- 19 Ağustos 2021
- 1.869
- 2.404
- 83
Diger Turkce isimler onbinlerce yillik. Günseli asla eski moda degil, hatta son derece asil ve modern bence.Ay ben de günseli ismini çok beğeniyorum hatta en baştan beri günseli olsun dedim. Çok naif ve kibar biri canlanıyor gözümdeama etrafımdaki herkes yaşlı ismi, eski moda vs dedi vazgeçirdi beni
Teşekkür ederim canım Allah başımızdan eksik etmesinAnne bakımı candır canım, dinlen bol bol çok geçmiş olsun
Canm yat dinlen bu süreçte ,umarım kesilir suyunTabi dün aradım akinti olabilir devam ederse dogumhaneye gel dedi
Devam etmedi bebegin hareketleri de iyi olduğu için dinlenmedeyim
Kontrole gidene kadar ixim rahat etmeyecek ama
Benim hiçbirşeyden haberim yok kuzumBenceH a p p y ’nin de haberi yok bu durumdan.
Benim 5 gündür geçti yok ama uğrar yineBu saaatte
Siyatik bende de çok oluyor bu ara gece defalarca kalkıyorum.
Kasıklara baskı oluyor zor yürüyorum. Bazen otururken de aşağı baskı oluyor ciddi şekilde. Afedersin tuvalette ıkınır gibi bir his. Acile gidilmesi gerekir mi ki ? Akıntım da azıcık arttı. Doktor randevuma daha var.
Ayyy bazen canım çok yanıyor acile gitmeye gerek var mı ki ? Belim de ağrıyor ama hamilelikten öncede arada ağrırdı. Bele baskı arttı o yğzden ağrım normal diyw düşünüyorum. Daha doktor kontrolüne de zaman var
Camım çok geçmiş olsun ,tez zamanda geçer inşallahLosyon yazdı onu kullanacagim şimdilik yarın tekrar kadın doğuma gıdecegim . Bebeğin eşyalarını yıkayıp ütüleyecektim kaldı öyle. Onları nasıl yapacağım şimdi? Hastane çantam bile hazır değil
Kendimden bir haberim bundan hiç haberim yok tatlım
Ben bunu sordum, prostat hastasıymışım gibi idrar yapıyorum dura dura, bitti sanıyorum minimal biraz daha geliyor falan anlattım. Mesanedeki baskıdan oluyormuş birkaç postada idrar çıkışı, bir 30sn beklemeliymişiz kalkmadan tuvaletten.İnşallah akıntıdır. Benim akıntım da çok arttı ve yapısı değişti. Aşırı akışkan oldu. İdrardan sonra tekrar su gibi bir şey geliyor acaba idrar devam mı ediyor yoksa su mu diye korkuyorum. Yarın muayenem var sorar, buraya da yazarım.
Ben uykum bölünmesin diye bilinçli bir şekilde olmasada 30 saniye bekliyordum ilk defa yararlı birşey yapmışımBen bunu sordum, prostat hastasıymışım gibi idrar yapıyorum dura dura, bitti sanıyorum minimal biraz daha geliyor falan anlattım. Mesanedeki baskıdan oluyormuş birkaç postada idrar çıkışı, bir 30sn beklemeliymişiz kalkmadan tuvaletten.
Ama kadın doğumda başka hamilelere de bulastırabilirsiniz.Gitmeden önce doktorunuzla telefonda bir görüşün derim.Çunku sedyeye yatiliyor,USG cihazı karna sürülüyor vs. çok dikkat etmek lazım böyle böyle yayılıyor zaten uyuzLosyon yazdı onu kullanacagim şimdilik yarın tekrar kadın doğuma gıdecegim . Bebeğin eşyalarını yıkayıp ütüleyecektim kaldı öyle. Onları nasıl yapacağım şimdi? Hastane çantam bile hazır değil
Niyeki doktorunuz norml demedimi. Bana hicbisey demedi doktorum haftasiyla uyumlu dedi
Korkma tatlım benimkide geride .Sıkı takipte doktorumuz sadece erken doğma ihtimali varKendi çizgisinde ilerliyor, daha geriden gelenleri gördüm, şuan korkmamıza gerek yok, dedi. Ancak bu doktorda yeniyiz işte. Önceki takiplerde hep ileri çıkıyordu. Ne oldu da bu kadar geriye düştü anlamadım
Canım markası nedir internetten mi aldınBen aldık canim yumuşacık koku yok şimdilik ama
Masaja gidebiliyormuyduk ya buna çok ihtiyacım var doğurmadan önce bebeksi bir masaj derin bir uykubende dun masaja gitmistim , masajdan cikarken iyiydim ama sonra bel ve sirt agrim basladi. zaten kadin agri olabilir demisti
suan perisanim
Geçmiş olsun kuzum bahsettigin ağrılar mi arttı başka bir sorun yoktur inşallahPapatyamelo
Benim hiçbirşeyden haberim yok kuzum .
Kendimle cebelleşiyordum. Doktordan doktora .
Yani bu görevi üstlenememde benim için büyük sorumluluk.Biz seninle bu yola başladık .Seninle devam etmesini isterim .
11K arkadaşımız rica etti R Roseash eski nikini değiştirmemi tek tabloda ona müdahale ettim . Emeğine saygımız sonsuz .
Hayırlısıyla hepimiz sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız inşAllah
Teşekkür ederim tatlım ağrım sızım yok .Geçmiş olsun kuzum bahsettigin ağrılar mi arttı başka bir sorun yoktur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?