- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Hastaneden sonrada kullanırsın canım evde falan lazım olacak atlet. Kış günü atletsiz olmaz.Ben acı çekerken o rahat olmamalı diye ilk tercihben o tarz şeyler almadım şart mı ki. Onlarla rahat edebileceğimi sanmıyorum. Peluş bi sabahlık aldım bide askılı lohusa geceliği( göğüs kısmı çıtöıtlı gibi) o kadar. Zaten hastane sıcak olcak ve normalde de sürekli sıcak basar bana
He yaa 1-2 haftadır benim de karnımın altı büyüdü oturunca göbeğim bavaklarıma değiyor artık, yemek yerken falan kahvehane dayısı gibi oturuyorumBaskı yapıyo ya penguen gibi gidiyorum karnım bacaklarıma değiyo asagıda bebiş olunca valla cok zor
Adana dayım ben burda hala balkon kapısı ve pencereler açik vantilatör ile yatıyoruzHastaneden sonrada kullanırsın canım evde falan lazım olacak atlet. Kış günü atletsiz olmaz.
He yaa 1-2 haftadır benim de karnımın altı büyüdü oturunca göbeğim bavaklarıma değiyor artık, yemek yerken falan kahvehane dayısı gibi oturuyorum
Bize de öğretsene o hareketleri, internette bişeyler buldum arada yapıyorum ama işe yarıyor mu hiç bilmiyorumOha çok mantıklıbunu neden düşünemedik ben de hamile yastığı ile yatıyorum bir sağ ucuna sarılıyorum bir sol ucuna deviasyondan dolayı genellikle sağ tarafıma yatıyorum o da siyatik ağrısı yapıyor ama siyatik ağrıları için bir kaç hareket öğrendim iyi geliyor yapınca
4 bin TL ye künye gelirmi kızlarİyi ki takmıssınız canım suan sanki 22 ayar veriyo gibi 1000 lira 1050 liraya geliyo gramı düzgün alalım dedim 7 gram 6bin 700tuttu 2 gram olan da var tabi ama kopar ceyreği gözünde büyüten de öyle bısey takmaz yani babaanneler için diyorum bunu
E canım ocak ayında falanda mı atlet giymiyorsunuz, evde atlet giymeyecek misinAdana dayım ben burda hala balkon kapısı ve pencereler açik vantilatör ile yatıyoruzbu ay içinde doğurursam zaten peluş sabahlığa bile gerek kalmaz. ki öyle olcak gibi.
Nedense ona elim hiç gitmiyorSayılı gün çabuk geliyor
Cantamı da bi hazırlasaydımm
Gümüş kapak balımAllah tez vakitte sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ama önemli olan sağlık. Öyle düşün canım, sağlıkla çıksınlar da gerrkirse 1 gece daha yatsınlar, içi gider insanın haklısın düşümemyiorum bile. Allah yardımcınız olsun.
Hiiii biri masaj mı dedi nasıl güzel olurdu var ya şimdi olsa
Aman kızmonlar uyusun bari şimdi, ilerde zaten ağlama sesinden zor uyuyacaklar bide kalkıp işe gidecekler. Hiç kıyamıyorum da eşimebende uyanıyorum aha diyorum sabah olmuş, gecelerde uzadı ya insan daha kaç olduğunu da anlamıyor.
Ay rahatça dönmeyi isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi. Bide şey oluyor, döneyim derken bacağımı yan tarafa dayıyorum bu seferde o bacağı kaldırmak için uğraşıyorum. Kasıklarımda da ağrı çok bacağımı az bişey havaya kaldırmak bile çok enerji istiyorelimle tutup bacağımı kaldırıp döndürüyorum
Neyi alayım gideyim kuzum anlamadım
Baktım onada 5 aylık bişey için çok pahalı geldi banadaha makul fiyata bulsam alırım ama çok yüksek geldi bana
Hepimiz aynıyız demek ki
Ben izne çıktım canım, işe gitmek gözümde büyüyor artık. bikaç gün sonra çalışamaz kağıdı alıp götüreceğim. Bu halde işe gitmek çok zor ben bide markete gidip gelsem bile çok yoruluyorum bugün bi gidip geldim 20 dk yolda 2 kere oturup dinlendim. Gece bende uyuyamadım. Mide yanmalarım bu aralar çok fazla benimde. Şurup hap falan içiyorum ama abartmak da istemiyorum, fazla kaçırırsam bebeğe de zararı olur diye korkuyorum. Ne yesem sanki midem yanacak gibi geliyor yemek yemekten korkmaya başladım. Çok şükür bu güne bebişler sağlıkla doğsunlar da.
Ben de alamam canım sayfaları sürekli okuyamıyorum.
