2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende herhangibir yabancı etki görülmedi

Çok sağol. Faydalı ve güzel bi eğitimdi zaten, eşler için çok iyi oldu özellikle de. Benim normal doğum gibi özellikle bi beklentim yok Nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsin

Ben tüp bebek hocama sormuştum direk. Normalde adet tarihim 27 Ocak, ama hoca transferden 18 gün öncesini yani 30 Ocak’ı söyledi. Hep onu kabul ettik

Morm bildiğim kadarı ile kolonya cildi daha fazla kurutuyor. Tabi sürekli kullanıldığında. Korona döneminde ellerim hep egzama gibi olmuştu sağlik ocağı doktoru fazla kolonya kullanma demişti. Aman dikkat edin hem daha fazla kaşınır kurursa hem de çatlar. Zaten nemlendirmek için çabalıyoruz şu dönemde.
Merhaba arkadaşlar
Ben geçen hafta cuma 34 hafta iken oğlumu kucağıma aldım
6 gün kuvözde kaldı.Simdi evimizdeyiz
Sütüm yetmediği için mama takviyesinede başladık
Allah bağışlasın kaç kilo doğdu ve kilodan dolayı mı yattı bende tam 34 üm ve bugün doğuruyorum sandım hala da şüphem geçmedi

Ben Green marka büyük boy aldım bir de küçük siveno marka aldım ikisi de ilaç gibi kokuyor dediğin gibi... Bebişin kendi kokacak inşallah az dökmek lazım ya ben tam ölçek döktüm neyse napim güneşte kurutup ütü bastım

Bugün hacı Şerif Çikolata larımız , kapı süsümüz , bir de isimli zıbınımız geldi. O kdr heyecanlandım ki kalbim yerinden fırlicak gibi oldım artık son aşamalar ya resmen bayılacaktım
Bi de Normal doğum istiyorum da bu heyecanla nasıl Olcak hayırlısı
Kapı Süsü ve isimli zıbını yaptırmicaktım aslında ama hastanede bebek karışmasın diye yaptırdım resmen böyle bişi olabilir mi değişik korkularım var helpppp

Merhaba arkadaşlar
Gözün aydın canım maşallah erken gelmiş bebiş sağlıkla uzun ömürler dilerim neden erken doğum oldu acaba suyun falan mı geldi ?

Canım doğum sancısı da hemen hemen öyle bir şey sadece dinlenince geçmiyor ve giderek artıyor olması gerekiyor. Eğer devam ederse ve şiddeti artarsa hastaneye gitmelisin

Çok haklısın yerinde ben olsam ben de üzülürdüm

Canım doğum sancısı da hemen hemen öyle bir şey sadece dinlenince geçmiyor ve giderek artıyor olması gerekiyor. Eğer devam ederse ve şiddeti artarsa hastaneye gitmelisin
Zaten sürekli uzanma modundayım sıkıntılı bi hamilelikti. Dinlenmeme gibi bişey söz konusu değildi. Bu yüzden ayırt edemiyorum zaten. Ayağa kalktıpım an zaten hep ağrım var. O 5 dk olayı 3 kere oldu bitti. Bakalım inşallah şuan bidaha olmaz doktorum burda değil ayılıp bayılmalarımı da o takip ediyor başka doktora da güvenemem.

Emin değilim alıntıdır belki ama su gibi akinti analayamadim ki hic te hissetmedim bebek hareketleri de iyi bir daha olursa direk gidecem uzanmisim simdi
Su gelince kendine has bir kokusu olurmus. Bir kere o kokuyu aldıgında unutmazmissin. Yardimci olur mu bilmem ama hafif vanilya gibi bir koku olurmus.

Kızlar çok şükür benimde çatlağım yok şimdilik ben gebeliğin başından beri Eki Görüntüle 3138410
Ben de bunda 3. kutuyu devirdim. Hatta tum vucuduma da kullaniyorum :) Bu kremi. desabah aksam karnima suruyorum. Paraben ve renk vs yok icinde. Hamileler icin cok guvenli. Tahtaya vurayim catlak yok. İnsallah boyle devam eder.

Merhaba arkadaşlar
Aaa gözün aydın canım evinizde olmanıza çok sevindim bebiş kilosu ne kadar doğdu az kalmışsınız kuvozde kilosuda etkiliyor diyorlar oyuzden sordum

Kizlar hepinize selam. 30 Eylül sabaha karsi doğuma aldılar beni. Oğlum doğdu 31+2 de hiç bu kadar ufak bir bebek görmemiştim sezeryanla aldılar bu yüzden çıktıktan sonra görebildim bebeğimi. Bugünde taburcu oldum yenidogan ünitesinde yer var diye geldim ama o gece nöbetçi doktor yer olmadığını ve bebeğin sevk edileceğini söyledi. Başımdan assa kaynar sular döküldü. Sonuç olarak ben ve bebeğim ayrı hastanelerde kaldık 900 gram dünyaya geldi. Bugün ona dokundum pamuk gibiydi allahim inşallah tez zamanda kucağımıza almayı da nasip eder dualarınızda bizi de eksik etmeyin olur mu?
Son olarak sezeryanin ağrısı hiçbir şeye benzemiyormus gerçekten. Bence isteyerek sezeryan olmak isteyen arkadaşlar bi kez daha düşünsünler. Hala doğru düzgün nefes alamıyorum gaz sancisindan.

Eğer bitti ise sorun yok yalancı sancıdır. Umarım tekrarlamaz doktorun burada değilken. Sen yine de takipte ol tekrar ederse beklemeden git hastaneye. Benim de 34 te sadece geçmeyen sancım vardı o sebeple doğumu durdurmuşlardı. Tekrarlarsa beklemeden git dediğim gibi hastaneye durdurabilirler belki erken gidersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…