2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Astronot tulum aldım canim ben

Al gitsin kuzu nemli tutuyormuş yara olmuyormus sütte akmiyormus

günaydın kızlar:) resmen ekim ayı içerisindeyiz düşündükçe içimdeki kelebekler uçuyor bi tuhaf oluyorum. heyecan stres hepsini bir arada yaşamaya başladım. sizlerde durum nasıl :)
Ben de aynıyım. İçimde hem heyecan hem de suçlulukla birlikte endişe var. Oğlumla tek başımıza son zamanlarımız artık iki değil üç kişi olacağız gündüzleri ve bu durum beni içten içe üzüyor. Değişikliği fazla sevmeyen biriyim ondan sanırım. Bir de ben 4 kardeşten en büyüğüm ve annemle yalnız kaldığımda hâlâ bile seviniyorum sanırım bu da etkili. Fakat ben annemin aksine oğlumla da zaman geçirmek için bebeği eşime bırakıp onunla dışarı çıkmayı ya da onlar dışarıda iken oğlumla evde zaman geçirmeyi planlıyorum inşallah olur. İlk çocukta bakabilecek iyi anne olabilecek miyim korkusu vardı bunda da ikisine yetebilecek miyim korkusu var. İnşallah ilkindeki gibi rahat işler süreç, hepimizin

4-6 aylık almışsın zaten ilk zamanlar küçücük oluyolar battaniyeye sarıp sarmalarsın

Benim dediğim bu kuzu

Eklentiler

• Screenshot_20221003-100323_Chrome.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 79
Masallah iyi yiyorlar ve sagliklilar yani. En onemlisi bu. Az kalmis, biliyorum demesi kolay ama azicik dayanin. Goz acip kapayincaya kadar gececek bu, evinizde olacaksiniz miniklerinizle.

Hayırlı olsun tatlım

Şerbet soran arkadaş mor yapraklı al sen de yaparsan cok güzel cıkıyo rengi ve freş ferah

Eklentiler

• IMG_20221003_085732.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 71
Çünkü hiçbir şey bilmiyorduk bazen bilmemek ne kadar güzel yaaa

katılıyorum bilmemek güzel şeymiş :) şuanda herşeyden endişeleniyorum
Ben o yüzden sezeryan dan korkuyorum onu biliyorum cunku sonrası facia öncesi cekip dogurmayı tercih ederim bilmiyorum nasıl bısey normal dogum ne su gordum ne sancı ne kan ne nişan insallah rabbim nasip eder sezeryan sonrası vajinal doğum istiyorum rabbim nasip ederse bi rahavet var üstümde bakıp durmuyorum önce kaç hafta oldum diye bile sürekli bakar okurdum sımdı sakinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…