2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Bende karında toplanma sertleşme çok çok oluyor bu hafta. Hatta cuma gecesi hastanede nst çektiler, pek sancı çıkmadı. Beni de erken doğum olursa telaşı sardı.

Mrb lar
Sabah uyandığımda üst göz kapağım şişmişti
Tansiyonu ölçtüm 9 a 6 her zamanki gibi.
Sanki bebek de az hareket ediyor gibi diğer günlere nazaran.
Korkmalı mıyım

Uyuz olmuşum çok dikkat edin vaka sayısı oldukça yüksekmiş . İnternette görmüştüm ama hiç aklıma gelmemişti
Çok geçmiş olsun canım ya, son 2 yıldır kırdı geçirdi herkesi maalesef bu bela, mülteciler ile yaygınlaşmış. Evde yaşayan herkesin tedavi görmesi lazım o zaman, çok çok geçmiş olsun, kolaylıkla atlatın.

Ben aldık canim yumuşacık koku yok şimdilik ama

Kızlar bebiş ve kendi yatağınız için aldığınız ve memnun kaldığınız sıvı geçirmez alez varsa, link paylaşabilir misiniz???

Teşekkür ederim canım bende şok oldum

Ay inanmıyorum bir bu eksikti. İlaç falan verdiler mi? Çok geçmiş olsun canım.
Bende aynısını söyledim. Losyon yazdı onu kullanacagim şimdilik. Başıma gelmeyen kalmadı vallahi. Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim canım son zamanlarda iyice artmış. Dün heryeri temizlemistik eşimle inşallah geçer gider

Gözün aydın, ben de seni merak ediyordum. En yakın zamanda bebişinle sağlıkla evinize geçersiniz inşallah. Bizi arada haberdar etmeyi unutma.

Kızlar bebiş ve kendi yatağınız için aldığınız ve memnun kaldığınız sıvı geçirmez alez varsa, link paylaşabilir misiniz???
Benim yatağımdakini yataştan almıştım 2 yıl olacak memnunum canım, bebeğimin yatağı için de civilden alacağım ölçüsüne göre birtek orda var.

Benim alezim yataştı, kenarları sarılı olanlardan. 90 derece kadar yıkanıyor ama yatakta biriken nemden dolayı sarı lekeler bıraktı. Kenarları kapalı olmamalı sanırım, lastikli olan olsaydı nefes alır leke yapmazdı. Bebeğe de yataş aldım ama çok pişmanım. Pamuk alez aldım sağlıklı olsun diye ancak kullanma talimatında sadece kuru temizleme yapılır yazıyor

Tabi dün aradım akinti olabilir devam ederse dogumhaneye gel dedi
Devam etmedi bebegin hareketleri de iyi olduğu için dinlenmedeyim
Kontrole gidene kadar ixim rahat etmeyecek ama
İnşallah akıntıdır. Benim akıntım da çok arttı ve yapısı değişti. Aşırı akışkan oldu. İdrardan sonra tekrar su gibi bir şey geliyor acaba idrar devam mı ediyor yoksa su mu diye korkuyorum. Yarın muayenem var sorar, buraya da yazarım.

Canım gözün aydın inşallah çarçabuk toparlayıp yanına gelir annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…