- 16 Ekim 2018
- 1.105
- 3.488
- 133
İnşallah sağlıklıca annesine tutunur kuzucuk, Rabbim gönüllerimize göre versin inşallahBenzer bir durum ben de yaşadım 5.haftada kanama alanı gördü doktor aynı sebeple bana ilaç vermedi ertesi günü riskli gebelik uzmanına gittim o ise duphaston verdi 1 hafta sonra kontrole çağırdı malesef kesem buyuyecegine daha da küçülmüş ve bozulmuştu hatta düşük olacak ilaç engel olmuş dedi ve iki gün sonra kürtaj oldum. Sağlıksız gebelikse ilaç falan hiç bir işe yaramıyor. Bu sefer de önlem amaçlı gebeliği öğrenir öğrenmez yine duphaston verdi kullanmaya devam ediyorum. İnslalah yarın kalp atışı için gideceğim.
Evet canım aynen öyle yapıyorsun ellerini yıka ( yanma vs olmasın diye) sonra ittirebildiğin kadar ittir içerikuzu normal bildiğimiz ağızdan alınan ilacı elimizle vajinaya mı yolluyoruz ay kusura bakma biraz açık sordum yanlışlık olmasın diye
Teşekkür ederim doktorum çok iyi geldi bana bilgiliydi. Kendisi de söyledi zaten çok normal böyle şeyler sağlıksızsa tutunmayabilir. Bu ilacı verdiyse doğrudur diye düşünüp güvenerek kullanıyorum. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallahYani doktoruma göre ilaç yazmak doğru değilmiş. İnşallah kuzucuğun sağlıklıca sana tutunur
Ben de öyleyim yemek yemekten yoruluyorum3. HamileligimŞuanda 6+6 haftalık hiç ac kalamiyorum ac ligi hissettiğim an migdem bulaniyor.sabah kalktığımda kusuyorum gene ac olduğumdan gece de çok bulanıyor .yani ac kalamiyorum bu gidişle 100 kilo olurum.
Yani uzman değilim canim ama bence iyi 2 gün sonra tekrarla testini artışını takip et istersen buradaki arkadaşlar oyle yapmışlar sanırım hep ama ben beta değerlerimi hiç tekrarlamadim bu şekilde olması gerektiğini de bilmiyordum..sana şunu tavsiye edebilirim kaçıncı gebeliğin bilmiyorum ama eğer normal yollarla olduysa ve dra gitmene gerek yoksa hani ilaç vs başlayacağı hi durum söz konusu değilse ilk muayeneye gitmen için bekle derim çünkü erken gittiğinde hep daha sonraki haftalar için çağrılma ihtimalin yüksek keseyi görsen bebek için kalp atışı için beklemen gerekebilir o yüzden beklemek stresli iş en iyisi 6+4 gibi falan git bence...benim şuan 7+4 hala bebek kalp atışı göremedik mecburen gitmem gerekiyordu kurtaj olduğum için ama çok gerginim suan yarın randevum var..inşallah duymak nasip olurYa bunu bende merak ediyorum bugün HCG baktırdım 289 çıktı 4 haftalık büyük ihtimalle. Bugün yumurtlamanın 16. Günü acaba değere iyi mi?
Ya sat gunumzde aynıymış beraberiz . ilk iki hamileliğim süperdi 3 5 kilo vermiştim 4 ay boyunca kusmustum ikiside kiz.bunda bulantim oluyor ackalinca sadece kusma olmayincada tedirginim randevum da haftaya merak icindeyim sadece keseyi gördüm.bebegi ve kalp atışını haftaya kadar kurar dururum artık.Ben de öyleyim yemek yemekten yoruluyorumzaten zayıf biri değildim ne olacak böyle üzülüyorum. Hamilelik sporu mu yapsak var mı böyle bişey ki
Hamileyken kilo vermek mi güzelmişYa sat gunumzde aynıymış beraberiz . ilk iki hamileliğim süperdi 3 5 kilo vermiştim 4 ay boyunca kusmustum ikiside kiz.bunda bulantim oluyor ackalinca sadece kusma olmayincada tedirginim randevum da haftaya merak icindeyim sadece keseyi gördüm.bebegi ve kalp atışını haftaya kadar kurar dururum artık.
