- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Senden deMeyveyide bol tüketiyorum canım kavun şeftali falan inşallah işe yarar. Allah razı olsun
çekme gücü ne kadar baktım. şimdi de 6000 8000 falan gibi yanında rakamlar yazıyor acaba onların modeli mi çekiş gücü mü?Lansiloh elektrikli kullanıyorum dün akşamdan beri çok memnun kaldım.
doğumdan bile korkmuyorum şu emzirme olayı beni de çok tedirgin ediyor, inşallah güzel güzel süt gelir ve emerMomojo almıştım oglum da 5 ay sağdım bunda Allah sagmaya mecbur bırakmasın zor cunku satım düzenli yapmak gerek suan fiyatları 850 1000 lira arasında değişiyo
tabiki şart değil alanlar önlem amaçlı düşünüyor ya süt gelmezse ya bebek memeyi tutmazsa gibi düşüncelerle alıyorum açıkcası. İnşallah kullanmaya bile gerek kalmaz tabiSüt makinesi ve biberon almak şart mı ilk aşamada :/ ben almadım almam diyordum ama burada çok görünce bilemedim :/
tekli bile 1000 tl civarı, bende sanırım ondan alcamLansinoh tekli elektrikli aldım ben, yorumları gayet iyi. Trendyoldan aldım 2 gün önce geldi 837 lira
gruptaki kızlarda hep bu marka dan almış yorumları da okudum hep olumlu bende sanırım bunu alacağım.Ben lansinoh manuel aldım, bir de mochi’nin süt toplayıcı olanını aldım. Elektrikliyi çalışmaya dönünce alırım gibi düşündüm.
Evet iyi yapmışsın, için rahat eder, yoksa bu gece geçmezdi. Fırsat bulursan haberdar et bizi de
Bana kuzenim verdi o yüzden onu bilmiyorum çift başlıklı. Yeni sağıp yattım birdahaki kalkmamda bakacağım modeline.çekme gücü ne kadar baktım. şimdi de 6000 8000 falan gibi yanında rakamlar yazıyor acaba onların modeli mi çekiş gücü mü?
Doktorum kasıklara baskı yapıyor dedi sancıların oluyor mu dedi ama benim sancım olmamisti hiç söyledim şaşırdıCanım kaşık biberon demiş olmasınlar sana
Yuh ama onu diyenin ağzına terlikle vurmak lazım ne densizler, takılma onlara ya küçük olmuş büyük olmuş ne farkeder sağlıkla doğsunlar da. Eskilerin bi lafı vardır o bebeğin saçını yapmaya gücümüz yok derler, buna rağmen insanlar neye dayanarak eleştirirler anlamıyorum. Allah ın mucizesi o bebekelr. Yok küçükmüş yok boyu şöyleymiş. Sanki kendileri yapmış gibi bide abarta aabrta övünürler ben şu kadar doğurdum diye. Sanki kendi marifetleri. Şükredeceklerine kibre giriyorlar. Takma kafana, senin ve beebğin sağlığı yerinde olsun yeter.
Maşallah canım, kasıklara mı baskı yapıyor? Bende zor yürüyorum büyüdüğü içindir diyoeum ama bilemiyorum. 2 hafta önce kontrole gittiğimizde normaldi henüz. Önümüzdeki hafta kontrolüm var bakalım ne diyecek
Değilmiş o da bir tür kasilmaymisAaa benim kız da bir süredir bir tarafa yaslanıp duruyor. Bir taraf şişiyor epeyce. Normal hareketi, kendine yer açmaya çalışıyor sanıyorduk. Değil miymiş
bende 33+3 deyim 18 kilo aldım benzer yorumları çevreden maalesef çok alıyorum daha dün burnun çok büyümüş, elin yüzün şişmiş falan gibi sözler duydum insan gerçekten etkileniyor bende 50 kilo ile hamile kalmıştım bizim toplulumuzda birçok konuda mücadele veren biz kadınlara en büyük engeli ve kötülüğü yapan maalesef yine biz kadınlar oluyoruz, lütfen bizler her konuda birbirimize yorum yaparken çok çok daha dikkatli olalım. Benim de çok hassas olduğum bir konudur buKizlar yorumlara soyle goz gezdirdim de hep benzer seyleri yasiyoruz
Ben de 34+4 um bugun, kismetse yarin bebisimizi gorcez.insallah yuzunu gosterir 2 aydir goremedik yuzunu.kilosu herseyi yolundadir insallah teyzeleri..dualarinizi esirgemeyin hepimiz icin tabi..
