2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim ikiside sezeryan bile isteye normal yapamam dedim
İlk cikinca bir kaç saat agri kesicilerle geciyor ertesi günden itibaren de toparlamis oluyordum günden güne de herhangi birsey kalmıyordu ama herkesin bunyesi farkli

Korkma ben ikincide daha rahattım
Biraz da bunye meselesi yürüdükçe rahatliyor agri azalıyor

Ayy canım gözün aydın sağlıkla sihhatle büyüsün minigimizSanada büyük geçmiş Olsun en kısa zamanda iyileşip birbirinize kavuşmanızı diliyorum canim

Üzülme canım kilo almamasini etkileyen bir sürü faktör var belki genetik eşinle senin bende çok zayıf doğmuşum sağlıklı olsun önemlisi o böyle düşün kendini uzup strese sokma

2370 gr doğdu
Kontrol amaçlı kaldı kuvözde
Ben doğumdan bi 13 gün önce ciğer geliştirici olmuştum.Onun etkisi olmuştur herhalde

Aaa gözün aydın canım evinizde olmanıza çok sevindim bebiş kilosu ne kadar doğdu az kalmışsınız kuvozde kilosuda etkiliyor diyorlar oyuzden sordum
Teşekkür ederiz.2370 gr doğdu.Hastaneden çıkarken 2380 gr olarak çıktık.Aslinda kuvozde 5 gün kalacaktı.Ama emme problemi yaşadık.Bir gün daha kalsın dedik.Sarilik falan da olmuş.Onun tedavisi yapıldı.Bende son zamanlarda reflu vardı.Bebegimdede çıktı ne yazikki

Allah analı babalı büyütsün. Çok sevindim hemen alıp evinize gidebilmenize sağlıkla, huzurla büyütün inşallah. Sen nasılsın?
Teşekkür ederiz
Ben iyiyim Allaha şükür.Sezeryan oldum.
Doğumdan sonra sürekli hastaneye sut taşıdık.Emzirmeye falan gittim.Mecburen toparladım

Hayirli ugurlu olsun allah anali babali buyutsun insallah. Neden erken dogdu acaba bilgi verir misiniz?
Teşekkür ederiz
Benim rahim ağzı yetmezligim vardı.12.haftadan beri evde yatıyordum.20.haftada serklaj oldum.Cuma günü kontrolde bebek dikiş çok dayanmış.Nst de Sancilarim da çıkmıştı.Hemen o gün acil sezeryana alındım

Ahh çatladım burda allahım inşallah doğurmamış olsun diye dua ede ede Şükürler olsunBence daha en az 2 hafta kalacaklar, ikizler arada korkutmayı seviyor sadece
Hayırlısı kuzum artık, 2 günde öyle yıprandım ki hem bedenen hem psikolojik olarak, artık salı 34ten gün almaya başlayacaklar, iki doz ciğer geliştiricilerini oldular, bende ekstra yatıcam, dikkat edicem ama kendimi de beklentiler içine sokmayacağım hafta hususunda yoksa vallahi daha onlar gelmeden ben analık hunisini takıcam kafaya seninkiler napıyor, girdin mi nts falan nasıl gidiyor?

Teşekkür ederiz bu arada

Çok geçmiş olsun inşallah bian önce oda geçer

Üzülme canım kilo almamasini etkileyen bir sürü faktör var belki genetik eşinle senin bende çok zayıf doğmuşum sağlıklı olsun önemlisi o böyle düşün kendini uzup strese sokma

Elbette en önemlisi sağlıklı olması. İnşallah herhangi bir sorun çıkmadan tamamlarız süreci

Kızlar Allahını seven üstüme üç beş erkek ismi atsın yaa şurda doğuma ne kaldı hiçbir isim içime sinmiyor delirecem enazndan siz nelere karar verdiniz yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba arkadaşlar
Ben geçen hafta cuma 34 hafta iken oğlumu kucağıma aldım
6 gün kuvözde kaldı.Simdi evimizdeyiz
Sütüm yetmediği için mama takviyesinede başladık
canim allah anali babali saglikli bir omur nasip etsin
tez zamanda kavusursunuz insallah kuzum
canim benm 32 de 1840 gr di ama + - 230 gr olabilir demisti doktorum. sali gene gidecegim 34+2 de bakalim kac cikicak
bebegin pozisyonundan dolayi canim artik olcumler cok dogru olmuyormus. Gorumceme bebegin gelismiyor 3 haftadir 2100 gr da kaldi dediler. 37. hafta basina kdr bile beklemediler dogum oldu. 2500 dogdu bebek :) dusun yani 3 hafta boyunca hep yanlis olcum yapilmis

İnşallah bu bebisler erken gelmeye meraklılar
Benimde suyum az ve aşırı sancim oluyor bugun 34+1 olduk erken dogum riskim var kasiklarima ağrı giriyor bebek her oynadığında canım yanıyor çarşamba tekrar kontrole gdecem hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin Rabbim

Kızlar benim doğumdan beri geçmek bilmeyen ishalim var, acaba Sezeryan olmamla alakası var mıdır? Normal mi ishal durumu ?

Ay canım ya çok duygulaniyorum böyle seyleri okuyunca. Allah evladını sana bağışlasın. Merak etme çok hızlı büyüyorlar. Dualarim seninle ve evladinla. Benim de ilk dogumumda gaz sancım olmuştu. Sabaha kadar sandalyede oturmuştum. Yatar pozisyonda nefes alamiyordum. Geçti gitti şükürler olsun. Allah hepimizin yardımcısı ve koruyucusu olsun

Öyle çok para da vermiyorsun kremler gibi a101 den alıyorum ben badem yağını. 7 aydır sürüyorum kasintimda yok hiç çatlamadida.meme ucumada sürüyorum emzirmeye hazırlık.
Bende alayım canım teşekkür ederim

Kızlar Allahını seven üstüme üç beş erkek ismi atsın yaa şurda doğuma ne kaldı hiçbir isim içime sinmiyor delirecem enazndan siz nelere karar verdiniz yardımcı olursanız çok sevinirim
Benim beğendim erkek isimlerini yazayım; Erdem,Kerem, Gökhan, Eyüp,Eymen ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…