- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 83
- 27
Yemedim ya iyi gelir mi acaba kendi kendime nazar ettim hiç bişeyim yok diyodum ne güzel hamilelik diyodum şimdi midem yanmamdan bişey yiyemiyorum çok farklıOf yaa en korktuğum şey o mide bulantısı. Bakalım benim ne zaman başlicakşuan midem yanmam var dehşet şekilde. Elma filan mı yesen acaba bence iyi gelebilir
cok sevindim canim senleEvet çok şükür keseyi bugün gördük canım haftaya da kalp atışı için çağırdı. Allahım bekleyen isteyen herkeslere nasip etsin inşallah
İnşallah kuzum merakla heyecanla bekliyorum. Çok araştırmamaya çalışıyorum bu arada çünkü alakasız şeyleri acaba bende de mi var diye kafaya taktığımı farkettim. Baktım paranoyak olucam çok kurcalamamaya başladım tavsiyemdircok sevindim canim senle
hemen hemen ayni gidiyoruzdarisi kalp atisina insallah
Bak ye bana dua edeceksin ama kabuğunu soy ve iyice çiğne.Yemedim ya iyi gelir mi acaba kendi kendime nazar ettim hiç bişeyim yok diyodum ne güzel hamilelik diyodum şimdi midem yanmamdan bişey yiyemiyorum çok farklı
Şimdilik ağrı sızı lekelenme yada herhangi bişey yaşamıyorum umarım böyle ilerler inşallah sende keseyi görür bebişini de sağ salim kucağına alırsınBol sıvı tüket vücut sıvı dengesini korusun keseyi gördüysen sıkıntı yaratcak bişe olduğunu sanmıyorum o şekilde olup doğum yapan çok insan var
Ay Allah razı olsun öyle yapim ozamanBak ye bana dua edeceksin ama kabuğunu soy ve iyice çiğne.
Ne kadarlık hamilesin canımSlm kizlar. Bnm bu aksam yine pembe renkte akintim gelmis. Cok canim sıkıldı yaa
Tahminim 5+2Ne kadarlık hamilesin canım
Yarina randevum vardi zaten zamanlamasi o anlamda iyi olduAcaba bi randevu alıp gitsen mi belki bir sorun görürse hemen ilaç verir erken müdahale olur. İnşallah bi sorun olmaz
Herhangi bir ilaç içiyor musun? Benim rahmimde kanama alanı gördü doktor bugün. İlaç verdi kese var ama kanama da var. Hiç leke gelmedi gelebilir kanaman olabilir korkma dedi yerleşme kanamasıdır belki dediTahminim 5+2
Yok folik asit bi. Benim bat gunu de oldu o yerlesmeydi hcg artmaya devam etti.cunku ama bu ne o zmn bilmiyorumHerhangi bir ilaç içiyor musun? Benim rahmimde kanama alanı gördü doktor bugün. İlaç verdi kese var ama kanama da var. Hiç leke gelmedi gelebilir kanaman olabilir korkma dedi yerleşme kanamasıdır belki dedi
Progesteronla durdurabilir ve tekrarlanmasını önleyebilir canım hiç sıkma canını. Yarına gidecek olman çok iyi olmuşYok folik asit bi. Benim bat gunu de oldu o yerlesmeydi hcg artmaya devam etti.cunku ama bu ne o zmn bilmiyorum
Insallah oyle olur bakalimProgesteronla durdurabilir ve tekrarlanmasını önleyebilir canım hiç sıkma canını. Yarına gidecek olman çok iyi olmuş
Kese yer değiştirdiğinde de lekelenme olabiliyor, inşallah öyle bir şeydir.Yok folik asit bi. Benim bat gunu de oldu o yerlesmeydi hcg artmaya devam etti.cunku ama bu ne o zmn bilmiyorum
Insallah. Ilk gebeligimde hic yasamadim boyle tedirgin oldum haliyleKese yer değiştirdiğinde de lekelenme olabiliyor, inşallah öyle bir şeydir.
Hoşgeldin değerlerin güzelce katlasın inşallahKan tahlili sonucum bugün 19 çıktı kızlar :) inşallah gerisi de gelir :) ama şimdilik bende varım aranızda :)
Sağol canım, şükür kanama lekwlenme olmadı, doktorum olabilir dedi. Umarım olmaz.O ağrı çok normal, doktorum 2 ay boyunca olabilir normal dedi, kanama veya lekelenme olmadığı takdirde. Endişelenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?