- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 53
- 40
Ben aldım. Lansinoh aldım.Nolur ne olmaz. İnşallah sütüm fazla olursa sağıp dolaba atıp gece eşime postalama gibi planlarım var tutarsa
Doktorumla konuştum adamı orda da rahat bırakmadımbelden ağrı girip karında sertleşme toplanma olması durumunda hemen geç hastaneye dedi.
Sahicianne.com sitesi. instagram da sahici_anneSelamVar mıdır sayfanın linki?
Ay inanmıyorum bir bu eksikti. İlaç falan verdiler mi? Çok geçmiş olsun canım.Uyuz olmuşumçok dikkat edin vaka sayısı oldukça yüksekmiş . İnternette görmüştüm ama hiç aklıma gelmemişti
Niyeki doktorunuz norml demedimi. Bana hicbisey demedi doktorum haftasiyla uyumlu dediEvet, tabi ki kilolu olması gerekmez. Ancak doğal olarak karın çevresi vs 2-2,5 hafta geriden geliyor bu durumda
Çok geçmiş olsun canım ya, son 2 yıldır kırdı geçirdi herkesi maalesef bu bela, mülteciler ile yaygınlaşmış. Evde yaşayan herkesin tedavi görmesi lazım o zaman, çok çok geçmiş olsun, kolaylıkla atlatın.Uyuz olmuşumçok dikkat edin vaka sayısı oldukça yüksekmiş . İnternette görmüştüm ama hiç aklıma gelmemişti
Ben aldık canim yumuşacık koku yok şimdilik amaBen de bere ordurdum süslü süslü malum kis kafası usumesin diye bandanaya daha sira gelmedi teyzesi o kadar çok eksik çıkıyor ki hala ona gelene kadar daha tarak bile almadim su kıl fırçalardan alayim diyorum ama yorumlarda kokuyor yazanlar var sen aldın mi o tarz bi sey
Teşekkür ederim canım bende şok oldumBen aldım canım süt saklama poşeti lansinoh aldım. Oğlumda sütüm hemen geldi maşallah bolca. Emdikçe kalanı poşetliyordum
Şok oldum, çok geçmiş olsun canım yaa iyi ki gitmişsin
Ben aldım saç bantları rengarenkKel diye bant takmasınlar mı, saçları çıktıkça da başka tokalara geçeriz
Bende aynısını söyledim. Losyon yazdı onu kullanacagim şimdilik. Başıma gelmeyen kalmadı vallahi. Teşekkür ederim canımAy inanmıyorum bir bu eksikti. İlaç falan verdiler mi? Çok geçmiş olsun canım.
Teşekkür ederim canım son zamanlarda iyice artmış. Dün heryeri temizlemistik eşimle inşallah geçer giderÇok geçmiş olsun canım ya, son 2 yıldır kırdı geçirdi herkesi maalesef bu bela, mülteciler ile yaygınlaşmış. Evde yaşayan herkesin tedavi görmesi lazım o zaman, çok çok geçmiş olsun, kolaylıkla atlatın.
Normale döndünüz mü? Ya da doktorunuza sordunuz mu? Beni de bu endişe sardı.Kizlar benim suyum geliyor az az normal mi bu durum
Yoksa dogum yaklaştı anlamına mi geliyor
Haftaya cumartesi kontrolum
Gözün aydın, ben de seni merak ediyordum. En yakın zamanda bebişinle sağlıkla evinize geçersiniz inşallah. Bizi arada haberdar etmeyi unutma.Kizlar hepinize selam. 30 Eylül sabaha karsi doğuma aldılar beni. Oğlum doğdu 31+2 de hiç bu kadar ufak bir bebek görmemiştim sezeryanla aldılar bu yüzden çıktıktan sonra görebildim bebeğimi. Bugünde taburcu oldum yenidogan ünitesinde yer var diye geldim ama o gece nöbetçi doktor yer olmadığını ve bebeğin sevk edileceğini söyledi. Başımdan assa kaynar sular döküldü. Sonuç olarak ben ve bebeğim ayrı hastanelerde kaldık 900 gram dünyaya geldi. Bugün ona dokundum pamuk gibiydi allahim inşallah tez zamanda kucağımıza almayı da nasip ederdualarınızda bizi de eksik etmeyin olur mu?
Son olarak sezeryanin ağrısı hiçbir şeye benzemiyormus gerçekten. Bence isteyerek sezeryan olmak isteyen arkadaşlar bi kez daha düşünsünler. Hala doğru düzgün nefes alamıyorum gaz sancisindan.
Benim yatağımdakini yataştan almıştım 2 yıl olacak memnunum canım, bebeğimin yatağı için de civilden alacağım ölçüsüne göre birtek orda var.Kızlar bebiş ve kendi yatağınız için aldığınız ve memnun kaldığınız sıvı geçirmez alez varsa, link paylaşabilir misiniz???
Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün.Merhaba arkadaşlar
Ben geçen hafta cuma 34 hafta iken oğlumu kucağıma aldım
6 gün kuvözde kaldı.Simdi evimizdeyiz
Sütüm yetmediği için mama takviyesinede başladık
Tabi dün aradım akinti olabilir devam ederse dogumhaneye gel dediNormale döndünüz mü? Ya da doktorunuza sordunuz mu? Beni de bu endişe sardı.
https://ty.gl/qmwgadrjar ben trendyoldan aldım canım, anne yanı beşik için. Ne kadar iyi bilmiyorum.Benim yatağımdakini yataştan almıştım 2 yıl olacak memnunum canım, bebeğimin yatağı için de civilden alacağım ölçüsüne göre birtek orda var.
İnşallah akıntıdır. Benim akıntım da çok arttı ve yapısı değişti. Aşırı akışkan oldu. İdrardan sonra tekrar su gibi bir şey geliyor acaba idrar devam mı ediyor yoksa su mu diye korkuyorum. Yarın muayenem var sorar, buraya da yazarım.Tabi dün aradım akinti olabilir devam ederse dogumhaneye gel dedi
Devam etmedi bebegin hareketleri de iyi olduğu için dinlenmedeyim
Kontrole gidene kadar ixim rahat etmeyecek ama
Canım gözün aydın inşallah çarçabuk toparlayıp yanına gelir annesiKizlar hepinize selam. 30 Eylül sabaha karsi doğuma aldılar beni. Oğlum doğdu 31+2 de hiç bu kadar ufak bir bebek görmemiştim sezeryanla aldılar bu yüzden çıktıktan sonra görebildim bebeğimi. Bugünde taburcu oldum yenidogan ünitesinde yer var diye geldim ama o gece nöbetçi doktor yer olmadığını ve bebeğin sevk edileceğini söyledi. Başımdan assa kaynar sular döküldü. Sonuç olarak ben ve bebeğim ayrı hastanelerde kaldık 900 gram dünyaya geldi. Bugün ona dokundum pamuk gibiydi allahim inşallah tez zamanda kucağımıza almayı da nasip ederdualarınızda bizi de eksik etmeyin olur mu?
Son olarak sezeryanin ağrısı hiçbir şeye benzemiyormus gerçekten. Bence isteyerek sezeryan olmak isteyen arkadaşlar bi kez daha düşünsünler. Hala doğru düzgün nefes alamıyorum gaz sancisindan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?