2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Korkudan uyunuyorsa beni uyandıramazlar kesin
Kendim uyandım ben canım iğne yapıldı Belden aşağısı uyuştu yattım aşırı derecede titriyordum sakinleştirici yapacağız zaten başladığında daha sakin olacaksın merak etme korkacak bişey yok falan dediler. Sonra yok ben beklemeyim yapayım hemen dedi anestezi doktoru artık ben ne haldeydim bilemiyorum kolun çok ağrıyacak dediğini hatırlıyorum kesilmiş gibi ağrıdı o an ilacı verince ve gerisi yok bende kendi kendime uyandım doktor dikiş yapıyor bebekleri konuşuyorlar ben de bebeklerim nerde iyiler mi neden görmedim falan diyorum çok korktun uyudun sakinleştiricinin etkisiyle dediler o kadar üzüldüm ki tek temas etme şansımı kaçırdım diye. Onlar seni gördüler merak etme dedi doktorum biraz beni teselli ettiler ekipçe. Korku anlamında çok iyi oldu uyuyakalmam ama bebeklere tek temas şansım kaçmış oldu. B
Öncesinde de çok korkuyordum genel anestezi sorduğumda ikizlerde mecbur kalmadıkça yapmayız bebeklere geçer diyorlardı zaten de acil sezaryen olduğu için hiç öyle bir ihtimal yoktu yeni çikolata kahve saati yapmıştım kafamı öncesinde o korkuya nasıl kodladıysam sakinleştiriciyle uyuyup ameliyatın sonunda uyandım malesef..

Geçmiş olsun canım Allah kavuştursun inşallah tez zamanda

O temas olayını sizin kaçırmabız tabi ki kötü olmuş ama şu yönden bakın onlar sizi görüp temas etmişler.☺ Doktorunuz dğşünceliymiş. Zaten emzirirken büyütürken bol bol temas edeceksiniz sadece ilk teması kaçordınız hiç canınısı sıkmayın. Hatta burdan bi anne yazmıştı kimdi hatırlamıyorum. Misafir çocığu da değil evine de gitmicek diye durmayınca verebileceğimiz annesi olmıcak boool bool temas olcak inşallah

Kızlar Allahını seven üstüme üç beş erkek ismi atsın yaa şurda doğuma ne kaldı hiçbir isim içime sinmiyor delirecem enazndan siz nelere karar verdiniz yardımcı olursanız çok sevinirim

Uras, Uzay, Ege, Ata, Berk, Aras.

Ve Allah’ını seven benim de üstüme 3-5 kız ismi atsın Arapça kökenli olmaması, öztürkçe olması tercihimiz

Bende de hamilelikte panik atak başladı. O kadar saçma ki ekstrem spor meraklısı ben bina yıkılacak gibi falan hissediyorum ayılıp bayılıp duruyorum yerlerden topluyorlar tansiyonu zaten gören doktor bilincimi yerinde görünce inanamıyor 6 2 falan dolaşıyor çok büyük ihtimalle sezaryen olcam. Korkun doğumda bayılmak titriyormuşum sara hastası gibi. Normal doğumda bayılma atakları(ardı ardına ayıltıldıköa bayılıyorum) gelse çocuk içimde kalır diye korkuyorum sezaryen olsa titremeye başlasam düşünemiyorum bile

İnşallah canım

Ahhh canımmmm. İyi olacak bebişin, hep öyle düşün, dualarımız seninle, çok duygulandım, eminim okuyan herkes duygulanmıştır. Hemen büyüyecek, çok güçlü bi bebek o. Arada fırsat bulursan bizi haberdar et

Benim gibi olma ihtimalin çok yüksek ama benim tansiyonum kalbim falan çok normal çıkıyordu senin onlarda da sorun varsa risk almayıp genel anestezi yaparlar belki.

Oğlun ve sen dualarımdasın senden bi haber bekliyordum bende inşallah yakın zamanda birlikte gideceksiniz evinize Sezeryan zor malesef ama birkaç güne toparlanırsın merak etme yürümeye çalış gaz sancısı için iyi geliyoranım
Dualarım seninle ve oğlunla beraber canım İnşallah biran önce ikinizde toparlanacaksınız Rabbim seni bebeğine bebeğinide sana bağışlasın canım benim.Gaz sancısı için yürümeye gayret et sezeryan zor malesef Allah'ım sana güç kuvvet versin inşallah

Genel olmazmış bana neden anlamadım vayılmakla meşguldum ayılınca doktorumun hemşiresi seni nasıl doğurtcaz dedi hatta. neyse ki pimpirikli değilim takılmıyorum elbet çıkacak bu çocuk doktoruma da güveniyorum. Tek merak ettiğim doğum şeklipazartesi konuşcaz bakalım
Benim gibi olma ihtimalin çok yüksek ama benim tansiyonum kalbim falan çok normal çıkıyordu senin onlarda da sorun varsa risk almayıp genel anestezi yaparlar belki.

Kızlar selam, hamileyken covid geçiren var mı? Evdekiler pozitif çıktı şimdi, ben iyiyim ama test yaptırmadım önlem&öneri rica ediyorum sizden
Ben geçirdim canım bol bol meyve yedim bide çok sıcaktı o sorun oldu

Canım biran önce toparlarsın inşallah benim 5.günüm tabiki ilk gün gibi değil ama hala çok acılarım var. Azalarak biter biran önce Dualarım bebeğinle hızla gelişimini tamamlar da kavuşursunuz inşallah

Canım o reflü yani bebişinki sonradan iyileşiyor hiç merak etme sen.

Beklemeden gidin o zaman bence. Yani zaten sancınız vardı siz vefat haberi yüzünden değil de bugün vardı diye söyleyin eşinize o zaman. Dediğim gibi biraz daha beklerseniz ve bebek doğum kanalına girerse doğum gerçekleşmek zorunda kalır fakat öncesinde giderseniz sancı durdurmak için serum vs verirler ve bekleyebilirsiniz tabii Allah'ın da izniyle. Doğarsa ciğer geliştiriciye de ihtiyaç olacak bence beklemeyin daha fazla. Gece yarısından sonra hastanedeki herkes uyur ve umursamaz oluyor genelde. Bu saatlerde uyanık ve ilgili insanlar bulabilmeniz mümkün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…