Allah analı babalı büyütsün canım sağlıklı uzun ömürleri olsun bir an önce kucağına da alabil inşallahKizlar hepinize selam. 30 Eylül sabaha karsi doğuma aldılar beni. Oğlum doğdu 31+2 de hiç bu kadar ufak bir bebek görmemiştim sezeryanla aldılar bu yüzden çıktıktan sonra görebildim bebeğimi. Bugünde taburcu oldum yenidogan ünitesinde yer var diye geldim ama o gece nöbetçi doktor yer olmadığını ve bebeğin sevk edileceğini söyledi. Başımdan assa kaynar sular döküldü. Sonuç olarak ben ve bebeğim ayrı hastanelerde kaldık 900 gram dünyaya geldi. Bugün ona dokundum pamuk gibiydi allahim inşallah tez zamanda kucağımıza almayı da nasip ederdualarınızda bizi de eksik etmeyin olur mu?
Son olarak sezeryanin ağrısı hiçbir şeye benzemiyormus gerçekten. Bence isteyerek sezeryan olmak isteyen arkadaşlar bi kez daha düşünsünler. Hala doğru düzgün nefes alamıyorum gaz sancisindan.
Allah analı babalı büyütsün. Çok sevindim hemen alıp evinize gidebilmenize sağlıkla, huzurla büyütün inşallah. Sen nasılsın?Merhaba arkadaşlar
Ben geçen hafta cuma 34 hafta iken oğlumu kucağıma aldım
6 gün kuvözde kaldı.Simdi evimizdeyiz
Sütüm yetmediği için mama takviyesinede başladık
Hayirli ugurlu olsun allah anali babali buyutsun insallah. Neden erken dogdu acaba bilgi verir misiniz?Merhaba arkadaşlar
Ben geçen hafta cuma 34 hafta iken oğlumu kucağıma aldım
6 gün kuvözde kaldı.Simdi evimizdeyiz
Sütüm yetmediği için mama takviyesinede başladık
Gözün aydın canım, inşallah bebişin de hızlıca toparlanıp yanına gelirKizlar hepinize selam. 30 Eylül sabaha karsi doğuma aldılar beni. Oğlum doğdu 31+2 de hiç bu kadar ufak bir bebek görmemiştim sezeryanla aldılar bu yüzden çıktıktan sonra görebildim bebeğimi. Bugünde taburcu oldum yenidogan ünitesinde yer var diye geldim ama o gece nöbetçi doktor yer olmadığını ve bebeğin sevk edileceğini söyledi. Başımdan assa kaynar sular döküldü. Sonuç olarak ben ve bebeğim ayrı hastanelerde kaldık 900 gram dünyaya geldi. Bugün ona dokundum pamuk gibiydi allahim inşallah tez zamanda kucağımıza almayı da nasip ederdualarınızda bizi de eksik etmeyin olur mu?
Son olarak sezeryanin ağrısı hiçbir şeye benzemiyormus gerçekten. Bence isteyerek sezeryan olmak isteyen arkadaşlar bi kez daha düşünsünler. Hala doğru düzgün nefes alamıyorum gaz sancisindan.
Canım benim kızım 32+0 da 1800dü 33 te de olsa olsa anca 2 kilo olur. Benimki de çok kilolu değil ama doktor normal diyorsa takma kafana. Bazı bebekler narin oluyor böyleKızlar aranızda 33.haftada, bebişi hala 2 kiloya ulaşmamış olanlar var mı
Ne yaparsam yapayım ikimiz de kilo almıyoruz resmen psikolojim bozuldu artık. Doktor az da olsa kilo alıyor sorun yok dedi ama hala çok geride kilosu. Ne olduysa 20.haftadan sonra oldu. Ne güzel önde gidiyorduk.
Normal yediklerine ek muz ye, kilo aldırır dediler diye maymuna döndüm resmen kusucam. Yemekle falan olacak iş değil, anlamadım gerçekten. Hayatım boyunca hep kilo almamak ya da vermek için uğraştım, 29 yaşında nasıl kilo alıcam ben diye kafayı yiyorum cidden.
