Benim ikiside sezeryan bile isteye normal yapamam dedimAynen benim de ilk sezeryanim çok rahattı hemencik toparlanmistim hiç agrimda olmamıştı ağrı kesici falanda hiç kullanmamistim..şimdi bende okuyunca acaba 2. Zorlumu geçecek diye düşünüyorum vallahi birde plasenta previa var kesin daha zor geçecek sanirim
Korkma ben ikincide daha rahattımAhh canım çok şükür atlatmışsınızİnşallah dışarda çok daha hızlı büyüyecektir, Allahım bir an önce toparlanıp yuvasına gelmesini nasip etsin. Sana da çok geçmiş olsun
Yaaa her sezeryan olan fena diyo. İlk sezeryanım o kadar rahat o kadar rahattı ki ertesi gün ayaklandım hiç ağrı kesici almadım filan şimdi siz böyle yazınca bir de 2. sezeryan ve ikiz olunca çok korkuyorum
Ayy canım gözün aydın sağlıkla sihhatle büyüsün minigimizKizlar hepinize selam. 30 Eylül sabaha karsi doğuma aldılar beni. Oğlum doğdu 31+2 de hiç bu kadar ufak bir bebek görmemiştim sezeryanla aldılar bu yüzden çıktıktan sonra görebildim bebeğimi. Bugünde taburcu oldum yenidogan ünitesinde yer var diye geldim ama o gece nöbetçi doktor yer olmadığını ve bebeğin sevk edileceğini söyledi. Başımdan assa kaynar sular döküldü. Sonuç olarak ben ve bebeğim ayrı hastanelerde kaldık 900 gram dünyaya geldi. Bugün ona dokundum pamuk gibiydi allahim inşallah tez zamanda kucağımıza almayı da nasip ederdualarınızda bizi de eksik etmeyin olur mu?
Son olarak sezeryanin ağrısı hiçbir şeye benzemiyormus gerçekten. Bence isteyerek sezeryan olmak isteyen arkadaşlar bi kez daha düşünsünler. Hala doğru düzgün nefes alamıyorum gaz sancisindan.
Üzülme canım kilo almamasini etkileyen bir sürü faktör var belki genetik eşinle senin bende çok zayıf doğmuşum sağlıklı olsun önemlisi o böyle düşün kendini uzup strese sokmaBu doktora yeni başladım yani 2. kez gidiyorum. Önceki takibimi bilmiyor. Tabi ki ben tüm süreci anlattım ama cihaz farklılığı bile etkiliyor, sıkı takip ederiz dedi. Kullandığım vitaminleri falan arttırdı, öğün sayısını fazlalaştır biraz sen de kilo alsan iyi olur dedi. 33+0 da hala hamileliğe başladığım kilodayım ve oğlum 1640 gr olmuş daha
Başlarda inşallah çok kilo almam dediğim için bile pişmanım, boyuma göre 10 kilo fazlam var ama hiç kilo almamş olmakta normal değil işte
2370 gr doğduMorm bildiğim kadarı ile kolonya cildi daha fazla kurutuyor. Tabi sürekli kullanıldığında. Korona döneminde ellerim hep egzama gibi olmuştu sağlik ocağı doktoru fazla kolonya kullanma demişti. Aman dikkat edin hem daha fazla kaşınır kurursa hem de çatlar. Zaten nemlendirmek için çabalıyoruz şu dönemde.
Allah bağışlasınkaç kilo doğdu ve kilodan dolayı mı yattı bende tam 34 üm ve bugün doğuruyorum sandım hala da şüphem geçmedi
Teşekkür ederiz.2370 gr doğdu.Hastaneden çıkarken 2380 gr olarak çıktık.Aslinda kuvozde 5 gün kalacaktı.Ama emme problemi yaşadık.Bir gün daha kalsın dedik.Sarilik falan da olmuş.Onun tedavisi yapıldı.Bende son zamanlarda reflu vardı.Bebegimdede çıktı ne yazikkiAaa gözün aydın canım evinizde olmanıza çok sevindim bebiş kilosu ne kadar doğdu az kalmışsınız kuvozde kilosuda etkiliyor diyorlar oyuzden sordum
Teşekkür ederizAllah analı babalı büyütsün. Çok sevindim hemen alıp evinize gidebilmenize sağlıkla, huzurla büyütün inşallah. Sen nasılsın?
