Yaa gerçekten bazen insanlar sadece konuşmuş olmak için konuşuyorlar. Bi onlar anlıyor her şeyden doktora hiç gitmiyoruz biz zaten bebek iyi mi kötü mü haberimiz yok. Benim ikiz bebek biliyorsunuz kimse ikiz olduğunu hala anlamıyor hep eee diğeri nerde diyolar. Dün doktorum da karnımı elleriyle ölçtü çok beğendim çok iyi 37 haftalık tek bebek göbeği dedi. Yani küçüklüğünden iyi birşey gibi bahsetti. Hiç takmıyorum ben milleti az kilo aldık yok göbeğin küçük vs. İlkinde de bana öyle diyolardı Ebru şallı gibisin bu nasıl karın bilmem ne 40 haftada. Hatta uzaktan bi akraba kedi gibi bişey doğurur bu demiştiYa kızlar ben bu her şeyi bilen çekinmeden herkese her şeyi söyleyen insanlardan bıktım usandım kızımın arkadaşının annesiyle karşılaştık hamile olduğumu farketti sordu ne kadarlık diye 8. Ayda olduğumuzu söyledim hemen suratının şekli değişti bi ciddileşti böyle acıyormuş gibi baktı karnın çok küçük bebeğin durumu iyi mi dedi ya ben zaten hepi topu 5 kilo aldım yani nasıl bir karın bekliyorlar anlamadım hamilelik psikolojisi gidip gelip aynaya bakıyorum deli ediyorlar beni yani karınlarınız çok mu büyük kızlar bende mi bi terslik var
saol canım sağ sağlim kucağımıza alırız inş.Cok sevindim canım gözün aydın
her vucut yapısı bir değilki benim iş yerinde bir arkadaşım var 1 hafta var aramızda devasa bir karnı var benimki küçük ben onu görünce benimki küçük diye üzülüyorum ,oda büyükk diye üzülüyor :) hiç takmayın kilosu gelişimi güzelse karın büyüklüğü küçüklüğü bir şey ifade etmiyor dedi dr.Ya kızlar ben bu her şeyi bilen çekinmeden herkese her şeyi söyleyen insanlardan bıktım usandım kızımın arkadaşının annesiyle karşılaştık hamile olduğumu farketti sordu ne kadarlık diye 8. Ayda olduğumuzu söyledim hemen suratının şekli değişti bi ciddileşti böyle acıyormuş gibi baktı karnın çok küçük bebeğin durumu iyi mi dedi ya ben zaten hepi topu 5 kilo aldım yani nasıl bir karın bekliyorlar anlamadım hamilelik psikolojisi gidip gelip aynaya bakıyorum deli ediyorlar beni yani karınlarınız çok mu büyük kızlar bende mi bi terslik var
Alın benden de o kadar benim oğlum da 3100 doğdu doktorum bu da o civarda doğar herkes 4 kilo doğuracak diye bir şey yok dedi yani bebeğim sağlıklı olsun da kiloya takmıyorum ama sus yani en hassas dönemdeyiz sane ne değil mi ama yok tutamıyorlar dillerini illa konuşacaklarYaa gerçekten bazen insanlar sadece konuşmuş olmak için konuşuyorlar. Bi onlar anlıyor her şeyden doktora hiç gitmiyoruz biz zaten bebek iyi mi kötü mü haberimiz yok. Benim ikiz bebek biliyorsunuz kimse ikiz olduğunu hala anlamıyor hep eee diğeri nerde diyolar. Dün doktorum da karnımı elleriyle ölçtü çok beğendim çok iyi 37 haftalık tek bebek göbeği dedi. Yani küçüklüğünden iyi birşey gibi bahsetti. Hiç takmıyorum ben milleti az kilo aldık yok göbeğin küçük vs. İlkinde de bana öyle diyolardı Ebru şallı gibisin bu nasıl karın bilmem ne 40 haftada. Hatta uzaktan bi akraba kedi gibi bişey doğurur bu demiştiGayet de 3.250 doğdu oğlum
her vucut yapısı bir değilki benim iş yerinde bir arkadaşım var 1 hafta var aramızda devasa bir karnı var benimki küçük ben onu görünce benimki küçük diye üzülüyorum ,oda büyükk diye üzülüyor :) hiç takmayın kilosu gelişimi güzelse karın büyüklüğü küçüklüğü bir şey ifade etmiyor dedi dr.
