Aa evet bende demir hapi kullaniyorum extra decavit diye vitamin aliyorum soylemesi ayip bende de var ishal durumu. Allah yardimcin olsunTeşekkürler canım valla geçmek bilmedi,doktoruma sordum şimdi Demir hapı bazen ishal yapar onu kes bi takip et dedi öyle yapcam artık.
Kendim uyandım ben canımKorkudan uyunuyorsa beni uyandıramazlar kesin
Geçmiş olsun canım Allah kavuştursun inşallah tez zamandaKizlar hepinize selam. 30 Eylül sabaha karsi doğuma aldılar beni. Oğlum doğdu 31+2 de hiç bu kadar ufak bir bebek görmemiştim sezeryanla aldılar bu yüzden çıktıktan sonra görebildim bebeğimi. Bugünde taburcu oldum yenidogan ünitesinde yer var diye geldim ama o gece nöbetçi doktor yer olmadığını ve bebeğin sevk edileceğini söyledi. Başımdan assa kaynar sular döküldü. Sonuç olarak ben ve bebeğim ayrı hastanelerde kaldık 900 gram dünyaya geldi. Bugün ona dokundum pamuk gibiydi allahim inşallah tez zamanda kucağımıza almayı da nasip ederdualarınızda bizi de eksik etmeyin olur mu?
Son olarak sezeryanin ağrısı hiçbir şeye benzemiyormus gerçekten. Bence isteyerek sezeryan olmak isteyen arkadaşlar bi kez daha düşünsünler. Hala doğru düzgün nefes alamıyorum gaz sancisindan.
O temas olayını sizin kaçırmabız tabi ki kötü olmuş ama şu yönden bakın onlar sizi görüp temas etmişler.☺ Doktorunuz dğşünceliymiş. Zaten emzirirken büyütürken bol bol temas edeceksinizKendim uyandım ben canımiğne yapıldı Belden aşağısı uyuştu yattım aşırı derecede titriyordum sakinleştirici yapacağız zaten başladığında daha sakin olacaksın merak etme korkacak bişey yok falan dediler. Sonra yok ben beklemeyim yapayım hemen dedi anestezi doktoru artık ben ne haldeydim bilemiyorum kolun çok ağrıyacak dediğini hatırlıyorum kesilmiş gibi ağrıdı o an ilacı verince ve gerisi yok bende kendi kendime uyandım doktor dikiş yapıyor bebekleri konuşuyorlar ben de bebeklerim nerde iyiler mi neden görmedim falan diyorum çok korktun uyudun sakinleştiricinin etkisiyle dediler o kadar üzüldüm ki tek temas etme şansımı kaçırdım diye. Onlar seni gördüler merak etme dedi doktorum biraz beni teselli ettiler ekipçe. Korku anlamında çok iyi oldu uyuyakalmam ama bebeklere tek temas şansım kaçmış oldu. B
Öncesinde de çok korkuyordum genel anestezi sorduğumda ikizlerde mecbur kalmadıkça yapmayız bebeklere geçer diyorlardı zaten de acil sezaryen olduğu için hiç öyle bir ihtimal yoktu yeni çikolata kahve saati yapmıştımkafamı öncesinde o korkuya nasıl kodladıysam sakinleştiriciyle uyuyup ameliyatın sonunda uyandım malesef..
Kızlar Allahını seven üstüme üç beş erkek ismi atsın yaaşurda doğuma ne kaldı hiçbir isim içime sinmiyor delirecem enazndan siz nelere karar verdiniz yardımcı olursanız çok sevinirim
Bende de hamilelikte panik atak başladı. O kadar saçma ki ekstrem spor meraklısı ben bina yıkılacak gibi falan hissediyorumKendim uyandım ben canımiğne yapıldı Belden aşağısı uyuştu yattım aşırı derecede titriyordum sakinleştirici yapacağız zaten başladığında daha sakin olacaksın merak etme korkacak bişey yok falan dediler. Sonra yok ben beklemeyim yapayım hemen dedi anestezi doktoru artık ben ne haldeydim bilemiyorum kolun çok ağrıyacak dediğini hatırlıyorum kesilmiş gibi ağrıdı o an ilacı verince ve gerisi yok bende kendi kendime uyandım doktor dikiş yapıyor bebekleri konuşuyorlar ben de bebeklerim nerde iyiler mi neden görmedim falan diyorum çok korktun uyudun sakinleştiricinin etkisiyle dediler o kadar üzüldüm ki tek temas etme şansımı kaçırdım diye. Onlar seni gördüler merak etme dedi doktorum biraz beni teselli ettiler ekipçe. Korku anlamında çok iyi oldu uyuyakalmam ama bebeklere tek temas şansım kaçmış oldu. B
Öncesinde de çok korkuyordum genel anestezi sorduğumda ikizlerde mecbur kalmadıkça yapmayız bebeklere geçer diyorlardı zaten de acil sezaryen olduğu için hiç öyle bir ihtimal yoktu yeni çikolata kahve saati yapmıştımkafamı öncesinde o korkuya nasıl kodladıysam sakinleştiriciyle uyuyup ameliyatın sonunda uyandım malesef..
