Doğurmadan bir adımız izimiz kalsın ya@Roseash @pembeumutyildizi @Morm @NurSu-14Ocak @navicula @AnksiyeteliEvaante @MaviNAZLI @OKYANUS302 @Sntr @eras0201 11K bayanlar sizler en aktiflerimizsiniz. Düşünmez misiniz başlığı almayı? Editor güncelleme yapmaz biri almazsa böyle kalacak.
Aynen bende o yüzden alamam. Tüm mesajları da takip edemiyorum en azından tabloyu ederiz.
Allah askına benide ekleDaha güncellemediler güncellerseler ekleyeceğim hepsinicinsiyet var tabloda doğum tarihi isim güzel olur
Hep yaylada yaşamak isterdimBitti paracıklar bittiiiiama alınacaklar bitmedi. Reflü yatağı, ıvır zıvırı falan derken daha bi sürü şey var. Ama olsun sona yaklaştık diyebiliyorum. En azından belki 2 hafta bişey almayabiliriz
İç anadolu nun soğuğunda kavrulmuş garip umut, buna hayretle bakıyor. Ben atleti giymeye başladım bile sabah dondum markete giderken, montu çorapları falan giydim de çıktım neyse ki onlar olmasa kesin buz keserdim hasta olurdum. Ama şimdi sıcak mesela, bi türlü uyum sağlayamıyoruz buralarda havalara.
İviiitt lütfen yatamıyorum gecelerianiden kramp giriyor bacağımın yan tarafına
Canım kendi sitesinden mi aldın. Baktım bulamadım.
canim benim 32. haftada 1840 gr di. kilosu masalllah cok guzel bebegininBugun tqm 32+1 calisabilir raporu aldjm. Bebegim onceki haftalar baş gelisti şimdi ise makat. gelis.Bebek hareketli ise o sekilde,döner dedi. 2100 gr olmuş. Nasil sizce kilosu?
ay nasil guzel bir haberKızlarrrryavrumu emzirdim bugünnn.Doktorum başlamaya izin vermiş ,hemşire emzirmeye başlayacaksınız bugün deyince çok şaşırdım . Kucağıma aldım yavrumu ilk defa emdi, o emdi ben ağladım çokk güzeldi masal gibi, bakmaya doyamadımm,zaman nasıl geçti anlamadım, ikimizde acemiyiz ama baya iyi emcukledi☺Zaten iki emiyo yoruluyo 2 kilo olmuş bu arada ,doktor bu hafta emmeyi iyice öğrensin dedi,umarım haftaya taburcu oluruz Dua edin bize Ablaları
Kızlarrrryavrumu emzirdim bugünnn.Doktorum başlamaya izin vermiş ,hemşire emzirmeye başlayacaksınız bugün deyince çok şaşırdım . Kucağıma aldım yavrumu ilk defa emdi, o emdi ben ağladım çokk güzeldi masal gibi, bakmaya doyamadımm,zaman nasıl geçti anlamadım, ikimizde acemiyiz ama baya iyi emcukledi☺Zaten iki emiyo yoruluyo 2 kilo olmuş bu arada ,doktor bu hafta emmeyi iyice öğrensin dedi,umarım haftaya taburcu oluruz Dua edin bize Ablaları
Maşallah canım ya sağlıkla büyüsün inşallahKızlarrrryavrumu emzirdim bugünnn.Doktorum başlamaya izin vermiş ,hemşire emzirmeye başlayacaksınız bugün deyince çok şaşırdım . Kucağıma aldım yavrumu ilk defa emdi, o emdi ben ağladım çokk güzeldi masal gibi, bakmaya doyamadımm,zaman nasıl geçti anlamadım, ikimizde acemiyiz ama baya iyi emcukledi☺Zaten iki emiyo yoruluyo 2 kilo olmuş bu arada ,doktor bu hafta emmeyi iyice öğrensin dedi,umarım haftaya taburcu oluruz Dua edin bize Ablaları
O sıcakta terlemeyen oluyomu kiGüneş kremi bile yüzde durmuyorterlemeyen insanlara hayranlıkla bakıyorum
canim benim 32. haftada 1840 gr di. kilosu masalllah cok guzel bebeginin
ay nasil guzel bir haber
Insallah haftaya birlikte eve donerseniz canim
Allahım bir daha ayırmasın kuzum gözlerim doldu
Çokkk teşekkür ederizMaşallah canım ya sağlıkla büyüsün inşallah
Girilmiyor diye biliyorum canım sen yine de hastaneye bi sorKızlar çok saçma ama bir şey sorucam ojeli tırnakla ameliyata ya da normal doğuma girilmiyor diyorlae doğru mu protez tırnak yaptorcaktım ona göre yaptırmicam
Var var ne makyajlari ne kıyafetleri ter oluyorO sıcakta terlemeyen oluyomu ki
Girilmiyor, bir yakınıma doktoru kızmış. Kocası gece vakti aseton aramışKızlar çok saçma ama bir şey sorucam ojeli tırnakla ameliyata ya da normal doğuma girilmiyor diyorlae doğru mu protez tırnak yaptorcaktım ona göre yaptırmicam
Mantikli, simdi goguslerimizin boyutu da degisecek. Emzirme oncesi full dolu, sonra kuculme olacak. acab diyorum en mantiklisi emzirme sutyeni mi olur?Ay evet kimisi ölüm gibi anlatıyor bu çatı muayenesini. Canım tatlı değildir ama anlatılanlardan dolayı korkuyorum biraz.
Pozisyon alma nasıl oluyor tam olarakyani 2 hafta önceki kontrolümde doktor beklediğimiz gibi başı aşağıda demişti. Başının aşağıda olması yeterli galiba di mi pozisyon için? Acemi Hamile Mode On
Yeni doğum yapmış bir arkadaşım hamilelikteki büyüme bir şey değil asıl doğurup süt dolunca büyüyor memeler, bir beden büyük al demişti. Ben yine de becerip 1 beden büyük alamadım, çünkü 1 beden büyük olanlar da aşırı büyük gibi geldi gözüme ve şu an olanlar biraz daha büyüse yine de idare eder, içi dolar sütyenin iyice diye düşündüm.
Gözünü seveyim alınca benimde ekleyiver şu tabloyadoğurucam nerdeyse giremedim tabloya bir türlü ahahaha
Ay o bende bayağıdır var yaaaa, çok tuhaf bir hisGöbeğim hep biraz önden gittiği için senden erken haftada yaşıyorum herhalde. Mesela klozete oturuyorum göbeğim bacaklarıma değiyo, bebeğim bacaklarımı tekmeliyor gibi oluyo
En mantiklisi, her anlamda tertemiz olmak. Vucuda parfum - makyaj vs degmemeli. Bildiginiz sabunlanip-durulanip gitmek lazim.Girilmiyor, bir yakınıma doktoru kızmış. Kocası gece vakti aseton aramış
ay ben sabunlanmazsam kesin stress den terlerim, pis kokarimEn mantiklisi, her anlamda tertemiz olmak. Vucuda parfum - makyaj vs degmemeli. Bildiginiz sabunlanip-durulanip gitmek lazim.
Ojeli tırnak bilmem ama bence doğumda protez yaptırmayın bebeklerin ciltler çok hassas çizilmesin minik bedenleri derim şahsenKızlar çok saçma ama bir şey sorucam ojeli tırnakla ameliyata ya da normal doğuma girilmiyor diyorlae doğru mu protez tırnak yaptorcaktım ona göre yaptırmicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?