2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
dr unuz onaylıyormu sezeryan sonrası normal doğumu bende çok istemiştim ama belden ameliyatım var yakın zamanda o yüzden olmuyor. bende anesteziden uyanmaktan çok korkuyorum. sezeryan için hiç sıkıntı yaşamadım

Evet canım onun için profesöre gidiyorum ıspatada da tek yaptıran doktor kendisi bi engelim yok cok sükür bebiş dönmüş masallah diyeyim aradan 2 yıl gecmesi gerek diyolar zaten benim 6 yasından gün alıyo ilk oğlum bi sıkıntımız yok şimdilik bekliyoruz tamamen dogal dogum olcak ben cıkısa yardımcı olcam sadece diyo ani bısey olursa tabi ki müdahale edip sezeryana alır Allah öyle etmesin insallah normal doğum nasip olur ilk oğlumu zaten isteyerek sezeryan olmadım canım zorunlu oldu kaka yaptı haraket etmiyo diye gitmiştim sitrese girmiş kafası da yukardaydı mecbur sezeryan oldum

maşallah Allah gönlünüze göre versi inş. sağ sağlim doğsun minnoş.

Yardımcı olurmusniz

Hamişler hepiniz ekimde doğumu bekliyorsunuz sanırım topikte kasımda doğuran bir ben olacağım
Ben kesim ekimde doğuruyorum inşallah neden Kasım annelerindeyim anlamadım tahmini doğum 40+0da 1 Kasım diyordu o tarihte doğar sanmıştım hiçbir şey bilmediğim için

Bana doktorum bir fitil vermişti canditon ha diye. Ve bol su içmek gerekiyor. İyi geldi gibi bence doktorunuza tekrar sorun ilaç kullanmadan

Normal doğumda ıkınabilmek çok önemli ben ikisini de normal doğurdum yine normal istiyorum ama ben hiç ikinamıyorum ve acı eşiğim çok düşük. Umarım istediğin gibi olur normal doğum yaparsın

Evet mantıklı bir tane kalın sabahlık alayım her şekilde giyerim zaten
Tabi canım mutlaka kalın al yanına.ben yun yelek ve sal aldim. Ameliyathanede buz gibi oluyosun resmen baya bı isinamiyosun.bide gece sabaha kadar oturduğumuz oluyo üşürsün mutlaka

Ben kesim ekimde doğuruyorum inşallah neden Kasım annelerindeyim anlamadım tahmini doğum 40+0da 1 Kasım diyordu o tarihte doğar sanmıştım hiçbir şey bilmediğim için
Benim ki de 1 Kasım ama bence de Ekim'de gelecek öyle hissediyorum. Ekim annelerini okuyorum arada ama hiç yazmadım. Yavaştan oraya da mı geçsem ne etsem

Benim ki de 1 Kasım ama bence de Ekim'de gelecek öyle hissediyorum. Ekim annelerini okuyorum arada ama hiç yazmadım. Yavaştan oraya da mı geçsem ne etsem
Ben aylar önce oraya bi göründüm doğum hariç diğer sürecim kasım anneleri ile benzer olduğu için buraya geldim

Kizzz bileziği kaynanam taktı bana oglumada künye. Eşim ElmaS kolye almıştı. Bu oglumdada eski alyansim gelmediği için parmağıma alyansimi yeniledi. Ama bilezik çeyrek falan hiç almadı hatıra kalacak şeyler aldı bana. Onları başkaları takti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…