Hayırlı haberler alırsınız inşallahGünaydınlarTest vermeye gidiyorum kızlar beta artışı ve progestron. Doktor 5 in üstündeyse iyi 12 üstüyse harüka olur dedi. Progestron 10 un üstündedir inş. İnanıyorum
farketmez kuzum ben tok gitmiştim 16 çıkmıştıCanim bende gidicem bugün aç mı olmak gerekiyor progestoron için?
Ben acım şuan ama kandan alınıyor onla bir alakası yoktur diye düşünüyorum canım. Sorup yazarım sana yine hastaneye varmak üzereyim. Senden de doktor mu istedi?Canim bende gidicem bugün aç mı olmak gerekiyor progestoron için?
İnşallah modum yüksek. güzel haberlerle gelicemHayırlı haberler alırsınız inşallah
Ben o konuda eskisinden bir fark göremedim. İnce kısa kısa benimkiler. Kopararak da almayın diyorlar ne yapacağımı bilmiyorum.kuzu normalde ben de de kıllanma olurdu ama şuan daha çabuk uzayıp daha yoğun çıkıyor
ben jilet vurmaya karar verdim koparmaktan korkuyorumBen o konuda eskisinden bir fark göremedim. İnce kısa kısa benimkiler. Kopararak da almayın diyorlar ne yapacağımı bilmiyorum.
dua ediyoruz ve inaniyoruz kuzum güzel haberlerle geldi inşallahGünaydınlarTest vermeye gidiyorum kızlar beta artışı ve progestron. Doktor 5 in üstündeyse iyi 12 üstüyse harüka olur dedi. Progestron 10 un üstündedir inş. İnanıyorum
İnşallh canım güzel haberler vericem. İyi dilekleriniz hepinize teşekkür ederimdua ediyoruz ve inaniyoruz kuzum güzel haberlerle geldi inşallah
Ben lazere gitigimde tekrar cikar mi diye sormustum. Hamile kaldiginda hormonlardan dolayi tekrar cikma ihtimali var demislerdi. Hormonlardaki değişiklikler tetiklermiskuzum kararma bende de yok ama tüylenmem çok arttı ya lazer ki olan dudak üstüm bile çıkmaya başladı göbeğimde o siyah çizgi oluştu üstelik daha 5-6 haftalık olmama rağmen
Kuzu 3 kez takip ettiler bidaha gerek yok dediler bende gitmedim ağrım falanda yok kanamada yok boşuna stres de yapmak istemiyorum bilmiyorum gitsem mi bi kan daha vermeyeniye gitmedin kız üzerinden de baya geçmiş kan yükselişlerini takip ediyor musun
canım bende keseyi 5+5 de gördüm kalp atışı için gideceğim haftaya çarşamba tam 7 haftalık olucam inşallah ikimizde miniklerimizin kalp atışını duyarız hayırlı haberlerle geliriz burayaAyyy inşallah görürsün bende 5+5 te gördüm keseyi ama henüz bebek görünmedi cumartesi bende 7 haftalık oluyorum ve randevum o gün bakalım güzeş sonuçlarla geliriz inşallah
benimde sancı değişik yerlerden giriyor canım bilemiyorum ikiz belirtisimidir?Kizlar selam benim bazen soldan bazen sağdan kasik ağrım giriyor. Sizin tek taraflı mi oluyor? Bi an iki taraftanda sancı girince acaba ikiz mi diye düşündüm
günaydınZamann asla geçmiyor benimde ilk randevum haftaya daha hiç gitmedim meraktan perişan oldum
stres yapma canım inşallah bebiş de sağlıklıdır keseyi de görürsün dua edelim :)Slm kizlar. Bnm bu aksam yine pembe renkte akintim gelmis. Cok canim sıkıldı yaa
inşallah canım herşey yolundadır.GünaydınlarTest vermeye gidiyorum kızlar beta artışı ve progestron. Doktor 5 in üstündeyse iyi 12 üstüyse harüka olur dedi. Progestron 10 un üstündedir inş. İnanıyorum
bende de oldu canım hala da ara ara aşırı olmasa da kasık ağrıları yaşıyorum :)Kızlar günaydın, dün akşam özellikle regl olacak gibi ağrılarım oldu normal mi bunlar?
yani ben uykuya dalana kadar 1-2 kez tuvalete giderim o kadarına yapacak bişey yok ama amaç hareketsiz olduğumuz zaman olan gece almak vücudumuza karışsın diye..ama illa ki bir kısmı geri geliyor çamaşır değiştirmekten helak oldumhahahaay şok oldum. Kuzu peki acaba biraz yerinden kalkma vs olayı var mı?
Ay sevindim canım ben de korktum lekenme mi olacak acaba diyebende de oldu canım hala da ara ara aşırı olmasa da kasık ağrıları yaşıyorum :)
Benim hiç geçmedi valla o ağrılar. Şiddetli değilse yani dayanamıcak kadar değilse normalmiş. Rahim genişlediği içinKızlar günaydın, dün akşam özellikle regl olacak gibi ağrılarım oldu normal mi bunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?