Bende 23 kg aldim .asiri kilo aldim yani :) bazilari oyle acimasizki bugun isyeronde hic samimi olmadigim bir kadin "sende baya kilo aldin, kac kg aldin, allahtna onceden zayiftin baya aldin cunki" diye konustu keske tersleseydim dedim sonra.
Yine lavaboda goren baska bir sirket calisani "siz hamilemisiniz cok degismissiniz kilo insani nasil degidtiriyor" benzeri konusmalar ypti.cok mi degismisim dedim evet cok degismissiniz tnaiyamadim falan dedi
Baska bir is arkadasim yandan poz verdom diye toplu fotoda "ay bir de kilosuyla yandan poz veriyot yerim seni" dedi ona bile takildimdaha bir suru bir suruuu
Bu insanlarimiz gercekten densiz.
Eger aramizda boyle yorum yapan varsa lutfen yapmasin hamileyken insan takior bunlari
iyi dinlenmeler canımBana kuzenim verdi o yüzden onu bilmiyorum çift başlıklı. Yeni sağıp yattım birdahaki kalkmamda bakacağım modeline.
Ben buradan gazla ebebekten aldım 799 teklisi bir de tomme tippee biberon alıp konuyu hallettim , artık hayırlısıtekli bile 1000 tl civarı, bende sanırım ondan alcam
Hanımlar Topiği Benden Almışlar Happy e Vermişler. Bu Benim Totem Topiğimdi Üzüldüm Böyle Olmasına. Oysaki Herşeyi Takipteydim Sadece Rahatsız Olduğum İçin Aktif Yazamıyordum. Uğurlu Totem Topiğim Yok İse Benimde Artık Bir Amacım Kalmadı Demektir. Herkese Hayırlı Doğumlar Nasip Etsin RABBİM, kendinize dikkat edin ALLAHa emanet olun....
Gücü falan yazıyor canım. O kadar pahalı olduğunu bilmiyordum indirim zamanı falan değilse doğum sonrası lazım olma durumuna göre de alabilirsin. Ama çalışan kadınlar olarak sonrasında da kullanacağız zaten. Ben çok memnun kaldım modlar arşında kendi geçiş yapıyor masaj modu da çok rahatlatıyor hızlarını ya da modunu istediğin gibi değiştiriyorsun o an. herkesin sütünün akış hızı başka modda başka hızda değişiyormuş hızlıyı açtın diye hızlı akmıyor yani.iyi dinlenmeler canımteşekkürler
Malesef bencede hiç hoş değil ama yapılmış artıkAma bunu sana sormadan yapmaları hiç hoş değil
Gerçekten üzüldüm ben de planlı hasta olup ilgilenemediğiniz için isteyerek başka bi arkadaşa bıraktınız sandım yinede uğurlu topiğinizden ayrılmayın bence şans getirsin sizeHanımlar Topiği Benden Almışlar Happy e Vermişler. Bu Benim Totem Topiğimdi Üzüldüm Böyle Olmasına. Oysaki Herşeyi Takipteydim Sadece Rahatsız Olduğum İçin Aktif Yazamıyordum. Uğurlu Totem Topiğim Yok İse Benimde Artık Bir Amacım Kalmadı Demektir. Herkese Hayırlı Doğumlar Nasip Etsin RABBİM, kendinize dikkat edin ALLAHa emanet olun....
Hanımlar Topiği Benden Almışlar Happy e Vermişler. Bu Benim Totem Topiğimdi Üzüldüm Böyle Olmasına. Oysaki Herşeyi Takipteydim Sadece Rahatsız Olduğum İçin Aktif Yazamıyordum. Uğurlu Totem Topiğim Yok İse Benimde Artık Bir Amacım Kalmadı Demektir. Herkese Hayırlı Doğumlar Nasip Etsin RABBİM, kendinize dikkat edin ALLAHa emanet olun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?