2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Uyuz bence canım benim elimde de var aynilarj tünel gibi oluyormuş malesef wilkson diye bir ilaç verdi istersen perşembeyi beklemeden git çok çabuk yayılıyor çok geçmiş olsun

Adana atlet benim sifonyerde 1 tane bile yok sabah terledim 2 kıyafet değiştirdim
Ekim sonu belki bahar gelir buralara
Haziranda 1defa gelmiştim Adana'ya yıllar önce otobüsten bir indim aman Allahım oda ne hamama inmiş gibi nemden buhardan nefesim kesildi sanki ya nefes alamadım birkaç gün kaldım ama inanılmaz zorlandım. Allah yardımcınız olsun. Çok zor

Ay evet kimisi ölüm gibi anlatıyor bu çatı muayenesini. Canım tatlı değildir ama anlatılanlardan dolayı korkuyorum biraz.

Pozisyon alma nasıl oluyor tam olarak yani 2 hafta önceki kontrolümde doktor beklediğimiz gibi başı aşağıda demişti. Başının aşağıda olması yeterli galiba di mi pozisyon için? Acemi Hamile Mode On
Gerçi son alternatif o var artik :) Az kaldi bakalim artik :) Bugun bir iki tane emzirme sutyeni bakacagim ve atlet. Daha cok buyurmuyum gogus cevresinde emin degilim.
Yeni doğum yapmış bir arkadaşım hamilelikteki büyüme bir şey değil asıl doğurup süt dolunca büyüyor memeler, bir beden büyük al demişti. Ben yine de becerip 1 beden büyük alamadım, çünkü 1 beden büyük olanlar da aşırı büyük gibi geldi gözüme ve şu an olanlar biraz daha büyüse yine de idare eder, içi dolar sütyenin iyice diye düşündüm.
Benim şimdilik işler yolunda gidiyor gün içinde çalışma masamda geçirecek vakit bulabiliyorum ilgili güncellemeleri yapabilirim sanırım. Birinin bu sorumluluğu alması gerekiyor feda edebilirim kendimi
Gözünü seveyim alınca benimde ekleyiver şu tabloya doğurucam nerdeyse giremedim tabloya bir türlü ahahaha
Ay o bende bayağıdır var yaaaa, çok tuhaf bir his Göbeğim hep biraz önden gittiği için senden erken haftada yaşıyorum herhalde. Mesela klozete oturuyorum göbeğim bacaklarıma değiyo, bebeğim bacaklarımı tekmeliyor gibi oluyo

Verirlerse eklerim canım zaten herkese sorarım baştan ne eklenecek ne yapılacak doğum yapanları da ekleriz hatta iyi olur

Habersiz bırakma bizleride
Haber ederim canım mutlaka yarın yüzünü renkli görmeyi isticem inşallah gösterirde hiç görmedim oğlumu öyle net bi şekilde gerçi artık doğacak paşazade

Güneş kremi bile yüzde durmuyor terlemeyen insanlara hayranlıkla bakıyorum

Evet canım pozisyon almış darısı çatı muayene hayırlısıyla ondada çatın genisse çatır çatır normal doğuma hazırsın demek

Ayy çok şükür en azından kafan rahatlamıştır yaa. Belirsizlik insanı çok yoruyor. Hastanede kalmak iyidir yaa özelde olsam 1 gece kalcaktım kendimizi daha güvende hissederiz hem Evet sen ilk günden ikiz demiştin İnşallah hepimiz için güzel olsun her şey İsim yok mu daha?

K Kubra4116 taburcu oldun mu?
M mabel63 var mı bebişlerle ilgili gelişme canım, bişey dediler mi

Benim kesin sezaryen olacağı için çatı muayenesinden yırttım sanırım

Kızlar bende sezaryan istiyorum, doktor 39+0da alırız dedi. Tabii o zamana kadar sürpriz yapmazsa :)
Gözün aydın canım
Evet canım pozisyon almış darısı çatı muayene hayırlısıyla ondada çatın genisse çatır çatır normal doğuma hazırsın demek
Ay amin inş. Çok istiyorum normal doğurabileyim inş kısmet olur
Benimki ilk defa gösterdi yine eli çenesindeydi
Benim ki bayağıdır göstermiyor bu hafta Perşembe gidicez inş görürüz biz de.

Kızlar ya mide yanmam, yolda yürüyememem, hemen zorlanmam falan bayağı arttı. Dışardan hamilelik bu kadar zor değil sanırdım biliyor musunuz? Ama inanılmaz büyük bir emekmiş hamilelik. Annelerimizin 9 ay seni karnımda taşıdım serzenişleri ne kadar da haklıymış Biraz yoruldum açıkçası sizler de böyle hissediyor musunuz? Bir yandan da tüp bebek tedavisiyle binbir emekle hamile kaldım. Böyle düşününce kendi kendime de sonra üzülüyorum.

Benim kesin sezaryen olacağı için çatı muayenesinden yırttım sanırım
Bazen ben de diyorum isteğe bağlı sezeryanı ol bitsin ahahah bir de kimi bebekler 40. 41. haftaları görüyor ya, o haftalara gelmemeyi de garantilemiş olursun bir de normal doğum aşırı belirsiz değil mi ya nerde ne zaman gelice belli değil, sezeryanda olacakları biliyorsun iyi kötü ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…