2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Of yaa en korktuğum şey o mide bulantısı. Bakalım benim ne zaman başlicakşuan midem yanmam var dehşet şekilde. Elma filan mı yesen acaba bence iyi gelebilir
Yemedim ya iyi gelir mi acaba kendi kendime nazar ettim hiç bişeyim yok diyodum ne güzel hamilelik diyodum şimdi midem yanmamdan bişey yiyemiyorum çok farklı

cok sevindim canim senle
hemen hemen ayni gidiyoruz darisi kalp atisina insallah
İnşallah kuzum merakla heyecanla bekliyorum. Çok araştırmamaya çalışıyorum bu arada çünkü alakasız şeyleri acaba bende de mi var diye kafaya taktığımı farkettim. Baktım paranoyak olucam çok kurcalamamaya başladım tavsiyemdir

Bol sıvı tüket vücut sıvı dengesini korusun keseyi gördüysen sıkıntı yaratcak bişe olduğunu sanmıyorum o şekilde olup doğum yapan çok insan var
Şimdilik ağrı sızı lekelenme yada herhangi bişey yaşamıyorum umarım böyle ilerler inşallah sende keseyi görür bebişini de sağ salim kucağına alırsın

Slm kizlar. Bnm bu aksam yine pembe renkte akintim gelmis. Cok canim sıkıldı yaa

Acaba bi randevu alıp gitsen mi belki bir sorun görürse hemen ilaç verir erken müdahale olur. İnşallah bi sorun olmaz

Herhangi bir ilaç içiyor musun? Benim rahmimde kanama alanı gördü doktor bugün. İlaç verdi kese var ama kanama da var. Hiç leke gelmedi gelebilir kanaman olabilir korkma dedi yerleşme kanamasıdır belki dedi

Herhangi bir ilaç içiyor musun? Benim rahmimde kanama alanı gördü doktor bugün. İlaç verdi kese var ama kanama da var. Hiç leke gelmedi gelebilir kanaman olabilir korkma dedi yerleşme kanamasıdır belki dedi
Yok folik asit bi. Benim bat gunu de oldu o yerlesmeydi hcg artmaya devam etti.cunku ama bu ne o zmn bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…