Sonra bol bol dinlenme keyifle bebek beklemecePerşembe son günüm
Kuzu o yatas modelide 1000 küsürdü bu muadili gibi duruyor birde reflu diye geçiyor ama heryeri eşit gibi Pier cardin baktım kalitesini beğenmemişlerCanım bunu yataş olanı var onu çok öneriyorlar
Aynen sormayin ki 1 ay kaldi. 4 hafta yani. Ben ara ara stres oluyorum da. Ayin 11 'inde doktor randevum var bakalim ne diyecek. :)A
Ay benim de o civar olacak sanırıımmbiz de haftaya netleştireceğiz. Çok heyecanlıııı
Şişkinlik ödemmi tatlım tuz tamamen kesince geçiyor küçük nabzin yüksek olabilir çarpıntı varsa bol bol dinlen ♡Bende yarın kontrole gideceğim canım,ben hastayım daha iyileşemedim,bebek baya hareketli içeride keyfi yerinde sanırımama 3-4 gündür aşırı kalp çarpıntım şişkinliğim vs falan oluyor inşallah bi problem yoktur da bende diyorum ekimin sonunda doğurucam sanırım diye
Korkulu korkusuz rüyamız çatıÖyledir canım, ben çok uzun zamandır yaşıyorum.
Aynen o akıntım da aşırı arttı, başlarda akıntım kesilmişti, belli bir haftadan sonra birden arttı. Doktor kültür testi de yaptı, testm temiz, sadece fazlaca akıntım var.
Çatı muayenesini ne zaman yapıyorlar kızlar ya
Ben de sendenim galiba
Benim de beklenen doğum tarihi 29 kasım, aralığa mı geçeyim kasıma mı derken buraya geldimama bu gidişle kasımda son doğuran ben olucam Şükür erken doğum riskim falan da yoktu en son
Evet yaaa ben hele adımı tabloya bile ekletemedim. Çok sık aktif olamıyorum o yüzden devralmayı öneremiyorum ama daha aktif biri alsa güzel olurdutopicte varlığım bile görünmüyor
Aynı durumda ben de varım. Senle el ele kasımın son haftasına gideriz artık
Katiliyorum. Sukurler olsun, gectik cogu haftalari. Ama iste benim doguma gelecek kardesim doktor, iznini ve hastalarini ayarlamasi lazim. Bir basima kalmayayim derdim var :)Bebeğin gelişimi iyiyse hiç korkmayın 2 gün önce olmış sonra olmuş düşündüğünüze değmez. Bakalım benimki erken gelecek gözüyle baktık hep bu zamana kadar. 20 lerde geçirdiğim her gün için dua ediyordum hala da öyleyim gerçi de. O psikoloji bi başkaydı. Çok şükür bu günlere geldik hiç stres falan yapmayın benimki 36 37 de de gelse hiç üzüleceğimi sanmıyorum bunlar nimet gibi geliyot
Ben geçen hafta pazartesi vuruldum canm. Bi 3 4 gün baya azaldı gibi hissettim, tesadüf müydü bilmiyorum. Ama şimdi tekrar aynı hareketliliğine geri döndü eskisi gibi. Tetanoz aşısında da böyle olmustu.Kızlar Ciğer gelistirici vurdurup bebeğin hareketlerinde azalma yaşayan varmı
Ben eş kişisi ile kalacağım ve beyin eti didikleyeceğim için o kısmı görmemişimKatiliyorum. Sukurler olsun, gectik cogu haftalari. Ama iste benim doguma gelecek kardesim doktor, iznini ve hastalarini ayarlamasi lazim. Bir basima kalmayayim derdim var :)
Başlık resmen sahipsiz kaldı@Roseash P pembeumutyildizi @Morm @NurSu-14Ocak @navicula @AnksiyeteliEvaante @MaviNAZLI OKYANUS302 S Sntr eras0201 11K bayanlar sizler en aktiflerimizsiniz. Düşünmez misiniz başlığı almayı? Editor güncelleme yapmaz biri almazsa böyle kalacak.