Hala dönmemiş zaten, sezaryen ihtimali de artıyor, neye üzüleceğimi şaşırdım
Canım benim kızım 32+0 da 1800dü 33 te de olsa olsa anca 2 kilo olur. Benimki de çok kilolu değil ama doktor normal diyorsa takma kafana. Bazı bebekler narin oluyor böyle
Gözlerim doldu okurken,yaşadıklarım aklıma geldi.Benim yavrumda tam 31 de doğdu ,o kadar kötü oldum ki elimi karnıma koyup hareketsiz oluşuna ağlıyordum aldılar benden diye.Çok kötü oldum , hem yavrumun acısı hem sezeryan ağrısı ömrümden ömür gitti.Rabbim yardımcın OlsunKizlar hepinize selam. 30 Eylül sabaha karsi doğuma aldılar beni. Oğlum doğdu 31+2 de hiç bu kadar ufak bir bebek görmemiştim sezeryanla aldılar bu yüzden çıktıktan sonra görebildim bebeğimi. Bugünde taburcu oldum yenidogan ünitesinde yer var diye geldim ama o gece nöbetçi doktor yer olmadığını ve bebeğin sevk edileceğini söyledi. Başımdan assa kaynar sular döküldü. Sonuç olarak ben ve bebeğim ayrı hastanelerde kaldık 900 gram dünyaya geldi. Bugün ona dokundum pamuk gibiydi allahim inşallah tez zamanda kucağımıza almayı da nasip ederdualarınızda bizi de eksik etmeyin olur mu?
Bence cok strese girip cocugunuzu da etkilemeyin. Rahat olun. Oyle cok arkadasim var ki 2 kg civarlarinda dogum yapan. Masallah cocuklari da hep saglikli. Her yemek yeyisinizde hadi buda bebege kilo olarak gitsin diye bi kaygiyla yemeyin. Bu gunlerinizin tadini cikarmaya bakin cunku sayili gunler kala bebeklerimize kavusacazBu doktora yeni başladım yani 2. kez gidiyorum. Önceki takibimi bilmiyor. Tabi ki ben tüm süreci anlattım ama cihaz farklılığı bile etkiliyor, sıkı takip ederiz dedi. Kullandığım vitaminleri falan arttırdı, öğün sayısını fazlalaştır biraz sen de kilo alsan iyi olur dedi. 33+0 da hala hamileliğe başladığım kilodayım ve oğlum 1640 gr olmuş daha
Başlarda inşallah çok kilo almam dediğim için bile pişmanım, boyuma göre 10 kilo fazlam var ama hiç kilo almamş olmakta normal değil işte
Hayırlı olsun canım inşallah en yakın zamanda kavuşursunuz çok geçmiş olsunKizlar hepinize selam. 30 Eylül sabaha karsi doğuma aldılar beni. Oğlum doğdu 31+2 de hiç bu kadar ufak bir bebek görmemiştim sezeryanla aldılar bu yüzden çıktıktan sonra görebildim bebeğimi. Bugünde taburcu oldum yenidogan ünitesinde yer var diye geldim ama o gece nöbetçi doktor yer olmadığını ve bebeğin sevk edileceğini söyledi. Başımdan assa kaynar sular döküldü. Sonuç olarak ben ve bebeğim ayrı hastanelerde kaldık 900 gram dünyaya geldi. Bugün ona dokundum pamuk gibiydi allahim inşallah tez zamanda kucağımıza almayı da nasip ederdualarınızda bizi de eksik etmeyin olur mu?
Ahh çatladım burda allahım inşallah doğurmamış olsun diye dua ede edeMerhaba, benimkiler bu gece itibariyle biraz daha içeride durmaya karar verdiler sanırım. Sancı eser miktara döndü, benim nabız tansiyon normalleşti falan fakat ben o arada hem iki kere açılma muayenesi hem de 140ları geçen sancılar çektim yani sezeryanla doğuracağım çocuklarım için normal doğum prosedürlerinin bir kısmını hallettimneyse pazartesi kendi doktorum Kıbrıs'tan dönene kadar çıkmak istemedim, yatıyorum hastanede. Hem de sürekli kontrol altında olmak işime geldi o korkudan sonra.
Biz de havadisler böyle doğan bebişlerimiz nasıllar? Yeni doğum yapan var mı? Ay güncelleyen beni bir
Benim kızımKızlar aranızda 33.haftada, bebişi hala 2 kiloya ulaşmamış olanlar var mı
Ne yaparsam yapayım ikimiz de kilo almıyoruz resmen psikolojim bozuldu artık. Doktor az da olsa kilo alıyor sorun yok dedi ama hala çok geride kilosu. Ne olduysa 20.haftadan sonra oldu. Ne güzel önde gidiyorduk.
Normal yediklerine ek muz ye, kilo aldırır dediler diye maymuna döndüm resmen kusucam. Yemekle falan olacak iş değil, anlamadım gerçekten. Hayatım boyunca hep kilo almamak ya da vermek için uğraştım, 29 yaşında nasıl kilo alıcam ben diye kafayı yiyorum cidden.
