2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hiç böyle düşünmemiştim ben kaşıdıkça sürüyordum hep ondan yara oldu yaktı demek ki

Herhalde bünye meselesi yaa herkeste her şey farklı oluyor biz yine ilki gibi güzel geçecek diye dişünelim
Korkma ben ikincide daha rahattım
Biraz da bunye meselesi yürüdükçe rahatliyor agri azalıyor
Ben de hiç yatmamıştım hemen ayaklandım. Benim ağrı eşiğim de yüksektir. Doktorum en son muayenede bile kordosentezi hatırlatıp valla en büyük aferin sana onca işlem yapıldı hiçbirinde gıkın çıkmadı maşallahın var diyodu
Maşallah canım Sağlıkla büyüt bebeğini, çabuk kavuşmanıza çok sevindim. Sana da çok geçmiş olsun Elimizden geleni yapıyoruz canım bundan sonrası hayırlısı en güzeli olsun hepimiz içinBende durum şimdilik stabil, nst ye salı giricem öyle dedi doktorum. Kasılmalarımı hissediyorum tabii sık sık Gün sayıyoruz artık bakalım 34+0 olduk bugün perşembe-cuma ciğer geliştirici yapılcak bana da. Sonrası bekleme
Kızlar Allahını seven üstüme üç beş erkek ismi atsın yaa şurda doğuma ne kaldı hiçbir isim içime sinmiyor delirecem enazndan siz nelere karar verdiniz yardımcı olursanız çok sevinirim
Oğlum Uras, şimdiki oğlum Ege Bir de Can’ı çok istemiştim ben

Kızlar Allahını seven üstüme üç beş erkek ismi atsın yaa şurda doğuma ne kaldı hiçbir isim içime sinmiyor delirecem enazndan siz nelere karar verdiniz yardımcı olursanız çok sevinirim
Biz Görkem'e karar verdik canım. Tuna çok hoşuma gidiyor. Başka da hoşuma giden isim yok

Çok geçmiş olsun inşallah bian önce oda geçer
Amin inşallah sağlıcakla gelsinler

Kızlar benim doğumdan beri geçmek bilmeyen ishalim var, acaba Sezeryan olmamla alakası var mıdır? Normal mi ishal durumu ?
Benimde ilk dogumum sezeryandi ama hic ishallik durumu yasamadim. Arkadaslarimda hep oldular sezeryan ama ilk senden duyuyorum ishal durumunu. Kaynamis sogumus su tercih et faydasini gorursun. Ama tabi daha ileri bi duzeydeyse aile hekimine danis yada en garantisi kadin dogumcu

Kızlar günaydın, görüş günümüzdüü 32+2 2450 olmusuz, önden gitmeye devam çok şükür herşey yolunda
Canım şeker flaan var mıydı benim 32’de 2 kg idi çok normal demişti bir hafta sonea başka bir doktor bu bebek iri falan diyip korkuttu beni ki bir iki hafta önden ya da arkadan gelmesi gayet normal diye biliyorum şu an bir şey yerken bile vicdan yapıyorum diyetime tam uyamıyprum diye

Ben klasik isimleri pek sevmiyorum o yüzden Aren Mert koydum oğlumun adını. Alaz, Uras, Kerem, Berk de sevdiğim isimlerden

Olabilir emin olamadım ama devam ederse direk dogumhaneye kontrole gitcem
Canım geçen hafta arkadaşım normal doğum yaptı onun da sabahtan akşam saatlerime kadar azar azar gelmiş suyu bugün gebelik eğitimine gitmeye başladık doktor bi anda gelir çok gelir anlamamanız mümkün değil dedi ama arkadşaımınki bizzat akıntı şeklinde ve azar azar oldu bence doktora gitmekte fayda var

