Bende herhangibir yabancı etki görülmediSağlıkla kucağınıza alırsınız umarım , bana da doktorum ağrım sancım yok ama sabah akşam kullan diye nidicart verdi ama ilk dozda ölüyorum zannettim 8/6 oldu tansiyonum baş ağrısından ağlama krzlerine girdim ve nabzım 120 ye çıktı sizde birşey olmuyor mu ? Ben normalde de tansiyonum düşüktür
Bunu kullanıyorum bide bade naturals ın badem yağını kullanmaya başladım 1 aydır. Bepantolü beğenmedim bebe yağını da ikiside hemen kuruttu göbeğimi bence bunlar baya iyi. Çok çok tavsiye ederimKızlar çok şükür benimde çatlağım yok şimdilik ben gebeliğin başından beri Eki Görüntüle 3138410
Eğer normal doğum istiyorsan dikkatli olmak gerekiyor bazı doktorlar en ufak şeyde sezaryene alalım diye teklif sunuyor ne gibi durumlarda kabul etmemen gerektiğini sorabilirsin mesela dün ben detaylı nst okumayı öğrendim eğer doktorum derse bebeğin kalp atışları düşüyor sezaryene alalim diye hangi durumlarda kalp atışının düştüğünü öğrendim aksi bir durum olursa itiraz etme hakkım oluyorbunları sorabilirsin
Selam kızlar umarım herkes iyidirtüp bebek anneleri cevaplarsa çok sevinirim gebelik haftasını nasıl hesaplayacağız son adet tarihine göre mi yoksa embriyo transfer tarihine göre mi ? Benim arada 3 günlük bir fark oluyor da hatta doktorumun hesabına göre ( tüp bebek yapan değil şu an takip edildiğim kadın doğumcu ) transfer tarihinden direk 15 gün çıkarıp son adet tarihimi o tarih olarak hesaplıyor onunla da arasında 1 haftalık fark oluyo benim hesabıma göre
Eki Görüntüle 3138149
Bu kaşıntı beni mahvetti. Utanmasam elime bir tarak alıp deriyi sökeceğim duş kolonya bir işe yaramıyor artık
Allah bağışlasınMerhaba arkadaşlar
Ben geçen hafta cuma 34 hafta iken oğlumu kucağıma aldım
6 gün kuvözde kaldı.Simdi evimizdeyiz
Sütüm yetmediği için mama takviyesinede başladık
Ben Green marka büyük boy aldım bir de küçük siveno marka aldım ikisi de ilaç gibi kokuyor dediğin gibi... Bebişin kendi kokacak inşallahKizlaarr ben kıyafet yikama islemlerine başladım 30 dereceye attım bir saat ama şöyle ki uni baby yumuşatıcı almıştım internetten şişede güzel kokuyordu yikayinca ilaç gibii koktu battaniyeler hic öyle bebiş kokusu olmadı ya öyle üzüldüm ki var mi kullanan benimkinde mi sorun var ki, deterjan olarak dalin yenidogan sabun bazlı almıştım onda hic koku yok zaten istiyordum ki soyle mis gibi koksun
Gözün aydın canım maşallah erken gelmiş bebişMerhaba arkadaşlar
Canım doğum sancısı da hemen hemen öyle bir şey sadece dinlenince geçmiyor ve giderek artıyor olması gerekiyor. Eğer devam ederse ve şiddeti artarsa hastaneye gitmelisinBugün 3 kere 5 dk da bir gelen sancı yaşadım adet sancısından bikaç volm uğksekti. doktorum da yurt dışında pazartesi dönecek devamı gelmedi sancının ama korkudan doğurcam bu gidişlelütfen doğum sancısı böyle bişey değil diyin korku heycan dehşet herşey birarada yaşadım doğururken kalbim durmazsa iyidir
Çok haklısın yerinde ben olsam ben de üzülürdümBende öyle istedim ama değiştirmişler,ben o günde yazmıştım burası benim uğurlu totemim değişmesini istemiyorum sadece rahatsızım aktif olarak yazamasamda hepiniz takibimdesiniz diye o kadar emek verdim zaman verdim tabloyu vs ayarlamak için
Zaten sürekli uzanma modundayım sıkıntılı bi hamilelikti. Dinlenmeme gibi bişey söz konusu değildi. Bu yüzden ayırt edemiyorum zaten. Ayağa kalktıpım an zaten hep ağrım var. O 5 dk olayı 3 kere oldu bitti. Bakalım inşallah şuan bidaha olmaz doktorum burda değilCanım doğum sancısı da hemen hemen öyle bir şey sadece dinlenince geçmiyor ve giderek artıyor olması gerekiyor. Eğer devam ederse ve şiddeti artarsa hastaneye gitmelisin
Su gelince kendine has bir kokusu olurmus. Bir kere o kokuyu aldıgında unutmazmissin. Yardimci olur mu bilmem ama hafif vanilya gibi bir koku olurmus.Emin değilim alıntıdır belki ama su gibi akinti analayamadim ki hic te hissetmedim bebek hareketleri de iyi bir daha olursa direk gidecem uzanmisim simdi
İnşallah bu bebisler erken gelmeye meraklılar4. Gelmeyince sakinleştim bende. Ama eğer doğum buysa ben bayılırım doğuramam34 oldu daha bugün biraz daha sabreder inşallah.
Ben de bunda 3. kutuyu devirdim. Hatta tum vucuduma da kullaniyorum :) Bu kremi. desabah aksam karnima suruyorum. Paraben ve renk vs yok icinde. Hamileler icin cok guvenli. Tahtaya vurayim catlak yok. İnsallah boyle devam eder.Kızlar çok şükür benimde çatlağım yok şimdilik ben gebeliğin başından beri Eki Görüntüle 3138410
Aaa gözün aydın canım evinizde olmanıza çok sevindim bebiş kilosu ne kadar doğdu az kalmışsınız kuvozde kilosuda etkiliyor diyorlar oyuzden sordumMerhaba arkadaşlar
Herkese iyi haftasonları
Sabahtan, günlerdir ağzı açık ortalarda gezen hastane bavulumuzu kapattık biz de hazırız 10 gün sonraya :) Perşembe de temizliğe abla gelcek sonrası inşallah miniklerim durur da sakince bekleriz
@Kubra4116 ses ver meraklardayız
newmoon10 canım doğum oldu mu dün? Bebeğin nasıl, sen nasılsın? Müsait olunca yaz bize
Eğer bitti ise sorun yok yalancı sancıdır. Umarım tekrarlamaz doktorun burada değilken. Sen yine de takipte ol tekrar ederse beklemeden git hastaneye. Benim de 34 te sadece geçmeyen sancım vardı o sebeple doğumu durdurmuşlardı. Tekrarlarsa beklemeden git dediğim gibi hastaneye durdurabilirler belki erken gidersen.Zaten sürekli uzanma modundayım sıkıntılı bi hamilelikti. Dinlenmeme gibi bişey söz konusu değildi. Bu yüzden ayırt edemiyorum zaten. Ayağa kalktıpım an zaten hep ağrım var. O 5 dk olayı 3 kere oldu bitti. Bakalım inşallah şuan bidaha olmaz doktorum burda değilayılıp bayılmalarımı da o takip ediyor başka doktora da güvenemem.
Ekim annelerinden Ağustos'ta doğuran lar bile oldu yeni nesil sabırsız duramıyorlar benimki Ekim'de gelecek orası kesin de bakalımİnşallah bu bebisler erken gelmeye meraklılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?