2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Uykusuz bir geceden hayırlı sabahlar kızlar gece 2buçuk bir uyandım dahada uyuyamadım. Fazla yorum yapamasamda tüm msjlari okuyorum bende buralardayım yani sessiz sessiz msj okuyorum doğum yaklaştıkça beni afakanlar basıyo ya nasıl çıkarcam bu çocuğu diye kara kara düşünüyorum zaten hamileliğimi ilk öğrendiğimde direk bunu düşündüm oturup ağladım. Şimdide zaman daraldı ve ben gerçekten aşırı tresim

Ay evet sağa sola rahat dönebiliyor musunuz ? Ben oturuyorum sonra dönüyorum, bi kendimi döndürmekçin enerji harcıyorum bi göbeğimi döndürmek için
Eşime diyorum arada uyanıp beni döndürsene diye kendim dönerken bir kaç dakika sürüyor tıs tıs yavaş yavaş dönebiliyorum

günaydın kızlar:) resmen ekim ayı içerisindeyiz düşündükçe içimdeki kelebekler uçuyor bi tuhaf oluyorum. heyecan stres hepsini bir arada yaşamaya başladım. sizlerde durum nasıl :)
Aynı yaklaştıkça kalp atışlarım hızlanıyo diye bilirim

günaydın kızlar:) resmen ekim ayı içerisindeyiz düşündükçe içimdeki kelebekler uçuyor bi tuhaf oluyorum. heyecan stres hepsini bir arada yaşamaya başladım. sizlerde durum nasıl :)

Heycandan zaman geçmiyor ki benim erken doğuma neredeyse kesin gözüyle bakılıyordu 34 e geldik günler neyse saatler bile geçmiyordiğer gruplara bakınca birçoğumuzun da ekim annesi olacaği göz önüne alınca daha çok heycan yapıyorum

ne ara bu haftalara geldik bazen inanamıyorum :)

Çok az kaldı kavusacaksiniz sonra annesi onları koynunda büyütecek

Aynen bide bazen düşünüyorum (büyük ihtimalle sezaryen olcam) maksimum 30 gün sonra viyaklayan bişey tüm dünyam olacak ilk başlarda görüş için falan sayıyorduk 30 günü
ay evet yaaa 30 günü görüş için sayıyoduk dimiiii :) of nefesim kesiliyo valla bazen

Buraya 30 gün sonra uykusuzluktan acıdan veya lohusa kafası ile sinirden dert yanan mesajlar yazıcaz belki ay şaka gibi anne oluyorum ve hala inanamıykrum
ay dimi yaaa :) güzel şeyler düşünüyoruz, olumlama yapıyoruz herşey güzel olucak inşallah :)

ya kızlar bide bişey sorucam size. ben oğluma 4-6 aylık bi mont aldım ama onu giyene kadar bişey almam lazım. malum uzun bi kış geçireceğiz aşıya götürcez vs. sizce owli nin dış kundak modeli mi daha mantıklı, yoksa astronot bi tulum mu ?

Bana Mayıs'ta doğum yapan arkadaşım yanına muhakkak battaniye koy dedi bende koydum sıcakta olsa üşürsün dedi yine sen ne olur ne olmaz koy canim yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…