- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
Baskı yapıyo ya penguen gibi gidiyorum karnım bacaklarıma değiyo asagıda bebiş olunca valla cok zorAllah tez vakitte sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ama önemli olan sağlık. Öyle düşün canım, sağlıkla çıksınlar da gerrkirse 1 gece daha yatsınlar, içi gider insanın haklısın düşümemyiorum bile. Allah yardımcınız olsun.
Hiiii biri masaj mı dedi nasıl güzel olurdu var ya şimdi olsa
Aman kızmonlar uyusun bari şimdi, ilerde zaten ağlama sesinden zor uyuyacaklar bide kalkıp işe gidecekler. Hiç kıyamıyorum da eşimebende uyanıyorum aha diyorum sabah olmuş, gecelerde uzadı ya insan daha kaç olduğunu da anlamıyor.
Ay rahatça dönmeyi isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi. Bide şey oluyor, döneyim derken bacağımı yan tarafa dayıyorum bu seferde o bacağı kaldırmak için uğraşıyorum. Kasıklarımda da ağrı çok bacağımı az bişey havaya kaldırmak bile çok enerji istiyorelimle tutup bacağımı kaldırıp döndürüyorum
Neyi alayım gideyim kuzum anlamadım
Baktım onada 5 aylık bişey için çok pahalı geldi banadaha makul fiyata bulsam alırım ama çok yüksek geldi bana
Hepimiz aynıyız demek ki
Ben izne çıktım canım, işe gitmek gözümde büyüyor artık. bikaç gün sonra çalışamaz kağıdı alıp götüreceğim. Bu halde işe gitmek çok zor ben bide markete gidip gelsem bile çok yoruluyorum bugün bi gidip geldim 20 dk yolda 2 kere oturup dinlendim. Gece bende uyuyamadım. Mide yanmalarım bu aralar çok fazla benimde. Şurup hap falan içiyorum ama abartmak da istemiyorum, fazla kaçırırsam bebeğe de zararı olur diye korkuyorum. Ne yesem sanki midem yanacak gibi geliyor yemek yemekten korkmaya başladım. Çok şükür bu güne bebişler sağlıkla doğsunlar da.
Ben de alamam canım sayfaları sürekli okuyamıyorum.
Benim şimdilik işler yolunda gidiyor gün içinde çalışma masamda geçirecek vakit bulabiliyorum ilgili güncellemeleri yapabilirim sanırım. Birinin bu sorumluluğu alması gerekiyor feda edebilirim kendimi@Roseash @pembeumutyildizi @Morm @NurSu-14Ocak @navicula @AnksiyeteliEvaante @MaviNAZLI OKYANUS302 @Sntr @eras0201 @A T L A S bayanlar sizler en aktiflerimizsiniz. Düşünmez misiniz başlığı almayı? Editor güncelleme yapmaz biri almazsa böyle kalacak.
Aynen bende o yüzden alamam. Tüm mesajları da takip edemiyorum en azından tabloyu ederiz.
Maşallah canım çok güzelBugun tqm 32+1 calisabilir raporu aldjm. Bebegim onceki haftalar baş gelisti şimdi ise makat. gelis.Bebek hareketli ise o sekilde,döner dedi. 2100 gr olmuş. Nasil sizce kilosu?
Ben de arada bakıyorum ama çok hakim olmadığım için olaylara burası daha samimi geliyoBenim ki de 1 Kasım ama bence de Ekim'de gelecek öyle hissediyorum. Ekim annelerini okuyorum arada ama hiç yazmadım. Yavaştan oraya da mı geçsem ne etsem
Allah tez vakitte sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ama önemli olan sağlık. Öyle düşün canım, sağlıkla çıksınlar da gerrkirse 1 gece daha yatsınlar, içi gider insanın haklısın düşümemyiorum bile. Allah yardımcınız olsun.
Hiiii biri masaj mı dedi nasıl güzel olurdu var ya şimdi olsa
Aman kızmonlar uyusun bari şimdi, ilerde zaten ağlama sesinden zor uyuyacaklar bide kalkıp işe gidecekler. Hiç kıyamıyorum da eşimebende uyanıyorum aha diyorum sabah olmuş, gecelerde uzadı ya insan daha kaç olduğunu da anlamıyor.
Ay rahatça dönmeyi isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi. Bide şey oluyor, döneyim derken bacağımı yan tarafa dayıyorum bu seferde o bacağı kaldırmak için uğraşıyorum. Kasıklarımda da ağrı çok bacağımı az bişey havaya kaldırmak bile çok enerji istiyorelimle tutup bacağımı kaldırıp döndürüyorum
Neyi alayım gideyim kuzum anlamadım
Baktım onada 5 aylık bişey için çok pahalı geldi banadaha makul fiyata bulsam alırım ama çok yüksek geldi bana
Hepimiz aynıyız demek ki
Ben izne çıktım canım, işe gitmek gözümde büyüyor artık. bikaç gün sonra çalışamaz kağıdı alıp götüreceğim. Bu halde işe gitmek çok zor ben bide markete gidip gelsem bile çok yoruluyorum bugün bi gidip geldim 20 dk yolda 2 kere oturup dinlendim. Gece bende uyuyamadım. Mide yanmalarım bu aralar çok fazla benimde. Şurup hap falan içiyorum ama abartmak da istemiyorum, fazla kaçırırsam bebeğe de zararı olur diye korkuyorum. Ne yesem sanki midem yanacak gibi geliyor yemek yemekten korkmaya başladım. Çok şükür bu güne bebişler sağlıkla doğsunlar da.
