Teşekkür ederim tatlım bende xl alacağım sanırımSilvernurse aldım canım benim, xl anca kapatıyor tüm uc bölgesini normal boyuta olanlar bana epey küçük geldi direek büyük seçtim
Astronot tulum aldım canim benya kızlar bide bişey sorucam size. ben oğluma 4-6 aylık bi mont aldım ama onu giyene kadar bişey almam lazım. malum uzun bi kış geçireceğiz aşıya götürcez vs. sizce owli nin dış kundak modeli mi daha mantıklı, yoksa astronot bi tulum mu ?
Yine gruplara bakarak bi hafta on gün içinde belki de başı çekeceğim doğımlarımız var heycandan olumlama yapamıyorumay dimi yaaa :) güzel şeyler düşünüyoruz, olumlama yapıyoruz herşey güzel olucak inşallah :)
Al gitsin kuzu nemli tutuyormuş yara olmuyormus sütte akmiyormusDaha almadım canım ama ciddi düşünüyorum kendisiyle. Markaya karar veremedim, dolapta da var ama temiz olmuyormuş bazııs veya çökmüş oluyormuş. O yüzden sıfır almak istiyorum.
İşimi halledip eve dönüyorum bende. Gezmek hayal oldu. İnternet alışverişine talim nu aralar.
Sağol canjm bakayım buna da ama pahalı geldi bana. İşk linke de bakayım bi aynı mı acaba
Babynestlerin düzleri de oluyor belki onu görmüşsündür.
Ben de aynıyım. İçimde hem heyecan hem de suçlulukla birlikte endişe var. Oğlumla tek başımıza son zamanlarımız artık iki değil üç kişi olacağız gündüzleri ve bu durum beni içten içe üzüyor. Değişikliği fazla sevmeyen biriyim ondan sanırım. Bir de ben 4 kardeşten en büyüğüm ve annemle yalnız kaldığımda hâlâ bile seviniyorum sanırım bu da etkili. Fakat ben annemin aksine oğlumla da zaman geçirmek için bebeği eşime bırakıp onunla dışarı çıkmayı ya da onlar dışarıda iken oğlumla evde zaman geçirmeyi planlıyorum inşallah olur. İlk çocukta bakabilecek iyi anne olabilecek miyim korkusu vardı bunda da ikisine yetebilecek miyim korkusu var. İnşallah ilkindeki gibi rahat işler süreç, hepimizingünaydın kızlar:) resmen ekim ayı içerisindeyiz düşündükçe içimdeki kelebekler uçuyor bi tuhaf oluyorum. heyecan stres hepsini bir arada yaşamaya başladım. sizlerde durum nasıl :)
Benim bebek minik narin geliyor tatlım hepimiz ekimin sonunda doguracagiz yada ortasında sanırımSenin neyin var kuzum hayırdır son ay yaklaşınca herkeste birşey olmaya başladı
4-6 aylık almışsın zaten ilk zamanlar küçücük oluyolar battaniyeye sarıp sarmalarsınya kızlar bide bişey sorucam size. ben oğluma 4-6 aylık bi mont aldım ama onu giyene kadar bişey almam lazım. malum uzun bi kış geçireceğiz aşıya götürcez vs. sizce owli nin dış kundak modeli mi daha mantıklı, yoksa astronot bi tulum mu ?
Benim dediğim bu kuzuDaha almadım canım ama ciddi düşünüyorum kendisiyle. Markaya karar veremedim, dolapta da var ama temiz olmuyormuş bazııs veya çökmüş oluyormuş. O yüzden sıfır almak istiyorum.
İşimi halledip eve dönüyorum bende. Gezmek hayal oldu. İnternet alışverişine talim nu aralar.
Sağol canjm bakayım buna da ama pahalı geldi bana. İşk linke de bakayım bi aynı mı acaba
Babynestlerin düzleri de oluyor belki onu görmüşsündür.
Masallah iyi yiyorlar ve sagliklilar yani. En onemlisi bu. Az kalmis, biliyorum demesi kolay ama azicik dayanin. Goz acip kapayincaya kadar gececek bu, evinizde olacaksiniz miniklerinizle.İyi akşamlar kızlar, bugün kızlarım o kadar büyümüşlerdi ki görmediğimiz için büyüdüklerini ve değiştiklerini görüyoruz resmenyoğun bakımda çıplak yatıyorlar bezleriyle. Bugün sadece benim kızlarımın üstünde örtü vardı. Dönüp dönüp bakıyorum kimsede yok sorduk sizin bebekleriniz sürekli temas istiyor çok ağlıyorlar o yüzden üstlerini örttük temas ediliyor gibi hissediyorlar sakinleşiyorlar dediler Allahım eşimle bir ağlamaya başladık o kadar kötüydü ki keşke söylemeseydi hala atlatamıyorum. Çok zor oluyor her gün daha da zor..
salı günü 35haftalık olacaklar o gün bari çıkarsınlar artık yavrularımı zaten boşuna tutuyorlar resmen. 30ml süte geçilmiş beslenme sınırı da tamamlanmış. Götürdüğüm sütte yetiyormuş birtek kavuşmamız kaldı inşallah
Gunaydinlar
Günaydın kızlarGünaydın kızlar nasılsınız
Hayırlı olsun tatlımTeşekkür ederiz.2370 gr doğdu.Hastaneden çıkarken 2380 gr olarak çıktık.Aslinda kuvozde 5 gün kalacaktı.Ama emme problemi yaşadık.Bir gün daha kalsın dedik.Sarilik falan da olmuş.Onun tedavisi yapıldı.Bende son zamanlarda reflu vardı.Bebegimdede çıktı ne yazikki
Yürüyemiyorum bebek çok aşağıda midem yanıyor , gece uyuyamadım ama sabah kalkıp işe geldimGünaydın kızlar nasılsınız
Sen izne çıkmadınmiYürüyemiyorum bebek çok aşağıda midem yanıyor , gece uyuyamadım ama sabah kalkıp işe geldimama iyim sen nasılsın
Perşembe son günümSen izne çıkmadınmi
bende aynı ilkinde sanki doğuracak ben değildimBen ilkinde bu kadar endişeli değildim bunda dahad a endişeliyim
Çünkü hiçbir şey bilmiyorduk bazen bilmemek ne kadar güzel yaaabende aynı ilkinde sanki doğuracak ben değildim
katılıyorum bilmemek güzel şeymiş :) şuanda herşeyden endişeleniyorumÇünkü hiçbir şey bilmiyorduk bazen bilmemek ne kadar güzel yaaa
Çünkü hiçbir şey bilmiyorduk bazen bilmemek ne kadar güzel yaaa
Ben o yüzden sezeryan dan korkuyorum onu biliyorum cunku sonrası facia öncesi cekip dogurmayı tercih ederim bilmiyorum nasıl bısey normal dogum ne su gordum ne sancı ne kan ne nişan insallah rabbim nasip eder sezeryan sonrası vajinal doğum istiyorum rabbim nasip ederse bi rahavet var üstümde bakıp durmuyorum önce kaç hafta oldum diye bile sürekli bakar okurdum sımdı sakinimkatılıyorum bilmemek güzel şeymiş :) şuanda herşeyden endişeleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?