Uyuz bence canımMetrin mi verdi canım perşembeye randevu aldım bakalım. Cildiyeden. Doğum Doktorum gebelik kolestazı testi yapacak çarşamba. Kullandığım vitaminlerden olabilir miş.Omega-3,Kalsiyum, potasyum ve kan ilacı kullanıyorum 1 günde belki fazla geliyor ama içimden bi ses uyuz oldun diyor. Bunlar yeni oldu. Bazen küçük sivilce gibi de oluyor. İnşallah alerjidir
Haziranda 1defa gelmiştim Adana'ya yıllar önce otobüsten bir indim aman Allahım oda ne hamama inmiş gibi nemden buhardan nefesim kesildi sanki ya nefes alamadım birkaç gün kaldım ama inanılmaz zorlandım. Allah yardımcınız olsun. Çok zorAdanaatlet benim sifonyerde 1 tane bile yok sabah terledim 2 kıyafet değiştirdim
Ekim sonu belki bahar gelir buralara
Ay evet kimisi ölüm gibi anlatıyor bu çatı muayenesini. Canım tatlı değildir ama anlatılanlardan dolayı korkuyorum biraz.Korkulu korkusuz rüyamız çatıheyt korkma kızım sen vajinusmus yendin çatıda neymiş diyorum 1 parmak 2 parmak derken bakiverir 38.hafta yazıyor kuzi benim doğum 37. Haftada olabilme ihtimali var 13 gün sonra randevum var o zaman bakarmı bilmiyorum pozisyon almismi seninki
Yeni doğum yapmış bir arkadaşım hamilelikteki büyüme bir şey değil asıl doğurup süt dolunca büyüyor memeler, bir beden büyük al demişti. Ben yine de becerip 1 beden büyük alamadım, çünkü 1 beden büyük olanlar da aşırı büyük gibi geldi gözüme ve şu an olanlar biraz daha büyüse yine de idare eder, içi dolar sütyenin iyice diye düşündüm.Gerçi son alternatif o var artik :) Az kaldi bakalim artik :) Bugun bir iki tane emzirme sutyeni bakacagim ve atlet. Daha cok buyurmuyum gogus cevresinde emin degilim.
Gözünü seveyim alınca benimde ekleyiver şu tabloyaBenim şimdilik işler yolunda gidiyor gün içinde çalışma masamda geçirecek vakit bulabiliyorum ilgili güncellemeleri yapabilirim sanırım. Birinin bu sorumluluğu alması gerekiyor feda edebilirim kendimi
Ay o bende bayağıdır var yaaaa, çok tuhaf bir hisHastaneden sonrada kullanırsın canım evde falan lazım olacak atlet. Kış günü atletsiz olmaz.
He yaa 1-2 haftadır benim de karnımın altı büyüdü oturunca göbeğim bavaklarıma değiyor artık, yemek yerken falan kahvehane dayısı gibi oturuyorum
Verirlerse eklerim canımAy evet kimisi ölüm gibi anlatıyor bu çatı muayenesini. Canım tatlı değildir ama anlatılanlardan dolayı korkuyorum biraz.
Pozisyon alma nasıl oluyor tam olarakyani 2 hafta önceki kontrolümde doktor beklediğimiz gibi başı aşağıda demişti. Başının aşağıda olması yeterli galiba di mi pozisyon için? Acemi Hamile Mode On
Yeni doğum yapmış bir arkadaşım hamilelikteki büyüme bir şey değil asıl doğurup süt dolunca büyüyor memeler, bir beden büyük al demişti. Ben yine de becerip 1 beden büyük alamadım, çünkü 1 beden büyük olanlar da aşırı büyük gibi geldi gözüme ve şu an olanlar biraz daha büyüse yine de idare eder, içi dolar sütyenin iyice diye düşündüm.
Gözünü seveyim alınca benimde ekleyiver şu tabloyadoğurucam nerdeyse giremedim tabloya bir türlü ahahaha
Ay o bende bayağıdır var yaaaa, çok tuhaf bir hisGöbeğim hep biraz önden gittiği için senden erken haftada yaşıyorum herhalde. Mesela klozete oturuyorum göbeğim bacaklarıma değiyo, bebeğim bacaklarımı tekmeliyor gibi oluyo
Kızlar bende sezaryan istiyorum, doktor 39+0da alırız dedi. Tabii o zamana kadar sürpriz yapmazsa :)Bende bugün görüşcem netleştiremicez gerçi de. Sizi ortalama kaçta almayı düşünüyor sezaryene
Haber ederim canım mutlaka yarın yüzünü renkli görmeyi isticem inşallah gösterirde hiç görmedim oğlumu öyle net bi şekilde gerçi artık doğacak paşazadeHabersiz bırakma bizleride
Kuzu açıkcası ben almayı düşünmüyorum, o sorumluluk çok ayrı@Roseash @pembeumutyildiziMorm Pasha22 navicula @Anksiyeteli Evaante @MaviNAZLI OKYANUS302 @Sntr eras0201 @A T L A S bayanlar sizler en aktiflerimizsiniz. Düşünmez misiniz başlığı almayı? Editor güncelleme yapmaz biri almazsa böyle kalacak.
