- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Aaa niyeHanımlar Topiği Benden Almışlar Happy e Vermişler. Bu Benim Totem Topiğimdi Üzüldüm Böyle Olmasına. Oysaki Herşeyi Takipteydim Sadece Rahatsız Olduğum İçin Aktif Yazamıyordum. Uğurlu Totem Topiğim Yok İse Benimde Artık Bir Amacım Kalmadı Demektir. Herkese Hayırlı Doğumlar Nasip Etsin RABBİM, kendinize dikkat edin ALLAHa emanet olun....
Eğer normal doğum istiyorsan dikkatli olmak gerekiyor bazı doktorlar en ufak şeyde sezaryene alalım diye teklif sunuyor ne gibi durumlarda kabul etmemen gerektiğini sorabilirsin mesela dün ben detaylı nst okumayı öğrendim eğer doktorum derse bebeğin kalp atışları düşüyor sezaryene alalim diye hangi durumlarda kalp atışının düştüğünü öğrendim aksi bir durum olursa itiraz etme hakkım oluyorDualarımız senle canım, iyi olacaksınız umarım, bazen gözetim altında bulunmak ve tedbir alınması daha iyi oluyor:
Çok geçmiş olsun canım, aynı şeyleri söylüyorum senin için de, gözetim altındasın, inşallah hepiniz iyi olacaksınız.
Bizim de bugün, eşli bir eğitimimiz varSormamı tavsiye edeceğin şeyler var mıdır?
Nur-Sucum 33+3 demişsin ya, imzanda tahmini doğumlarımız arasında 2 gün var, 34+3 mü olacaktı o? Başka bi şey mi var?
O yönden çok şükür şanslıyım hatta eşim benden güzel ev temizliyor nazar değmesinGünaydın kızlarım
Ayyy senin koca yapıyorsa ne ala. Benimki bana yaptırmayı ben yapıcam diyip aylar yıllarca yapmıyor. Sonra evden çalıştığım bir gün oturup yine kendim yapıyorum. Dün mesela ahşap beşiği kuruyordum. Çünkü söylemesem hayatta kurmaz ve son dakika kurmaya çalışır. Bir sorunu sıkıntısı varsa da hayatta öğrenemeyizçok geciktirmeden yapın kuzum aman ha ben korkuyorum hep spontane olaylardan
Evet evet canım böyle bulabildim, ben de alıcam bakınıyorum şimdi hangisini alsam diye. Teşekür ederim
Morm canım sen bayağı kaşımışsın yaaaa benim hamileliğin başından beri karnım kaşınıyor ama ben de hem kremler kullanıyorum hem de bol su içmeye çalışıyorum. Şu ana kadar şükür çatlamadı. Bence çatlaması bile karının esnediği için kaşıntı yapıyor diye düşünüyorum.
Ayyyyy ben benimkine de çok güvenemiyorum ahahahaha. Adam kendi arabasını nasıl unutuyor yaaaaabir de diyelimki kadından gelen sidik, arabaya mı bindirmeyecek yani hamilelik bu, arabada kan revan içinde doğuran kadınların videoları var sonuçta
Ama ben de başıma bir iş geldiğinde bilinçsizce arabaya bir şey serme gereği duyuyorum itiraf edeyim, birkaç kez böyle kanama ile hastaneye acil gitme olayım oldu hem hamilelikte hem öncesinde, üşenmeyip altıma serecek bir şeyler buldum. Şimdi bu kadının yaşadığı olayı düşününce acaba arabada bebenin alt açma pedlerinden mi bulundursam yoksa hastaneye gittiğimde bir hasta yatağı pedi mi rica etsem diye de düşünmedim değil
Ben de bugün onu soracaktım ben de sorun mu var doktora yazayım mı diye ya. Ben kanamalı bir hayata hazırlanmıştım kendimi ama adetin son günü gibi damla damla bişeyler geliyor arada böyle mi normali? Daha çok kanaması gerekmez miydi? 3gün normal yoğunlukta geldi bitti sankiKızlar bu lohusalıkta adet kanaması kaç gün sürüyo..Marttan beri ne güzeldi ped kullanmıyordum çok rahattı..şimdi sürekli takıyorum az az akıyo , 40 çıkana kadar sürer mi acaba ?
