Takip ediliyor hep cok normal.Tansiyon takibi yapmanı öneririm
Canım çok normal şu zamanlarda ya bana da oluyor maalesef bir de ben ateş basınca çocukları da soyuyorum çok sıcak oldu diyekızlar 2,3 gündür bana bildiğiniz ateş basıyor durduğum yerde terliyorum ve havalar gayet iyi
%100 Katiliyorum. Hamile bir kadini bebeginin sagligini aklina dusurtecek sekilde incitmek, dupeduz iblislik. Bizim icin edniselenmiyorlar, yada bebek icin. Sadece orada iclerindeki zehiri atmaya calisiyorlar. Cevabi saglam yapistirmak lazim.6-7.aya kadar benim de karnım pek çıkmadı zaten kilolu gebe kaldığım için pek belli olmadı. şimdi de aniden büyüdü ve Bi sürü çatlak oluştu krem sürüyorum ama nafile. Karnın büyümesi çok da iyi değil demek istedim :)
Bebeğim kilosu iyiyse sıkıntı etmeyin bence de
Böyle negatif yorum yapanlar Allahsız vicdansız valla bak. cevabı yapıştırın hiç acımayın
Doktordan daha mı iyi biliyon deyin hemen üste çıkın bastırın
Ben öyle yapıyorum ve öyle bir geri vites e takıyorlar ki o zaman melek oluyorlar canımla cicimler
çok şaşırtıcı değil mi
Aramızda psikolog varsa açıklasın nolur :)
cocukları sal bariCanım çok normal şu zamanlarda ya bana da oluyor maalesef bir de ben ateş basınca çocukları da soyuyorum çok sıcak oldu diyegeçince de çocuğum üşürsünüz filan yapıyorum onlarda şaşırdılar
Evet bende 750 tl sirket ile anlaştım malzeme benden iki kisi gelecek evim dubleks oldugu için iki kişi sart yoksa yetişmez..Yazınızı okudumda çok pahalıymış cidden 1600 TL nedir ya..bizde cagiracagiz salı günü gelecek 400 TL ye izmirdeyim ben .sizin orası cidden çok pahaliymis
AhahahaCanım çok normal şu zamanlarda ya bana da oluyor maalesef bir de ben ateş basınca çocukları da soyuyorum çok sıcak oldu diyegeçince de çocuğum üşürsünüz filan yapıyorum onlarda şaşırdılar
Maşallah sana canımNe güzelmiş. Pandemi bahanesiyle önünü kapatıyorlar şuanda her şeyin.
Çekinmeden her şeyi söyleyen insanlara çekinmeden her cevabı vermek lazım geliyor aslında. Kötü ve Mutsuz kişiler mutluları görünce onlarda mutsuz olsun diye olumsuz şeyler söylüyor bence hiç normal değiller. İnsan aklından geçirse bile belki kırılır diye susar.
Ben 4,5kilo bebek doğurdum toplamda 40.haftada o kiloya ulaşamayanlar var. Bana ikiz mi hiç öyle görünmüyor ama falan dediler hep sanki yalan söylüyorum gibi imalı imalı sürekli.. inanılmaz ama gerçekten kanıt beklercesine soruyorlar. son haftamla birlikte 9kilo almıştım 7kilosunu çıktığımda vermişim. 2kiloda bence ödem bacaklarım ve ayaklarım şişti ameliyattan sonra onlar inince o da gider bence. Göbeğimde de bir çatlak da olmadı dümdüz de kaldı. Darısı sana inşallah üzülme göbeğin küçük olması iyi bence. Önemli olan bebeğin sağlığı.
Keşke herkese zorunlu psikoterapi verilse sağlam olanlarınkini de böyleleri bozuyor.
Ödemim hiç olmadı şimdiye kadar ama tansiyonum arada yükseliyor evetİnşallah öyle bir şey değildir. Geçen hafta benim de idrarimda çıktı. Tekrarlatinca temiz çıktı. Umarım seninki de öyle bir şeydir. Yüksek tansiyon ödem vs var mı?