Aynen bende o yüzden alamam. Tüm mesajları da takip edemiyorum en azından tabloyu ederiz.
Bir hafta sonra doğuruyorum, üstelik 2 bebe@Roseash P pembeumutyildizi @Morm @NurSu-14Ocak @navicula @AnksiyeteliEvaante @MaviNAZLI OKYANUS302 S Sntr eras0201 11K bayanlar sizler en aktiflerimizsiniz. Düşünmez misiniz başlığı almayı? Editor güncelleme yapmaz biri almazsa böyle kalacak.
Aynen bende o yüzden alamam. Tüm mesajları da takip edemiyorum en azından tabloyu ederiz.
34+2 bizimde acil işlerinizi haledinBenim de hep hayalimdi eşimi işe uğurlamak zaten uyuyamayinca kalkıp onu işe uğurluyorum.Esneme egzersizleri yapıp kahvaltı ediyorum sonra müzik açıp dans ediyorum kızım çok seviyor müziği hemen tekmeler yumruklar Ağırlaşmadan her şeyi halletmem lazım. Kızımın odasını temizleyip kapatacağım. 33+5 teyim bugün
Bana fark etmezzBaşlık resmen sahipsiz kaldıpapatyacigima vermiyorlarsa Okyanusun almasını istiyorum her sabah gunaydinliyor bizi listeyi de guncelleyince tamamdır.bu sorunsal da ortadan kalkar
Onu da etiketledim almazsa direk grupça admine seni verebilir miyiz o zamanBaşlık resmen sahipsiz kaldıpapatyacigima vermiyorlarsa Okyanusun almasını istiyorum her sabah gunaydinliyor bizi listeyi de guncelleyince tamamdır.bu sorunsal da ortadan kalkar
Etiket attığım için özür dileyesim geldiBir hafta sonra doğuruyorum, üstelik 2 bebeSon haftam ve son hazırlıklar. Doğumdan sonra selam verebilirsem ne ala
Sayılı gün çabuk geliyordarısı başımaaa Allahım 25 Ekime kadar çalışıcam ben
Cantamı da bi hazırlasaydımmSonra bol bol dinlenme keyifle bebek beklemece
Gerçi son alternatif o var artik :) Az kaldi bakalim artik :) Bugun bir iki tane emzirme sutyeni bakacagim ve atlet. Daha cok buyurmuyum gogus cevresinde emin degilim.Ben eş kişisi ile kalacağım ve beyin eti didikleyeceğim için o kısmı görmemişim
Okyanus alsın ben işten izinw cıktıktn sonra cok aktif olabileceğimi sanmıyorum.Sayılı gün çabuk geliyor
Cantamı da bi hazırlasaydımm
Allah tez vakitte sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ama önemli olan sağlık. Öyle düşün canım, sağlıkla çıksınlar da gerrkirse 1 gece daha yatsınlar, içi gider insanın haklısın düşümemyiorum bile. Allah yardımcınız olsun.İyi akşamlar kızlar, bugün kızlarım o kadar büyümüşlerdi ki görmediğimiz için büyüdüklerini ve değiştiklerini görüyoruz resmenyoğun bakımda çıplak yatıyorlar bezleriyle. Bugün sadece benim kızlarımın üstünde örtü vardı. Dönüp dönüp bakıyorum kimsede yok sorduk sizin bebekleriniz sürekli temas istiyor çok ağlıyorlar o yüzden üstlerini örttük temas ediliyor gibi hissediyorlar sakinleşiyorlar dediler Allahım eşimle bir ağlamaya başladık o kadar kötüydü ki keşke söylemeseydi hala atlatamıyorum. Çok zor oluyor her gün daha da zor..
