- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Sağol canım, atlet pamuklu bez falan önerdiler günlük ped yerine. Onu kullanmayı düşünüyorum. Kaşıntı yok, çok terlediğim zaman biraz oluyor o kadar, başka zaman kaşıntı olmuyor. doktora randevu aldım bakalım ne diyecekCanım vajina da kaşıntın var mi yeşil akınti bakteriyel enfeksiyon belirtisi enfeksiyon kasik agrisinada neden olur en kisa surede doktoruna görün muhtemelen antibiyotik baslar bu surecte pamuklu ic camasiri kullan ic camasirini surekli degistir kullaniyorsan gunluk ped kullanma gebelikte akinti oluyor vajina islak kaliyor islak kaldikca enfeksiyona davetiye cikariyor
Doğru söylüyorsun canım ama işte bebişlerimizi düşmemiz lazım yine de önlemi almak lazımBiz de korktuğumuz için muayeneye kadar bekleyeceğiz bakalım doktor ne derse. Halbuki hamile kaldığının farkında olmayan çoğu insan bilmeden ilişkiye giriyor
Doktorunuz ilaç vermediyse mide yanması için naneli şeker önerebilirim hafif olanlarından tabiOf yaa en korktuğum şey o mide bulantısı. Bakalım benim ne zaman başlicakşuan midem yanmam var dehşet şekilde. Elma filan mı yesen acaba bence iyi gelebilir
Canım ben reglime 2 gün kala ovulasyon testi yaptım sürekli pik çıktıKızlar merak ettiğim bir soru var hepiniz gebesiniz gebeyken ovalusyon testi silik çıkan varmı?
o gün Doktor beni biraz korkuttu kuzum o yüzden merakta etmiştim çok saolasınCanım eger için rahatlayacaksa bu beta değeri ile ilgili benden sana 4 hamileligimdeki sonuçlar 2012 yılında kızıma hamileligimi adet gecikmesinden 1 kaç gün sonra öğrendim 564 ile
2018 de oğlumu öğrendim adet günümde sayılır tam değerini hatırlamıyorum ama 2000 lerdeydi
2021 de hamilelik yaşadım 1092 ile öğrendim şimdi yine nasip olursa hamileyim 6.haftada beta 2058
niye gitmedin kız üzerinden de baya geçmiş kan yükselişlerini takip ediyor musunBenim 14.03.2022 de 670 ti ama daha kadın doğuma gitmedim sat 14.02.2022
hahahaEvet canım aynen öyle yapıyorsun ellerini yıka ( yanma vs olmasın diye) sonra ittirebildiğin kadar ittir içeri
aminn kuzum amin hepimiz sağlıcakla alalım inşallahİnşallah değildir ve bidaha ki kontrolde ortaya çıkar bebişinizendişelenip üzmeyin kendinizi rabbim güzel haberler almanızı nasip etsin inşallah
öyle dimiAma sizin değeriniz çok düşük başlamıştı geç büyüyor olması bana normal geldi. Halt etmiş o doktor
Günaydın cnm. Bunların hiçbiri bende yokGünaydın canlarım
Size yine efsane bir soruyla geldimGöğüs ucu kararan göbeğinde ve göğsünde kıllanma yaşayan veya memelerinden biri diğerinden daha çabuk büyüyen var mı?
kuzum kararma bende de yok ama tüylenmem çok arttı ya lazer ki olan dudak üstüm bile çıkmaya başladı göbeğimde o siyah çizgi oluştu üstelik daha 5-6 haftalık olmama rağmenGünaydın cnm. Bunların hiçbiri bende yok
GünaydınnGünaydın canlarım
Size yine efsane bir soruyla geldimGöğüs ucu kararan göbeğinde ve göğsünde kıllanma yaşayan veya memelerinden biri diğerinden daha çabuk büyüyen var mı?
Hg nurcum seni görmek ne güzel bende buradayım neler paylaşılıyorKan tahlili sonucum bugün 19 çıktı kızlar :) inşallah gerisi de gelir :) ama şimdilik bende varım aranızda :)
İnş güzel sonuçlarla gel cnmGünaydınlarTest vermeye gidiyorum kızlar beta artışı ve progestron. Doktor 5 in üstündeyse iyi 12 üstüyse harüka olur dedi. Progestron 10 un üstündedir inş. İnanıyorum
Canim bende gidicem bugün aç mı olmak gerekiyor progestoron için?GünaydınlarTest vermeye gidiyorum kızlar beta artışı ve progestron. Doktor 5 in üstündeyse iyi 12 üstüyse harüka olur dedi. Progestron 10 un üstündedir inş. İnanıyorum
kuzu normalde ben de de kıllanma olurdu ama şuan daha çabuk uzayıp daha yoğun çıkıyorGünaydınngöğüs ucum kararmadi henüz ama genişledi bir de uçları şişti biraz. Göğsümde kıllanma zaten yaşıyordum pcoslu olduğum için arada bir aynada kontrol ettiğimde bazen birinin diğerinden büyük olduğunu düşünüyorum. Evet hepsi bingo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?