- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Ooo baya sürmül ,peki çok yoğun mu oluyordu yoksa az az mıİlk doğumumda 40 gün sürdü. O bittikten bir buçuk ay sonra da adet olmaya başladım.
Aa site mi yapmış bunu, ben geçen gün öyle dediler diye sen yaptın sanmıştım üzüldüm o zaman. Senin profil resminden daha kolay buluyordum topiği. Sana devremez mi acaba ya gitme lütfenn seninle başladık öyle de devam etsin isterimHanımlar Topiği Benden Almışlar Happy e Vermişler. Bu Benim Totem Topiğimdi Üzüldüm Böyle Olmasına. Oysaki Herşeyi Takipteydim Sadece Rahatsız Olduğum İçin Aktif Yazamıyordum. Uğurlu Totem Topiğim Yok İse Benimde Artık Bir Amacım Kalmadı Demektir. Herkese Hayırlı Doğumlar Nasip Etsin RABBİM, kendinize dikkat edin ALLAHa emanet olun....
Şu olduğuna eminmisin canım.suyun gelmesi norml olmaz. Nezamn başladıKizlar normal mi suyun az az gelmesi
Bebegin hareketleri guzel oldugu için doktoru aramıyorum
Geçmeyen kanama olursa bebegin hareketleri az olursa gel demişti
Ne dersiniz
Bilgisi olan yazsın lütfen
Benim az az 40 gün sürmüştü kesilince 5 ay adet olmadım süt sagıyordum 3 saatte bir 5 ay sonra bırakınca süt sagmayı adet görmeye başladımOoo baya sürmül ,peki çok yoğun mu oluyordu yoksa az az mı
Evet çamaşırımi islatacak kadarCanım suyun mu geliyo anlayamadım
Allah Allah iki gun okce de az geldi simdi de vaktim çamaşırım ıslanmış ama ben hiç hissetmedimcanim su gelmesi normal degil . doktorunu ara yada acile git.
her zaman bir anda patlamazmis zaten , boyle azar azar da gelirmis.
Camasirim islanmis lavaboya görünce farkettim hissetmedim deŞu olduğuna eminmisin canım.suyun gelmesi norml olmaz. Nezamn başladı
Evet çamaşırımi islatacak kadar
Git canım iyi yapmıssın su gelmesi normal değil tam 33 haftalık mısınDoktorumu aradim devam ederse dogumhaneye gel baksınlar dedi
Yok genel olmadım yeni yemek yemiştim yapamazlardı zaten. Korkudan uyumuşum sakinleştirici yapmışlar ondan sonra.Genel olmussundur komple uyuduguna göre ben spinal oldum belden asagı uyusturulup sarstıklarını falan hissettim fare gibi viyakk sesini duydum her yeri kakaydı oglumun karnımda kaka yapmış kendileri
Az az leke leke devam eder canım
Sezeryan oldugun için cok asırı bi kanama olmaz leke leke devam eder canım
Korkudan uyunuyorsa beni uyandıramazlar kesinYok genel olmadım yeni yemek yemiştim yapamazlardı zaten. Korkudan uyumuşum sakinleştirici yapmışlar ondan sonra.
Başlarda yoğundu ama sonradan azaldı. İlk günler çok yoğundu ama.Ooo baya sürmül ,peki çok yoğun mu oluyordu yoksa az az mı
Canım bahsettiğin şey akıntı olabilir su geldiğinde anlamamak mümkün değilmiş bayağı fazla geliyormuş ayrıca su geldiğinde 12 saat içinde hastaneye gitmek gerekiyor doktorun bir şey söyledi mi başkaAllah Allah iki gun okce de az geldi simdi de vaktim çamaşırım ıslanmış ama ben hiç hissetmedim
Yapsın sorun değil kullanmayi bırakınca normale dönüyor. 3. Gebeliğim benim kaşınmasindan ve çatlaması dan iyidir kıl şimdi ondan kurtulmanın yolu cokO da kıllanma yapmıyor mu canım
Kuzum su olduğunu dusunuyorsan hemen doktora git bekleme su belli bi sinirin altına düşerse alınması gerekiyor öyle bi durum varsa ciğer gelistirici vurup doguma aliyorlarmis benim doktorum tembihlemisti çocuğun yasam alanı o su çünkü sen daha tecrubelisin bizden gerçi ben doktorumun bana söylediğini söylüyorumKizlar normal mi suyun az az gelmesi
Bebegin hareketleri guzel oldugu için doktoru aramıyorum
Geçmeyen kanama olursa bebegin hareketleri az olursa gel demişti
Ne dersiniz
Bilgisi olan yazsın lütfen
Hayir 31+2Git canım iyi yapmıssın su gelmesi normal değil tam 33 haftalık mısın
Kokusuz olması daha iyi değil mi canım? Benim deterjanım da yumuşatıcım da parfümsüz. Baby’s greens aldım temiz içerikli hiç kokmuyor çamaşırlar. Kıyafetlerin içi dolunca zaten mis gibi kokacaklarKizlaarr ben kıyafet yikama islemlerine başladım 30 dereceye attım bir saat ama şöyle ki uni baby yumuşatıcı almıştım internetten şişede güzel kokuyordu yikayinca ilaç gibii koktu battaniyeler hic öyle bebiş kokusu olmadı ya öyle üzüldüm ki var mi kullanan benimkinde mi sorun var ki, deterjan olarak dalin yenidogan sabun bazlı almıştım onda hic koku yok zaten istiyordum ki soyle mis gibi koksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?