- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Eşime diyorum arada uyanıp beni döndürsene diyekendim dönerken bir kaç dakika sürüyor tıs tıs yavaş yavaş dönebiliyorum
16 aylıkYaşı mi canim?Buyudu sukur 8 yasindw :) senin ?
Kahve de sezaryen sonrası baş ağrısına en iyi gelen şey canımTaki yastigi unutmusum tamamenay yaaa bak goruyor musun. Neyse ben instagram arastirmalarina baslayayim.
Usutme cok duydum, ben de corap ve omuzlarima birseyler alayim diyordum. Kahve neden?
İyi bari biri daha var yalnız değilimEvet bende hayirdir dedim icimden :) Hepimiz vaktinde, vakitlice doguralim dilerim.
Benim sezeryanla Kasim'in 6'sinda alacak doktor. Hesaplamalarina gore 33+3'um.
Öyledir canım, ben çok uzun zamandır yaşıyorum.İnşallah öyledir, dün çok korktum hemen duş alıp kendimi temizledim.
Herkes benzer şekilde ise büyük ihtimalle su değil o zaman. İçim rahatladı.
Aynen o akıntım da aşırı arttı, başlarda akıntım kesilmişti, belli bir haftadan sonra birden arttı. Doktor kültür testi de yaptı, testm temiz, sadece fazlaca akıntım var.Kizlwr korkmayin ben de oyleyim ic camasirim hep sari akinti oluyor hem de az degil yani. Amniyon sivisi olsa renksix oluyorms
Çatı muayenesini ne zaman yapıyorlar kızlar yaİşte kuzum egerki erken doğum riski varsa 37.haftadan önce dogacaksa ciğer geliştirici iğne vuruyorlar ama sonrasını bilemiyorum normal dogummu olur sezeryanmi bunun dışında bebeğin geliş pozisyonu kordon dolanmasi çatının dar mı genismi buna göre belirleniyor diye biliyorum
Ben de sendenim galibaHamişler hepiniz ekimde doğumu bekliyorsunuz sanırım topikte kasımda doğuran bir ben olacağım
Benim de beklenen doğum tarihi 29 kasım, aralığa mı geçeyim kasıma mı derken buraya geldimBen kesim ekimde doğuruyorum inşallah neden Kasım annelerindeyim anlamadım tahmini doğum 40+0da 1 Kasım diyordu o tarihte doğar sanmıştım hiçbir şey bilmediğim için
Evet yaaa ben hele adımı tabloya bile ekletemedim. Çok sık aktif olamıyorum o yüzden devralmayı öneremiyorum ama daha aktif biri alsa güzel olurduBayanlar bilmem siz de farkında mısınız ama başlık malesef ki devredildiği için birisi alana kadar editlenmicek. Aktif birisinin alması lazım tablo takibi için. Yok mu almak isteyen yoksa böyle kalcaz.
Aynı durumda ben de varım. Senle el ele kasımın son haftasına gideriz artıkBenim kasımın son haftası hesaba göre doğum. Yani normal doğum ki inşallah. Bi ben kalacağım galiba Kasım annesi herkes Ekime geçecek gibi32+1 deyim
Benim 6 Kasim tam 38+2 oluyormus. 4-6-8 birisinde yapalim demisti, kardesimi istiyorum yanimda ve bir de bebek iri zaten, o nedenle 38+2'de alinmasi iyi sanirim. Kardesimde 38+ bir tarih icin dogumunu planlamisti, onunki 37+5'de sancilandigi icin alinmisti. Insallah 38+2'ye kadar acil bir durum olmaz.Bende bugün görüşcem netleştiremicez gerçi de. Sizi ortalama kaçta almayı düşünüyor sezaryene
cok tesekkurler. Ben evden filtre kahve getireyim, yada hastane kafeteryasindan esim getirir.16 aylık
Kahve de sezaryen sonrası baş ağrısına en iyi gelen şey canım
Benim de öyle her yerime ayrı ayrı ağrı saplanıyorAlemsin ya . Ben dönerken inleye inleye dönüyorum. Bacak bel kalça hepsi ağrıyor. Hele kasıklarım bıçak sapliyorlar sanki Doya doya sırtüstü ve yüzüstü uzanmak istiyorum
Aynen bende o yüzden alamam. Tüm mesajları da takip edemiyorum en azından tabloyu ederiz.Öyledir canım, ben çok uzun zamandır yaşıyorum.
Aynen o akıntım da aşırı arttı, başlarda akıntım kesilmişti, belli bir haftadan sonra birden arttı. Doktor kültür testi de yaptı, testm temiz, sadece fazlaca akıntım var.
