İyice yaraya çeviriyor sanırım canımCanım kolonya tahriş ediyor olabilir mi??
Hiç böyle düşünmemiştim ben kaşıdıkça sürüyordum hep ondan yara oldu yaktı demek kiMorm bildiğim kadarı ile kolonya cildi daha fazla kurutuyor. Tabi sürekli kullanıldığında. Korona döneminde ellerim hep egzama gibi olmuştu sağlik ocağı doktoru fazla kolonya kullanma demişti. Aman dikkat edin hem daha fazla kaşınır kurursa hem de çatlar. Zaten nemlendirmek için çabalıyoruz şu dönemde.
Allah bağışlasınkaç kilo doğdu ve kilodan dolayı mı yattı bende tam 34 üm ve bugün doğuruyorum sandım hala da şüphem geçmedi
Herhalde bünye meselesi yaa herkeste her şey farklı oluyor biz yine ilki gibi güzel geçecek diye dişünelimAynen benim de ilk sezeryanim çok rahattı hemencik toparlanmistim hiç agrimda olmamıştı ağrı kesici falanda hiç kullanmamistim..şimdi bende okuyunca acaba 2. Zorlumu geçecek diye düşünüyorum vallahi birde plasenta previa var kesin daha zor geçecek sanirim
Ben de hiç yatmamıştım hemen ayaklandım. Benim ağrı eşiğim de yüksektir. Doktorum en son muayenede bile kordosentezi hatırlatıp valla en büyük aferin sana onca işlem yapıldı hiçbirinde gıkın çıkmadı maşallahın var diyoduKorkma ben ikincide daha rahattım
Biraz da bunye meselesi yürüdükçe rahatliyor agri azalıyor
Maşallah canımTeşekkür ederiz.2370 gr doğdu.Hastaneden çıkarken 2380 gr olarak çıktık.Aslinda kuvozde 5 gün kalacaktı.Ama emme problemi yaşadık.Bir gün daha kalsın dedik.Sarilik falan da olmuş.Onun tedavisi yapıldı.Bende son zamanlarda reflu vardı.Bebegimdede çıktı ne yazikki
Elimizden geleni yapıyoruz canım bundan sonrası hayırlısı en güzeli olsun hepimiz içinHayırlısı kuzum artık, 2 günde öyle yıprandım ki hem bedenen hem psikolojik olarak, artık salı 34ten gün almaya başlayacaklar, iki doz ciğer geliştiricilerini oldular, bende ekstra yatıcam, dikkat edicem ama kendimi de beklentiler içine sokmayacağım hafta hususunda yoksa vallahi daha onlar gelmeden ben analık hunisini takıcam kafayaseninkiler napıyor, girdin mi nts falan nasıl gidiyor?
Oğlum Uras, şimdiki oğlum EgeKızlar Allahını seven üstüme üç beş erkek ismi atsın yaaşurda doğuma ne kaldı hiçbir isim içime sinmiyor delirecem enazndan siz nelere karar verdiniz yardımcı olursanız çok sevinirim
Biz Görkem'e karar verdik canım. Tuna çok hoşuma gidiyor. Başka da hoşuma giden isim yokKızlar Allahını seven üstüme üç beş erkek ismi atsın yaaşurda doğuma ne kaldı hiçbir isim içime sinmiyor delirecem enazndan siz nelere karar verdiniz yardımcı olursanız çok sevinirim
Çok geçmiş olsun inşallah bian önce oda geçerTeşekkür ederiz.2370 gr doğdu.Hastaneden çıkarken 2380 gr olarak çıktık.Aslinda kuvozde 5 gün kalacaktı.Ama emme problemi yaşadık.Bir gün daha kalsın dedik.Sarilik falan da olmuş.Onun tedavisi yapıldı.Bende son zamanlarda reflu vardı.Bebegimdede çıktı ne yazikki
Amin inşallah sağlıcakla gelsinlerBenimde suyum az ve aşırı sancim oluyor bugun 34+1 olduk erken dogum riskim var kasiklarima ağrı giriyor bebek her oynadığında canım yanıyor çarşamba tekrar kontrole gdecem hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin Rabbim
Benimde ilk dogumum sezeryandi ama hic ishallik durumu yasamadim. Arkadaslarimda hep oldular sezeryan ama ilk senden duyuyorum ishal durumunu. Kaynamis sogumus su tercih et faydasini gorursun. Ama tabi daha ileri bi duzeydeyse aile hekimine danis yada en garantisi kadin dogumcuKızlar benim doğumdan beri geçmek bilmeyen ishalim var, acaba Sezeryan olmamla alakası var mıdır? Normal mi ishal durumu ?
