- 4 Kasım 2016
- 1.375
- 1.958
- 133
Canım ısrarcı olun taburculuk konusunda. Hiç taviz vermeyin. Hatta bugünden söyleyin ki yarın için hazırlıklı olsunlar.İyi akşamlar kızlar, bugün kızlarım o kadar büyümüşlerdi ki görmediğimiz için büyüdüklerini ve değiştiklerini görüyoruz resmenyoğun bakımda çıplak yatıyorlar bezleriyle. Bugün sadece benim kızlarımın üstünde örtü vardı. Dönüp dönüp bakıyorum kimsede yok sorduk sizin bebekleriniz sürekli temas istiyor çok ağlıyorlar o yüzden üstlerini örttük temas ediliyor gibi hissediyorlar sakinleşiyorlar dediler Allahım eşimle bir ağlamaya başladık o kadar kötüydü ki keşke söylemeseydi hala atlatamıyorum. Çok zor oluyor her gün daha da zor..
salı günü 35haftalık olacaklar o gün bari çıkarsınlar artık yavrularımı zaten boşuna tutuyorlar resmen. 30ml süte geçilmiş beslenme sınırı da tamamlanmış. Götürdüğüm sütte yetiyormuş birtek kavuşmamız kaldı inşallah
Benim de hep hayalimdi eşimi işe uğurlamak zaten uyuyamayinca kalkıp onu işe uğurluyorum.Be
Benim persembe son bakalım nasıl olcak
Ben de aynı ilkin oraya da mı girsem diye düşündüm ama süreçleri benden 2 3 hafta öndeydi geneli yazmadım o yüzden. Fakat doğuma yetişirim onlaraBen aylar önce oraya bi göründüm doğum hariç diğer sürecim kasım anneleri ile benzer olduğu için buraya geldim
Yeni nesil sabırsız çıktıBen de aynı ilkin oraya da mı girsem diye düşündüm ama süreçleri benden 2 3 hafta öndeydi geneli yazmadım o yüzden. Fakat doğuma yetişirim onlara. Gerçi onlar da Ekim değil Eylül annesi oldular genelde
Vay maşallahKizzz bileziği kaynanam taktı bana oglumada künye. Eşim ElmaS kolye almıştı. Bu oglumdada eski alyansim gelmediği için parmağıma alyansimi yeniledi. Ama bilezik çeyrek falan hiç almadı hatıra kalacak şeyler aldı bana. Onları başkaları takti
darısı başımaaa Allahım 25 Ekime kadar çalışıcam benPerşembe son günüm
Taki yastigi unutmusum tamamenİyi geceler hanımlar ben de sürekli yazılanları okuyorum, erken doğum yapan arkadaşlar dualarım sizlerle hayırla sağlıkla bebişleri alıp evinize geçersiniz inşallah. Ufak bir iki eksik dışında ben de hastane çantamı hazırladım , kapı süsü ve takı yastığı yaptırdım arkadaşımın sayfası bakabilirsiniz :)
Geçen doğumum Haziran ayında olduğu halde doğumdan sonra çok üşümüştüm şimdi çantama örgü yelek ve patik de koydum özellikle sezaryen olacak hanımlara tavsiye ederim, biraz da kahve alsınlar yanlarına mutlaka
Bende yarın kontrole gideceğim canım,ben hastayım daha iyileşemedim,bebek baya hareketli içeride keyfi yerinde sanırımBenim bebek minik narin geliyor tatlım hepimiz ekimin sonunda doguracagiz yada ortasında sanırımsen nası oldun bebek nasıl ♡
Evet biri alıp güncellese süper olacak, takip etmekte zorlanmaya basladık karısıyoruzBayanlar bilmem siz de farkında mısınız ama başlık malesef ki devredildiği için birisi alana kadar editlenmicek. Aktif birisinin alması lazım tablo takibi için. Yok mu almak isteyen yoksa böyle kalcaz.
Ben de öyle yapacağımYeni nesil sabırsız çıktıekim anneleri kendini eylül tablosuna yazdırmış hep bende ekime kaycam
Yok kuzum ya üşümezsin. evdeki penye hırkalardan koysan yeter her ihtimale karşı. Polar falan mümkün değil kullanamazsın.Ben geceliklerimi hep kısa kollu aldımsabahlıklarım da kalın değil ince penye şeklinde. Bir tane uzun pijama takımı aldım. Acaba çok üşür müyüm? Polar sabahlık mı alsam acaba? Hastane sıcak olur diye kalın bir şey almadım. Çorap ve patik koyucam ama üzerim üşür mü bilemedim
Ben önceki ayların erken doğuran annelerinin profillerinden süreçlerini takip ederek yol buldum hep kendime. Hala daha birçok riskim var. Benimle aynı durumda olanları veya aynı durumda olacaklarımı görmek istiyorum doğal olarak. Zaten tablo sistemi bunun için var.Evet biri alıp güncellese süper olacak, takip etmekte zorlanmaya basladık karısıyoruz
Evet bende hayirdir dedim icimden :) Hepimiz vaktinde, vakitlice doguralim dilerim.Hamişler hepiniz ekimde doğumu bekliyorsunuz sanırım topikte kasımda doğuran bir ben olacağım
Bende bugün görüşcem netleştiremicez gerçi de. Sizi ortalama kaçta almayı düşünüyor sezaryeneEvet bende hayirdir dedim icimden :) Hepimiz vaktinde, vakitlice doguralim dilerim.
Benim sezeryanla Kasim'in 6'sinda alacak doktor. Hesaplamalarina gore 33+3'um.
Evet aynısı oluyor bana zınk diye uyanıyorum bir anda ve geri dalamıyorum.dönerken çok büyük efor harcamam gerekiyor sonrada nefes nefese kalıyorum , kocam uyuyor diye gıcık oluyorum,ya bide gece 3 te bi uyanıyorum sanki sabah olmuş gibi böyle içime bir sıkıntı çöküyor geri gözüme uyku girmiyor
Senin kaynanan iyiymişKizzz bileziği kaynanam taktı bana oglumada künye. Eşim ElmaS kolye almıştı. Bu oglumdada eski alyansim gelmediği için parmağıma alyansimi yeniledi. Ama bilezik çeyrek falan hiç almadı hatıra kalacak şeyler aldı bana. Onları başkaları takti
İnsallah rabbim bütün istediklerimizi nasip etsin inşallahmaşallah Allah gönlünüze göre versi inş. sağ sağlim doğsun minnoş.
Saolsunlar çok iyilerdir her konuda nazar degmesinSenin kaynanan iyiymişben o yüzden diyorum bi tek eşim olsun bana bısey olmaz ne kaynanam ne baskası yani ben saklıyorum canım doğum bileziğim ayrı oğlumun ceyrekleriyle de kolye yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?