Benim persembe son bakalım nasıl olcakGünaydınnalışkanlıklarımdan vazgeçemiyorum 7 de ayaktayım her sabah
Eşime diyorum arada uyanıp beni döndürsene diyeAy evet sağa sola rahat dönebiliyor musunuz ? Ben oturuyorum sonra dönüyorum, bi kendimi döndürmekçin enerji harcıyorum bi göbeğimi döndürmek için
Aynı yaklaştıkça kalp atışlarım hızlanıyo diye bilirimgünaydın kızlar:) resmen ekim ayı içerisindeyiz düşündükçe içimdeki kelebekler uçuyor bi tuhaf oluyorum. heyecan stres hepsini bir arada yaşamaya başladım. sizlerde durum nasıl :)
günaydın kızlar:) resmen ekim ayı içerisindeyiz düşündükçe içimdeki kelebekler uçuyor bi tuhaf oluyorum. heyecan stres hepsini bir arada yaşamaya başladım. sizlerde durum nasıl :)
benimdeeAynı yaklaştıkça kalp atışlarım hızlanıyo diye bilirim
aynı bende çok değişik ruh halindeyim endişede vargünaydın kızlar:) resmen ekim ayı içerisindeyiz düşündükçe içimdeki kelebekler uçuyor bi tuhaf oluyorum. heyecan stres hepsini bir arada yaşamaya başladım. sizlerde durum nasıl :)
ne ara bu haftalara geldik bazen inanamıyorum :)Heycandan zaman geçmiyor kibenim erken doğuma neredeyse kesin gözüyle bakılıyordu 34 e geldik günler neyse saatler bile geçmiyor diğer gruplara bakınca birçoğumuzun da ekim annesi olacaği göz önüne alınca daha çok heycan yapıyorum
evet ya bide ilk hamileliğim ondan heralde bu kadar endişeaynı bende çok değişik ruh halindeyim endişede var
İyi akşamlar kızlar, bugün kızlarım o kadar büyümüşlerdi ki görmediğimiz için büyüdüklerini ve değiştiklerini görüyoruz resmenyoğun bakımda çıplak yatıyorlar bezleriyle. Bugün sadece benim kızlarımın üstünde örtü vardı. Dönüp dönüp bakıyorum kimsede yok sorduk sizin bebekleriniz sürekli temas istiyor çok ağlıyorlar o yüzden üstlerini örttük temas ediliyor gibi hissediyorlar sakinleşiyorlar dediler Allahım eşimle bir ağlamaya başladık o kadar kötüydü ki keşke söylemeseydi hala atlatamıyorum. Çok zor oluyor her gün daha da zor..
salı günü 35haftalık olacaklar o gün bari çıkarsınlar artık yavrularımı zaten boşuna tutuyorlar resmen. 30ml süte geçilmiş beslenme sınırı da tamamlanmış. Götürdüğüm sütte yetiyormuş birtek kavuşmamız kaldı inşallah
Aynen bide bazen düşünüyorum (büyük ihtimalle sezaryen olcam) maksimum 30 gün sonra viyaklayan bişey tüm dünyam olacakne ara bu haftalara geldik bazen inanamıyorum :)
Ben ilkinde bu kadar endişeli değildim bunda dahad a endişeliyimevet ya bide ilk hamileliğim ondan heralde bu kadar endişe
ay evet yaaa 30 günü görüş için sayıyoduk dimiiii :) of nefesim kesiliyo valla bazenAynen bide bazen düşünüyorum (büyük ihtimalle sezaryen olcam) maksimum 30 gün sonra viyaklayan bişey tüm dünyam olacakilk başlarda görüş için falan sayıyorduk 30 günü
Ultrasonla karından bakıyor canim vajinal bakmadı benim doktorumHanimlar yarin calisabilir raporu almak icin muayeneye gidicem. Alt muayene yapilir mi yoksa nst ve ultrason mu olur ???
Buraya 30 gün sonra uykusuzluktan acıdan veya lohusa kafası ile sinirden dert yanan mesajlar yazıcaz belkiay evet yaaa 30 günü görüş için sayıyoduk dimiiii :) of nefesim kesiliyo valla bazen
ay dimi yaaa :) güzel şeyler düşünüyoruz, olumlama yapıyoruz herşey güzel olucak inşallah :)Buraya 30 gün sonra uykusuzluktan acıdan veya lohusa kafası ile sinirden dert yanan mesajlar yazıcaz belkiay şaka gibi anne oluyorum ve hala inanamıykrum
Bana Mayıs'ta doğum yapan arkadaşım yanına muhakkak battaniye koy dedi bende koydum sıcakta olsa üşürsün dedi yine sen ne olur ne olmaz koy canim yanınaBen geceliklerimi hep kısa kollu aldımsabahlıklarım da kalın değil ince penye şeklinde. Bir tane uzun pijama takımı aldım. Acaba çok üşür müyüm? Polar sabahlık mı alsam acaba? Hastane sıcak olur diye kalın bir şey almadım. Çorap ve patik koyucam ama üzerim üşür mü bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?