Canım bunu yataş olanı var onu çok öneriyorlarBenim dediğim bu kuzu
dr unuz onaylıyormu sezeryan sonrası normal doğumu bende çok istemiştim ama belden ameliyatım var yakın zamanda o yüzden olmuyor. bende anesteziden uyanmaktan çok korkuyorum. sezeryan için hiç sıkıntı yaşamadımBen o yüzden sezeryan dan korkuyorum onu biliyorum cunku sonrası facia öncesi cekip dogurmayı tercih ederim bilmiyorum nasıl bısey normal dogum ne su gordum ne sancı ne kan ne nişan insallah rabbim nasip eder sezeryan sonrası vajinal doğum istiyorum rabbim nasip ederse bi rahavet var üstümde bakıp durmuyorum önce kaç hafta oldum diye bile sürekli bakar okurdum sımdı sakinim
Evet canım onun için profesöre gidiyorum ıspatada da tek yaptıran doktor kendisi bi engelim yok cok sükür bebiş dönmüş masallahdr unuz onaylıyormu sezeryan sonrası normal doğumu bende çok istemiştim ama belden ameliyatım var yakın zamanda o yüzden olmuyor. bende anesteziden uyanmaktan çok korkuyorum. sezeryan için hiç sıkıntı yaşamadım
Gayet iyi, canım maşallahBugun tqm 32+1 calisabilir raporu aldjm. Bebegim onceki haftalar baş gelisti şimdi ise makat. gelis.Bebek hareketli ise o sekilde,döner dedi. 2100 gr olmuş. Nasil sizce kilosu?
İnsallah döner diyeyim canımBugun tqm 32+1 calisabilir raporu aldjm. Bebegim onceki haftalar baş gelisti şimdi ise makat. gelis.Bebek hareketli ise o sekilde,döner dedi. 2100 gr olmuş. Nasil sizce kilosu?
Insallahhh :)İnsallah döner diyeyim canım
maşallah Allah gönlünüze göre versi inş. sağ sağlim doğsun minnoş.Evet canım onun için profesöre gidiyorum ıspatada da tek yaptıran doktor kendisi bi engelim yok cok sükür bebiş dönmüş masallahdiyeyim aradan 2 yıl gecmesi gerek diyolar zaten benim 6 yasından gün alıyo ilk oğlum bi sıkıntımız yok şimdilik bekliyoruz tamamen dogal dogum olcak ben cıkısa yardımcı olcam sadece diyo ani bısey olursa tabi ki müdahale edip sezeryana alır Allah öyle etmesin insallah normal doğum nasip olur ilk oğlumu zaten isteyerek sezeryan olmadım canım zorunlu oldu kaka yaptı haraket etmiyo diye gitmiştim sitrese girmiş kafası da yukardaydı mecbur sezeryan oldum
32+1 de 1940 gramdı 33+5 de2400 olmuştru. gayet güzel kilosuBugun tqm 32+1 calisabilir raporu aldjm. Bebegim onceki haftalar baş gelisti şimdi ise makat. gelis.Bebek hareketli ise o sekilde,döner dedi. 2100 gr olmuş. Nasil sizce kilosu?
Ben elendim gibi görünüyor sizler devam edersiniz inşallahHamişler hepiniz ekimde doğumu bekliyorsunuz sanırım topikte kasımda doğuran bir ben olacağım
Yardımcı olurmusnizKizlar merhabalar ya ben de bu aralar aşırı akıntı ve çok fena kaşıntı oluyor yardımcı olur musunuz ilaç aldım geçen aylarda geçti tekrar başladı doğuma yakıniz tekrar mi kullanaym bilemedim yardımcı olursunuz rica etsem
Ben kesim ekimde doğuruyorum inşallah neden Kasım annelerindeyim anlamadım tahmini doğum 40+0da 1 Kasım diyordu o tarihte doğar sanmıştım hiçbir şey bilmediğim içinHamişler hepiniz ekimde doğumu bekliyorsunuz sanırım topikte kasımda doğuran bir ben olacağım
Bana doktorum bir fitil vermişti canditon ha diye. Ve bol su içmek gerekiyor. İyi geldi gibi bence doktorunuza tekrar sorun ilaç kullanmadanKizlar merhabalar ya ben de bu aralar aşırı akıntı ve çok fena kaşıntı oluyor yardımcı olur musunuz ilaç aldım geçen aylarda geçti tekrar başladı doğuma yakıniz tekrar mi kullanaym bilemedim yardımcı olursunuz rica etsem
Ben o yüzden sezeryan dan korkuyorum onu biliyorum cunku sonrası facia öncesi cekip dogurmayı tercih ederim bilmiyorum nasıl bısey normal dogum ne su gordum ne sancı ne kan ne nişan insallah rabbim nasip eder sezeryan sonrası vajinal doğum istiyorum rabbim nasip ederse bi rahavet var üstümde bakıp durmuyorum önce kaç hafta oldum diye bile sürekli bakar okurdum sımdı sakinim
Tabi canım mutlaka kalın al yanına.ben yun yelek ve sal aldim. Ameliyathanede buz gibi oluyosun resmen baya bı isinamiyosun.bide gece sabaha kadar oturduğumuz oluyo üşürsün mutlakaEvet mantıklı bir tane kalın sabahlık alayım her şekilde giyerim zaten
Benim ki de 1 Kasım ama bence de Ekim'de gelecek öyle hissediyorum. Ekim annelerini okuyorum arada ama hiç yazmadım. Yavaştan oraya da mı geçsem ne etsemBen kesim ekimde doğuruyorum inşallah neden Kasım annelerindeyim anlamadım tahmini doğum 40+0da 1 Kasım diyordu o tarihte doğar sanmıştım hiçbir şey bilmediğim için
Ben aylar önce oraya bi göründüm doğum hariç diğer sürecim kasım anneleri ile benzer olduğu için buraya geldimBenim ki de 1 Kasım ama bence de Ekim'de gelecek öyle hissediyorum. Ekim annelerini okuyorum arada ama hiç yazmadım. Yavaştan oraya da mı geçsem ne etsem
Kizzz bileziği kaynanam taktı bana oglumada künye. Eşim ElmaS kolye almıştı. Bu oglumdada eski alyansim gelmediği için parmağıma alyansimi yeniledi. Ama bilezik çeyrek falan hiç almadı hatıra kalacak şeyler aldı bana. Onları başkaları taktiBen genel olarak kimseden bısey beklemiyorum canım babası sağ olsun ilk ogluma da eşim aldı babaanne anneanne teyze amca her kez ceyrek taktı eşim bana bilezik ogluma ceyrek artı künye yaptırdı yani anlayacagın bi tek eşim bana yeter
Tamam canım ne güzel yapmışsın. Ben de bakayım bir.Ben kapı süsünü obidev’den (otizmli bireyler destek vakfı) aldım, tek çeşitti, el yapımı. Hediyelikleri de TEMA veya KAÇUV’dan yaptırayım dedim. Süsler için tek eksik isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?