecbur yaptırıcam. Hayat bu pahalılaştı mı anlayamıyorum. Ben de inşallah yarın foto çekinicem tekirdağdayım burda havalar serinledi biraz daha beklersem yağmurlara kalacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?