2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aa site mi yapmış bunu, ben geçen gün öyle dediler diye sen yaptın sanmıştım üzüldüm o zaman. Senin profil resminden daha kolay buluyordum topiği. Sana devremez mi acaba ya gitme lütfenn seninle başladık öyle de devam etsin isterim

Kizlar normal mi suyun az az gelmesi
Bebegin hareketleri guzel oldugu için doktoru aramıyorum
Geçmeyen kanama olursa bebegin hareketleri az olursa gel demişti
Ne dersiniz
Bilgisi olan yazsın lütfen
Şu olduğuna eminmisin canım.suyun gelmesi norml olmaz. Nezamn başladı

Yok genel olmadım yeni yemek yemiştim yapamazlardı zaten. Korkudan uyumuşum sakinleştirici yapmışlar ondan sonra.

Allah Allah iki gun okce de az geldi simdi de vaktim çamaşırım ıslanmış ama ben hiç hissetmedim
Canım bahsettiğin şey akıntı olabilir su geldiğinde anlamamak mümkün değilmiş bayağı fazla geliyormuş ayrıca su geldiğinde 12 saat içinde hastaneye gitmek gerekiyor doktorun bir şey söyledi mi başka

Kaç kilo aldınız kızlar ben neredeyse 70 olmuşum ve Doğuma 2 ay var daha çok moralim bozuluyor

Kizlar normal mi suyun az az gelmesi
Bebegin hareketleri guzel oldugu için doktoru aramıyorum
Geçmeyen kanama olursa bebegin hareketleri az olursa gel demişti
Ne dersiniz
Bilgisi olan yazsın lütfen
Kuzum su olduğunu dusunuyorsan hemen doktora git bekleme su belli bi sinirin altına düşerse alınması gerekiyor öyle bi durum varsa ciğer gelistirici vurup doguma aliyorlarmis benim doktorum tembihlemisti çocuğun yasam alanı o su çünkü sen daha tecrubelisin bizden gerçi ben doktorumun bana söylediğini söylüyorum

Herkese iyi haftasonları
Sabahtan, günlerdir ağzı açık ortalarda gezen hastane bavulumuzu kapattık biz de hazırız 10 gün sonraya :) Perşembe de temizliğe abla gelcek sonrası inşallah miniklerim durur da sakince bekleriz

K Kubra4116 ses ver meraklardayız

newmoon10 canım doğum oldu mu dün? Bebeğin nasıl, sen nasılsın? Müsait olunca yaz bize

Kizlaarr ben kıyafet yikama islemlerine başladım 30 dereceye attım bir saat ama şöyle ki uni baby yumuşatıcı almıştım internetten şişede güzel kokuyordu yikayinca ilaç gibii koktu battaniyeler hic öyle bebiş kokusu olmadı ya öyle üzüldüm ki var mi kullanan benimkinde mi sorun var ki, deterjan olarak dalin yenidogan sabun bazlı almıştım onda hic koku yok zaten istiyordum ki soyle mis gibi koksun

Kokusuz olması daha iyi değil mi canım? Benim deterjanım da yumuşatıcım da parfümsüz. Baby’s greens aldım temiz içerikli hiç kokmuyor çamaşırlar. Kıyafetlerin içi dolunca zaten mis gibi kokacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…