Aynen benimde öyle az az geliyo hele bugün hiç yok ped tertemizBen de bugün onu soracaktım ben de sorun mu var doktora yazayım mı diye ya. Ben kanamalı bir hayata hazırlanmıştım kendimi ama adetin son günü gibi damla damla bişeyler geliyor arada böyle mi normali? Daha çok kanaması gerekmez miydi? 3gün normal yoğunlukta geldi bitti sanki
Bende aynı alcam onbesinde alıyım diyorum yazlık halılar değişecek yun halıların sierilcek ondan.camlar silinsin gerekirse doğum öncesi yarım gün alır siler süpürür kadın.Ben de dip köşe her yeri istiyorum duvarlar dahil 2 kişi gelecekler tam gün. Temizlik malzemeleri benden. Ekim 15 gibi düşünüyorum temizliği o zamanlar bayağı soğumuş olur burası da kapı pencereden toz girmez arada havalandırsam yeter.
O da kıllanma yapmıyor mu canımBadem yağı dene bende hiç kaşıntı yapmadı catlakda yapmadı
Akıntı olduğunu düşünmüyorsan Doktoruna danış istersenKizlar benim suyum geliyor az az normal mi bu durum
Yoksa dogum yaklaştı anlamına mi geliyor
Haftaya cumartesi kontrolum
11 ine anlaştım sirketleBende aynı alcam onbesinde alıyım diyorum yazlık halılar değişecek yun halıların sierilcek ondan.camlar silinsin gerekirse doğum öncesi yarım gün alır siler süpürür kadın.
İlk doğumumda 40 gün sürdü. O bittikten bir buçuk ay sonra da adet olmaya başladım.Kızlar bu lohusalıkta adet kanaması kaç gün sürüyo..Marttan beri ne güzeldi ped kullanmıyordum çok rahattı..şimdi sürekli takıyorum az az akıyo , 40 çıkana kadar sürer mi acaba ?
Bizim burda Şirket güzel yapmiyor pek genelde tek çalışan kadın alıyorum iyi yapıyorlar. Bu sefer bı buçuk gün gelecek 450tlye. Foyatida uygun oldu.11 ine anlaştım sirketle
Temizliği yaptirinca asiri rahatlayacagim
Genel olmussundur komple uyuduguna göre ben spinal oldum belden asagı uyusturulup sarstıklarını falan hissettim fare gibi viyakk sesini duydum her yeri kakaydı oglumun karnımda kaka yapmış kendileriBen ameliyathanede o kadar korktum ki titremekten konuşamadığımı hatırlıyorum sonrada uyumuşum
spinal anestezi ile sezeryan oldum ama uyuyarakBebişlerimi göremedim o yüzden uyandığımda dikişlerim atılıyordu kendimi çok kötü hissetmiştim.
Az az leke leke devam eder canımKızlar bu lohusalıkta adet kanaması kaç gün sürüyo..Marttan beri ne güzeldi ped kullanmıyordum çok rahattı..şimdi sürekli takıyorum az az akıyo , 40 çıkana kadar sürer mi acaba ?
Sezeryan oldugun için cok asırı bi kanama olmaz leke leke devam eder canımBen de bugün onu soracaktım ben de sorun mu var doktora yazayım mı diye ya. Ben kanamalı bir hayata hazırlanmıştım kendimi ama adetin son günü gibi damla damla bişeyler geliyor arada böyle mi normali? Daha çok kanaması gerekmez miydi? 3gün normal yoğunlukta geldi bitti sanki
Canım suyun mu geliyo anlayamadımKizlar normal mi suyun az az gelmesi
Bebegin hareketleri guzel oldugu için doktoru aramıyorum
Geçmeyen kanama olursa bebegin hareketleri az olursa gel demişti
Ne dersiniz
Bilgisi olan yazsın lütfen
canim su gelmesi normal degil . doktorunu ara yada acile git.Kizlar benim suyum geliyor az az normal mi bu durum
Yoksa dogum yaklaştı anlamına mi geliyor
Haftaya cumartesi kontrolum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?