AdanaE canım ocak ayında falanda mı atlet giymiyorsunuz, evde atlet giymeyecek misiniyiymiş
Habersiz bırakma bizlerideYok kuzum ödem değil karında midede şişkinlik baskı sonucu nefes alıp vermemi engelliyor,fazlasıyla çarpıntım var bakalım yarın ne diyecek doktor
Akşam pilates var hareketleri çeker paylaşırımBize de öğretsene o hareketleri, internette bişeyler buldum arada yapıyorum ama işe yarıyor mu hiç bilmiyorum
Ayyy canım ben de heyecanlıyım senin adına benim de kesinleşti üniversite son çaldığım kapıların da hepsi birer birer kapandı en son bir Prof kabul edebilirim gibi konuşmuştu muayeneye gittim yine başladı riskleri saymaya ve durumumun üni hastanesine uygun olduğunu söyledi,biz daha transfer olduğumuzda bile senin ikiz olacağı hep içime doğmuştu nedense bence sen doğuştan ikiz nanesiymişsin her şey çok güzel olacakAyy benim de haftaya pazartesi yatışım yapılcak, salı yani 11 ekim doğum allah izin verirseDüşündükçe heyecandan ölüyorum ikiz annesi olmayı hiç aklımdan geçirmemiştim ömrümce, bilmediğim yerden geldi bu sefer Hem de ufaktan tırsmaya başladım ameliyat vs. Üniversitede olcak doğum 3 gece kalcakmışım, doğumdan bir gece önce ve doğumdan 2 gece sonra. Hayırlısıyla kavuşalım hepimiz inşallah sağlıkla
Bitti paracıklar bittiiiiGümüş kapak balım
5 ay için evet banada fazla geliyor şuan aldığım herşey fazla geliyor gözüme tükendim
İç anadolu nun soğuğunda kavrulmuş garip umut, buna hayretle bakıyor. Ben atleti giymeye başladım bile sabah dondum markete giderken, montu çorapları falan giydim de çıktım neyse ki onlar olmasa kesin buz keserdim hasta olurdum. Ama şimdi sıcak mesela, bi türlü uyum sağlayamıyoruz buralarda havalara.Adanaatlet benim sifonyerde 1 tane bile yok sabah terledim 2 kıyafet değiştirdim
Ekim sonu belki bahar gelir buralara
İviiitt lütfen yatamıyorum geceleriAkşam pilates var hareketleri çeker paylaşırım
Benim ilk zamanlar çok olurdu kramplarim pilatese başladığımdan beri olmuyor hatta magnezyumu içmeyi çoğu zaman unutuyorum yine olmuyorBitti paracıklar bittiiiiama alınacaklar bitmedi. Reflü yatağı, ıvır zıvırı falan derken daha bi sürü şey var. Ama olsun sona yaklaştık diyebiliyorum. En azından belki 2 hafta bişey almayabiliriz
İç anadolu nun soğuğunda kavrulmuş garip umut, buna hayretle bakıyor. Ben atleti giymeye başladım bile sabah dondum markete giderken, montu çorapları falan giydim de çıktım neyse ki onlar olmasa kesin buz keserdim hasta olurdum. Ama şimdi sıcak mesela, bi türlü uyum sağlayamıyoruz buralarda havalara.
İviiitt lütfen yatamıyorum gecelerianiden kramp giriyor bacağımın yan tarafına
Nasipse bir aksilik olmazsa bende Kasım 17 de doğum sezeryan olcam yalnız değilsin şimdilikİyi bari biri daha var yalnız değilimherkes doğursun tecrübelerini dinler öyle gideriz doğuma
Aynen değilim çok şükürNasipse bir aksilik olmazsa bende Kasım 17 de doğum sezeryan olcam yalnız değilsin şimdilik
Bu bebişlerin ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz valla sağlıkla gelsinler kuzucuklarAynen değilim çok şükürbir de ben erken doğuruyormuşum ne gülerim ama
Aminnn canım,Bu bebişlerin ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz valla sağlıkla gelsinler kuzucuklar
Metrin mi verdi canım perşembeye randevu aldım bakalım. Cildiyeden. Doğum Doktorum gebelik kolestazı testi yapacak çarşamba. Kullandığım vitaminlerden olabilir miş.Omega-3,Kalsiyum, potasyum ve kan ilacı kullanıyorum 1 günde belki fazla geliyor ama içimden bi ses uyuz oldun diyor. Bunlar yeni oldu. Bazen küçük sivilce gibi de oluyor. İnşallah alerjidirHanımlar kadın doğuma gittim farklı bir merhem yazdı onu kullanacagim muayene etmedi nst girmedim başkalarına bulaştırmamak adına . 2 hafta sonra gel dedi . İnşallah geçer . Bebeğin kıyafetlerini yikayayim mi diye sordum yok kalsın sonraya dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?