2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar bu lohusalıkta adet kanaması kaç gün sürüyo..Marttan beri ne güzeldi ped kullanmıyordum çok rahattı..şimdi sürekli takıyorum az az akıyo , 40 çıkana kadar sürer mi acaba ?

Aaa niye Senin haberin olmadan oluyor mu böyle

Eğer normal doğum istiyorsan dikkatli olmak gerekiyor bazı doktorlar en ufak şeyde sezaryene alalım diye teklif sunuyor ne gibi durumlarda kabul etmemen gerektiğini sorabilirsin mesela dün ben detaylı nst okumayı öğrendim eğer doktorum derse bebeğin kalp atışları düşüyor sezaryene alalim diye hangi durumlarda kalp atışının düştüğünü öğrendim aksi bir durum olursa itiraz etme hakkım oluyor bunları sorabilirsin

O yönden çok şükür şanslıyım hatta eşim benden güzel ev temizliyor nazar değmesin bugün temizlik işini halledip yarın koltuk yıkamacı çağıracagiz

Kızlar bu lohusalıkta adet kanaması kaç gün sürüyo..Marttan beri ne güzeldi ped kullanmıyordum çok rahattı..şimdi sürekli takıyorum az az akıyo , 40 çıkana kadar sürer mi acaba ?
Ben de bugün onu soracaktım ben de sorun mu var doktora yazayım mı diye ya. Ben kanamalı bir hayata hazırlanmıştım kendimi ama adetin son günü gibi damla damla bişeyler geliyor arada böyle mi normali? Daha çok kanaması gerekmez miydi? 3gün normal yoğunlukta geldi bitti sanki

Aynen benimde öyle az az geliyo hele bugün hiç yok ped tertemiz

Bende aynı alcam onbesinde alıyım diyorum yazlık halılar değişecek yun halıların sierilcek ondan.camlar silinsin gerekirse doğum öncesi yarım gün alır siler süpürür kadın.

Bende aynı alcam onbesinde alıyım diyorum yazlık halılar değişecek yun halıların sierilcek ondan.camlar silinsin gerekirse doğum öncesi yarım gün alır siler süpürür kadın.
11 ine anlaştım sirketle
Temizliği yaptirinca asiri rahatlayacagim

İlk doğumumda 40 gün sürdü. O bittikten bir buçuk ay sonra da adet olmaya başladım.

Kizlar normal mi suyun az az gelmesi
Bebegin hareketleri guzel oldugu için doktoru aramıyorum
Geçmeyen kanama olursa bebegin hareketleri az olursa gel demişti
Ne dersiniz
Bilgisi olan yazsın lütfen

Genel olmussundur komple uyuduguna göre ben spinal oldum belden asagı uyusturulup sarstıklarını falan hissettim fare gibi viyakk sesini duydum her yeri kakaydı oglumun karnımda kaka yapmış kendileri
Az az leke leke devam eder canım
Sezeryan oldugun için cok asırı bi kanama olmaz leke leke devam eder canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…