2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Allah analı babalı büyütsün canım sağlıklı uzun ömürleri olsun bir an önce kucağına da alabil inşallah

Merhaba arkadaşlar
Ben geçen hafta cuma 34 hafta iken oğlumu kucağıma aldım
6 gün kuvözde kaldı.Simdi evimizdeyiz
Sütüm yetmediği için mama takviyesinede başladık
Allah analı babalı büyütsün. Çok sevindim hemen alıp evinize gidebilmenize sağlıkla, huzurla büyütün inşallah. Sen nasılsın?

Merhaba, benimkiler bu gece itibariyle biraz daha içeride durmaya karar verdiler sanırım. Sancı eser miktara döndü, benim nabız tansiyon normalleşti falan fakat ben o arada hem iki kere açılma muayenesi hem de 140ları geçen sancılar çektim yani sezeryanla doğuracağım çocuklarım için normal doğum prosedürlerinin bir kısmını hallettim neyse pazartesi kendi doktorum Kıbrıs'tan dönene kadar çıkmak istemedim, yatıyorum hastanede. Hem de sürekli kontrol altında olmak işime geldi o korkudan sonra.
Biz de havadisler böyle doğan bebişlerimiz nasıllar? Yeni doğum yapan var mı? Ay güncelleyen beni bir

Gözün aydın canım, inşallah bebişin de hızlıca toparlanıp yanına gelir bu süreçte moral çok önemli, sakın moralini bozma ilerideki güzel günlerinizi düşün motive ol bizi de süreçten haberdar et inşallah bir an önce kavuşursunuz

Kızlar aranızda 33.haftada, bebişi hala 2 kiloya ulaşmamış olanlar var mı
Ne yaparsam yapayım ikimiz de kilo almıyoruz resmen psikolojim bozuldu artık. Doktor az da olsa kilo alıyor sorun yok dedi ama hala çok geride kilosu. Ne olduysa 20.haftadan sonra oldu. Ne güzel önde gidiyorduk.
Normal yediklerine ek muz ye, kilo aldırır dediler diye maymuna döndüm resmen kusucam. Yemekle falan olacak iş değil, anlamadım gerçekten. Hayatım boyunca hep kilo almamak ya da vermek için uğraştım, 29 yaşında nasıl kilo alıcam ben diye kafayı yiyorum cidden.
Hala dönmemiş zaten, sezaryen ihtimali de artıyor, neye üzüleceğimi şaşırdım

Kızlar Bugün karnım acayip bi oluyor yamuluyor üçgen beşgen oluyor öne doğru göbeğimden yumruk çıkıyor sanki biraz canımı acıtıyor ama nedendir ki

Canım benim kızım 32+0 da 1800dü 33 te de olsa olsa anca 2 kilo olur. Benimki de çok kilolu değil ama doktor normal diyorsa takma kafana. Bazı bebekler narin oluyor böyle

Canım benim kızım 32+0 da 1800dü 33 te de olsa olsa anca 2 kilo olur. Benimki de çok kilolu değil ama doktor normal diyorsa takma kafana. Bazı bebekler narin oluyor böyle

Bu doktora yeni başladım yani 2. kez gidiyorum. Önceki takibimi bilmiyor. Tabi ki ben tüm süreci anlattım ama cihaz farklılığı bile etkiliyor, sıkı takip ederiz dedi. Kullandığım vitaminleri falan arttırdı, öğün sayısını fazlalaştır biraz sen de kilo alsan iyi olur dedi. 33+0 da hala hamileliğe başladığım kilodayım ve oğlum 1640 gr olmuş daha
Başlarda inşallah çok kilo almam dediğim için bile pişmanım, boyuma göre 10 kilo fazlam var ama hiç kilo almamş olmakta normal değil işte

Gözlerim doldu okurken,yaşadıklarım aklıma geldi.Benim yavrumda tam 31 de doğdu ,o kadar kötü oldum ki elimi karnıma koyup hareketsiz oluşuna ağlıyordum aldılar benden diye.Çok kötü oldum , hem yavrumun acısı hem sezeryan ağrısı ömrümden ömür gitti.Rabbim yardımcın Olsun

