- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 53
- 40
Kızlar akşam başlayan karında sertleşme, çocukların kendilerini kasma halleri bitmeyince gece hastaneye geldik. Maalesef sancım çıktı çok olmasada, açıklığım da var biraz, yatışım yapıldı serum takıldı, proluton Depot ve ciğer geliştirici vurdular. Şimdilik beklemedeyiz bakalım inşallah daha dursunlar. Şimdi de ben hepinizin dualarına talibim, daha 32+4ler birkaç hafta daha dayansınlar istiyorum. Karmaşık duygular içindeyim, önce hayırlısını istiyorum tabiki ama yine de bir iki hafta daha inşallah. Dualarınıza bizi ekleyin
Gebelik zehirlenmesi doguruyorum demiştim vazgectiler dogurtmadilar simdi 37. Haftaya kadar acil bir durum olmadikca hastanede bizimlesin dediler yatış verdiler durumlar çok sıkıcı lütfen hayrınıza şifa için birer fatiha okur musunuz
Kızlar bugün doğum koçum doğuma hazırlık eğitimi için evime geldi yaklaşık bir 5 saat sürdü o kadar rahatladım ki kafamdaki tüm endişeler sona erdi. İmkanınız varsa bir yerlerden bu eğitimi alın derim özellikle ilk hamileliğini yaşayanlar. Sancı gelince neler yapılır su gelince neler yapılır 36. Haftadan sonra nasıl beslenmeli neler yapılmalı Perine masajının detayına kadar gösterdi. Bebeğin eşyalarını tek tek inceledi ne lazım olur ne gereksiz hepsini anlattı. İçim çok rahatladı.
bende 33+3 deyim 18 kilo aldım benzer yorumları çevreden maalesef çok alıyorum daha dün burnun çok büyümüş, elin yüzün şişmiş falan gibi sözler duydum insan gerçekten etkileniyor bende 50 kilo ile hamile kalmıştım bizim toplulumuzda birçok konuda mücadele veren biz kadınlara en büyük engeli ve kötülüğü yapan maalesef yine biz kadınlar oluyoruz, lütfen bizler her konuda birbirimize yorum yaparken çok çok daha dikkatli olalım. Benim de çok hassas olduğum bir konudur bu
Ben geçirmiştim canim kesinlikle odanı ayirmalisin bol c vitamini et kemik suyu falan tüket ben 20li haftalarda olmuştum hala toparlamaya çalışıyorum bebişi, belirtin varsa mutlaka doktoruna danış belki takviye ilaç vs önerir. İnsanlar grip gibi abartmayın falan diyorlar ama vücuda etkisini hala kimse bilmiyor çok geçmiş olsun ailene de.Kızlar selam, hamileyken covid geçiren var mı? Evdekiler pozitif çıktı şimdi, ben iyiyim ama test yaptırmadımönlem&öneri rica ediyorum sizden
Melocum bu topigi açmanı baya beklemiştim hatırlıyorum da senin totemin olmasaydi ben açacaktım hatta, haber verilmeden alınması kotu olmuş.Hanımlar Topiği Benden Almışlar Happy e Vermişler. Bu Benim Totem Topiğimdi Üzüldüm Böyle Olmasına. Oysaki Herşeyi Takipteydim Sadece Rahatsız Olduğum İçin Aktif Yazamıyordum. Uğurlu Totem Topiğim Yok İse Benimde Artık Bir Amacım Kalmadı Demektir. Herkese Hayırlı Doğumlar Nasip Etsin RABBİM, kendinize dikkat edin ALLAHa emanet olun....