Ben de alamam canım sayfaları sürekli okuyamıyorum.
En aktif lerden olduğunuz için direk sizi ekledimTesekkur ederim tablo işini nasıl yapacağım konusunda bi fikrim yok yoksa alırım takip ediyorum
Penguen liği mumla arıyorum şuan zombi gibiyimBaskı yapıyo ya penguen gibi gidiyorum karnım bacaklarıma değiyo asagıda bebiş olunca valla cok zor
Aranan kan bulundu sonundaBenim şimdilik işler yolunda gidiyor gün içinde çalışma masamda geçirecek vakit bulabiliyorum ilgili güncellemeleri yapabilirim sanırım. Birinin bu sorumluluğu alması gerekiyor feda edebilirim kendimi
Tşkler cnm bilgilendirdgn icnBen geçen hafta pazartesi vuruldum canm. Bi 3 4 gün baya azaldı gibi hissettim, tesadüf müydü bilmiyorum. Ama şimdi tekrar aynı hareketliliğine geri döndü eskisi gibi. Tetanoz aşısında da böyle olmustu.
Valla öyle benimde eşim sağolsun kayınvalidem incee düşünmez öyle siz bana takin derSenin kaynanan iyiymişben o yüzden diyorum bi tek eşim olsun bana bısey olmaz ne kaynanam ne baskası yani ben saklıyorum canım doğum bileziğim ayrı oğlumun ceyrekleriyle de kolye yaptırdım
İlk iki gün hafifledi ağırlaştı sanki kendini saldı ama sonra yine afacanliklarina başladı canim korkmaKızlar Ciğer gelistirici vurdurup bebeğin hareketlerinde azalma yaşayan varmı
Keşke sadece uyku olsa. Ben resmen bacağımı sürüklüyorum kaldıramıyorum. Çok kilo aldım bünye kaldırmıyor herhalde. 150 yim ortalama 13 kilo aldım.Uyku sorunsalı ben de de var canım kesik kesik uyuyorum burnum tıkalı uyanıyorum evin içinde dolanıp duruyorum falan uykusuzluğa alıstırıyo rabbim sanırım diye yazmıslığım coktur tablo işiniEvaante yapabilirim diyo o alsın canım ben yazarım takip ederim ama tablo konusunda bi fikrim yok nasıl yapılır bilmiyorum Serla
İyi ki takmıssınız canım suan sanki 22 ayar veriyo gibi 1000 lira 1050 liraya geliyo gramı düzgün alalım dedim 7 gram 6bin 700tuttu 2 gram olan da var tabi ama kopar ceyreği gözünde büyüten de öyle bısey takmaz yani babaanneler için diyorum bunuValla öyle benimde eşim sağolsun kayınvalidem incee düşünmez öyle siz bana takin derKunyeyi görümcem takacak oda biz onun bebeğine takmistik oyuzden
Öyle gerçekten
Allah yardımcın olsunKeşke sadece uyku olsa. Ben resmen bacağımı sürüklüyorum kaldıramıyorum. Çok kilo aldım bünye kaldırmıyor herhalde. 150 yim ortalama 13 kilo aldım.
Bende konuyu almak istemedim zaten bu günlere gelene kadar çok şey atlattım ruhsal olarak çöktüm olumsuzluk durumunda bırakın forumu kendimi kapattığım oldu. Aktif olamam kendimi biliyorum.
Teşekkür ederim ama Hamileliğim yasaklarla geçti doğumdan sonra kilo alanlardan olcam benAllah yardımcın olsuntabi canım kötü olur ek kilo zorlar insallah dogumdan sonra cabuk verirsin rahat nefes alırsın
Aynn canim 2019da 750ye almıştık sanırım şimdi çok fazla tutuyormuş duyuyorum etraftabİyi ki takmıssınız canım suan sanki 22 ayar veriyo gibi 1000 lira 1050 liraya geliyo gramı düzgün alalım dedim 7 gram 6bin 700tuttu 2 gram olan da var tabi ama kopar ceyreği gözünde büyüten de öyle bısey takmaz yani babaanneler için diyorum bunu
Alınmıs alınmıstır işte iyi ki takmıssınız siz kardasınızAynn canim 2019da 750ye almıştık sanırım şimdi çok fazla tutuyormuş duyuyorum etraftab
Doktorum bana bi öneride bulundu şişme simit alabilirsin yüz aşağı yatabilirsin dedi. Kendi hamileliğindede kullanmış. Bu havuzda denizde kullanılan önce şaka yapıyor sandım ama ciddiyim dedi. Daha almadım bakalım. Zaten 3 yastıkla yatıyorumBenim de öyle her yerime ayrı ayrı ağrı saplanıyorsırt üstü rahat ediyorum ama yasak diye yatamıyorum da, az kaldı diye kendimi motive etmeye çalışıyorum
Yok kuzum ödem değil karında midede şişkinlik baskı sonucu nefes alıp vermemi engelliyor,fazlasıyla çarpıntım var bakalım yarın ne diyecek doktorŞişkinlik ödemmi tatlım tuz tamamen kesince geçiyor küçük nabzin yüksek olabilir çarpıntı varsa bol bol dinlen ♡
Oha çok mantıklıDoktorum bana bi öneride bulundu şişme simit alabilirsin yüz aşağı yatabilirsin dedi. Kendi hamileliğindede kullanmış. Bu havuzda denizde kullanılan önce şaka yapıyor sandım ama ciddiyim dedi. Daha almadım bakalım. Zaten 3 yastıkla yatıyorumBiri başımın altında diğeri bacaklarımda 3. karnımın solunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?