Bence cok strese girip cocugunuzu da etkilemeyin. Rahat olun. Oyle cok arkadasim var ki 2 kg civarlarinda dogum yapan. Masallah cocuklari da hep saglikli. Her yemek yeyisinizde hadi buda bebege kilo olarak gitsin diye bi kaygiyla yemeyin. Bu gunlerinizin tadini cikarmaya bakin cunku sayili gunler kala bebeklerimize kavusacaz

Hayırlı olsun canım inşallah en yakın zamanda kavuşursunuz çok geçmiş olsun

Ahh çatladım burda allahım inşallah doğurmamış olsun diye dua ede ede Şükürler olsunBence daha en az 2 hafta kalacaklar, ikizler arada korkutmayı seviyor sadece Benim kızım 33+5 te 1850 gibiydi. Oğlum baya baya önde o 2.500 e yaklaştı ama doktorum olumsuz konuşmuyor hiç. Kız erkek farkı da olabilir, yapısal da olabilir belki narin bir kız olcak dedi

Ahh canım çok şükür atlatmışsınız İnşallah dışarda çok daha hızlı büyüyecektir, Allahım bir an önce toparlanıp yuvasına gelmesini nasip etsin. Sana da çok geçmiş olsun Yaaa her sezeryan olan fena diyo. İlk sezeryanım o kadar rahat o kadar rahattı ki ertesi gün ayaklandım hiç ağrı kesici almadım filan şimdi siz böyle yazınca bir de 2. sezeryan ve ikiz olunca çok korkuyorum

Şu son kontrole kadar hep rahattım. Eşim 39 haftalık 2.800 doğmuş, şimdi ciddi kilom sorunu bile var. Ben 40 haftalık 2600 civarı doğmuşum hep 8-10 kilo fazlam vardır.
Çevremde aaa karnın çıkmamış, nasıl kilo almadın mı yani diyenlere bile kızıyordum; herkesin bünyesi bir değil sonuçta.
Ama bu son kontrol için çok ümitliydim, ekstra dikkat ettim, yemem dediklerimi yedim, eşim sürekli peşimde meyveyle vs gezdi; sonucu görünce tüm motivasyonum düştü

Kızlar bir de benim bebeğime doktor pazartesi günü 2600 gram dedi, Salı günü tekrar başka bir sebepten ultrasonla bakalım demişti 2300 çıktı aynı cihaz ve aynı doktor. Geçen hafta da 2300 çıkmıştı yani hiç kilo almamış mı hangisi doğrudur?

Aynen benim de ilk sezeryanim çok rahattı hemencik toparlanmistim hiç agrimda olmamıştı ağrı kesici falanda hiç kullanmamistim..şimdi bende okuyunca acaba 2. Zorlumu geçecek diye düşünüyorum vallahi birde plasenta previa var kesin daha zor geçecek sanirim

Benim doktorum da henüz korkulacak bir durum yok dedi ısrarla. İlk eşimle beni gördüğünde kilolu bir bebek bekliyordu sanırım. Eşimin de fazla kilosu vardır. Ultrasonda maşallah boyu uzun ailede kim zayıf uzun boylu falan diye sordu. Tek tesellim belki kardeşime benziyordur diye düşünüyorum. İkimizin bünyesi taban tabana zıttır. Üniversitede gece yarıları bile fastfoodlar, cipsler, kolalar havalarda uçuşup 1 gr almayan insan
Ama kendimi suçlamadan duramıyorum. Başlarda inşallah çok kilo almam diye dua ettim. Şimdi duruşu vs. sezaryen ihtimali de var, kilosu az olursa kuvöz ihtimalini de arttırıyor

Canim sagsalim eve de getirdigin günleri gor insallah
Allahim korusun
Onemli olan iyi olması kilosundan cok hemencecik toparlar jnsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…