2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ay ben de günseli ismini çok beğeniyorum hatta en baştan beri günseli olsun dedim. Çok naif ve kibar biri canlanıyor gözümde ama etrafımdaki herkes yaşlı ismi, eski moda vs dedi vazgeçirdi beni
Diger Turkce isimler onbinlerce yillik. Günseli asla eski moda degil, hatta son derece asil ve modern bence.

Benim 5 gündür geçti yok ama uğrar yine 2 hafta sürüyor

Camım çok geçmiş olsun ,tez zamanda geçer inşallah

Morm Kuzum geçmiş olsun
Benimde erken doğurmak riskim var 2-3 haftaya hayırlısıyla kucağıma alacağım haftayı uzatmak adına bol bol dinlen dedi ye iç yat dedi
Sinir stres herşey var şuan

Ben bunu sordum, prostat hastasıymışım gibi idrar yapıyorum dura dura, bitti sanıyorum minimal biraz daha geliyor falan anlattım. Mesanedeki baskıdan oluyormuş birkaç postada idrar çıkışı, bir 30sn beklemeliymişiz kalkmadan tuvaletten.

Ben uykum bölünmesin diye bilinçli bir şekilde olmasada 30 saniye bekliyordum ilk defa yararlı birşey yapmışım

Ama kadın doğumda başka hamilelere de bulastırabilirsiniz.Gitmeden önce doktorunuzla telefonda bir görüşün derim.Çunku sedyeye yatiliyor,USG cihazı karna sürülüyor vs. çok dikkat etmek lazım böyle böyle yayılıyor zaten uyuz

Kızlar burada neler oldu biri bana anlatabilirmi. Benim haberim yok .
Verimli olamayacağım kanaatindeyim. Erken doğurma riskim var ne olacağım belli değil. Daha aktif bir arkadaşımızı sayfayı yönetmeli hepimiz için hayırlısı bu olur.

Niyeki doktorunuz norml demedimi. Bana hicbisey demedi doktorum haftasiyla uyumlu dedi

Kendi çizgisinde ilerliyor, daha geriden gelenleri gördüm, şuan korkmamıza gerek yok, dedi. Ancak bu doktorda yeniyiz işte. Önceki takiplerde hep ileri çıkıyordu. Ne oldu da bu kadar geriye düştü anlamadım

Papatyamelo
Benim hiçbirşeyden haberim yok kuzum .
Kendimle cebelleşiyordum. Doktordan doktora .
Yani bu görevi üstlenememde benim için büyük sorumluluk.Biz seninle bu yola başladık .Seninle devam etmesini isterim .

11K arkadaşımız rica etti R Roseash eski nikini değiştirmemi tek tabloda ona müdahale ettim . Emeğine saygımız sonsuz .
Hayırlısıyla hepimiz sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız inşAllah

Kendi çizgisinde ilerliyor, daha geriden gelenleri gördüm, şuan korkmamıza gerek yok, dedi. Ancak bu doktorda yeniyiz işte. Önceki takiplerde hep ileri çıkıyordu. Ne oldu da bu kadar geriye düştü anlamadım
Korkma tatlım benimkide geride .Sıkı takipte doktorumuz sadece erken doğma ihtimali var

Ben sonunda bebek kıyafetlerini yıkayabildim kızlar ütüleyip yerlestirmeye geçeceğim
sizlere sorum olacak ebelere tam olarak ne vereceğiz soran oldu mu benim 10lu takımda önlük ağız bezi ter bezi vs var ama onlara ihtiyaç olmaz diye düşünüyorum ne istiyorlar acaba paket yapicam da

Bebek bezi, iç zıbın, alt üst takım, şapka, eldiven, penye battaniye, örgü battaniye koysam yeterli olur mu?

Takımın altı kendinden patikli mesela ama içten çorap giydirirler mi gerek olur mu acaba üşür mü bebek bize gelene kadar takım çok kalın değil ince sayılır ne yapsam bilemedim iki kat mi vermeliyim ya da

Geçmiş olsun kuzum bahsettigin ağrılar mi arttı başka bir sorun yoktur inşallah

Geçmiş olsun kuzum bahsettigin ağrılar mi arttı başka bir sorun yoktur inşallah
Teşekkür ederim tatlım ağrım sızım yok .
Neye göre erken gelecek hiçbir ek bilgim yok haftasına göre gerideydi 37 yi görürse bebek için iyi olurmuş ciğer geliştirici iğneye gerek kalmazmis birde ne kadar kilo alırsa o kadar iyi dedi full istiharat o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…