2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Iyi olur yazarsan
Benim icim de hic rahat değil ama hareket ettiği için evham yapmamaya calisiyorum
Kontrolume de tam bir hafta var bakalim.dayanabilirsem

Mrb lar
Sabah uyandığımda üst göz kapağım şişmişti
Tansiyonu ölçtüm 9 a 6 her zamanki gibi.
Sanki bebek de az hareket ediyor gibi diğer günlere nazaran.
Korkmalı mıyım

Gözün belki de mevsimseldir ya da gece bi şey ısırmıştır, yine de doktoruna bilgi versen sanki için daha rahat eder gibi.

Bende de aynı durum var. İdrar yapıyorum bittikten sonra peçeteye silerken fazlaca sıvı geliyor. Ama ben idrar olduğunu düşündüğümden sorun etmedim. Normalde oturduğum şekilde oturamıyorum illaki, klozete otururken farklılık oluyor eskiye göre. O eğim farkından dolayı idrarın genital bölgede biraz kaldığını düşünüyorum.

Sağol canım, çarşuya zor iniyorum bu aralar yürümek zorlaşmaya başladı ama o tarafa gideceğim ona da bakarım artık. Bide reflü yatağı bundan mı yorumlardan dolayı emin olamadım bende

Eklentiler

• Screenshot_20221002-143750_Hepsiburada.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 51
Bende aynısını söyledim. Losyon yazdı onu kullanacagim şimdilik. Başıma gelmeyen kalmadı vallahi. Teşekkür ederim canım
Neyse daha kötü bir şey olmasın. Tedavisi olan bir şey en azından. Bir an önce geçer inşallah

Merhaba arkadaşlar, su gelmesi konusunda tereddütler var,genelde çok belirgin olur tecrübe ettim.bir dogumumda 40 haftaliktim evimin önünde birden bosaldi...ikinci dogumumda 35.haftada sabah namazında secdede aktı...sonrasinda fazla beklemek iyi değil, enfeksiyon riskinden dolayı ve bebeğin suyu azaldığı için.

Aaa nite öyle olmuş ki olsun ya gitme bak biz birbirimizi biliyoruz, tanıyoruz gitme

Urun bu harika nenlendiriyor cok memnun kaldım baya da karnım şişesine rağmen sifir yeni oluşan catlak eskiler de yok gibi birsey silindi sanki
Bende bakayım buna ben biraz aksattım ne yazık ki hemen çatlamalar başladı bile

Uyuz olmuşum çok dikkat edin vaka sayısı oldukça yüksekmiş . İnternette görmüştüm ama hiç aklıma gelmemişti
Çok geçmiş olsun canım ya çok kötü olmuş acil şifalar

Eklerim canım, bugün yarın almayı düşünüyorum ancak gelir yıkarım falan. Beşiğin yanıjda bişeyler vardı ama alez var mıydı kalitesi nasıldır hiç bilemiyorum.
İnsanlar düşüncesiz mi kafası mı karışık bilemiyorum. Aslında yemeğe düşkün değilim, kiloluyum ama löp löp yiyen biri değilim. Ama insanlık hali normalde olsa dert etmem de hamile lunca ya diyorum canım çekerse. Son haftalarda iştahım açıldı biraz. Azıcık düşünseler keşke, e diyolar internetten sipariş veririz bende diyorum ya bulunamayan bişry çıkarsa ?

Çok şükür ogunden sonra kanama olmadı annrmde kalıyorum yatıyorum fazla yurumuyorum bakalım canım biraz daha tutmaya çalışıyorum
Anne bakımı candır canım, dinlen bol bol çok geçmiş olsun

Sızıntı şeklinde de gelenler olabiliyormuş ben ondan korkuyorum anlamazsam diye
Bende o su bitmesini anlamazsaam diye korkuyorum işte.

Uras, Uzay, Ege, Ata, Berk, Aras.

Ve Allah’ını seven benim de üstüme 3-5 kız ismi atsın Arapça kökenli olmaması, öztürkçe olması tercihimiz
Ayda, Aydan, Aytulu, Selen, Aysera, Gunseli
Aydan ile aklima Aydan Sener geliyor ve muhtesem guzelligi. Ayda-Selen dunyanin neresine giderse gitsin duzgun telafuz ederler. Gunseli, tum tanidigim Gunseli'ler hanımefendi, zeki ve iyi kalpli oldular.

