2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hastaneden sonrada kullanırsın canım evde falan lazım olacak atlet. Kış günü atletsiz olmaz.

Baskı yapıyo ya penguen gibi gidiyorum karnım bacaklarıma değiyo asagıda bebiş olunca valla cok zor
He yaa 1-2 haftadır benim de karnımın altı büyüdü oturunca göbeğim bavaklarıma değiyor artık, yemek yerken falan kahvehane dayısı gibi oturuyorum

Adana dayım ben burda hala balkon kapısı ve pencereler açik vantilatör ile yatıyoruz bu ay içinde doğurursam zaten peluş sabahlığa bile gerek kalmaz. ki öyle olcak gibi.

Bize de öğretsene o hareketleri, internette bişeyler buldum arada yapıyorum ama işe yarıyor mu hiç bilmiyorum

4 bin TL ye künye gelirmi kızlar

Adana dayım ben burda hala balkon kapısı ve pencereler açik vantilatör ile yatıyoruz bu ay içinde doğurursam zaten peluş sabahlığa bile gerek kalmaz. ki öyle olcak gibi.
E canım ocak ayında falanda mı atlet giymiyorsunuz, evde atlet giymeyecek misin iyiymiş

Gümüş kapak balım
5 ay için evet banada fazla geliyor şuan aldığım herşey fazla geliyor gözüme tükendim

Ayyy canım ben de heyecanlıyım senin adına benim de kesinleşti üniversite son çaldığım kapıların da hepsi birer birer kapandı en son bir Prof kabul edebilirim gibi konuşmuştu muayeneye gittim yine başladı riskleri saymaya ve durumumun üni hastanesine uygun olduğunu söyledi,biz daha transfer olduğumuzda bile senin ikiz olacağı hep içime doğmuştu nedense bence sen doğuştan ikiz nanesiymişsin her şey çok güzel olacak Benim de 5 gün falan olabilir hastanede kalış süresi kanama kontrolü falan uzun sürebiliyormuş benim durumumda

Gümüş kapak balım
5 ay için evet banada fazla geliyor şuan aldığım herşey fazla geliyor gözüme tükendim
Bitti paracıklar bittiiii ama alınacaklar bitmedi. Reflü yatağı, ıvır zıvırı falan derken daha bi sürü şey var. Ama olsun sona yaklaştık diyebiliyorum. En azından belki 2 hafta bişey almayabiliriz

Adana atlet benim sifonyerde 1 tane bile yok sabah terledim 2 kıyafet değiştirdim
Ekim sonu belki bahar gelir buralara
İç anadolu nun soğuğunda kavrulmuş garip umut, buna hayretle bakıyor. Ben atleti giymeye başladım bile sabah dondum markete giderken, montu çorapları falan giydim de çıktım neyse ki onlar olmasa kesin buz keserdim hasta olurdum. Ama şimdi sıcak mesela, bi türlü uyum sağlayamıyoruz buralarda havalara.

Akşam pilates var hareketleri çeker paylaşırım
İviiitt lütfen yatamıyorum geceleri aniden kramp giriyor bacağımın yan tarafına

Benim ilk zamanlar çok olurdu kramplarim pilatese başladığımdan beri olmuyor hatta magnezyumu içmeyi çoğu zaman unutuyorum yine olmuyor

Metrin mi verdi canım perşembeye randevu aldım bakalım. Cildiyeden. Doğum Doktorum gebelik kolestazı testi yapacak çarşamba. Kullandığım vitaminlerden olabilir miş.Omega-3,Kalsiyum, potasyum ve kan ilacı kullanıyorum 1 günde belki fazla geliyor ama içimden bi ses uyuz oldun diyor. Bunlar yeni oldu. Bazen küçük sivilce gibi de oluyor. İnşallah alerjidir

Eklentiler

• IMG_20221003_161705.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20221001_190954.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…