Zamann asla geçmiyor benimde ilk randevum haftaya daha hiç gitmedim meraktan perişan oldumHamileyken kilo vermek mi güzelmişbenim de randevum haftaya günler geçmiyor kalp atışı görüp rahatlayalım inşallah
Kilo verdiğim dönem ilk 4 ay sonrasında ilk hamileliğimde 30Hamileyken kilo vermek mi güzelmişbenim de randevum haftaya günler geçmiyor kalp atışı görüp rahatlayalım inşallah
İlk gebeliğim ben de sağlıkçıyım ve biraz pimpirik bir insanım Dr takibinde olmazsam kendimi sürekli acabalarla yer bitiririm ondan giderim heralde bilemiyorumYani uzman değilim canim ama bence iyi 2 gün sonra tekrarla testini artışını takip et istersen buradaki arkadaşlar oyle yapmışlar sanırım hep ama ben beta değerlerimi hiç tekrarlamadim bu şekilde olması gerektiğini de bilmiyordum..sana şunu tavsiye edebilirim kaçıncı gebeliğin bilmiyorum ama eğer normal yollarla olduysa ve dra gitmene gerek yoksa hani ilaç vs başlayacağı hi durum söz konusu değilse ilk muayeneye gitmen için bekle derim çünkü erken gittiğinde hep daha sonraki haftalar için çağrılma ihtimalin yüksek keseyi görsen bebek için kalp atışı için beklemen gerekebilir o yüzden beklemek stresli iş en iyisi 6+4 gibi falan git bence...benim şuan 7+4 hala bebek kalp atışı göremedik mecburen gitmem gerekiyordu kurtaj olduğum için ama çok gerginim suan yarın randevum var..inşallah duymak nasip olur
İnşallah değildir ve bidaha ki kontrolde ortaya çıkar bebişinizKızlar bugün doktora gittim cumartesi çekindiğim vajinal ultrason görüntüsüne bakarak bebeğin oluşmadığını göremediğini söyledi yolk sac oluşmuş bebek yok dedi tekrar kan verdim HCG değerim 9481 çıktı Cuma tekrar gel ultrason dan tekrar bakalım dedi tahmini 5 haftalık, boş gebelik olabilir dedi moralim çok bozuldu.Cumartesi ultrason görüntüsünü paylaşıyorum
Şuan benimde öyle karın boşluğumda sıvı birikmiş benim için iki sebebi olabilir ya dış gebelik yada ben çatlatma iğnesi olmuştum ondan dolayı ohss gelişmiş olabilir hcg takibini yapıyoruz şuan bide kan sulandırıcı verdi kanda pıhtılaşma yapabiliyormuş bu durum tedbir amaçlı verdi sende çatlatma falan yapmışmıydın birde kese falan gördün mü? Ben daha kese görcek aşamaya gelmedimBenim vajinal muayenemde rahim arkasında sıvı birikimi olduğunu söyledi doktor fakat çok ilgili değildi iş sebebiyle şehir dışına çıkmak zorunda kaldığım için farklı bi doktora da görünemedim bu sıvı nedir yaşayan duyan bilen var mı
Hayır ben doğal yolla hamile kaldım ve keseyi de gördük şükür o sıvı neyin nesi anlamadım hiç hoş şeyler de okumadım açıkçası biraz stres yaptım okudukça başka başka şeyler takıyorum kafamaŞuan benimde öyle karın boşluğumda sıvı birikmiş benim için iki sebebi olabilir ya dış gebelik yada ben çatlatma iğnesi olmuştum ondan dolayı ohss gelişmiş olabilir hcg takibini yapıyoruz şuan bide kan sulandırıcı verdi kanda pıhtılaşma yapabiliyormuş bu durum tedbir amaçlı verdi sende çatlatma falan yapmışmıydın birde kese falan gördün mü? Ben daha kese görcek aşamaya gelmedim
Ama sizin değeriniz çok düşük başlamıştı geç büyüyor olması bana normal geldi. Halt etmiş o doktorAy inşallah inşallahdoktor bana 5 haftalık gibi dedi onu bile net söylemesi
Evet çok şükür keseyi bugün gördük canım haftaya da kalp atışı için çağırdı. Allahım bekleyen isteyen herkeslere nasip etsin inşallahKizlar bugun kese gormeye gidecek arkadaslar vardi sanki sonuclari noldu? insallah saglikla gormussunuzdurbiri PonchiK ydi sanirim. canim bugun muydu senin kese
Bende o şekildeyim 2 gündür kusmada başladı halsizlik var ne yesem midem kazınıyor aç gibiyim yediklerim hep ağzıma geliyor nasıl geçer ya bu durumKızlar benim size sorum olucak gebeliğim 6+2 haftasındayım ama bu göğüslerimdeki ağrı ve belindeki ağrı çok kötü acaba geçermi bu ya 10 yıl aradan sonra ikinci hamileliğim ama unutmuşum bu durumları kendimi çok aşırı halsiz yorgun hissediyorum ruh halim çok kötü ve hiçbişey yiyemiyorum midem kazınıyo gibi ama yiyemiyorum varmı böyle olan yada bi önerisi olan arkadaşlar
Of yaa en korktuğum şey o mide bulantısı. Bakalım benim ne zaman başlicakBende o şekildeyim 2 gündür kusmada başladı halsizlik var ne yesem midem kazınıyor aç gibiyim yediklerim hep ağzıma geliyor nasıl geçer ya bu durum
Bol sıvı tüket vücut sıvı dengesini korusun keseyi gördüysen sıkıntı yaratcak bişe olduğunu sanmıyorum o şekilde olup doğum yapan çok insan varHayır ben doğal yolla hamile kaldım ve keseyi de gördük şükür o sıvı neyin nesi anlamadım hiç hoş şeyler de okumadım açıkçası biraz stres yaptım okudukça başka başka şeyler takıyorum kafama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?