Çatı muayenesini ne zaman yapıyorlar kızlar ya
Ben de sendenim galiba
Benim de beklenen doğum tarihi 29 kasım, aralığa mı geçeyim kasıma mı derken buraya geldimama bu gidişle kasımda son doğuran ben olucam Şükür erken doğum riskim falan da yoktu en son
Evet yaaa ben hele adımı tabloya bile ekletemedim. Çok sık aktif olamıyorum o yüzden devralmayı öneremiyorum ama daha aktif biri alsa güzel olurdutopicte varlığım bile görünmüyor
Aynı durumda ben de varım. Senle el ele kasımın son haftasına gideriz artık
Ohh içim rahatladıYok kuzum ya üşümezsin. evdeki penye hırkalardan koysan yeter her ihtimale karşı. Polar falan mümkün değil kullanamazsın.
1 Kasıma gün verdi doktorum kısmet olursa erkenden ayaklanmazsa sıpam ben de kasım annesi olacağım inşallahHamişler hepiniz ekimde doğumu bekliyorsunuz sanırım topikte kasımda doğuran bir ben olacağım
Ay benim de o civar olacak sanırıımmEvet bende hayirdir dedim icimden :) Hepimiz vaktinde, vakitlice doguralim dilerim.
Benim sezeryanla Kasim'in 6'sinda alacak doktor. Hesaplamalarina gore 33+3'um.
Yatabiliyorsan çok iyi. Ben nefes alamıyorum öyle. Biraz daha sabırBenim de öyle her yerime ayrı ayrı ağrı saplanıyorsırt üstü rahat ediyorum ama yasak diye yatamıyorum da, az kaldı diye kendimi motive etmeye çalışıyorum
Kuzum bebeğin kaç haftalık doğdu..nerde doğum yaptin 63 yazıyorsa isminde urfadamiİyi akşamlar kızlar, bugün kızlarım o kadar büyümüşlerdi ki görmediğimiz için büyüdüklerini ve değiştiklerini görüyoruz resmenyoğun bakımda çıplak yatıyorlar bezleriyle. Bugün sadece benim kızlarımın üstünde örtü vardı. Dönüp dönüp bakıyorum kimsede yok sorduk sizin bebekleriniz sürekli temas istiyor çok ağlıyorlar o yüzden üstlerini örttük temas ediliyor gibi hissediyorlar sakinleşiyorlar dediler Allahım eşimle bir ağlamaya başladık o kadar kötüydü ki keşke söylemeseydi hala atlatamıyorum. Çok zor oluyor her gün daha da zor..
salı günü 35haftalık olacaklar o gün bari çıkarsınlar artık yavrularımı zaten boşuna tutuyorlar resmen. 30ml süte geçilmiş beslenme sınırı da tamamlanmış. Götürdüğüm sütte yetiyormuş birtek kavuşmamız kaldı inşallah
Bebeğin gelişimi iyiyse hiç korkmayın 2 gün önce olmış sonra olmuş düşündüğünüze değmez. Bakalım benimki erken gelecek gözüyle baktık hep bu zamana kadar. 20 lerde geçirdiğim her gün için dua ediyordum hala da öyleyim gerçi de. O psikoloji bi başkaydı. Çok şükür bu günlere geldik hiç stres falan yapmayın benimki 36 37 de de gelse hiç üzüleceğimi sanmıyorum bunlar nimet gibi geliyotBenim 6 Kasim tam 38+2 oluyormus. 4-6-8 birisinde yapalim demisti, kardesimi istiyorum yanimda ve bir de bebek iri zaten, o nedenle 38+2'de alinmasi iyi sanirim. Kardesimde 38+ bir tarih icin dogumunu planlamisti, onunki 37+5'de sancilandigi icin alinmisti. Insallah 38+2'ye kadar acil bir durum olmaz.
Kuzum bebeğin kaç haftalık doğdu..nerde doğum yaptin 63 yazıyorsa isminde urfadaİyi akşamlar kızlar, bugün kızlarım o kadar büyümüşlerdi ki görmediğimiz için büyüdüklerini ve değiştiklerini görüyoruz resmenyoğun bakımda çıplak yatıyorlar bezleriyle. Bugün sadece benim kızlarımın üstünde örtü vardı. Dönüp dönüp bakıyorum kimsede yok sorduk sizin bebekleriniz sürekli temas istiyor çok ağlıyorlar o yüzden üstlerini örttük temas ediliyor gibi hissediyorlar sakinleşiyorlar dediler Allahım eşimle bir ağlamaya başladık o kadar kötüydü ki keşke söylemeseydi hala atlatamıyorum. Çok zor oluyor her gün daha da zor..
salı günü 35haftalık olacaklar o gün bari çıkarsınlar artık yavrularımı zaten boşuna tutuyorlar resmen. 30ml süte geçilmiş beslenme sınırı da tamamlanmış. Götürdüğüm sütte yetiyormuş birtek kavuşmamız kaldı inşallah
Canım kendi sitesinden mi aldın. Baktım bulamadım.Ben kapı süsünü obidev’den (otizmli bireyler destek vakfı) aldım, tek çeşitti, el yapımı. Hediyelikleri de TEMA veya KAÇUV’dan yaptırayım dedim. Süsler için tek eksik isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?