Ayyy senin koca yapıyorsa ne ala. Benimki bana yaptırmayı ben yapıcam diyip aylar yıllarca yapmıyor. Sonra evden çalıştığım bir gün oturup yine kendim yapıyorum. Dün mesela ahşap beşiği kuruyordum. Çünkü söylemesem hayatta kurmaz ve son dakika kurmaya çalışır. Bir sorunu sıkıntısı varsa da hayatta öğrenemeyizKendi başıma yapamayacağım için kocamı bekliyorumbu hafta sonu halledecek inşallah koltuk yıkamacı falan çağıracak dolabı monte edecek evi temizleyecek
Evet evet canım böyle bulabildim, ben de alıcam bakınıyorum şimdi hangisini alsam diye. Teşekür ederimCanım iç zıbın yazınca çıkıyor önü zarf gibi ya ben de sürekli zarf diyorum ya bak görsel ekliyorum bunun gibi bendekiler üzerine direkt takımlarından giydirecegiz nasipse
Çatlak kasinmasi mi canim benim de tatlı tatli kaşınıyor bazen korkuyorum başka bi şey mi diye
Ayyyyy ben benimkine de çok güvenemiyorum ahahahaha. Adam kendi arabasını nasıl unutuyor yaaaaaKızlar bugün suyu gelmiş bi bayana denk geldim. Daha doğrusu eşi yardım istedi. Yetişin karım doğuyor diye. Adamın arabası varmış ama aklına gelmemiş işte. Dedim ki hemen ambulansı arayalım. Ambulansta geç kalınca adamın aklına bi dakika benim arabam var demek geldigetirdi arabayı. İşte ben bayana panik yapma bak normal bu süreç felan dedim çarşıda gelmesi beni kötü yaptı dedi olsun sağlıkla gelsin felan diye teselli etmeye çalıştım. Eşi diyor ki kadına bu senden gelen sidik mi insana gülme geliyor dedim ki değil değil arabam kokar mı adama çöp poşeti verdik artık onu serdi arabasına ve hala ambulans gelmemişti. Zaten telefonda şey demişler kanaması yoksa panik yapaya gerek yok Şimdi kendimi buna da hazırlıyorum ya çarşıda yakalanırsam diye
Günaydın canım evet perişan oldum resmen o kadar da şu içiyorum hiç faydası olmuyorGünaydın kızlarım
Ayyy senin koca yapıyorsa ne ala. Benimki bana yaptırmayı ben yapıcam diyip aylar yıllarca yapmıyor. Sonra evden çalıştığım bir gün oturup yine kendim yapıyorum. Dün mesela ahşap beşiği kuruyordum. Çünkü söylemesem hayatta kurmaz ve son dakika kurmaya çalışır. Bir sorunu sıkıntısı varsa da hayatta öğrenemeyizçok geciktirmeden yapın kuzum aman ha ben korkuyorum hep spontane olaylardan
Evet evet canım böyle bulabildim, ben de alıcam bakınıyorum şimdi hangisini alsam diye. Teşekür ederim
Morm canım sen bayağı kaşımışsın yaaaa benim hamileliğin başından beri karnım kaşınıyor ama ben de hem kremler kullanıyorum hem de bol su içmeye çalışıyorum. Şu ana kadar şükür çatlamadı. Bence çatlaması bile karının esnediği için kaşıntı yapıyor diye düşünüyorum.
Ayyyyy ben benimkine de çok güvenemiyorum ahahahaha. Adam kendi arabasını nasıl unutuyor yaaaaabir de diyelimki kadından gelen sidik, arabaya mı bindirmeyecek yani hamilelik bu, arabada kan revan içinde doğuran kadınların videoları var sonuçta
Ama ben de başıma bir iş geldiğinde bilinçsizce arabaya bir şey serme gereği duyuyorum itiraf edeyim, birkaç kez böyle kanama ile hastaneye acil gitme olayım oldu hem hamilelikte hem öncesinde, üşenmeyip altıma serecek bir şeyler buldum. Şimdi bu kadının yaşadığı olayı düşününce acaba arabada bebenin alt açma pedlerinden mi bulundursam yoksa hastaneye gittiğimde bir hasta yatağı pedi mi rica etsem diye de düşünmedim değil
6 lt yazmışsın galibaGünaydın canım evet perişan oldum resmen o kadar da şu içiyorum hiç faydası olmuyor
Canım ben 30 derecede hızlıda yıkadım. Malum hiç kullanışmamış temiz kıyafetler, üstüne de ütüleyince miktirobu kırılır diye düşünüyorum. Bizim eski bir topic vardı hamile kalmaya çalışan arkadaşlardan oluşan. Ordaki deneyimli annelere de sordum herkes buna yeterli diyordu. Zaten giyilmemiş tozlu giysiler sadece, bu kadarı yeterli diye düşünüyorum.Kızlar merhaba,bebeğim kıyafetlerini kaç derecede ve ne kadar sürelik programda yıkadınız ? Bu hafta sonu artık o işi halletmem gerekiyor sanırımm
6 içemiyorum canım en fazla diğer sıvılarla 5 litre. Hayır catlamadım6 lt yazmışsın galibaben de çok içmeye çalışıyorum ama bu kadar içemiyorum. 6 lt su içmeye çatlamadın ama di mi?