oda bir sorun mu var diye düşünüyor işte gebelik piskolojisi :) benide gören herkes sen hamilemiydn ya hiç belli değildi diyor. son iki haftadır karnım daha belirgin oldu hepte bol giyinirim zaten demekki güzel saklamışım :)demek büyük karnı olanlar da küçüklere gıpta ediyor bunu ilk kez duydum teşekkür ederim
off gerçekten çatur çutur çarpıcam artık ağızlarına bir tane hamileliği zehir ettiler merak etme çok büyük olunca da bir kılıf uyduruyorlarYa kızlar ben bu her şeyi bilen çekinmeden herkese her şeyi söyleyen insanlardan bıktım usandım kızımın arkadaşının annesiyle karşılaştık hamile olduğumu farketti sordu ne kadarlık diye 8. Ayda olduğumuzu söyledim hemen suratının şekli değişti bi ciddileşti böyle acıyormuş gibi baktı karnın çok küçük bebeğin durumu iyi mi dedi ya ben zaten hepi topu 5 kilo aldım yani nasıl bir karın bekliyorlar anlamadım hamilelik psikolojisi gidip gelip aynaya bakıyorum deli ediyorlar beni yani karınlarınız çok mu büyük kızlar bende mi bi terslik var
Benimkini de yeni farkediyorlar demekki o aşamaya gelmişizoda bir sorun mu var diye düşünüyor işte gebelik piskolojisi :) benide gören herkes sen hamilemiydn ya hiç belli değildi diyor. son iki haftadır karnım daha belirgin oldu hepte bol giyinirim zaten demekki güzel saklamışım :)
Benimde seninki gibi canım, hatta geçen bol bişi giymiştim kuaför anlamadı bile :) 3 hafta önden gidiyor bir de bebiş maşallah irice :)Ya kızlar ben bu her şeyi bilen çekinmeden herkese her şeyi söyleyen insanlardan bıktım usandım kızımın arkadaşının annesiyle karşılaştık hamile olduğumu farketti sordu ne kadarlık diye 8. Ayda olduğumuzu söyledim hemen suratının şekli değişti bi ciddileşti böyle acıyormuş gibi baktı karnın çok küçük bebeğin durumu iyi mi dedi ya ben zaten hepi topu 5 kilo aldım yani nasıl bir karın bekliyorlar anlamadım hamilelik psikolojisi gidip gelip aynaya bakıyorum deli ediyorlar beni yani karınlarınız çok mu büyük kızlar bende mi bi terslik var
Ay sanada mı ya bir de bunu hemcinslerimiz yapıyo daha çok üzülüyorum ya ben normalde sağlam dururum böyle şeylerde ama demekki hormonlar çok etkiliyor dünden beri aynaya bakıp bakıp duruyorum canımı çok sıktıoff gerçekten çatur çutur çarpıcam artık ağızlarına bir tane hamileliği zehir ettiler merak etme çok büyük olunca da bir kılıf uyduruyorlarbende 7 kilo aldım karnım kocaman ama demek ki senin iç karnın büyük çocuğun kilosu iyiyse göbeğin boyutunun ne önemi var ki
Haklısınız valla zaten hemen ciddileşip iyi günler dileyip ayrıldım takmayacağım artık çok teşekkürlerBenimde seninki gibi canım, hatta geçen bol bişi giymiştim kuaför anlamadı bile :) 3 hafta önden gidiyor bir de bebiş maşallah irice :)
Ama insanların hadsizliği gerçekten tavan direk böyle durumlarda cevabı yapıştırın gereksiz insanlara
bide sen neden kilo almadın muhabbeti var :) aslında baya aldım ama cok belli olmuyor demekki. birde ilk gebeliğmde 40 kilo almıştım yine öyle olacam diyemi bekliyorlar nedir:)Benimkini de yeni farkediyorlar demekki o aşamaya gelmişiz
Çok anlamadım canım, sen sadece işyeri için rapor almayacak mısın ? Bide rutin muayene oalcaksın galiba, senin doktorunun yerine bakan bi doktor olur diye düşünmüştüm. Farklı bir sistem var galiba.Doktor şehir dışında canım bugün gittiğim doktor ve çok pahalı gerçekten neyse o da doktorum olmadı zaten ben son bir şansımı denemiştim belki kabul eder diye ama o da Prof olduğu halde riskli gebelik bana yine eğitim araştırma önerdi artık kesinleşti benim eğitim araştırmada doğum yapmam gerektiği burda sıradan bi doktora giderim artık
Anladım canım umarım olmaz, bol su iç, benim de bi dönem sınırda çıkmıştı, meyve yedim su içitim falan normal şu,anda. Şekerin yoksa meyve falan ye bakalım, karpuz hala var mesela.Suyu az demişti doktor iki gün önce acaba alır mı ki bir iki hafta sonra diyorum
Sağol canım, indirime denk geliriz umarım. Bu haftasonuna kadar siparişi verelim diyoruz pek vaktimiz kalmadı çünkü. Mağazadan almak daha mantıklı, haklısınMeltem mobilyadan aldım ben..Satıs sonrası ilgi alaka mükemmel.İlk verdikleri fiyattan alma alacağın ürünün internet fiyatını bilerek git pazarlık yapin mutlaka.Haftalik bi indirim döneminde almıştım ben neredeyse yarı fiyatına gelmişti.