Aynen bende o yüzden alamam. Tüm mesajları da takip edemiyorum en azından tabloyu ederiz.
Gramı düşük alırsan anca canım yada 8 ayar falan alırsan 14 ayar mümkün değil saglam olsun dersen4 bin TL ye künye gelirmi kızlar
Güneş kremi bile yüzde durmuyorHaziranda 1defa gelmiştim Adana'ya yıllar önce otobüsten bir indim aman Allahım oda ne hamama inmiş gibi nemden buhardan nefesim kesildi sanki ya nefes alamadım birkaç gün kaldım ama inanılmaz zorlandım. Allah yardımcınız olsun. Çok zor
Evet canım pozisyon almış darısı çatı muayene hayırlısıylaAy evet kimisi ölüm gibi anlatıyor bu çatı muayenesini. Canım tatlı değildir ama anlatılanlardan dolayı korkuyorum biraz.
Pozisyon alma nasıl oluyor tam olarakyani 2 hafta önceki kontrolümde doktor beklediğimiz gibi başı aşağıda demişti. Başının aşağıda olması yeterli galiba di mi pozisyon için? Acemi Hamile Mode On
Yeni doğum yapmış bir arkadaşım hamilelikteki büyüme bir şey değil asıl doğurup süt dolunca büyüyor memeler, bir beden büyük al demişti. Ben yine de becerip 1 beden büyük alamadım, çünkü 1 beden büyük olanlar da aşırı büyük gibi geldi gözüme ve şu an olanlar biraz daha büyüse yine de idare eder, içi dolar sütyenin iyice diye düşündüm.
Gözünü seveyim alınca benimde ekleyiver şu tabloyadoğurucam nerdeyse giremedim tabloya bir türlü ahahaha
Ay o bende bayağıdır var yaaaa, çok tuhaf bir hisGöbeğim hep biraz önden gittiği için senden erken haftada yaşıyorum herhalde. Mesela klozete oturuyorum göbeğim bacaklarıma değiyo, bebeğim bacaklarımı tekmeliyor gibi oluyo
Benimki ilk defa gösterdi yine eli çenesindeydiHaber ederim canım mutlaka yarın yüzünü renkli görmeyi isticem inşallah gösterirde hiç görmedim oğlumu öyle net bi şekilde gerçi artık doğacak paşazade
En sakin gebemiz sensin şuanVerirlerse eklerim canımzaten herkese sorarım baştan ne eklenecek ne yapılacak doğum yapanları da ekleriz hatta iyi olur
İsim, doğum tarihi, cinsiyet bunları eklersek çok tatlı olurVerirlerse eklerim canımzaten herkese sorarım baştan ne eklenecek ne yapılacak doğum yapanları da ekleriz hatta iyi olur
Ayy çok şükür en azından kafan rahatlamıştır yaa. Belirsizlik insanı çok yoruyor. Hastanede kalmak iyidir yaa özelde olsam 1 gece kalcaktım kendimizi daha güvende hissederiz hemAyyy canım ben de heyecanlıyım senin adına benim de kesinleşti üniversite son çaldığım kapıların da hepsi birer birer kapandı en son bir Prof kabul edebilirim gibi konuşmuştu muayeneye gittim yine başladı riskleri saymaya ve durumumun üni hastanesine uygun olduğunu söyledi,biz daha transfer olduğumuzda bile senin ikiz olacağı hep içime doğmuştu nedense bence sen doğuştan ikiz nanesiymişsin her şey çok güzel olacakBenim de 5 gün falan olabilir hastanede kalış süresi kanama kontrolü falan uzun sürebiliyormuş benim durumumda
Benim kesin sezaryen olacağı için çatı muayenesinden yırttım sanırımAy evet kimisi ölüm gibi anlatıyor bu çatı muayenesini. Canım tatlı değildir ama anlatılanlardan dolayı korkuyorum biraz.
Gözün aydın canımKızlar bende sezaryan istiyorum, doktor 39+0da alırız dedi. Tabii o zamana kadar sürpriz yapmazsa :)
Ay amin inş. Çok istiyorum normal doğurabileyim inş kısmet olurEvet canım pozisyon almış darısı çatı muayene hayırlısıylaondada çatın genisse çatır çatır normal doğuma hazırsın demek
Benim ki bayağıdır göstermiyor bu hafta Perşembe gidicez inş görürüz biz de.Benimki ilk defa gösterdi yine eli çenesindeydi
En sakin gebemiz sensin şuanbenide ekleyebilirsin ben hiç yokum bari doğurduğum tarih olsun
Daha güncellemediler güncellerseler ekleyeceğim hepsiniİsim, doğum tarihi, cinsiyet bunları eklersek çok tatlı olur
Bazen ben de diyorum isteğe bağlı sezeryanı ol bitsin ahahah bir de kimi bebekler 40. 41. haftaları görüyor ya, o haftalara gelmemeyi de garantilemiş olursunBenim kesin sezaryen olacağı için çatı muayenesinden yırttım sanırım
Bizimki 3100e geldi canım. 3 gr'a yakındı. Zincirinde işleme felan vardı.4 bin TL ye künye gelirmi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?