2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Şişkinlik ödemmi tatlım tuz tamamen kesince geçiyor küçük nabzin yüksek olabilir çarpıntı varsa bol bol dinlen ♡

Korkulu korkusuz rüyamız çatı heyt korkma kızım sen vajinusmus yendin çatıda neymiş diyorum 1 parmak 2 parmak derken bakiverir 38.hafta yazıyor kuzi benim doğum 37. Haftada olabilme ihtimali var 13 gün sonra randevum var o zaman bakarmı bilmiyorum pozisyon almismi seninki

Katiliyorum. Sukurler olsun, gectik cogu haftalari. Ama iste benim doguma gelecek kardesim doktor, iznini ve hastalarini ayarlamasi lazim. Bir basima kalmayayim derdim var :)

Kızlar Ciğer gelistirici vurdurup bebeğin hareketlerinde azalma yaşayan varmı
Ben geçen hafta pazartesi vuruldum canm. Bi 3 4 gün baya azaldı gibi hissettim, tesadüf müydü bilmiyorum. Ama şimdi tekrar aynı hareketliliğine geri döndü eskisi gibi. Tetanoz aşısında da böyle olmustu.

Başlık resmen sahipsiz kaldı papatyacigima vermiyorlarsa Okyanusun almasını istiyorum her sabah gunaydinliyor bizi listeyi de guncelleyince tamamdır.bu sorunsal da ortadan kalkar

Bir hafta sonra doğuruyorum, üstelik 2 bebe Son haftam ve son hazırlıklar. Doğumdan sonra selam verebilirsem ne ala

34+2 bizimde acil işlerinizi haledin benımde hayalim izne cıkınca her gün odsnın birini temizlemek

Başlık resmen sahipsiz kaldı papatyacigima vermiyorlarsa Okyanusun almasını istiyorum her sabah gunaydinliyor bizi listeyi de guncelleyince tamamdır.bu sorunsal da ortadan kalkar
Bana fark etmezz

Onu da etiketledim almazsa direk grupça admine seni verebilir miyiz o zaman
Bir hafta sonra doğuruyorum, üstelik 2 bebe Son haftam ve son hazırlıklar. Doğumdan sonra selam verebilirsem ne ala
Etiket attığım için özür dileyesim geldi takip edemediğim için unutmuşum ikiz olduklarını

Allah tez vakitte sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ama önemli olan sağlık. Öyle düşün canım, sağlıkla çıksınlar da gerrkirse 1 gece daha yatsınlar, içi gider insanın haklısın düşümemyiorum bile. Allah yardımcınız olsun.

Of hayali bile rahatlatıyor
Dogumdan sonraya arrik bir guzel yüzüstü uzanıp masaj uykuu eridim ben
Hiiii biri masaj mı dedi nasıl güzel olurdu var ya şimdi olsa

Aman kızmonlar uyusun bari şimdi, ilerde zaten ağlama sesinden zor uyuyacaklar bide kalkıp işe gidecekler. Hiç kıyamıyorum da eşime bende uyanıyorum aha diyorum sabah olmuş, gecelerde uzadı ya insan daha kaç olduğunu da anlamıyor.

Eşime diyorum arada uyanıp beni döndürsene diye kendim dönerken bir kaç dakika sürüyor tıs tıs yavaş yavaş dönebiliyorum
Ay rahatça dönmeyi isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi. Bide şey oluyor, döneyim derken bacağımı yan tarafa dayıyorum bu seferde o bacağı kaldırmak için uğraşıyorum. Kasıklarımda da ağrı çok bacağımı az bişey havaya kaldırmak bile çok enerji istiyor elimle tutup bacağımı kaldırıp döndürüyorum
Al gitsin kuzu nemli tutuyormuş yara olmuyormus sütte akmiyormus
Neyi alayım gideyim kuzum anlamadım

Benim dediğim bu kuzu
Baktım onada 5 aylık bişey için çok pahalı geldi bana daha makul fiyata bulsam alırım ama çok yüksek geldi bana

Günaydın kızlar iyiyim cok şükür geceleri kesik kesik uyuyorum otururken zorlanıyorum artık yere oturamıyorum zaten de dönerken yatak da zor oluyo onun dısında iyiyim
Hepimiz aynıyız demek ki

Yürüyemiyorum bebek çok aşağıda midem yanıyor , gece uyuyamadım ama sabah kalkıp işe geldim ama iyim sen nasılsın
Ben izne çıktım canım, işe gitmek gözümde büyüyor artık. bikaç gün sonra çalışamaz kağıdı alıp götüreceğim. Bu halde işe gitmek çok zor ben bide markete gidip gelsem bile çok yoruluyorum bugün bi gidip geldim 20 dk yolda 2 kere oturup dinlendim. Gece bende uyuyamadım. Mide yanmalarım bu aralar çok fazla benimde. Şurup hap falan içiyorum ama abartmak da istemiyorum, fazla kaçırırsam bebeğe de zararı olur diye korkuyorum. Ne yesem sanki midem yanacak gibi geliyor yemek yemekten korkmaya başladım. Çok şükür bu güne bebişler sağlıkla doğsunlar da.

Ben de alamam canım sayfaları sürekli okuyamıyorum.

Tesekkur ederim tablo işini nasıl yapacağım konusunda bi fikrim yok yoksa alırım takip ediyorum

Gerçi son alternatif o var artik :) Az kaldi bakalim artik :) Bugun bir iki tane emzirme sutyeni bakacagim ve atlet. Daha cok buyurmuyum gogus cevresinde emin degilim.

Ben acı çekerken o rahat olmamalı diye ilk tercih ben o tarz şeyler almadım şart mı ki. Onlarla rahat edebileceğimi sanmıyorum. Peluş bi sabahlık aldım bide askılı lohusa geceliği( göğüs kısmı çıtöıtlı gibi) o kadar. Zaten hastane sıcak olcak ve normalde de sürekli sıcak basar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…