2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım ısrarcı olun taburculuk konusunda. Hiç taviz vermeyin. Hatta bugünden söyleyin ki yarın için hazırlıklı olsunlar.

Be

Benim persembe son bakalım nasıl olcak
Benim de hep hayalimdi eşimi işe uğurlamak zaten uyuyamayinca kalkıp onu işe uğurluyorum. Esneme egzersizleri yapıp kahvaltı ediyorum sonra müzik açıp dans ediyorum kızım çok seviyor müziği hemen tekmeler yumruklar Ağırlaşmadan her şeyi halletmem lazım. Kızımın odasını temizleyip kapatacağım. 33+5 teyim bugün

Ben aylar önce oraya bi göründüm doğum hariç diğer sürecim kasım anneleri ile benzer olduğu için buraya geldim
Ben de aynı ilkin oraya da mı girsem diye düşündüm ama süreçleri benden 2 3 hafta öndeydi geneli yazmadım o yüzden. Fakat doğuma yetişirim onlara. Gerçi onlar da Ekim değil Eylül annesi oldular genelde

Ben de aynı ilkin oraya da mı girsem diye düşündüm ama süreçleri benden 2 3 hafta öndeydi geneli yazmadım o yüzden. Fakat doğuma yetişirim onlara. Gerçi onlar da Ekim değil Eylül annesi oldular genelde
Yeni nesil sabırsız çıktı ekim anneleri kendini eylül tablosuna yazdırmış hep bende ekime kaycam

Taki yastigi unutmusum tamamen ay yaaa bak goruyor musun. Neyse ben instagram arastirmalarina baslayayim.
Usutme cok duydum, ben de corap ve omuzlarima birseyler alayim diyordum. Kahve neden?

Benim bebek minik narin geliyor tatlım hepimiz ekimin sonunda doguracagiz yada ortasında sanırım sen nası oldun bebek nasıl ♡
Bende yarın kontrole gideceğim canım,ben hastayım daha iyileşemedim,bebek baya hareketli içeride keyfi yerinde sanırım ama 3-4 gündür aşırı kalp çarpıntım şişkinliğim vs falan oluyor inşallah bi problem yoktur da bende diyorum ekimin sonunda doğurucam sanırım diye

Bayanlar bilmem siz de farkında mısınız ama başlık malesef ki devredildiği için birisi alana kadar editlenmicek. Aktif birisinin alması lazım tablo takibi için. Yok mu almak isteyen yoksa böyle kalcaz.
Evet biri alıp güncellese süper olacak, takip etmekte zorlanmaya basladık karısıyoruz

Yok kuzum ya üşümezsin. evdeki penye hırkalardan koysan yeter her ihtimale karşı. Polar falan mümkün değil kullanamazsın.

Evet biri alıp güncellese süper olacak, takip etmekte zorlanmaya basladık karısıyoruz
Ben önceki ayların erken doğuran annelerinin profillerinden süreçlerini takip ederek yol buldum hep kendime. Hala daha birçok riskim var. Benimle aynı durumda olanları veya aynı durumda olacaklarımı görmek istiyorum doğal olarak. Zaten tablo sistemi bunun için var.
Aktif birisi sahiplenmeli. O ben olamam kimse de çıkmıyor. Yada editor günceller sanıyorlar

Evet bende hayirdir dedim icimden :) Hepimiz vaktinde, vakitlice doguralim dilerim.
Benim sezeryanla Kasim'in 6'sinda alacak doktor. Hesaplamalarina gore 33+3'um.
Bende bugün görüşcem netleştiremicez gerçi de. Sizi ortalama kaçta almayı düşünüyor sezaryene

Evet aynısı oluyor bana zınk diye uyanıyorum bir anda ve geri dalamıyorum.

Senin kaynanan iyiymiş ben o yüzden diyorum bi tek eşim olsun bana bısey olmaz ne kaynanam ne baskası yani ben saklıyorum canım doğum bileziğim ayrı oğlumun ceyrekleriyle de kolye yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…