2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Baskı yapıyo ya penguen gibi gidiyorum karnım bacaklarıma değiyo asagıda bebiş olunca valla cok zor

Benim şimdilik işler yolunda gidiyor gün içinde çalışma masamda geçirecek vakit bulabiliyorum ilgili güncellemeleri yapabilirim sanırım. Birinin bu sorumluluğu alması gerekiyor feda edebilirim kendimi

Tesekkur ederim tablo işini nasıl yapacağım konusunda bi fikrim yok yoksa alırım takip ediyorum
En aktif lerden olduğunuz için direk sizi ekledim
Baskı yapıyo ya penguen gibi gidiyorum karnım bacaklarıma değiyo asagıda bebiş olunca valla cok zor
Penguen liği mumla arıyorum şuan zombi gibiyim
Benim şimdilik işler yolunda gidiyor gün içinde çalışma masamda geçirecek vakit bulabiliyorum ilgili güncellemeleri yapabilirim sanırım. Birinin bu sorumluluğu alması gerekiyor feda edebilirim kendimi
Aranan kan bulundu sonunda Kazen bey sizler için uygunsa devredebilir misiniz?

Senin kaynanan iyiymiş ben o yüzden diyorum bi tek eşim olsun bana bısey olmaz ne kaynanam ne baskası yani ben saklıyorum canım doğum bileziğim ayrı oğlumun ceyrekleriyle de kolye yaptırdım
Valla öyle benimde eşim sağolsun kayınvalidem incee düşünmez öyle siz bana takin derKunyeyi görümcem takacak oda biz onun bebeğine takmistik oyuzden

Uyku sorunsalı ben de de var canım kesik kesik uyuyorum burnum tıkalı uyanıyorum evin içinde dolanıp duruyorum falan uykusuzluğa alıstırıyo rabbim sanırım diye yazmıslığım coktur tablo işini Evaante yapabilirim diyo o alsın canım ben yazarım takip ederim ama tablo konusunda bi fikrim yok nasıl yapılır bilmiyorum Serla

Keşke sadece uyku olsa. Ben resmen bacağımı sürüklüyorum kaldıramıyorum. Çok kilo aldım bünye kaldırmıyor herhalde. 150 yim ortalama 13 kilo aldım.
Bende konuyu almak istemedim zaten bu günlere gelene kadar çok şey atlattım ruhsal olarak çöktüm olumsuzluk durumunda bırakın forumu kendimi kapattığım oldu. Aktif olamam kendimi biliyorum.

Valla öyle benimde eşim sağolsun kayınvalidem incee düşünmez öyle siz bana takin derKunyeyi görümcem takacak oda biz onun bebeğine takmistik oyuzden
İyi ki takmıssınız canım suan sanki 22 ayar veriyo gibi 1000 lira 1050 liraya geliyo gramı düzgün alalım dedim 7 gram 6bin 700tuttu 2 gram olan da var tabi ama kopar ceyreği gözünde büyüten de öyle bısey takmaz yani babaanneler için diyorum bunu

Allah yardımcın olsun tabi canım kötü olur ek kilo zorlar insallah dogumdan sonra cabuk verirsin rahat nefes alırsın

Aynn canim 2019da 750ye almıştık sanırım şimdi çok fazla tutuyormuş duyuyorum etraftab

Benim de öyle her yerime ayrı ayrı ağrı saplanıyor sırt üstü rahat ediyorum ama yasak diye yatamıyorum da, az kaldı diye kendimi motive etmeye çalışıyorum
Doktorum bana bi öneride bulundu şişme simit alabilirsin yüz aşağı yatabilirsin dedi. Kendi hamileliğindede kullanmış. Bu havuzda denizde kullanılan önce şaka yapıyor sandım ama ciddiyim dedi. Daha almadım bakalım. Zaten 3 yastıkla yatıyorum Biri başımın altında diğeri bacaklarımda 3. karnımın solunda.

Şişkinlik ödemmi tatlım tuz tamamen kesince geçiyor küçük nabzin yüksek olabilir çarpıntı varsa bol bol dinlen ♡
Yok kuzum ödem değil karında midede şişkinlik baskı sonucu nefes alıp vermemi engelliyor,fazlasıyla çarpıntım var bakalım yarın ne diyecek doktor

Oha çok mantıklı bunu neden düşünemedik ben de hamile yastığı ile yatıyorum bir sağ ucuna sarılıyorum bir sol ucuna deviasyondan dolayı genellikle sağ tarafıma yatıyorum o da siyatik ağrısı yapıyor ama siyatik ağrıları için bir kaç hareket öğrendim iyi geliyor yapınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…