Oğlumun magnetleri ve kapı süsü geldi suan beklediğim bi kargom falan da kalmadı oda için süsleme yapacagım ne varsa bi valiz de onları koyacagım artık gelebilir oğlum
Cok guzeller. Ne kadar vakitte ilettiler? Ben 1-2 haftada yapip iletecek biryer ariyorum.

Uyuz olmuşum çok dikkat edin vaka sayısı oldukça yüksekmiş . İnternette görmüştüm ama hiç aklıma gelmemişti
Ayyyy cok fena, cok uzuldum. Nasil tedavi edecekler gebeyken? Ben paranoyakliktan sormustum dermatologa uyuz olabilirmi kasintim malum Istanbul, ayni taksiye binsen bulasir diye. Hayir dediklerinde dunyalar benim olmustu.

Amin Allah razı olsun canım

Ayyyy cok fena, cok uzuldum. Nasil tedavi edecekler gebeyken? Ben paranoyakliktan sormustum dermatologa uyuz olabilirmi kasintim malum Istanbul, ayni taksiye binsen bulasir diye. Hayir dediklerinde dunyalar benim olmustu.
Losyon yazdı onu kullanacagim şimdilik yarın tekrar kadın doğuma gıdecegim . Bebeğin eşyalarını yıkayıp ütüleyecektim kaldı öyle. Onları nasıl yapacağım şimdi? Hastane çantam bile hazır değil

Cok guzeller. Ne kadar vakitte ilettiler? Ben 1-2 haftada yapip iletecek biryer ariyorum.
Hemen ver sipariş canım hemen yapıp veriyolar sanma 5 Eylül de sipariş verdim daha dün geldi cıkolata falan yaptıracaksan da aynı sekil de sanki hemen gelcek gibi konusuyolar ama 3 haftayı buluyo

Ayda, Aydan, Aytulu, Selen, Aysera, Gunseli
Aydan ile aklima Aydan Sener geliyor ve muhtesem guzelligi. Ayda-Selen dunyanin neresine giderse gitsin duzgun telafuz ederler. Gunseli, tum tanidigim Gunseli'ler hanımefendi, zeki ve iyi kalpli oldular.
Ay ben de günseli ismini çok beğeniyorum hatta en baştan beri günseli olsun dedim. Çok naif ve kibar biri canlanıyor gözümde ama etrafımdaki herkes yaşlı ismi, eski moda vs dedi vazgeçirdi beni

Acayip bir şekilde kaşıntı var canım hele de akşamları iyice artıyor. Çok artmış öyle dediler bir git istersen
Peki sivilce gibi bişey ya da kabarma döküntü oluyor mu kaşınan yerde? Çok geçmiş olsun

Hic dertlenmeyin. Tevaturu ogrendiniz de henuz onlari yikamadiniz. Sans olmus bence. Bebek esyalarini yika utule 1-2 gunluk is. Hemen yaparsiniz. Onemli olan bebek camasirlarinin dezenfekte makinede yikanmasi.
Simdi ilaclarinizi kullanacaksiniz ve evdeki tum ortu vs - havlulari yuksek derecede yikayacaksiniz ya. 3-5 tur o camasir makinesinde en asagi 60 mumkunse 90 derecede zaten baska camasirlar donsun yikansin. Makine de paklanmis olacak.

Sonra bebek camasirlarina gecmeden bir kere de ya sadece camasir suyu yada makine dezenfekte eden tek kullanimlik sivilarla 90 dercede makineyi bir kere bos calistirin, sonra ekstra durulatip yada arada sizin camasirlari yikayip, makineden agir kimyalasallarin temizlenmis olmasini saglarsiniz. Akabinde bebisin esyalari 30 derecede yikarsiniz. Hem dezenfekte makinede, hem de asla diger camasirlardan bulasan uyuz olmadan tertemiz olurlar. Sizin de akliniz kalmaz. Bence suana kadar yikamamis olmaniz buyuk sans. Mis gibi olacaklar endiselenmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…