Etrafında yardımcı olacak birileri varsa sorun olmaz. Ama her şey sana kalacaksa zorlanırsın canım. Oğlum üç aylıktı taşındık biz. Hastaneden çıktım ev sahibi aradı çıkın diye. Üç ay oyalamisiz demek ki. Altı yıl geçti aradan unuttum tabi. Ama ailem yardımcı oldu sağ olsunlar.Ay kızlar size bir şey danışmak istiyorumşimdi bizim bir ev alma durumumuz var ama satış işlemleri vs tam benim doğum zamanıma denk geliyor. Allahtan aynı apartmanda bir üst kata taşınacağız. Ama yeni doğmuş bebekle nasıl olacak hiç bilmiyorum. Hiç böyle bir şey yaşayan var mı? Çok zorlanır mıyım? Bir an önce de kendi evime taşınıp düzen kurmak da istiyorum ama bebeğin 1 aylık olmasını mı beklesem nasıl yapsam bilemedim
İnşallah geçici bir durumdurÖdemim hiç olmadı şimdiye kadar ama tansiyonum arada yükseliyor evet
Umarım benim de normal çıkar canım dün gece 15/10 du ilk defa bu kadar yükseldi normalde evde ölçüm yapardım 13ü geçmezdi tansiyondan bende korkuyorum malesefBen de aynı şekilde idrar verdim biriktirip, normal çıktı. Ama tansiyonum yükseliyor sürekli, çok korkuyorumsizin kaç oluyor?
Dublex ise tabi iki kişi şart tabi .benim 3+1 ama büyük değil odalar fazla ufak yani ev ..350 ye gel dedim olmaz abla dedi herşey pahalandi dedi biliyosun dedi bende bişey demedim artık gelsin 400 eEvet bende 750 tl sirket ile anlaştım malzeme benden iki kisi gelecek evim dubleks oldugu için iki kişi sart yoksa yetişmez..
Gecen senelerde 2 kisi 350 tl ye geliyordu burda o fiyatlar kalmadi artik malesef koltuk yıkama da var oda 200 tl
İnşallah canım yaİnşallah geçici bir durumdur
Nerde terbiyesiz var bizi bulurbana az önce ne dediler biliyo musunuz, bebek bütün güzelliğimi almış. karnımda çok büyümemiş. ben minyonmuşum bende çok büyük bişey çıkmazmış zaten el kadar bişey çıkarmış.. sinirden ağlıcam ya. bu insanlar ne kadar acımasız. ama dilin kemiği yok ki kırasın işte
Ben de deviasyon var bir de normalde bu kadar sıkıntı yaşamazdim ama tatilde hava değişiminden hastalandım geçen hafta. Gecen haftadan beri durum böyle malesef nefes alamıyorum kullanmadan okyanus suyu alayım bari o rahatlatırO fısfısları 3 4 günden fazla kullanmamak gerekiyormuş canım. Bağımlılık yapıyor kullanmadan burun asla açılmaz oluyor. Bi dönem yaşamıştım. Hamileliğimde benimde burnum çok tıkandı doktor kullanmanı istemem burun bandı ve okyanus suyu falan dene dedi. Ama güzel haber şu ki doğum yaptım burnum açıldı :)
E ama yeter artık nedir bu çektiğimiz resmen psikolojik şiddet inanın dünden beri ben de çok üzüldüm ama iyiyim şimdi sizde hiç takmayın kafaya hadsizler her yerde anlaşılanbana az önce ne dediler biliyo musunuz, bebek bütün güzelliğimi almış. karnımda çok büyümemiş. ben minyonmuşum bende çok büyük bişey çıkmazmış zaten el kadar bişey çıkarmış.. sinirden ağlıcam ya. bu insanlar ne kadar acımasız. ama dilin kemiği yok ki kırasın işte
Canım sen kontrole gittin mi merak ediyorum inşallah güzel haberler verirsin bizeNerde terbiyesiz var bizi bulurEl deliye biz akıllıya hasret . Sakin olun lütfen kendini bilmeyen insanlar her yerde malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?