- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Kuzu benimki geç döllenme ama sat 30 Ocak o yüzden doktor beni 9 şubat olarak hesaplıyor bebeğin gelişimine göre yani.Dualarımız senle canım, iyi olacaksınız umarım, bazen gözetim altında bulunmak ve tedbir alınması daha iyi oluyor:
Çok geçmiş olsun canım, aynı şeyleri söylüyorum senin için de, gözetim altındasın, inşallah hepiniz iyi olacaksınız.
Bizim de bugün, eşli bir eğitimimiz varSormamı tavsiye edeceğin şeyler var mıdır?
Nur-Sucum 33+3 demişsin ya, imzanda tahmini doğumlarımız arasında 2 gün var, 34+3 mü olacaktı o? Başka bi şey mi var?
ayy çok teşekkürler canım bilgilendirme içinGücü falan yazıyor canım. O kadar pahalı olduğunu bilmiyordum indirim zamanı falan değilse doğum sonrası lazım olma durumuna göre de alabilirsin. Ama çalışan kadınlar olarak sonrasında da kullanacağız zaten. Ben çok memnun kaldım modlar arşında kendi geçiş yapıyor masaj modu da çok rahatlatıyor hızlarını ya da modunu istediğin gibi değiştiriyorsun o an. herkesin sütünün akış hızı başka modda başka hızda değişiyormuş hızlıyı açtın diye hızlı akmıyor yani.
ay kuzu inşallah dediğin gibi direk alırda hiç bu süt sağma işlemine gerek kalmazİnsallah gerek kalmaz ama doğumdan önce almak sart mı değil bir biberon bi mama bide elektrikli pompa cunku gercekten sagım işi zor oglum emmedi benim dil dudak bagı varmış 1.5 aylıkken baska bi cocuk doktoru fark etti ve kestirdik tabi cocuk buyudugu ve biberona alıstıgı için emmedi ben de 5 ay damla damla süt cıkardım hala sol gogus ucum yamuk sagmak hem acılı hem zor en güzeli bebeğin kendinin emmesi mama hazırlama olayı da ayrı dert uyku semesi aksamdan soguk su sıcak su termosu falan yapıyordum 2 ayrı biberon mama kabı falan bi hatırladım şimdi emen bebek can yani meme de hazır çıkar ver en rahatı en güzeli kötüsünü düşünme direk
Kizlar benim kullandığım krem de mucizevi birsey simdi catlak olmuyor onun dışında eski çatlakları da tedavi etti hem de düzenli kullanmamama rağmen ismine bakayim yazarim size fiyatı da cok makul du aldığımdaÖyle çok para da vermiyorsun kremler gibi a101 den alıyorum ben badem yağını. 7 aydır sürüyorum kasintimda yok hiç çatlamadida.meme ucumada sürüyorum emzirmeye hazırlık.
Urun bu harika nenlendiriyor cok memnun kaldım baya da karnım şişesine rağmen sifir yeni oluşan catlak eskiler de yok gibi birsey silindi sankiKizlar benim kullandığım krem de mucizevi birsey simdi catlak olmuyor onun dışında eski çatlakları da tedavi etti hem de düzenli kullanmamama rağmen ismine bakayim yazarim size fiyatı da cok makul du aldığımda
Bir daha talep ederiz bir de alamazsan bile gitme sonuçta basindan beri birlikte basladik birlikte bitirelim gitmene gerek yokBende öyle istedim ama değiştirmişler,ben o günde yazmıştım burası benim uğurlu totemim değişmesini istemiyorum sadece rahatsızım aktif olarak yazamasamda hepiniz takibimdesiniz diye o kadar emek verdim zaman verdim tabloyu vs ayarlamak için
keşke takipte kaldığın süreçte tabloyu da güncelleseydin kuzum herkes birbirinden habersiz aylar geçirdi. Yazılanları da sayfalarca geriye dönemedikleri için kaçırmış olabilirler tabi. Ama ne olırsa olsun açılmış ve emek verilmiş bir başlığı sormadan başkasına devretmek bence de ne hoş ne de adil bir davranış. Happy de uygun görürse tekrar sana devredemez mi ki? Bide neden Happy seçilmiş (bilmediğimden soruyorum)Bende öyle istedim ama değiştirmişler,ben o günde yazmıştım burası benim uğurlu totemim değişmesini istemiyorum sadece rahatsızım aktif olarak yazamasamda hepiniz takibimdesiniz diye o kadar emek verdim zaman verdim tabloyu vs ayarlamak için
Benim de arada 3 gün fark var ama şuanki doktorum sata göre hesaplıyor. 2-3 günlük sapmanın ciddi bir problem yaratmayacağını söyledi. Doğum tarihini de planlarken gene sata göre yaptı 35+3 dedi bebeklerin geleceği tarihe, eski tüp bebek doktorum 35+0 derdiSelam kızlar umarım herkes iyidirtüp bebek anneleri cevaplarsa çok sevinirim gebelik haftasını nasıl hesaplayacağız son adet tarihine göre mi yoksa embriyo transfer tarihine göre mi ? Benim arada 3 günlük bir fark oluyor da hatta doktorumun hesabına göre ( tüp bebek yapan değil şu an takip edildiğim kadın doğumcu ) transfer tarihinden direk 15 gün çıkarıp son adet tarihimi o tarih olarak hesaplıyor onunla da arasında 1 haftalık fark oluyo benim hesabıma göre
Kuzu benimki geç döllenme ama sat 30 Ocak o yüzden doktor beni 9 şubat olarak hesaplıyor bebeğin gelişimine göre yani.
saol canımKızlar ve özellikle sorduğu içinPasha22 emzirme haftasına özel babymall’da tüm emzirme ürünü markalarında indirim var. Uygulamasından da bakabilirsiniz.
Bana doktorum az az gelirse de mutlaka haberim olsun demişti bence kesinlikle haber vermelisinKizlar normal mi suyun az az gelmesi
Bebegin hareketleri guzel oldugu için doktoru aramıyorum
Geçmeyen kanama olursa bebegin hareketleri az olursa gel demişti
Ne dersiniz
Bilgisi olan yazsın lütfen
5 dakikada gelen sanci deyince şüpheye düştüm şuan takip et kendini canim uzan biraz dinlen sakin ol fazlalasmaua başlarsa da doktora gitmeyi ihmal etme en azından nstde sancılarına bakarlarBugün 3 kere 5 dk da bir gelen sancı yaşadım adet sancısından bikaç volm uğksekti. doktorum da yurt dışında pazartesi dönecek devamı gelmedi sancının ama korkudan doğurcam bu gidişlelütfen doğum sancısı böyle bişey değil diyin korku heycan dehşet herşey birarada yaşadım doğururken kalbim durmazsa iyidir
Teşekkür ederim canımBenim de arada 3 gün fark var ama şuanki doktorum sata göre hesaplıyor. 2-3 günlük sapmanın ciddi bir problem yaratmayacağını söyledi. Doğum tarihini de planlarken gene sata göre yaptı 35+3 dedi bebeklerin geleceği tarihe, eski tüp bebek doktorum 35+0 derdi
5 dakikada gelen sanci deyince şüpheye düştüm şuan takip et kendini canim uzan biraz dinlen sakin ol fazlalasmaua başlarsa da doktora gitmeyi ihmal etme en azından nstde sancılarına bakarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?