Canım şeker flaan var mıydı benim 32’de 2 kg idi çok normal demişti bir hafta sonea başka bir doktor bu bebek iri falan diyip korkuttu beni ki bir iki hafta önden ya da arkadan gelmesi gayet normal diye biliyorum şu an bir şey yerken bile vicdan yapıyorumKızlar günaydın, görüş günümüzdüü32+2 2450 olmusuz, önden gitmeye devam çok şükür herşey yolunda
Ben klasik isimleri pek sevmiyorum o yüzden Aren Mert koydum oğlumun adını. Alaz, Uras, Kerem, Berk de sevdiğim isimlerdenKızlar Allahını seven üstüme üç beş erkek ismi atsın yaaşurda doğuma ne kaldı hiçbir isim içime sinmiyor delirecem enazndan siz nelere karar verdiniz yardımcı olursanız çok sevinirim
Canım geçen hafta arkadaşım normal doğum yaptı onun da sabahtan akşam saatlerime kadar azar azar gelmiş suyu bugün gebelik eğitimine gitmeye başladık doktor bi anda gelir çok gelir anlamamanız mümkün değil dedi ama arkadşaımınki bizzat akıntı şeklinde ve azar azar oldu bence doktora gitmekte fayda varOlabilir emin olamadım ama devam ederse direk dogumhaneye kontrole gitcem
Benim hep son adet tarihini baz alıyorlar canım ben bir de çok farklı doktorlara gittim hepsi aynı şekilde yaptı ama şöyle bir durum var bunda da sanırım taze veya donmuş olması fark ediyor benimki 5.gün taze transferdi ,ikisi de aynı çıkıyor zaten 1 gün sanırım fark oluyor sadece ama dediğim gibi kaçıncı gün embriyosu ve transferin taze olup olmayışı fark ediyor sanırımSelam kızlar umarım herkes iyidirtüp bebek anneleri cevaplarsa çok sevinirim gebelik haftasını nasıl hesaplayacağız son adet tarihine göre mi yoksa embriyo transfer tarihine göre mi ? Benim arada 3 günlük bir fark oluyor da hatta doktorumun hesabına göre ( tüp bebek yapan değil şu an takip edildiğim kadın doğumcu ) transfer tarihinden direk 15 gün çıkarıp son adet tarihimi o tarih olarak hesaplıyor onunla da arasında 1 haftalık fark oluyo benim hesabıma göre
Canım benim geçtiniz mi eve çok sevindimMerhaba arkadaşlar
Ben geçen hafta cuma 34 hafta iken oğlumu kucağıma aldım
6 gün kuvözde kaldı.Simdi evimizdeyiz
Sütüm yetmediği için mama takviyesinede başladık
Canım çok geçmiş olsun ürkütmek istemiyorum ama tedbirli olmakta fayda var bizim bir tanıdıkta içerde makas mı gazlı bez mi ne unutmuşlardı çok uğraştılar sonra yazık bence sen kadın doğumcunla bir görüşKızlar benim doğumdan beri geçmek bilmeyen ishalim var, acaba Sezeryan olmamla alakası var mıdır? Normal mi ishal durumu ?
Anladım canım benim dondurulmuş embriyoydu, sanırım bizim de son adet tarihini almamız gerektiğini söyleyeceğim doktoruma 1 hafta fark oluyor çünkü ona göre doğum planlayalımBenim hep son adet tarihini baz alıyorlar canım ben bir de çok farklı doktorlara gittim hepsi aynı şekilde yaptı ama şöyle bir durum var bunda da sanırım taze veya donmuş olması fark ediyor benimki 5.gün taze transferdi ,ikisi de aynı çıkıyor zaten 1 gün sanırım fark oluyor sadece ama dediğim gibi kaçıncı gün embriyosu ve transferin taze olup olmayışı fark ediyor sanırım
İyi yapmışsın çıkmamakla canım ikizlerin neye karar vereceği belli olmuyorMerhaba, benimkiler bu gece itibariyle biraz daha içeride durmaya karar verdiler sanırım. Sancı eser miktara döndü, benim nabız tansiyon normalleşti falan fakat ben o arada hem iki kere açılma muayenesi hem de 140ları geçen sancılar çektim yani sezeryanla doğuracağım çocuklarım için normal doğum prosedürlerinin bir kısmını hallettimneyse pazartesi kendi doktorum Kıbrıs'tan dönene kadar çıkmak istemedim, yatıyorum hastanede. Hem de sürekli kontrol altında olmak işime geldi o korkudan sonra.