Hala dönmemiş zaten, sezaryen ihtimali de artıyor, neye üzüleceğimi şaşırdım
Aradim yardımcısı devam ederse dogumhaneye gel direk baksınlar dediBana doktorum az az gelirse de mutlaka haberim olsun demişti bence kesinlikle haber vermelisin
Ahh canım çok şükür atlatmışsınızKizlar hepinize selam. 30 Eylül sabaha karsi doğuma aldılar beni. Oğlum doğdu 31+2 de hiç bu kadar ufak bir bebek görmemiştim sezeryanla aldılar bu yüzden çıktıktan sonra görebildim bebeğimi. Bugünde taburcu oldum yenidogan ünitesinde yer var diye geldim ama o gece nöbetçi doktor yer olmadığını ve bebeğin sevk edileceğini söyledi. Başımdan assa kaynar sular döküldü. Sonuç olarak ben ve bebeğim ayrı hastanelerde kaldık 900 gram dünyaya geldi. Bugün ona dokundum pamuk gibiydi allahim inşallah tez zamanda kucağımıza almayı da nasip ederdualarınızda bizi de eksik etmeyin olur mu?
Yaaa her sezeryan olan fena diyo. İlk sezeryanım o kadar rahat o kadar rahattı ki ertesi gün ayaklandım hiç ağrı kesici almadım filan şimdi siz böyle yazınca bir de 2. sezeryan ve ikiz olunca çok korkuyorumGözlerim doldu okurken,yaşadıklarım aklıma geldi.Benim yavrumda tam 31 de doğdu ,o kadar kötü oldum ki elimi karnıma koyup hareketsiz oluşuna ağlıyordum aldılar benden diye.Çok kötü oldum , hem yavrumun acısı hem sezeryan ağrısı ömrümden ömür gitti.Rabbim yardımcın Olsun
Bence cok strese girip cocugunuzu da etkilemeyin. Rahat olun. Oyle cok arkadasim var ki 2 kg civarlarinda dogum yapan. Masallah cocuklari da hep saglikli. Her yemek yeyisinizde hadi buda bebege kilo olarak gitsin diye bi kaygiyla yemeyin. Bu gunlerinizin tadini cikarmaya bakin cunku sayili gunler kala bebeklerimize kavusacaz
Aynen benim de ilk sezeryanim çok rahattı hemencik toparlanmistim hiç agrimda olmamıştı ağrı kesici falanda hiç kullanmamistim..şimdi bende okuyunca acaba 2. Zorlumu geçecek diye düşünüyorum vallahi birde plasenta previa var kesin daha zor geçecek sanirimAhh canım çok şükür atlatmışsınızİnşallah dışarda çok daha hızlı büyüyecektir, Allahım bir an önce toparlanıp yuvasına gelmesini nasip etsin. Sana da çok geçmiş olsun
Yaaa her sezeryan olan fena diyo. İlk sezeryanım o kadar rahat o kadar rahattı ki ertesi gün ayaklandım hiç ağrı kesici almadım filan şimdi siz böyle yazınca bir de 2. sezeryan ve ikiz olunca çok korkuyorum
Ahh çatladım burda allahım inşallah doğurmamış olsun diye dua ede edeŞükürler olsun Bence daha en az 2 hafta kalacaklar, ikizler arada korkutmayı seviyor sadece
Benim kızım33+5 te 1850 gibiydi. Oğlum baya baya önde o 2.500 e yaklaştı ama doktorum olumsuz konuşmuyor hiç. Kız erkek farkı da olabilir, yapısal da olabilir belki narin bir kız olcak dedi
Canim sagsalim eve de getirdigin günleri gor insallahKizlar hepinize selam. 30 Eylül sabaha karsi doğuma aldılar beni. Oğlum doğdu 31+2 de hiç bu kadar ufak bir bebek görmemiştim sezeryanla aldılar bu yüzden çıktıktan sonra görebildim bebeğimi. Bugünde taburcu oldum yenidogan ünitesinde yer var diye geldim ama o gece nöbetçi doktor yer olmadığını ve bebeğin sevk edileceğini söyledi. Başımdan assa kaynar sular döküldü. Sonuç olarak ben ve bebeğim ayrı hastanelerde kaldık 900 gram dünyaya geldi. Bugün ona dokundum pamuk gibiydi allahim inşallah tez zamanda kucağımıza almayı da nasip ederdualarınızda bizi de eksik etmeyin olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?