İnşallah canımO temas olayını sizin kaçırmabız tabi ki kötü olmuş ama şu yönden bakın onlar sizi görüp temas etmişler.☺ Doktorunuz dğşünceliymiş. Zaten emzirirken büyütürken bol bol temas edeceksinizsadece ilk teması kaçordınız hiç canınısı sıkmayın. Hatta burdan bi anne yazmıştı kimdi hatırlamıyorum. Misafir çocığu da değil evine de gitmicek diye durmayınca verebileceğimiz annesi olmıcak boool bool temas olcak inşallah
Kizlar hepinize selam. 30 Eylül sabaha karsi doğuma aldılar beni. Oğlum doğdu 31+2 de hiç bu kadar ufak bir bebek görmemiştim sezeryanla aldılar bu yüzden çıktıktan sonra görebildim bebeğimi. Bugünde taburcu oldum yenidogan ünitesinde yer var diye geldim ama o gece nöbetçi doktor yer olmadığını ve bebeğin sevk edileceğini söyledi. Başımdan assa kaynar sular döküldü. Sonuç olarak ben ve bebeğim ayrı hastanelerde kaldık 900 gram dünyaya geldi. Bugün ona dokundum pamuk gibiydi allahim inşallah tez zamanda kucağımıza almayı da nasip ederdualarınızda bizi de eksik etmeyin olur mu?
Son olarak sezeryanin ağrısı hiçbir şeye benzemiyormus gerçekten. Bence isteyerek sezeryan olmak isteyen arkadaşlar bi kez daha düşünsünler. Hala doğru düzgün nefes alamıyorum gaz sancisindan.
Benim gibi olma ihtimalin çok yüksekBende de hamilelikte panik atak başladı. O kadar saçma ki ekstrem spor meraklısı ben bina yıkılacak gibi falan hissediyorumayılıp bayılıp duruyorum yerlerden topluyorlar tansiyonu zaten gören doktor bilincimi yerinde görünce inanamıyor 6 2 falan dolaşıyor çok büyük ihtimalle sezaryen olcam. Korkun doğumda bayılmak titriyormuşum sara hastası gibi. Normal doğumda bayılma atakları(ardı ardına ayıltıldıköa bayılıyorum) gelse çocuk içimde kalır diye korkuyorum sezaryen olsa titremeye başlasam düşünemiyorum bile
Oğlun ve sen dualarımdasın senden bi haber bekliyordum bende inşallah yakın zamanda birlikte gideceksiniz evinizeKizlar hepinize selam. 30 Eylül sabaha karsi doğuma aldılar beni. Oğlum doğdu 31+2 de hiç bu kadar ufak bir bebek görmemiştim sezeryanla aldılar bu yüzden çıktıktan sonra görebildim bebeğimi. Bugünde taburcu oldum yenidogan ünitesinde yer var diye geldim ama o gece nöbetçi doktor yer olmadığını ve bebeğin sevk edileceğini söyledi. Başımdan assa kaynar sular döküldü. Sonuç olarak ben ve bebeğim ayrı hastanelerde kaldık 900 gram dünyaya geldi. Bugün ona dokundum pamuk gibiydi allahim inşallah tez zamanda kucağımıza almayı da nasip ederdualarınızda bizi de eksik etmeyin olur mu?