Ona henüz tepki almadım benim 3. Çocuk o yüzden yakınlarım biliyor hamilelikte çok kilo almadığımı hep öyleydi bunda da böyle ama zaten tombik biri olduğum için almamam çok iyibide sen neden kilo almadın muhabbeti var :) aslında baya aldım ama cok belli olmuyor demekki. birde ilk gebeliğmde 40 kilo almıştım yine öyle olacam diyemi bekliyorlar nedir:)
Cok gecmiş olsun kontrol altın da olman cok iyi olmusGebelik zehirlenmesi doguruyorum demiştim vazgectiler dogurtmadilar simdi 37. Haftaya kadar acil bir durum olmadikca hastanede bizimlesin dediler yatış verdiler durumlar çok sıkıcı lütfen hayrınıza şifa için birer fatiha okur musunuz
Sapıttılar iyice artık her seye bi yorum ya küçük olsa sorun buyuk olsa sorun kilo alsan sorun almasan sorun her sey sorun yani takma valla hiç yapısal bısey bu aynı beden de hamilelik bile farklı benim ilk oğlum da karnım yayvan ve kocamandı bunda top yutmusum gibi sivri yuvarlak ortada ama ben aynı ben oglum da cok kilo aldım bunda almadım ama beden aynı yani her hamilelik bile farklı takmana değmezYa kızlar ben bu her şeyi bilen çekinmeden herkese her şeyi söyleyen insanlardan bıktım usandım kızımın arkadaşının annesiyle karşılaştık hamile olduğumu farketti sordu ne kadarlık diye 8. Ayda olduğumuzu söyledim hemen suratının şekli değişti bi ciddileşti böyle acıyormuş gibi baktı karnın çok küçük bebeğin durumu iyi mi dedi ya ben zaten hepi topu 5 kilo aldım yani nasıl bir karın bekliyorlar anlamadım hamilelik psikolojisi gidip gelip aynaya bakıyorum deli ediyorlar beni yani karınlarınız çok mu büyük kızlar bende mi bi terslik var
Buna bende takılıyorum canım karnım küçük benimde ama doktor bebeğin kilosu iyi dediYa kızlar ben bu her şeyi bilen çekinmeden herkese her şeyi söyleyen insanlardan bıktım usandım kızımın arkadaşının annesiyle karşılaştık hamile olduğumu farketti sordu ne kadarlık diye 8. Ayda olduğumuzu söyledim hemen suratının şekli değişti bi ciddileşti böyle acıyormuş gibi baktı karnın çok küçük bebeğin durumu iyi mi dedi ya ben zaten hepi topu 5 kilo aldım yani nasıl bir karın bekliyorlar anlamadım hamilelik psikolojisi gidip gelip aynaya bakıyorum deli ediyorlar beni yani karınlarınız çok mu büyük kızlar bende mi bi terslik var
o 40 kiloyu nasıl aldım inan bilmiyorum ne yedim acaba :) bide ödemdir diyordum değilmiş doğumdan çıktım aynıydım :) ama çok kısa sürede verdim. İnsanlar onada şok oldu bir anda nasıl zayıfladın diye. sadece boğazımı tuttumOna henüz tepki almadım benim 3. Çocuk o yüzden yakınlarım biliyor hamilelikte çok kilo almadığımı hep öyleydi bunda da böyle ama zaten tombik biri olduğum için almamam çok iyi40 kilo akıl alır gibi değil benim görümcem de kızında 30 kilo almıştı sanırım zayıf insanlar daha çok kilo alıyor
Evet benimde kızımda karnım çok büyüktü gören ikiz mi diye soruyordu bunda yuvarlak ve minik haklısınız ama insan bu dönemde hassaslaşıyor galiba çok teşekkür ederimSapıttılar iyice artık her seye bi yorum ya küçük olsa sorun buyuk olsa sorun kilo alsan sorun almasan sorun her sey sorun yani takma valla hiç yapısal bısey bu aynı beden de hamilelik bile farklı benim ilk oğlum da karnım yayvan ve kocamandı bunda top yutmusum gibi sivri yuvarlak ortada ama ben aynı ben oglum da cok kilo aldım bunda almadım ama beden aynı yani her hamilelik bile farklı takmana değmez
Benim doktorum da kilosu normal dedi tabi çok tosuncuk bir şey beklemiyoruz sen de takma canım yeterki sağlıklı olsunlarBuna bende takılıyorum canım karnım küçük benimde ama doktor bebeğin kilosu iyi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?