Biz de havadisler böyle doğan bebişlerimiz nasıllar? Yeni doğum yapan var mı? Ay güncelleyen beni bir
Yok canım şeker hatta şeker yüklemesinde normalin alt sınıra doğru çıkmıstı. Bizim bebiş ilk zamanlardan beri 1 hafta ileri 2 hafta ileri derken 3 hafta öne geçti. Ben ve babası da boylu poslu olduğumuz için doktor gayet normal demişti doktor sadece normal doğumu zorlaştırırsa falan diye karbonhidratı kes alacağı kilo kaliteli olsun dedi.Canım şeker flaan var mıydı benim 32’de 2 kg idi çok normal demişti bir hafta sonea başka bir doktor bu bebek iri falan diyip korkuttu beni ki bir iki hafta önden ya da arkadan gelmesi gayet normal diye biliyorum şu an bir şey yerken bile vicdan yapıyorumdiyetime tam uyamıyprum diye
Minnoşların birbirine çok benziyor mu canımİyi yapmışsın çıkmamakla canım ikizlerin neye karar vereceği belli olmuyorO elle muayene gazabına ben de uğradım malesef normal doğum yapmayacağını bilerek daha zor geliyor onları yaşamak sancı çekmek falan. fakat sezeryanın acısı yanında onlar bir hiç.. ben sürekli bebeklerim yanımda olsa kucağıma bile alamayacaktım heralde diye düşünüyorum.
Allah bağışlasın bir an önce sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Kizlar hepinize selam. 30 Eylül sabaha karsi doğuma aldılar beni. Oğlum doğdu 31+2 de hiç bu kadar ufak bir bebek görmemiştim sezeryanla aldılar bu yüzden çıktıktan sonra görebildim bebeğimi. Bugünde taburcu oldum yenidogan ünitesinde yer var diye geldim ama o gece nöbetçi doktor yer olmadığını ve bebeğin sevk edileceğini söyledi. Başımdan assa kaynar sular döküldü. Sonuç olarak ben ve bebeğim ayrı hastanelerde kaldık 900 gram dünyaya geldi. Bugün ona dokundum pamuk gibiydi allahim inşallah tez zamanda kucağımıza almayı da nasip ederdualarınızda bizi de eksik etmeyin olur mu?
Son olarak sezeryanin ağrısı hiçbir şeye benzemiyormus gerçekten. Bence isteyerek sezeryan olmak isteyen arkadaşlar bi kez daha düşünsünler. Hala doğru düzgün nefes alamıyorum gaz sancisindan.
O an geçmişti sevdiğim birinin vefat haberini aldım 1 saat falan önce. sancım çok bebeğimin de kaç gündür hareketi azdı şuan hareketlendi Allah korusun mekonyum falan yapar mı acaba bu durumda doktora da ulaşamam şuan of. Eşime de söyleyemiyorum sancıyı vefat haberini verene arar bişey der.Eğer bitti ise sorun yok yalancı sancıdır. Umarım tekrarlamaz doktorun burada değilken. Sen yine de takipte ol tekrar ederse beklemeden git hastaneye. Benim de 34 te sadece geçmeyen sancım vardı o sebeple doğumu durdurmuşlardı. Tekrarlarsa beklemeden git dediğim gibi hastaneye durdurabilirler belki erken gidersen.
Maşallah. Onun etkisi vardır elbet. İnşallah benimki de şu sıralar gelmez.2370 gr doğdu
Kontrol amaçlı kaldı kuvözde
Ben doğumdan bi 13 gün önce ciğer geliştirici olmuştum.Onun etkisi olmuştur herhalde
Teşekkürler canım valla geçmek bilmedi,doktoruma sordum şimdi Demir hapı bazen ishal yapar onu kes bi takip et dedi öyle yapcam artık.Benimde ilk dogumum sezeryandi ama hic ishallik durumu yasamadim. Arkadaslarimda hep oldular sezeryan ama ilk senden duyuyorum ishal durumunu. Kaynamis sogumus su tercih et faydasini gorursun. Ama tabi daha ileri bi duzeydeyse aile hekimine danis yada en garantisi kadin dogumcu
Görüştüm canım ,Demir hapı bazen yapabilirmiş onu kes bi takip et dediCanım çok geçmiş olsun ürkütmek istemiyorum ama tedbirli olmakta fayda var bizim bir tanıdıkta içerde makas mı gazlı bez mi ne unutmuşlardı çok uğraştılar sonra yazık bence sen kadın doğumcunla bir görüş
Hiç benzemiyorlar!Minnoşların birbirine çok benziyor mu canımAyy çok merak ediyorum tiplerini bu kurabiyelerin yaa. Doktor en son muayenede erkek babaya benziyor dedi. İnşallah kızım bana benziyordur, bayılıyorum anneye benzeyen kızlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?