Iyi olur yazarsanİnşallah akıntıdır. Benim akıntım da çok arttı ve yapısı değişti. Aşırı akışkan oldu. İdrardan sonra tekrar su gibi bir şey geliyor acaba idrar devam mı ediyor yoksa su mu diye korkuyorum. Yarın muayenem var sorar, buraya da yazarım.
Mrb lar
Sabah uyandığımda üst göz kapağım şişmişti
Tansiyonu ölçtüm 9 a 6 her zamanki gibi.
Sanki bebek de az hareket ediyor gibi diğer günlere nazaran.
Korkmalı mıyım
Bende de aynı durum var. İdrar yapıyorum bittikten sonra peçeteye silerken fazlaca sıvı geliyor. Ama ben idrar olduğunu düşündüğümden sorun etmedim. Normalde oturduğum şekilde oturamıyorum illaki, klozete otururken farklılık oluyor eskiye göre. O eğim farkından dolayı idrarın genital bölgede biraz kaldığını düşünüyorum.İnşallah akıntıdır. Benim akıntım da çok arttı ve yapısı değişti. Aşırı akışkan oldu. İdrardan sonra tekrar su gibi bir şey geliyor acaba idrar devam mı ediyor yoksa su mu diye korkuyorum. Yarın muayenem var sorar, buraya da yazarım.
Sağol canım, çarşuya zor iniyorum bu aralar yürümek zorlaşmaya başladı ama o tarafa gideceğim ona da bakarım artık. Bide reflü yatağı bundan mı yorumlardan dolayı emin olamadım bendeSağolun. Gece hareket hissetmedim eşim de çocuk dursa suç durmasa suç diyor dünden sonra diken üstündeyim resmen
Alezi Trendyoldan aldım kendimizr. Tüm yatak yani köşeli olanı aldım. Kayma olmasın diye. İlk bikaç gece hafif bi sesten rahatsızlık oldu şuan alıştık. Bebeğe de civilden aldım. Reflü yatağı olarak da kiraz çekirdekli sevi bebenin ALTTAN destekli ve kiraz çelirdekli olanı önerdiler onu aldım bazıları yastık bölgesinden destekli kanıp onı almayın zaten yastık kullanılmıcak ve alt destek olmadığı için bebek bi süre sonra(bir ay falan sonra) kaymaya başlıycakmkş yataktan. O yüzden bana kesinlikle alttan destekli al dedi üni arkadaşım onu alfım. Reflü yatağında da kullanacağım için ve bebek kaydırmaz diye ona düz alez aldım şimdi tek merakım reflü yatağında alezi nasıl kullanacağım
Neyse daha kötü bir şey olmasın. Tedavisi olan bir şey en azından. Bir an önce geçer inşallahBende aynısını söyledim. Losyon yazdı onu kullanacagim şimdilik. Başıma gelmeyen kalmadı vallahi. Teşekkür ederim canım
Aaa nite öyle olmuş ki olsun ya gitme bak biz birbirimizi biliyoruz, tanıyoruz gitmeHanımlar Topiği Benden Almışlar Happy e Vermişler. Bu Benim Totem Topiğimdi Üzüldüm Böyle Olmasına. Oysaki Herşeyi Takipteydim Sadece Rahatsız Olduğum İçin Aktif Yazamıyordum. Uğurlu Totem Topiğim Yok İse Benimde Artık Bir Amacım Kalmadı Demektir. Herkese Hayırlı Doğumlar Nasip Etsin RABBİM, kendinize dikkat edin ALLAHa emanet olun....
Bende bakayım buna ben biraz aksattım ne yazık ki hemen çatlamalar başladı bileUrun bu harika nenlendiriyor cok memnun kaldım baya da karnım şişesine rağmen sifir yeni oluşan catlak eskiler de yok gibi birsey silindi sanki
Çok geçmiş olsun canım ya çok kötü olmuş acil şifalarUyuz olmuşumçok dikkat edin vaka sayısı oldukça yüksekmiş . İnternette görmüştüm ama hiç aklıma gelmemişti
Eklerim canım, bugün yarın almayı düşünüyorum ancak gelir yıkarım falan. Beşiğin yanıjda bişeyler vardı ama alez var mıydı kalitesi nasıldır hiç bilemiyorum.Ay ben de hic toka bandana falan almadim alayim bari diyordum hayallerim yıkıldı resmen ben de kel doğmuşum kocam da çok bi şey beklemiyordum ama midem çok yanıyor dedim ki acaba olabilir mi bari çektiğimize degseydi de minik palmiyeler yapsam saçlardan ya da lulukler
Reflu yatağını dolaptan almıştım ben alez besikle geldi ama bi tane daha yedek alayim diyorum bulursan link ekler misin canim
yemek meselesi de ayni valla benim kv pişirdiği yemeği söylüyor telefonda sormadigimiz halde, bazen canim çekiyor uzakta da yaşıyor diyorum ki anne ben nerden bulucam senin pisirdigin x i diyor ki gelince yaparım doğumda gelecek olması dışında bi sorun yok tabi is isten geçecekhani demiyor ki kızım kusura bakma akil edemedim ertesi gün çenemi tutayım demiyor yine restoran menüsü gibi ne yediyse söylüyor alıştım artik inşallah bebiş etkilenmiyordur
kocam da yapalım bulalım diye mahvoluyor, canın bi şey çekince avcunu yala derler eskiler öyle yapıyorum artik ben de
Aaayyy soktayim nereden bulaştı ki acaba eşinde var mi canim bi şey nasıl olmuş olabilir ki hic aklına gelmez insanin geçmiş olsun inşallah ilaçlar ise yarar
Anne bakımı candır canım, dinlen bol bol çok geçmiş olsunÇok şükür ogunden sonra kanama olmadı annrmde kalıyorum yatıyorum fazla yurumuyorum bakalım canım biraz daha tutmaya çalışıyorum
Bende o su bitmesini anlamazsaam diye korkuyorum işte.Sızıntı şeklinde de gelenler olabiliyormuş ben ondan korkuyorum anlamazsam diye
Ayda, Aydan, Aytulu, Selen, Aysera, GunseliUras, Uzay, Ege, Ata, Berk, Aras.