Benim hep son adet tarihini baz alıyorlar canım ben bir de çok farklı doktorlara gittim hepsi aynı şekilde yaptı ama şöyle bir durum var bunda da sanırım taze veya donmuş olması fark ediyor benimki 5.gün taze transferdi ,ikisi de aynı çıkıyor zaten 1 gün sanırım fark oluyor sadece ama dediğim gibi kaçıncı gün embriyosu ve transferin taze olup olmayışı fark ediyor sanırım

Merhaba arkadaşlar
Ben geçen hafta cuma 34 hafta iken oğlumu kucağıma aldım
6 gün kuvözde kaldı.Simdi evimizdeyiz
Sütüm yetmediği için mama takviyesinede başladık
Canım benim geçtiniz mi eve çok sevindim darısı başıma bana da bugün bişeyler derler belki dedim ama hiç birşey söylenmedi malesef

Kızlar benim doğumdan beri geçmek bilmeyen ishalim var, acaba Sezeryan olmamla alakası var mıdır? Normal mi ishal durumu ?
Canım çok geçmiş olsun ürkütmek istemiyorum ama tedbirli olmakta fayda var bizim bir tanıdıkta içerde makas mı gazlı bez mi ne unutmuşlardı çok uğraştılar sonra yazık bence sen kadın doğumcunla bir görüş

Anladım canım benim dondurulmuş embriyoydu, sanırım bizim de son adet tarihini almamız gerektiğini söyleyeceğim doktoruma 1 hafta fark oluyor çünkü ona göre doğum planlayalım

İyi yapmışsın çıkmamakla canım ikizlerin neye karar vereceği belli olmuyor O elle muayene gazabına ben de uğradım malesef normal doğum yapmayacağını bilerek daha zor geliyor onları yaşamak sancı çekmek falan. fakat sezeryanın acısı yanında onlar bir hiç.. ben sürekli bebeklerim yanımda olsa kucağıma bile alamayacaktım heralde diye düşünüyorum.

Yok canım şeker hatta şeker yüklemesinde normalin alt sınıra doğru çıkmıstı. Bizim bebiş ilk zamanlardan beri 1 hafta ileri 2 hafta ileri derken 3 hafta öne geçti. Ben ve babası da boylu poslu olduğumuz için doktor gayet normal demişti doktor sadece normal doğumu zorlaştırırsa falan diye karbonhidratı kes alacağı kilo kaliteli olsun dedi.

Ki bence doğum kilosundan cok dogduktan sonra ki gelişimi daha önemliii sende içini ferah tut 2kg aşırı normal yanii

Minnoşların birbirine çok benziyor mu canım Ayy çok merak ediyorum tiplerini bu kurabiyelerin yaa. Doktor en son muayenede erkek babaya benziyor dedi. İnşallah kızım bana benziyordur, bayılıyorum anneye benzeyen kızlara

Allah bağışlasın bir an önce sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
O an geçmişti sevdiğim birinin vefat haberini aldım 1 saat falan önce. sancım çok bebeğimin de kaç gündür hareketi azdı şuan hareketlendi Allah korusun mekonyum falan yapar mı acaba bu durumda doktora da ulaşamam şuan of. Eşime de söyleyemiyorum sancıyı vefat haberini verene arar bişey der.
2370 gr doğdu
Kontrol amaçlı kaldı kuvözde
Ben doğumdan bi 13 gün önce ciğer geliştirici olmuştum.Onun etkisi olmuştur herhalde
Maşallah. Onun etkisi vardır elbet. İnşallah benimki de şu sıralar gelmez.

Teşekkürler canım valla geçmek bilmedi,doktoruma sordum şimdi Demir hapı bazen ishal yapar onu kes bi takip et dedi öyle yapcam artık.

Görüştüm canım ,Demir hapı bazen yapabilirmiş onu kes bi takip et dedi

Hiç benzemiyorlar! İki kardeş kadar benzeyecekler diyorduk ama hiç mi benzemezler yaa. Renklerinden parmak uçlarına kadar farklılar Ben de hep madem kızım oluyor annelerine benzesinler diyordum gönül de öyle istiyor tabiki ama kendime hiç benzetemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…