2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Dualarımız senle canım, iyi olacaksınız umarım, bazen gözetim altında bulunmak ve tedbir alınması daha iyi oluyor:

Çok geçmiş olsun canım, aynı şeyleri söylüyorum senin için de, gözetim altındasın, inşallah hepiniz iyi olacaksınız.

Bizim de bugün, eşli bir eğitimimiz var Sormamı tavsiye edeceğin şeyler var mıdır?

Nur-Sucum 33+3 demişsin ya, imzanda tahmini doğumlarımız arasında 2 gün var, 34+3 mü olacaktı o? Başka bi şey mi var?

Kızlar selam, hamileyken covid geçiren var mı? Evdekiler pozitif çıktı şimdi, ben iyiyim ama test yaptırmadım önlem&öneri rica ediyorum sizden
Ben geçirmiştim canim kesinlikle odanı ayirmalisin bol c vitamini et kemik suyu falan tüket ben 20li haftalarda olmuştum hala toparlamaya çalışıyorum bebişi, belirtin varsa mutlaka doktoruna danış belki takviye ilaç vs önerir. İnsanlar grip gibi abartmayın falan diyorlar ama vücuda etkisini hala kimse bilmiyor çok geçmiş olsun ailene de.

Melocum bu topigi açmanı baya beklemiştim hatırlıyorum da senin totemin olmasaydi ben açacaktım hatta, haber verilmeden alınması kotu olmuş.

Tabi senin başından geçenleri rahatsizliklarini pek bilmiyoruz uzak kaldın baya keske bizimle paylaşsaydın sürecini biz de sana destek olurduk.

Diğer topikleri de takip ediyorum ben de tabi doğum yaklaştıkça bu topicten çok diğerlerini okumaya başladım tecrübelerinden faydalanmak için doğum yapan biri mi var tikliyorum ismine yazdiklarini okuyorum direkt, bizde tablo aktif olmayınca bizim de arkadaşlara ulaşmamız sormamız zor oluyor mesela doğum yapanlar var inan yoğunluktan aklımda tutamıyorum isterim ki süreçleri tecrübeleri hakkında bilgi alayım tabloya bakıp göreyim sorayim ya da doğum tarihi alanlar var son hazırlıkları ile ilgili fikir alışverişi yapayim.

Tablo bu noktada eksik kalınca dile geldi sanırım geçen gün sen de haklisin tabiki kendine gore dediğim gibi rahatsız olduğunu kimse bilmiyordu bunlar konusulana kadar, sen de güncelleme yapmak istemeyince bilgi vermeyenler var diye o yüzden alınmış da olabilir site kuralları gereğidir belki bilemiyorum tabi. Sen bunlar için üzme kendini gitme de gruptan sağlıkla kavus bebisine inşallah sağlık sorunların da geçer bir an önce

Günaydın kızlarım
Kendi başıma yapamayacağım için kocamı bekliyorum bu hafta sonu halledecek inşallah koltuk yıkamacı falan çağıracak dolabı monte edecek evi temizleyecek
Ayyy senin koca yapıyorsa ne ala. Benimki bana yaptırmayı ben yapıcam diyip aylar yıllarca yapmıyor. Sonra evden çalıştığım bir gün oturup yine kendim yapıyorum. Dün mesela ahşap beşiği kuruyordum. Çünkü söylemesem hayatta kurmaz ve son dakika kurmaya çalışır. Bir sorunu sıkıntısı varsa da hayatta öğrenemeyiz çok geciktirmeden yapın kuzum aman ha ben korkuyorum hep spontane olaylardan
Canım iç zıbın yazınca çıkıyor önü zarf gibi ya ben de sürekli zarf diyorum ya bak görsel ekliyorum bunun gibi bendekiler üzerine direkt takımlarından giydirecegiz nasipse
Evet evet canım böyle bulabildim, ben de alıcam bakınıyorum şimdi hangisini alsam diye. Teşekür ederim
Çatlak kasinmasi mi canim benim de tatlı tatli kaşınıyor bazen korkuyorum başka bi şey mi diye
Morm canım sen bayağı kaşımışsın yaaaa benim hamileliğin başından beri karnım kaşınıyor ama ben de hem kremler kullanıyorum hem de bol su içmeye çalışıyorum. Şu ana kadar şükür çatlamadı. Bence çatlaması bile karının esnediği için kaşıntı yapıyor diye düşünüyorum.
Ayyyyy ben benimkine de çok güvenemiyorum ahahahaha. Adam kendi arabasını nasıl unutuyor yaaaaa bir de diyelimki kadından gelen sidik, arabaya mı bindirmeyecek yani hamilelik bu, arabada kan revan içinde doğuran kadınların videoları var sonuçta

