2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kuzu benimki geç döllenme ama sat 30 Ocak o yüzden doktor beni 9 şubat olarak hesaplıyor bebeğin gelişimine göre yani.

ayy çok teşekkürler canım bilgilendirme için ben de bundan alacağım

ay kuzu inşallah dediğin gibi direk alırda hiç bu süt sağma işlemine gerek kalmaz

Öyle çok para da vermiyorsun kremler gibi a101 den alıyorum ben badem yağını. 7 aydır sürüyorum kasintimda yok hiç çatlamadida.meme ucumada sürüyorum emzirmeye hazırlık.
Kizlar benim kullandığım krem de mucizevi birsey simdi catlak olmuyor onun dışında eski çatlakları da tedavi etti hem de düzenli kullanmamama rağmen ismine bakayim yazarim size fiyatı da cok makul du aldığımda

Urun bu harika nenlendiriyor cok memnun kaldım baya da karnım şişesine rağmen sifir yeni oluşan catlak eskiler de yok gibi birsey silindi sanki

Eklentiler

• Screenshot_20221001-144837_Trendyol.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 80
Bir daha talep ederiz bir de alamazsan bile gitme sonuçta basindan beri birlikte basladik birlikte bitirelim gitmene gerek yok

keşke takipte kaldığın süreçte tabloyu da güncelleseydin kuzum herkes birbirinden habersiz aylar geçirdi. Yazılanları da sayfalarca geriye dönemedikleri için kaçırmış olabilirler tabi. Ama ne olırsa olsun açılmış ve emek verilmiş bir başlığı sormadan başkasına devretmek bence de ne hoş ne de adil bir davranış. Happy de uygun görürse tekrar sana devredemez mi ki? Bide neden Happy seçilmiş (bilmediğimden soruyorum)

Selam kızlar umarım herkes iyidir tüp bebek anneleri cevaplarsa çok sevinirim gebelik haftasını nasıl hesaplayacağız son adet tarihine göre mi yoksa embriyo transfer tarihine göre mi ? Benim arada 3 günlük bir fark oluyor da hatta doktorumun hesabına göre ( tüp bebek yapan değil şu an takip edildiğim kadın doğumcu ) transfer tarihinden direk 15 gün çıkarıp son adet tarihimi o tarih olarak hesaplıyor onunla da arasında 1 haftalık fark oluyo benim hesabıma göre

Benim de arada 3 gün fark var ama şuanki doktorum sata göre hesaplıyor. 2-3 günlük sapmanın ciddi bir problem yaratmayacağını söyledi. Doğum tarihini de planlarken gene sata göre yaptı 35+3 dedi bebeklerin geleceği tarihe, eski tüp bebek doktorum 35+0 derdi

Kızlar ve özellikle sorduğu için Pasha22 emzirme haftasına özel babymall’da tüm emzirme ürünü markalarında indirim var. Uygulamasından da bakabilirsiniz.

Bugün 3 kere 5 dk da bir gelen sancı yaşadım adet sancısından bikaç volm uğksekti. doktorum da yurt dışında pazartesi dönecek devamı gelmedi sancının ama korkudan doğurcam bu gidişle lütfen doğum sancısı böyle bişey değil diyin korku heycan dehşet herşey birarada yaşadım doğururken kalbim durmazsa iyidir

Kizlar normal mi suyun az az gelmesi
Bebegin hareketleri guzel oldugu için doktoru aramıyorum
Geçmeyen kanama olursa bebegin hareketleri az olursa gel demişti
Ne dersiniz
Bilgisi olan yazsın lütfen
Bana doktorum az az gelirse de mutlaka haberim olsun demişti bence kesinlikle haber vermelisin

5 dakikada gelen sanci deyince şüpheye düştüm şuan takip et kendini canim uzan biraz dinlen sakin ol fazlalasmaua başlarsa da doktora gitmeyi ihmal etme en azından nstde sancılarına bakarlar

Teşekkür ederim canımBenim doktorun hesabıyla son adet tarihim arasında 1 haftalık fark var doğumu planlarken en iyisi iyice anlatayım gebelik hesaplama programlarında da benim hesabım doğru çıkıyo ben de blastokist tarihiyle uyumlu olarak adet tarihime 3 gün ekleyip öyle hesaplıyorum

4. Gelmeyince sakinleştim bende. Ama eğer doğum buysa ben bayılırım doğuramam 34 oldu daha bugün biraz daha sabreder inşallah.
5 dakikada gelen sanci deyince şüpheye düştüm şuan takip et kendini canim uzan biraz dinlen sakin ol fazlalasmaua başlarsa da doktora gitmeyi ihmal etme en azından nstde sancılarına bakarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…