2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar hepsiburada da sleepy ikinci ürün 1 liraymış. Bebek bezi alayım diyorum. 1 numaradan 1 paket ve 2 numaradan 4 paket aldım. 3 numaradan da alsam mı ? Alerji olur mu bilmiyorum herkes memnun. Olmadı dolaptan satarım diyorum. Bide normal bez ile külot bezin farkı nedir sizce bilen var mı

Momojo almıştım oglum da 5 ay sağdım bunda Allah sagmaya mecbur bırakmasın zor cunku satım düzenli yapmak gerek suan fiyatları 850 1000 lira arasında değişiyo
doğumdan bile korkmuyorum şu emzirme olayı beni de çok tedirgin ediyor, inşallah güzel güzel süt gelir ve emer

Süt makinesi ve biberon almak şart mı ilk aşamada :/ ben almadım almam diyordum ama burada çok görünce bilemedim :/
tabiki şart değil alanlar önlem amaçlı düşünüyor ya süt gelmezse ya bebek memeyi tutmazsa gibi düşüncelerle alıyorum açıkcası. İnşallah kullanmaya bile gerek kalmaz tabi

gruptaki kızlarda hep bu marka dan almış yorumları da okudum hep olumlu bende sanırım bunu alacağım.

çekme gücü ne kadar baktım. şimdi de 6000 8000 falan gibi yanında rakamlar yazıyor acaba onların modeli mi çekiş gücü mü?
Bana kuzenim verdi o yüzden onu bilmiyorum çift başlıklı. Yeni sağıp yattım birdahaki kalkmamda bakacağım modeline.

Doktorum kasıklara baskı yapıyor dedi sancıların oluyor mu dedi ama benim sancım olmamisti hiç söyledim şaşırdı

Yeterince sıkıntım yokmuş gibi bu saatte sivrisinek ile uyandım evin bütün camlarında sineklik var anlamıyorum nerden giriyor. İnsanın delisiyle sineğin akıllısıyla uğraşıyorum Saklambaç oynuyoruz şuan güzel de saklaniyor uyuz

bende 33+3 deyim 18 kilo aldım benzer yorumları çevreden maalesef çok alıyorum daha dün burnun çok büyümüş, elin yüzün şişmiş falan gibi sözler duydum insan gerçekten etkileniyor bende 50 kilo ile hamile kalmıştım bizim toplulumuzda birçok konuda mücadele veren biz kadınlara en büyük engeli ve kötülüğü yapan maalesef yine biz kadınlar oluyoruz, lütfen bizler her konuda birbirimize yorum yaparken çok çok daha dikkatli olalım. Benim de çok hassas olduğum bir konudur bu

Hanımlar Topiği Benden Almışlar Happy e Vermişler. Bu Benim Totem Topiğimdi Üzüldüm Böyle Olmasına. Oysaki Herşeyi Takipteydim Sadece Rahatsız Olduğum İçin Aktif Yazamıyordum. Uğurlu Totem Topiğim Yok İse Benimde Artık Bir Amacım Kalmadı Demektir. Herkese Hayırlı Doğumlar Nasip Etsin RABBİM, kendinize dikkat edin ALLAHa emanet olun....

Ama bunu sana sormadan yapmaları hiç hoş değil

iyi dinlenmeler canım teşekkürler
Gücü falan yazıyor canım. O kadar pahalı olduğunu bilmiyordum indirim zamanı falan değilse doğum sonrası lazım olma durumuna göre de alabilirsin. Ama çalışan kadınlar olarak sonrasında da kullanacağız zaten. Ben çok memnun kaldım modlar arşında kendi geçiş yapıyor masaj modu da çok rahatlatıyor hızlarını ya da modunu istediğin gibi değiştiriyorsun o an. herkesin sütünün akış hızı başka modda başka hızda değişiyormuş hızlıyı açtın diye hızlı akmıyor yani.

Eklentiler

• 11447C9D-78A4-46FB-BA7C-FCF11C71E35B.webp
    19 KB · Görüntüleme: 53
  • 0B76C9E5-CA32-4555-9C9A-CC053BE0F3FD.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 51
Gerçekten üzüldüm ben de planlı hasta olup ilgilenemediğiniz için isteyerek başka bi arkadaşa bıraktınız sandım yinede uğurlu topiğinizden ayrılmayın bence şans getirsin size

Canım ayrılma başlıktan. Haklısın haber verilmeden yapılması ilginç, ben çok da bilmiyorum forumun kurallarını, bunun bir gerekçesi oluyor mu? İşte şu kadar gün yazmayınca otomatik olarak devroluyor gibi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…