2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım eger için rahatlayacaksa bu beta değeri ile ilgili benden sana 4 hamileligimdeki sonuçlar 2012 yılında kızıma hamileligimi adet gecikmesinden 1 kaç gün sonra öğrendim 564 ile
2018 de oğlumu öğrendim adet günümde sayılır tam değerini hatırlamıyorum ama 2000 lerdeydi
2021 de hamilelik yaşadım 1092 ile öğrendim şimdi yine nasip olursa hamileyim 6.haftada beta 2058

Ya bunu bende merak ediyorum bugün HCG baktırdım 289 çıktı 4 haftalık büyük ihtimalle. Bugün yumurtlamanın 16. Günü acaba değere iyi mi?

Ya bunu bende merak ediyorum bugün HCG baktırdım 289 çıktı 4 haftalık büyük ihtimalle. Bugün yumurtlamanın 16. Günü acaba değere iyi mi?
Canım benim beta değerleri takip ettiğin müddetçe önemli yoksa ilk değer önemli değil ben 23 ile öğrendim iki gün sonra tekrar kan testi ver yükselmesine bak

hahaha ben 50 kiloyum şu an 80 kg hissediyorum kendimi ay bi de bi Naz yapıyorum ki sorma krizi fırsata çevir sende
ben de 56.yım ama aynen cok daha fazlw gibi hissediyorum. Bense bazen utaniyorum siskinlikten hassasliktan biraz oturup kalkarken dikkat ediyorum , ay hamile oldugunu ogrenir ogrenmez 9 aylik gibi davrsnmaya basladi diyecekler diye

ben de 56.yım ama aynen cok daha fazlw gibi hissediyorum. Bense bazen utaniyorum siskinlikten hassasliktan biraz oturup kalkarken dikkat ediyorum , ay hamile oldugunu ogrenir ogrenmez 9 aylik gibi davrsnmaya basladi diyecekler diye
Ya boşversene tadını çıkar kim nasıl düşünürse düşünsün ben eşime yapıyorum öyle Hürrem sultan gibi ufacık bişeyde gebeyim ben diyorum her anın tadını çıkarmak lazım özel heyecanlar bunlar içinde bi mucize taşıyorsun

Benim 14.03.2022 de 670 ti ama daha kadın doğuma gitmedim sat 14.02.2022

Kızlar benim size sorum olucak gebeliğim 6+2 haftasındayım ama bu göğüslerimdeki ağrı ve belindeki ağrı çok kötü acaba geçermi bu ya 10 yıl aradan sonra ikinci hamileliğim ama unutmuşum bu durumları kendimi çok aşırı halsiz yorgun hissediyorum ruh halim çok kötü ve hiçbişey yiyemiyorum midem kazınıyo gibi ama yiyemiyorum varmı böyle olan yada bi önerisi olan arkadaşlar

Kizlar selam benim bazen soldan bazen sağdan kasik ağrım giriyor. Sizin tek taraflı mi oluyor? Bi an iki taraftanda sancı girince acaba ikiz mi diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…