Teşekkür ederizHayirli ugurlu olsun allah anali babali buyutsun insallah. Neden erken dogdu acaba bilgi verir misiniz?
Hayırlısı kuzum artık, 2 günde öyle yıprandım ki hem bedenen hem psikolojik olarak, artık salı 34ten gün almaya başlayacaklar, iki doz ciğer geliştiricilerini oldular, bende ekstra yatıcam, dikkat edicem ama kendimi de beklentiler içine sokmayacağım hafta hususunda yoksa vallahi daha onlar gelmeden ben analık hunisini takıcam kafayaAhh çatladım burda allahım inşallah doğurmamış olsun diye dua ede edeŞükürler olsun Bence daha en az 2 hafta kalacaklar, ikizler arada korkutmayı seviyor sadece
Teşekkür ederiz bu aradaMorm bildiğim kadarı ile kolonya cildi daha fazla kurutuyor. Tabi sürekli kullanıldığında. Korona döneminde ellerim hep egzama gibi olmuştu sağlik ocağı doktoru fazla kolonya kullanma demişti. Aman dikkat edin hem daha fazla kaşınır kurursa hem de çatlar. Zaten nemlendirmek için çabalıyoruz şu dönemde.
Allah bağışlasınkaç kilo doğdu ve kilodan dolayı mı yattı bende tam 34 üm ve bugün doğuruyorum sandım hala da şüphem geçmedi
Çok geçmiş olsun inşallah bian önce oda geçerTeşekkür ederiz.2370 gr doğdu.Hastaneden çıkarken 2380 gr olarak çıktık.Aslinda kuvozde 5 gün kalacaktı.Ama emme problemi yaşadık.Bir gün daha kalsın dedik.Sarilik falan da olmuş.Onun tedavisi yapıldı.Bende son zamanlarda reflu vardı.Bebegimdede çıktı ne yazikki
Üzülme canım kilo almamasini etkileyen bir sürü faktör var belki genetik eşinle senin bende çok zayıf doğmuşum sağlıklı olsun önemlisi o böyle düşün kendini uzup strese sokma
canim allah anali babali saglikli bir omur nasip etsinMerhaba arkadaşlar
Ben geçen hafta cuma 34 hafta iken oğlumu kucağıma aldım
6 gün kuvözde kaldı.Simdi evimizdeyiz
Sütüm yetmediği için mama takviyesinede başladık
tez zamanda kavusursunuz insallah kuzumKizlar hepinize selam. 30 Eylül sabaha karsi doğuma aldılar beni. Oğlum doğdu 31+2 de hiç bu kadar ufak bir bebek görmemiştim sezeryanla aldılar bu yüzden çıktıktan sonra görebildim bebeğimi. Bugünde taburcu oldum yenidogan ünitesinde yer var diye geldim ama o gece nöbetçi doktor yer olmadığını ve bebeğin sevk edileceğini söyledi. Başımdan assa kaynar sular döküldü. Sonuç olarak ben ve bebeğim ayrı hastanelerde kaldık 900 gram dünyaya geldi. Bugün ona dokundum pamuk gibiydi allahim inşallah tez zamanda kucağımıza almayı da nasip ederdualarınızda bizi de eksik etmeyin olur mu?
