2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canim bende gidicem bugün aç mı olmak gerekiyor progestoron için?
Ben acım şuan ama kandan alınıyor onla bir alakası yoktur diye düşünüyorum canım. Sorup yazarım sana yine hastaneye varmak üzereyim. Senden de doktor mu istedi?

kuzum kararma bende de yok ama tüylenmem çok arttı ya lazer ki olan dudak üstüm bile çıkmaya başladı göbeğimde o siyah çizgi oluştu üstelik daha 5-6 haftalık olmama rağmen
Ben lazere gitigimde tekrar cikar mi diye sormustum. Hamile kaldiginda hormonlardan dolayi tekrar cikma ihtimali var demislerdi. Hormonlardaki değişiklikler tetiklermis

niye gitmedin kız üzerinden de baya geçmiş kan yükselişlerini takip ediyor musun
Kuzu 3 kez takip ettiler bidaha gerek yok dediler bende gitmedim ağrım falanda yok kanamada yok boşuna stres de yapmak istemiyorum bilmiyorum gitsem mi bi kan daha vermeye

Ayyy inşallah görürsün bende 5+5 te gördüm keseyi ama henüz bebek görünmedi cumartesi bende 7 haftalık oluyorum ve randevum o gün bakalım güzeş sonuçlarla geliriz inşallah
canım bende keseyi 5+5 de gördüm kalp atışı için gideceğim haftaya çarşamba tam 7 haftalık olucam inşallah ikimizde miniklerimizin kalp atışını duyarız hayırlı haberlerle geliriz buraya

Kizlar selam benim bazen soldan bazen sağdan kasik ağrım giriyor. Sizin tek taraflı mi oluyor? Bi an iki taraftanda sancı girince acaba ikiz mi diye düşündüm
benimde sancı değişik yerlerden giriyor canım bilemiyorum ikiz belirtisimidir?

hahaha ay şok oldum. Kuzu peki acaba biraz yerinden kalkma vs olayı var mı?
yani ben uykuya dalana kadar 1-2 kez tuvalete giderim o kadarına yapacak bişey yok ama amaç hareketsiz olduğumuz zaman olan gece almak vücudumuza karışsın diye..ama illa ki bir kısmı geri geliyor çamaşır değiştirmekten helak oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…