salı günü 35haftalık olacaklar o gün bari çıkarsınlar artık yavrularımı zaten boşuna tutuyorlar resmen. 30ml süte geçilmiş beslenme sınırı da tamamlanmış. Götürdüğüm sütte yetiyormuş birtek kavuşmamız kaldı inşallah
Hiiii biri masaj mı dedi nasıl güzel olurdu var ya şimdi olsaOf hayali bile rahatlatıyor
Dogumdan sonraya arrik bir guzel yüzüstü uzanıp masaj uykuu eridim ben
Aman kızmonlar uyusun bari şimdi, ilerde zaten ağlama sesinden zor uyuyacaklar bide kalkıp işe gidecekler. Hiç kıyamıyorum da eşimedönerken çok büyük efor harcamam gerekiyor sonrada nefes nefese kalıyorum , kocam uyuyor diye gıcık oluyorum,ya bide gece 3 te bi uyanıyorum sanki sabah olmuş gibi böyle içime bir sıkıntı çöküyor geri gözüme uyku girmiyor
Ay rahatça dönmeyi isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi. Bide şey oluyor, döneyim derken bacağımı yan tarafa dayıyorum bu seferde o bacağı kaldırmak için uğraşıyorum. Kasıklarımda da ağrı çok bacağımı az bişey havaya kaldırmak bile çok enerji istiyorEşime diyorum arada uyanıp beni döndürsene diyekendim dönerken bir kaç dakika sürüyor tıs tıs yavaş yavaş dönebiliyorum
Neyi alayım gideyim kuzum anlamadımAl gitsin kuzu nemli tutuyormuş yara olmuyormus sütte akmiyormus
Baktım onada 5 aylık bişey için çok pahalı geldi banaBenim dediğim bu kuzu
Hepimiz aynıyız demek kiGünaydın kızlariyiyim cok şükür geceleri kesik kesik uyuyorum otururken zorlanıyorum artık yere oturamıyorum zaten de dönerken yatak da zor oluyo onun dısında iyiyim
Ben izne çıktım canım, işe gitmek gözümde büyüyor artık. bikaç gün sonra çalışamaz kağıdı alıp götüreceğim. Bu halde işe gitmek çok zor ben bide markete gidip gelsem bile çok yoruluyorum bugün bi gidip geldim 20 dk yolda 2 kere oturup dinlendim. Gece bende uyuyamadım. Mide yanmalarım bu aralar çok fazla benimde. Şurup hap falan içiyorum ama abartmak da istemiyorum, fazla kaçırırsam bebeğe de zararı olur diye korkuyorum. Ne yesem sanki midem yanacak gibi geliyor yemek yemekten korkmaya başladım. Çok şükür bu güne bebişler sağlıkla doğsunlar da.Yürüyemiyorum bebek çok aşağıda midem yanıyor , gece uyuyamadım ama sabah kalkıp işe geldimama iyim sen nasılsın
Ben de alamam canım sayfaları sürekli okuyamıyorum.@Roseash P pembeumutyildizi @Morm @NurSu-14Ocak @navicula @AnksiyeteliEvaante @MaviNAZLI OKYANUS302 S Sntr eras0201 11K bayanlar sizler en aktiflerimizsiniz. Düşünmez misiniz başlığı almayı? Editor güncelleme yapmaz biri almazsa böyle kalacak.
@Roseash P pembeumutyildizi @Morm @NurSu-14Ocak @navicula @AnksiyeteliEvaante @MaviNAZLI OKYANUS302 S Sntr eras0201 11K bayanlar sizler en aktiflerimizsiniz. Düşünmez misiniz başlığı almayı? Editor güncelleme yapmaz biri almazsa böyle kalacak.
Tesekkur ederim tablo işini nasıl yapacağım konusunda bi fikrim yok yoksa alırım takip ediyorumBaşlık resmen sahipsiz kaldıpapatyacigima vermiyorlarsa Okyanusun almasını istiyorum her sabah gunaydinliyor bizi listeyi de guncelleyince tamamdır.bu sorunsal da ortadan kalkar
Gerçi son alternatif o var artik :) Az kaldi bakalim artik :) Bugun bir iki tane emzirme sutyeni bakacagim ve atlet. Daha cok buyurmuyum gogus cevresinde emin degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?