Akinti olabilir devam ederse dogumhaneye gel dedi yardımcısıCanım bahsettiğin şey akıntı olabilir su geldiğinde anlamamak mümkün değilmiş bayağı fazla geliyormuş ayrıca su geldiğinde 12 saat içinde hastaneye gitmek gerekiyor doktorun bir şey söyledi mi başka
Su gelmesi normal değil canım ya sen bi hastaneye mi gitsen ?Evet çamaşırımi islatacak kadar
Emin değilim alıntıdır belki ama su gibi akinti analayamadim ki hic te hissetmedim bebek hareketleri de iyi bir daha olursa direk gidecem uzanmisim simdiKuzum su olduğunu dusunuyorsan hemen doktora git bekleme su belli bi sinirin altına düşerse alınması gerekiyor öyle bi durum varsa ciğer gelistirici vurup doguma aliyorlarmis benim doktorum tembihlemisti çocuğun yasam alanı o su çünkü sen daha tecrubelisin bizden gerçi ben doktorumun bana söylediğini söylüyorum
Hissetmedinse bence o su değildir canım. Yinede şüphen olursa doktoruna bı gorunCamasirim islanmis lavaboya görünce farkettim hissetmedim de
Akıntı olabilir canım o bende de oluyor zaman zaman ama takipte ol tabiki yinedeAllah Allah iki gun okce de az geldi simdi de vaktim çamaşırım ıslanmış ama ben hiç hissetmedim
Erken ama olabilir de olmayabilir de sen yine de git bi gorun için rahat etsinHayir 31+2
Oyle yapayım bakalimAkıntı olabilir canım o bende de oluyor zaman zaman ama takipte ol tabiki yinede
Doktorunu aramalısın canım suyun az veya çok gelmesi normal değilKizlar normal mi suyun az az gelmesi
Bebegin hareketleri guzel oldugu için doktoru aramıyorum
Geçmeyen kanama olursa bebegin hareketleri az olursa gel demişti
Ne dersiniz
Bilgisi olan yazsın lütfen
Canım bu haftalarda suyun gelmesi normal değil. Su olduğuna emin misin ki? Akıntı olmasın o?Kizlar normal mi suyun az az gelmesi
Bebegin hareketleri guzel oldugu için doktoru aramıyorum
Geçmeyen kanama olursa bebegin hareketleri az olursa gel demişti
Ne dersiniz
Bilgisi olan yazsın lütfen
Bende de var canım ama hicbirsey vermedi bana kanama olunca hiç beklemeden gel diyor sadece gidince müdahale ediyorlarAhh bende de aynı durum 30. Haftamdayım , plasenta plevra var 26. Ve 28. Haftada hafif kanamm oldu hastaneye yattım çıktım çok şükür şimdi iyiym ama haffif açık kahve akıntılarım oluyo korkuyorum, ğrogestandır umarım diye dua ediyorum sağlıcakla kucağımıza alırız umarım Allahın izniyle
Çatlayacak çünkü o yüzden kaşınıyor canim kasimamaya calisEki Görüntüle 3138149
Bu kaşıntı beni mahvetti. Utanmasam elime bir tarak alıp deriyi sökeceğim duş kolonya bir işe yaramıyor artık
İnşallah canım şimdiden kolaylıkla olsun bitsin inşallahEvet yardımcı olacak insanlar olacak inşallaho zaman çok oyalanmadan taşınmak en iyisi olacak
30 derecede en kısa programda canimKızlar merhaba,bebeğim kıyafetlerini kaç derecede ve ne kadar sürelik programda yıkadınız ? Bu hafta sonu artık o işi halletmem gerekiyor sanırımm
Olabilir emin olamadım ama devam ederse direk dogumhaneye kontrole gitcemCanım bu haftalarda suyun gelmesi normal değil. Su olduğuna emin misin ki? Akıntı olmasın o?
Canım sularım çok kireçli ben deterjanı parfümsüz aldım ama yumuşatıcı koymadan olmuyor çok sert oluyor çamaşırlar yani yumuşatıcı kullanmaya mecburum da kötü koktu çok bebisin kokusunu bile bastıracak türdenmis nasıl yapıyorlar bebek için olan bi ürünü bu kadar kötü kokulu anlayamadımKokusuz olması daha iyi değil mi canım? Benim deterjanım da yumuşatıcım da parfümsüz. Baby’s greens aldım temiz içerikli hiç kokmuyor çamaşırlar. Kıyafetlerin içi dolunca zaten mis gibi kokacaklar
Deneyeyim o halde teşekkür ederimYapsın sorun değil kullanmayi bırakınca normale dönüyor. 3. Gebeliğim benim kaşınmasindan ve çatlaması dan iyidir kıl şimdi ondan kurtulmanın yolu cok
Bende seviniyordum çatlamadi diye tühÇatlayacak çünkü o yüzden kaşınıyor canim kasimamaya calis
Öyle çok para da vermiyorsun kremler gibi a101 den alıyorum ben badem yağını. 7 aydır sürüyorum kasintimda yok hiç çatlamadida.meme ucumada sürüyorum emzirmeye hazırlık.Deneyeyim o halde teşekkür ederim
Ben de 70 oldum :/Kaç kilo aldınız kızlar ben neredeyse 70 olmuşum ve Doğuma 2 ay var daha çok moralim bozuluyor
Bende öyle istedim ama değiştirmişler,ben o günde yazmıştım burası benim uğurlu totemim değişmesini istemiyorum sadece rahatsızım aktif olarak yazamasamda hepiniz takibimdesiniz diye o kadar emek verdim zaman verdim tabloyu vs ayarlamak içinAa site mi yapmış bunu, ben geçen gün öyle dediler diye sen yaptın sanmıştım üzüldüm o zaman. Senin profil resminden daha kolay buluyordum topiği. Sana devremez mi acaba ya gitme lütfenn seninle başladık öyle de devam etsin isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?