HCG baktırdınız mı kaç?Bayanlar bugun itibari ile 4+2yim gobek alti kisimlarima dokunjnca cok hassas sanki yedigimden cok daha siskinim.Normal mi acaba?
Canım eger için rahatlayacaksa bu beta değeri ile ilgili benden sana 4 hamileligimdeki sonuçlar 2012 yılında kızıma hamileligimi adet gecikmesinden 1 kaç gün sonra öğrendim 564 ileGünaydın benim güçlü fedakar annelerim
Kızlar size bir sorum olacak acaba haftalığınıza göre hcg değerleriniz nasıldı? İlerleyen haftalardakini sormuyorum 4-5-6 haftalarınız nasıldı? Haftalarınıza göre hcg değerlerinizi merak ediyorum.
Ya bunu bende merak ediyorum bugün HCG baktırdım 289 çıktı 4 haftalık büyük ihtimalle. Bugün yumurtlamanın 16. Günü acaba değere iyi mi?Canım eger için rahatlayacaksa bu beta değeri ile ilgili benden sana 4 hamileligimdeki sonuçlar 2012 yılında kızıma hamileligimi adet gecikmesinden 1 kaç gün sonra öğrendim 564 ile
2018 de oğlumu öğrendim adet günümde sayılır tam değerini hatırlamıyorum ama 2000 lerdeydi
2021 de hamilelik yaşadım 1092 ile öğrendim şimdi yine nasip olursa hamileyim 6.haftada beta 2058
Evet kuzucum sanırım normal çünkü bende aynı durumdayımBayanlar bugun itibari ile 4+2yim gobek alti kisimlarima dokunjnca cok hassas sanki yedigimden cok daha siskinim.Normal mi acaba?
Canım benim beta değerleri takip ettiğin müddetçe önemli yoksa ilk değer önemli değil ben 23 ile öğrendim iki gün sonra tekrar kan testi ver yükselmesine bakYa bunu bende merak ediyorum bugün HCG baktırdım 289 çıktı 4 haftalık büyük ihtimalle. Bugün yumurtlamanın 16. Günü acaba değere iyi mi?
Umarim gecer, sanki 2 aylik hamile gibi karnim :)Evet kuzucum sanırım normal çünkü bende aynı durumdayım
Degeriniz normal 4 haftaliga gore ,onemli olan 48 veya 72 saatte bir degerij 2ye katlayabilmesi.Ya bunu bende merak ediyorum bugün HCG baktırdım 289 çıktı 4 haftalık büyük ihtimalle. Bugün yumurtlamanın 16. Günü acaba değere iyi mi?
Umarim gecer, sanki 2 aylik hamile gibi karnim :)
hahaha ben 50 kiloyum şu an 80 kg hissediyorum kendimi ay bi de bi Naz yapıyorum ki sorma krizi fırsata çevir sende
Ya boşversene tadını çıkar kim nasıl düşünürse düşünsünben de 56.yım ama aynen cok daha fazlw gibi hissediyorum. Bense bazen utaniyorum siskinlikten hassasliktan biraz oturup kalkarken dikkat ediyorum , ay hamile oldugunu ogrenir ogrenmez 9 aylik gibi davrsnmaya basladi diyecekler diye
Evet bugun baktirdim 1026 geldi.HCG baktırdınız mı kaç?
Teşekkür ederimCanım benim beta değerleri takip ettiğin müddetçe önemli yoksa ilk değer önemli değil ben 23 ile öğrendim iki gün sonra tekrar kan testi ver yükselmesine bak
Benim 14.03.2022 de 670 ti ama daha kadın doğuma gitmedim sat 14.02.2022Günaydın benim güçlü fedakar annelerim
Kızlar size bir sorum olacak acaba haftalığınıza göre hcg değerleriniz nasıldı? İlerleyen haftalardakini sormuyorum 4-5-6 haftalarınız nasıldı? Haftalarınıza göre hcg değerlerinizi merak ediyorum.
Hayır ,direkt ilaç verdi .Vajinadan alınıyorCanim senden progestron hormon testi istedi mi? Iyi olacak diye hisssdiyorum ama korktum biraz
Bana da günde 1 kere. Peki senin doktorun ne söyledi tehlikeli dedi miHayır ,direkt ilaç verdi .Vajinadan alınıyor
Kanama var ,düsük tehlikesi sayarız dedi .Günde iki kere kullanacakmışım .çok büyük bir kanama olmamakla birlikte düsük riski taşıyor ,dinlenmelisin dediBana da günde 1 kere. Peki senin doktorun ne söyledi tehlikeli dedi mi
Yani doktoruma göre ilaç yazmak doğru değilmiş. İnşallah kuzucuğun sağlıklıca sana tutunurYazmasi kotu mu yani. Sagliklidir ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?