İnsallah gerek kalmaz ama doğumdan önce almak sart mı değil bir biberon bi mama bide elektrikli pompa cunku gercekten sagım işi zor oglum emmedi benim dil dudak bagı varmış 1.5 aylıkken baska bi cocuk doktoru fark etti ve kestirdik tabi cocuk buyudugu ve biberona alıstıgı için emmedi ben de 5 ay damla damla süt cıkardım hala sol gogus ucum yamuk sagmak hem acılı hem zor en güzeli bebeğin kendinin emmesi mama hazırlama olayı da ayrı dert uyku semesi aksamdan soguk su sıcak su termosu falan yapıyordum 2 ayrı biberon mama kabı falan bi hatırladım şimdi emen bebek can yani meme de hazır çıkar ver en rahatı en güzeli kötüsünü düşünme direkdoğumdan bile korkmuyorum şu emzirme olayı beni de çok tedirgin ediyor, inşallah güzel güzel süt gelir ve emer
Değil canım cok normal artık dönmeleri gerek zaten yet daralınca dönemeyen hiç dönmüyoKızlar günaydın. Görüş günümüz bugün. 33+2 de 2149 gram olmuş kızım. Doğum kanalına girmiş dedi erken mi bilemedim.
40 derecede 1 saat yıkadım canım benKızlar merhaba,bebeğim kıyafetlerini kaç derecede ve ne kadar sürelik programda yıkadınız ? Bu hafta sonu artık o işi halletmem gerekiyor sanırımm
Yavaş yavaş korku başladı okyanusDeğil canım cok normal artık dönmeleri gerek zaten yet daralınca dönemeyen hiç dönmüyo
Korkma hiç Allah kolaylığını verir ben en cok sezeryandan korkuyorum Allah mecbur bırakmasın ilk olunca bilmeden giriyorsun benim ilk sezeryan olunca sımdı bilince korkuyorum Allah mecbur bırakmasın normal doğum nasip etsinYavaş yavaş korku başladı okyanusay ne günlerdi beraber ovülasyon testleri yapıyorduk
Günaydın canım, ben 30 derecede pamuklu programında yıkadım yaklaşık 1.5 saat sürüyorKızlar merhaba,bebeğim kıyafetlerini kaç derecede ve ne kadar sürelik programda yıkadınız ? Bu hafta sonu artık o işi halletmem gerekiyor sanırımm
Ben ameliyathanede o kadar korktum ki titremekten konuşamadığımı hatırlıyorum sonrada uyumuşumKorkma hiç Allah kolaylığını verir ben en cok sezeryandan korkuyorum Allah mecbur bırakmasın ilk olunca bilmeden giriyorsun benim ilk sezeryan olunca sımdı bilince korkuyorum Allah mecbur bırakmasın normal doğum nasip etsininsallah ben de onun tedirginliğini yasıyorum
Badem yağı dene bende hiç kaşıntı yapmadı catlakda yapmadıKantoron yağı ve Bepanthol kullanıyorum arada canım evet karnım . Bebeğin suyu az dedi doktor zaten en fazla 4 litre icebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?