Ama ben de başıma bir iş geldiğinde bilinçsizce arabaya bir şey serme gereği duyuyorum itiraf edeyim, birkaç kez böyle kanama ile hastaneye acil gitme olayım oldu hem hamilelikte hem öncesinde, üşenmeyip altıma serecek bir şeyler buldum. Şimdi bu kadının yaşadığı olayı düşününce acaba arabada bebenin alt açma pedlerinden mi bulundursam yoksa hastaneye gittiğimde bir hasta yatağı pedi mi rica etsem diye de düşünmedim değil

Günaydın canım evet perişan oldum resmen o kadar da şu içiyorum hiç faydası olmuyor

Kızlar merhaba,bebeğim kıyafetlerini kaç derecede ve ne kadar sürelik programda yıkadınız ? Bu hafta sonu artık o işi halletmem gerekiyor sanırımm

Kızlar merhaba,bebeğim kıyafetlerini kaç derecede ve ne kadar sürelik programda yıkadınız ? Bu hafta sonu artık o işi halletmem gerekiyor sanırımm
Canım ben 30 derecede hızlıda yıkadım. Malum hiç kullanışmamış temiz kıyafetler, üstüne de ütüleyince miktirobu kırılır diye düşünüyorum. Bizim eski bir topic vardı hamile kalmaya çalışan arkadaşlardan oluşan. Ordaki deneyimli annelere de sordum herkes buna yeterli diyordu. Zaten giyilmemiş tozlu giysiler sadece, bu kadarı yeterli diye düşünüyorum.

6 lt yazmışsın galiba ben de çok içmeye çalışıyorum ama bu kadar içemiyorum. 6 lt su içmeye çatlamadın ama di mi?
6 içemiyorum canım en fazla diğer sıvılarla 5 litre. Hayır catlamadım

doğumdan bile korkmuyorum şu emzirme olayı beni de çok tedirgin ediyor, inşallah güzel güzel süt gelir ve emer
İnsallah gerek kalmaz ama doğumdan önce almak sart mı değil bir biberon bi mama bide elektrikli pompa cunku gercekten sagım işi zor oglum emmedi benim dil dudak bagı varmış 1.5 aylıkken baska bi cocuk doktoru fark etti ve kestirdik tabi cocuk buyudugu ve biberona alıstıgı için emmedi ben de 5 ay damla damla süt cıkardım hala sol gogus ucum yamuk sagmak hem acılı hem zor en güzeli bebeğin kendinin emmesi mama hazırlama olayı da ayrı dert uyku semesi aksamdan soguk su sıcak su termosu falan yapıyordum 2 ayrı biberon mama kabı falan bi hatırladım şimdi emen bebek can yani meme de hazır çıkar ver en rahatı en güzeli kötüsünü düşünme direk

Kızlar günaydın. Görüş günümüz bugün. 33+2 de 2149 gram olmuş kızım. Doğum kanalına girmiş dedi erken mi bilemedim.
Değil canım cok normal artık dönmeleri gerek zaten yet daralınca dönemeyen hiç dönmüyo

Yavaş yavaş korku başladı okyanus ay ne günlerdi beraber ovülasyon testleri yapıyorduk
Korkma hiç Allah kolaylığını verir ben en cok sezeryandan korkuyorum Allah mecbur bırakmasın ilk olunca bilmeden giriyorsun benim ilk sezeryan olunca sımdı bilince korkuyorum Allah mecbur bırakmasın normal doğum nasip etsin insallah ben de onun tedirginliğini yasıyorum

Ben ameliyathanede o kadar korktum ki titremekten konuşamadığımı hatırlıyorum sonrada uyumuşum
spinal anestezi ile sezeryan oldum ama uyuyarak Bebişlerimi göremedim o yüzden uyandığımda dikişlerim atılıyordu kendimi çok kötü hissetmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…