2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
kızlar 2,3 gündür bana bildiğiniz ateş basıyor durduğum yerde terliyorum ve havalar gayet iyi

kızlar 2,3 gündür bana bildiğiniz ateş basıyor durduğum yerde terliyorum ve havalar gayet iyi
Canım çok normal şu zamanlarda ya bana da oluyor maalesef bir de ben ateş basınca çocukları da soyuyorum çok sıcak oldu diye geçince de çocuğum üşürsünüz filan yapıyorum onlarda şaşırdılar

%100 Katiliyorum. Hamile bir kadini bebeginin sagligini aklina dusurtecek sekilde incitmek, dupeduz iblislik. Bizim icin edniselenmiyorlar, yada bebek icin. Sadece orada iclerindeki zehiri atmaya calisiyorlar. Cevabi saglam yapistirmak lazim.

cocukları sal bari

Yazınızı okudumda çok pahalıymış cidden 1600 TL nedir ya..bizde cagiracagiz salı günü gelecek 400 TL ye izmirdeyim ben .sizin orası cidden çok pahaliymis
Evet bende 750 tl sirket ile anlaştım malzeme benden iki kisi gelecek evim dubleks oldugu için iki kişi sart yoksa yetişmez..
Gecen senelerde 2 kisi 350 tl ye geliyordu burda o fiyatlar kalmadi artik malesef koltuk yıkama da var oda 200 tl

Maşallah sana canım Benim de son günlerde ayaklarım baya ödem tutmaya başladı. Biz iki bebeyle zaten doğum kilosunun altına düşeriz Ayy son 10 günüm kaldı inşallah çatlamam ben de yaa
Bebişlerin nasıl? Ne zaman çıkarlar bişey diyolar mı? Hemşirelerin konuşmalarını da şoka girerek okudum Allah herkesi merhametli insanlarla karşılaştırsın. Az önce oğlumun kreş öğretmeniyle görüştüm onun da ikizleri var 3 aylık. 37+3 de doğurmasına rağmen bebeklerden biri kuvöze girmiş 8 gün kalmış. Diyorki kuvöz raporunu gördüm şok oldum yok bebek beslenemiyormuş filan ki sütüm baya iyiydi gönderiyodum yeteri kadar. Mama gönderdim güya bitmiş filan. Özel hastaneler kaldıkları her gün için devletten para aldıkları için türlü şeylerle tutuyolar dedi. Burda bir arkadaş daha yazmıştı. Gerçekten sağlığın, bebeklerin bile buna alet edilmiş olması çok üzücü. Kadın benimki kesinlikle fazladan 3 gün tutuldu diyor Kime nasıl güvencez bilmiyorum

Etrafında yardımcı olacak birileri varsa sorun olmaz. Ama her şey sana kalacaksa zorlanırsın canım. Oğlum üç aylıktı taşındık biz. Hastaneden çıktım ev sahibi aradı çıkın diye. Üç ay oyalamisiz demek ki. Altı yıl geçti aradan unuttum tabi. Ama ailem yardımcı oldu sağ olsunlar.

Ben de aynı şekilde idrar verdim biriktirip, normal çıktı. Ama tansiyonum yükseliyor sürekli, çok korkuyorum sizin kaç oluyor?
Umarım benim de normal çıkar canım dün gece 15/10 du ilk defa bu kadar yükseldi normalde evde ölçüm yapardım 13ü geçmezdi tansiyondan bende korkuyorum malesef

Dublex ise tabi iki kişi şart tabi .benim 3+1 ama büyük değil odalar fazla ufak yani ev ..350 ye gel dedim olmaz abla dedi herşey pahalandi dedi biliyosun dedi bende bişey demedim artık gelsin 400 e

bana az önce ne dediler biliyo musunuz, bebek bütün güzelliğimi almış. karnımda çok büyümemiş. ben minyonmuşum bende çok büyük bişey çıkmazmış zaten el kadar bişey çıkarmış.. sinirden ağlıcam ya. bu insanlar ne kadar acımasız. ama dilin kemiği yok ki kırasın işte

Nerde terbiyesiz var bizi bulur El deliye biz akıllıya hasret . Sakin olun lütfen kendini bilmeyen insanlar her yerde malesef.

Ben de deviasyon var bir de normalde bu kadar sıkıntı yaşamazdim ama tatilde hava değişiminden hastalandım geçen hafta. Gecen haftadan beri durum böyle malesef nefes alamıyorum kullanmadan okyanus suyu alayım bari o rahatlatır

Kızlar bugün doğum koçum doğuma hazırlık eğitimi için evime geldi yaklaşık bir 5 saat sürdü o kadar rahatladım ki kafamdaki tüm endişeler sona erdi. İmkanınız varsa bir yerlerden bu eğitimi alın derim özellikle ilk hamileliğini yaşayanlar. Sancı gelince neler yapılır su gelince neler yapılır 36. Haftadan sonra nasıl beslenmeli neler yapılmalı Perine masajının detayına kadar gösterdi. Bebeğin eşyalarını tek tek inceledi ne lazım olur ne gereksiz hepsini anlattı. İçim çok rahatladı.

E ama yeter artık nedir bu çektiğimiz resmen psikolojik şiddet inanın dünden beri ben de çok üzüldüm ama iyiyim şimdi sizde hiç takmayın kafaya hadsizler her yerde anlaşılan bebekler sağlıklı olsunlar yeter onlar söyledikleriyle kalsınlar

Nerde terbiyesiz var bizi bulur El deliye biz akıllıya hasret . Sakin olun lütfen kendini bilmeyen insanlar her yerde malesef.
Canım sen kontrole gittin mi merak ediyorum inşallah güzel haberler verirsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…