Dualarım seninle ve oğlunla beraber canımKizlar hepinize selam. 30 Eylül sabaha karsi doğuma aldılar beni. Oğlum doğdu 31+2 de hiç bu kadar ufak bir bebek görmemiştim sezeryanla aldılar bu yüzden çıktıktan sonra görebildim bebeğimi. Bugünde taburcu oldum yenidogan ünitesinde yer var diye geldim ama o gece nöbetçi doktor yer olmadığını ve bebeğin sevk edileceğini söyledi. Başımdan assa kaynar sular döküldü. Sonuç olarak ben ve bebeğim ayrı hastanelerde kaldık 900 gram dünyaya geldi. Bugün ona dokundum pamuk gibiydi allahim inşallah tez zamanda kucağımıza almayı da nasip ederdualarınızda bizi de eksik etmeyin olur mu?
Benim gibi olma ihtimalin çok yüksekama benim tansiyonum kalbim falan çok normal çıkıyordu senin onlarda da sorun varsa risk almayıp genel anestezi yaparlar belki.
Ben geçirdim canım bol bol meyve yedim bide çok sıcaktı o sorun olduKızlar selam, hamileyken covid geçiren var mı? Evdekiler pozitif çıktı şimdi, ben iyiyim ama test yaptırmadımönlem&öneri rica ediyorum sizden
Canım biran önce toparlarsın inşallah benim 5.günüm tabiki ilk gün gibi değil ama hala çok acılarım var. Azalarak biter biran önceKizlar hepinize selam. 30 Eylül sabaha karsi doğuma aldılar beni. Oğlum doğdu 31+2 de hiç bu kadar ufak bir bebek görmemiştim sezeryanla aldılar bu yüzden çıktıktan sonra görebildim bebeğimi. Bugünde taburcu oldum yenidogan ünitesinde yer var diye geldim ama o gece nöbetçi doktor yer olmadığını ve bebeğin sevk edileceğini söyledi. Başımdan assa kaynar sular döküldü. Sonuç olarak ben ve bebeğim ayrı hastanelerde kaldık 900 gram dünyaya geldi. Bugün ona dokundum pamuk gibiydi allahim inşallah tez zamanda kucağımıza almayı da nasip ederdualarınızda bizi de eksik etmeyin olur mu?
Canım o reflü yani bebişinki sonradan iyileşiyor hiç merak etme sen.Teşekkür ederiz.2370 gr doğdu.Hastaneden çıkarken 2380 gr olarak çıktık.Aslinda kuvozde 5 gün kalacaktı.Ama emme problemi yaşadık.Bir gün daha kalsın dedik.Sarilik falan da olmuş.Onun tedavisi yapıldı.Bende son zamanlarda reflu vardı.Bebegimdede çıktı ne yazikki
Sağol canım teşekkürlerAa evet bende demir hapi kullaniyorum extra decavit diye vitamin aliyorum soylemesi ayip bende de var ishal durumu. Allah yardimcin olsun
Merhaba arkadaşlar
Ben geçen hafta cuma 34 hafta iken oğlumu kucağıma aldım
6 gün kuvözde kaldı.Simdi evimizdeyiz
Sütüm yetmediği için mama takviyesinede başladık
Almila :)Uras, Uzay, Ege, Ata, Berk, Aras.
Ve Allah’ını seven benim de üstüme 3-5 kız ismi atsınArapça kökenli olmaması, öztürkçe olması tercihimiz
canim benm 32 de 1840 gr di ama + - 230 gr olabilir demisti doktorum. sali gene gidecegim 34+2 de bakalim kac cikicak
Beklemeden gidin o zaman bence. Yani zaten sancınız vardı siz vefat haberi yüzünden değil de bugün vardı diye söyleyin eşinize o zaman. Dediğim gibi biraz daha beklerseniz ve bebek doğum kanalına girerse doğum gerçekleşmek zorunda kalır fakat öncesinde giderseniz sancı durdurmak için serum vs verirler ve bekleyebilirsiniz tabii Allah'ın da izniyle. Doğarsa ciğer geliştiriciye de ihtiyaç olacak bence beklemeyin daha fazla. Gece yarısından sonra hastanedeki herkes uyur ve umursamaz oluyor genelde. Bu saatlerde uyanık ve ilgili insanlar bulabilmeniz mümkünAllah bağışlasın bir an önce sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
O an geçmişti sevdiğim birinin vefat haberini aldım 1 saat falan önce. sancım çok bebeğimin de kaç gündür hareketi azdı şuan hareketlendi Allah korusun mekonyum falan yapar mı acaba bu durumda doktora da ulaşamam şuan of. Eşime de söyleyemiyorum sancıyı vefat haberini verene arar bişey der.
Maşallah. Onun etkisi vardır elbet. İnşallah benimki de şu sıralar gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?