2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sağol canım, atlet pamuklu bez falan önerdiler günlük ped yerine. Onu kullanmayı düşünüyorum. Kaşıntı yok, çok terlediğim zaman biraz oluyor o kadar, başka zaman kaşıntı olmuyor. doktora randevu aldım bakalım ne diyecek

Biz de korktuğumuz için muayeneye kadar bekleyeceğiz bakalım doktor ne derse. Halbuki hamile kaldığının farkında olmayan çoğu insan bilmeden ilişkiye giriyor
Doğru söylüyorsun canım ama işte bebişlerimizi düşmemiz lazım yine de önlemi almak lazım

Kızlar merak ettiğim bir soru var hepiniz gebesiniz gebeyken ovalusyon testi silik çıkan varmı?

Of yaa en korktuğum şey o mide bulantısı. Bakalım benim ne zaman başlicakşuan midem yanmam var dehşet şekilde. Elma filan mı yesen acaba bence iyi gelebilir
Doktorunuz ilaç vermediyse mide yanması için naneli şeker önerebilirim hafif olanlarından tabi

o gün Doktor beni biraz korkuttu kuzum o yüzden merakta etmiştim çok saolasın

Günaydın canlarım

Size yine efsane bir soruyla geldim Göğüs ucu kararan göbeğinde ve göğsünde kıllanma yaşayan veya memelerinden biri diğerinden daha çabuk büyüyen var mı?
Günaydınn göğüs ucum kararmadi henüz ama genişledi bir de uçları şişti biraz. Göğsümde kıllanma zaten yaşıyordum pcoslu olduğum için arada bir aynada kontrol ettiğimde bazen birinin diğerinden büyük olduğunu düşünüyorum. Evet hepsi bingo

kuzu normalde ben de de kıllanma olurdu ama şuan daha çabuk uzayıp daha yoğun çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…