Ve Allah’ını seven benim de üstüme 3-5 kız ismi atsınArapça kökenli olmaması, öztürkçe olması tercihimiz
Cok guzeller. Ne kadar vakitte ilettiler? Ben 1-2 haftada yapip iletecek biryer ariyorum.Oğlumun magnetleri ve kapı süsü geldi suan beklediğim bi kargom falan da kalmadı oda için süsleme yapacagım ne varsa bi valiz de onları koyacagım artık gelebilir oğlum
Ayyyy cok fena, cok uzuldum. Nasil tedavi edecekler gebeyken? Ben paranoyakliktan sormustum dermatologa uyuz olabilirmi kasintim malum Istanbul, ayni taksiye binsen bulasir diye. Hayir dediklerinde dunyalar benim olmustu.Uyuz olmuşumçok dikkat edin vaka sayısı oldukça yüksekmiş . İnternette görmüştüm ama hiç aklıma gelmemişti
Neyse daha kötü bir şey olmasın. Tedavisi olan bir şey en azından. Bir an önce geçer inşallah
Amin Allah razı olsun canımAaa nite öyle olmuş ki olsun ya gitme bak biz birbirimizi biliyoruz, tanıyoruz gitme
Bende bakayım buna ben biraz aksattım ne yazık ki hemen çatlamalar başladı bile
Çok geçmiş olsun canım ya çok kötü olmuş acil şifalar
Eklerim canım, bugün yarın almayı düşünüyorum ancak gelir yıkarım falan. Beşiğin yanıjda bişeyler vardı ama alez var mıydı kalitesi nasıldır hiç bilemiyorum.
İnsanlar düşüncesiz mi kafası mı karışık bilemiyorum. Aslında yemeğe düşkün değilim, kiloluyum ama löp löp yiyen biri değilim. Ama insanlık hali normalde olsa dert etmem de hamile lunca ya diyorum canım çekerse. Son haftalarda iştahım açıldı biraz. Azıcık düşünseler keşke, e diyolar internetten sipariş veririz bende diyorum ya bulunamayan bişry çıkarsa ?
Anne bakımı candır canım, dinlen bol bol çok geçmiş olsun
Bende o su bitmesini anlamazsaam diye korkuyorum işte.
Losyon yazdı onu kullanacagim şimdilik yarın tekrar kadın doğuma gıdecegim . Bebeğin eşyalarını yıkayıp ütüleyecektim kaldı öyle. Onları nasıl yapacağım şimdi? Hastane çantam bile hazır değilAyyyy cok fena, cok uzuldum. Nasil tedavi edecekler gebeyken? Ben paranoyakliktan sormustum dermatologa uyuz olabilirmi kasintim malum Istanbul, ayni taksiye binsen bulasir diye. Hayir dediklerinde dunyalar benim olmustu.
Hemen ver sipariş canım hemen yapıp veriyolar sanma 5 Eylül de sipariş verdim daha dün geldi cıkolata falan yaptıracaksan da aynı sekil de sanki hemen gelcek gibi konusuyolar ama 3 haftayı buluyoCok guzeller. Ne kadar vakitte ilettiler? Ben 1-2 haftada yapip iletecek biryer ariyorum.
Belirtiler nasıldı canım bende şüphedeyim?Uyuz olmuşumçok dikkat edin vaka sayısı oldukça yüksekmiş . İnternette görmüştüm ama hiç aklıma gelmemişti
Acayip bir şekilde kaşıntı var canım hele de akşamları iyice artıyor. Çok artmış öyle dediler bir git istersenBelirtiler nasıldı canım bende şüphedeyim?
Ay ben de günseli ismini çok beğeniyorum hatta en baştan beri günseli olsun dedim. Çok naif ve kibar biri canlanıyor gözümdeAyda, Aydan, Aytulu, Selen, Aysera, Gunseli
Aydan ile aklima Aydan Sener geliyor ve muhtesem guzelligi. Ayda-Selen dunyanin neresine giderse gitsin duzgun telafuz ederler. Gunseli, tum tanidigim Gunseli'ler hanımefendi, zeki ve iyi kalpli oldular.
Hiç te öyle gelmedi bana çok güzel ve asil bir isim bence :)Ay ben de günseli ismini çok beğeniyorum hatta en baştan beri günseli olsun dedim. Çok naif ve kibar biri canlanıyor gözümdeama etrafımdaki herkes yaşlı ismi, eski moda vs dedi vazgeçirdi beni
Peki sivilce gibi bişey ya da kabarma döküntü oluyor mu kaşınan yerde? Çok geçmiş olsunAcayip bir şekilde kaşıntı var canım hele de akşamları iyice artıyor. Çok artmış öyle dediler bir git istersen
Hic dertlenmeyin. Tevaturu ogrendiniz de henuz onlari yikamadiniz. Sans olmus bence. Bebek esyalarini yika utule 1-2 gunluk is. Hemen yaparsiniz. Onemli olan bebek camasirlarinin dezenfekte makinede yikanmasi.Losyon yazdı onu kullanacagim şimdilik yarın tekrar kadın doğuma gıdecegim . Bebeğin eşyalarını yıkayıp ütüleyecektim kaldı öyle. Onları nasıl yapacağım şimdi? Hastane çantam bile hazır değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?