2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Akinti olabilir devam ederse dogumhaneye gel dedi yardımcısı

Emin değilim alıntıdır belki ama su gibi akinti analayamadim ki hic te hissetmedim bebek hareketleri de iyi bir daha olursa direk gidecem uzanmisim simdi

Kizlar normal mi suyun az az gelmesi
Bebegin hareketleri guzel oldugu için doktoru aramıyorum
Geçmeyen kanama olursa bebegin hareketleri az olursa gel demişti
Ne dersiniz
Bilgisi olan yazsın lütfen
Canım bu haftalarda suyun gelmesi normal değil. Su olduğuna emin misin ki? Akıntı olmasın o?

Bende de var canım ama hicbirsey vermedi bana kanama olunca hiç beklemeden gel diyor sadece gidince müdahale ediyorlar

Canım sularım çok kireçli ben deterjanı parfümsüz aldım ama yumuşatıcı koymadan olmuyor çok sert oluyor çamaşırlar yani yumuşatıcı kullanmaya mecburum da kötü koktu çok bebisin kokusunu bile bastıracak türdenmis nasıl yapıyorlar bebek için olan bi ürünü bu kadar kötü kokulu anlayamadım

Bende öyle istedim ama değiştirmişler,ben o günde yazmıştım burası benim uğurlu totemim değişmesini istemiyorum sadece rahatsızım aktif olarak yazamasamda hepiniz takibimdesiniz diye o kadar emek verdim zaman verdim tabloyu vs ayarlamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…