Son olarak sezeryanin ağrısı hiçbir şeye benzemiyormus gerçekten. Bence isteyerek sezeryan olmak isteyen arkadaşlar bi kez daha düşünsünler. Hala doğru düzgün nefes alamıyorum gaz sancisindan.
canim benm 32 de 1840 gr di ama + - 230 gr olabilir demisti doktorum. sali gene gidecegim 34+2 de bakalim kac cikicakKızlar aranızda 33.haftada, bebişi hala 2 kiloya ulaşmamış olanlar var mı
Ne yaparsam yapayım ikimiz de kilo almıyoruz resmen psikolojim bozuldu artık. Doktor az da olsa kilo alıyor sorun yok dedi ama hala çok geride kilosu. Ne olduysa 20.haftadan sonra oldu. Ne güzel önde gidiyorduk.
Normal yediklerine ek muz ye, kilo aldırır dediler diye maymuna döndüm resmen kusucam. Yemekle falan olacak iş değil, anlamadım gerçekten. Hayatım boyunca hep kilo almamak ya da vermek için uğraştım, 29 yaşında nasıl kilo alıcam ben diye kafayı yiyorum cidden.
Hala dönmemiş zaten, sezaryen ihtimali de artıyor, neye üzüleceğimi şaşırdım
bebegin pozisyonundan dolayi canim artik olcumler cok dogru olmuyormus. Gorumceme bebegin gelismiyor 3 haftadir 2100 gr da kaldi dediler. 37. hafta basina kdr bile beklemediler dogum oldu. 2500 dogdu bebek :) dusun yani 3 hafta boyunca hep yanlis olcum yapilmisKızlar bir de benim bebeğime doktor pazartesi günü 2600 gram dedi, Salı günü tekrar başka bir sebepten ultrasonla bakalım demişti 2300 çıktı aynı cihaz ve aynı doktor. Geçen hafta da 2300 çıkmıştı yani hiç kilo almamış mı hangisi doğrudur?
Benimde suyum az ve aşırı sancim oluyor bugun 34+1 olduk erken dogum riskim var kasiklarima ağrı giriyor bebek her oynadığında canım yanıyor çarşamba tekrar kontrole gdecem hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin Rabbimİnşallah bu bebisler erken gelmeye meraklılar
Ay canım ya çok duygulaniyorum böyle seyleri okuyunca. Allah evladını sana bağışlasın. Merak etme çok hızlı büyüyorlar. Dualarim seninle ve evladinla. Benim de ilk dogumumda gaz sancım olmuştu. Sabaha kadar sandalyede oturmuştum. Yatar pozisyonda nefes alamiyordum. Geçti gitti şükürler olsun. Allah hepimizin yardımcısı ve koruyucusu olsunKizlar hepinize selam. 30 Eylül sabaha karsi doğuma aldılar beni. Oğlum doğdu 31+2 de hiç bu kadar ufak bir bebek görmemiştim sezeryanla aldılar bu yüzden çıktıktan sonra görebildim bebeğimi. Bugünde taburcu oldum yenidogan ünitesinde yer var diye geldim ama o gece nöbetçi doktor yer olmadığını ve bebeğin sevk edileceğini söyledi. Başımdan assa kaynar sular döküldü. Sonuç olarak ben ve bebeğim ayrı hastanelerde kaldık 900 gram dünyaya geldi. Bugün ona dokundum pamuk gibiydi allahim inşallah tez zamanda kucağımıza almayı da nasip ederdualarınızda bizi de eksik etmeyin olur mu?
Bende alayım canım teşekkür ederimÖyle çok para da vermiyorsun kremler gibi a101 den alıyorum ben badem yağını. 7 aydır sürüyorum kasintimda yok hiç çatlamadida.meme ucumada sürüyorum emzirmeye hazırlık.
Arada sürüyordum çok önemsemedim dikkat edeyim bari sağ ol canımNemlendirici falan kullan canım valla ben oğlumda kullanmıştım çatladim annemde bir tane yok valla çatlak
Benim beğendim erkek isimlerini yazayım; Erdem,Kerem, Gökhan, Eyüp,Eymen ...Kızlar Allahını seven üstüme üç beş erkek ismi atsın yaaşurda doğuma ne kaldı hiçbir isim içime sinmiyor delirecem enazndan siz nelere karar verdiniz yardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?