2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Eşime diyorum arada uyanıp beni döndürsene diye kendim dönerken bir kaç dakika sürüyor tıs tıs yavaş yavaş dönebiliyorum
Alemsin ya . Ben dönerken inleye inleye dönüyorum. Bacak bel kalça hepsi ağrıyor. Hele kasıklarım bıçak sapliyorlar sanki Doya doya sırtüstü ve yüzüstü uzanmak istiyorum

Benim sata göre doğum tarihi 4 aralık ama tecrübe ile kasım anneleri ile başladım hatta ekim annelerini de okudum başta. Onların süreci çok önden gidiyor diye kasıma döndüm temelli. Eşime kasım annelerinde herkes erken doğuruyor yahu dedim. Ben de mi erken doğuracağım yine ne yaparsam yapayım dedim. Sen sıranı savdın diyor göreceğiz bakalım.

İnşallah öyledir, dün çok korktum hemen duş alıp kendimi temizledim.

Herkes benzer şekilde ise büyük ihtimalle su değil o zaman. İçim rahatladı.
Öyledir canım, ben çok uzun zamandır yaşıyorum.
Kizlwr korkmayin ben de oyleyim ic camasirim hep sari akinti oluyor hem de az degil yani. Amniyon sivisi olsa renksix oluyorms
Aynen o akıntım da aşırı arttı, başlarda akıntım kesilmişti, belli bir haftadan sonra birden arttı. Doktor kültür testi de yaptı, testm temiz, sadece fazlaca akıntım var.
Çatı muayenesini ne zaman yapıyorlar kızlar ya
Hamişler hepiniz ekimde doğumu bekliyorsunuz sanırım topikte kasımda doğuran bir ben olacağım
Ben de sendenim galiba
Ben kesim ekimde doğuruyorum inşallah neden Kasım annelerindeyim anlamadım tahmini doğum 40+0da 1 Kasım diyordu o tarihte doğar sanmıştım hiçbir şey bilmediğim için
Benim de beklenen doğum tarihi 29 kasım, aralığa mı geçeyim kasıma mı derken buraya geldim ama bu gidişle kasımda son doğuran ben olucam Şükür erken doğum riskim falan da yoktu en son
Bayanlar bilmem siz de farkında mısınız ama başlık malesef ki devredildiği için birisi alana kadar editlenmicek. Aktif birisinin alması lazım tablo takibi için. Yok mu almak isteyen yoksa böyle kalcaz.
Evet yaaa ben hele adımı tabloya bile ekletemedim. Çok sık aktif olamıyorum o yüzden devralmayı öneremiyorum ama daha aktif biri alsa güzel olurdu topicte varlığım bile görünmüyor
Benim kasımın son haftası hesaba göre doğum. Yani normal doğum ki inşallah. Bi ben kalacağım galiba Kasım annesi herkes Ekime geçecek gibi32+1 deyim
Aynı durumda ben de varım. Senle el ele kasımın son haftasına gideriz artık

Bende bugün görüşcem netleştiremicez gerçi de. Sizi ortalama kaçta almayı düşünüyor sezaryene
Benim 6 Kasim tam 38+2 oluyormus. 4-6-8 birisinde yapalim demisti, kardesimi istiyorum yanimda ve bir de bebek iri zaten, o nedenle 38+2'de alinmasi iyi sanirim. Kardesimde 38+ bir tarih icin dogumunu planlamisti, onunki 37+5'de sancilandigi icin alinmisti. Insallah 38+2'ye kadar acil bir durum olmaz.

Alemsin ya . Ben dönerken inleye inleye dönüyorum. Bacak bel kalça hepsi ağrıyor. Hele kasıklarım bıçak sapliyorlar sanki Doya doya sırtüstü ve yüzüstü uzanmak istiyorum
Benim de öyle her yerime ayrı ayrı ağrı saplanıyor sırt üstü rahat ediyorum ama yasak diye yatamıyorum da, az kaldı diye kendimi motive etmeye çalışıyorum

R Roseash P pembeumutyildizi Morm Pasha22 navicula A Anksiyeteli Evaante MaviNAZLI OKYANUS302 S Sntr eras0201 11K bayanlar sizler en aktiflerimizsiniz. Düşünmez misiniz başlığı almayı? Editor güncelleme yapmaz biri almazsa böyle kalacak.
Aynen bende o yüzden alamam. Tüm mesajları da takip edemiyorum en azından tabloyu ederiz.

Hanımlar kadın doğuma gittim farklı bir merhem yazdı onu kullanacagim muayene etmedi nst girmedim başkalarına bulaştırmamak adına . 2 hafta sonra gel dedi . İnşallah geçer . Bebeğin kıyafetlerini yikayayim mi diye sordum yok kalsın sonraya dedi

Benim de öyle her yerime ayrı ayrı ağrı saplanıyor sırt üstü rahat ediyorum ama yasak diye yatamıyorum da, az kaldı diye kendimi motive etmeye çalışıyorum
Yatabiliyorsan çok iyi. Ben nefes alamıyorum öyle. Biraz daha sabır

Kuzum bebeğin kaç haftalık doğdu..nerde doğum yaptin 63 yazıyorsa isminde urfadami

Bebeğin gelişimi iyiyse hiç korkmayın 2 gün önce olmış sonra olmuş düşündüğünüze değmez. Bakalım benimki erken gelecek gözüyle baktık hep bu zamana kadar. 20 lerde geçirdiğim her gün için dua ediyordum hala da öyleyim gerçi de. O psikoloji bi başkaydı. Çok şükür bu günlere geldik hiç stres falan yapmayın benimki 36 37 de de gelse hiç üzüleceğimi sanmıyorum bunlar nimet gibi geliyot

Kuzum bebeğin kaç haftalık doğdu..nerde doğum yaptin 63 yazıyorsa isminde urfada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…