2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hep yaylada yaşamak isterdim

Kızlarrrr yavrumu emzirdim bugünnn.Doktorum başlamaya izin vermiş ,hemşire emzirmeye başlayacaksınız bugün deyince çok şaşırdım . Kucağıma aldım yavrumu ilk defa emdi, o emdi ben ağladım çokk güzeldi masal gibi, bakmaya doyamadımm,zaman nasıl geçti anlamadım, ikimizde acemiyiz ama baya iyi emcukledi☺Zaten iki emiyo yoruluyo 2 kilo olmuş bu arada ,doktor bu hafta emmeyi iyice öğrensin dedi,umarım haftaya taburcu oluruz Dua edin bize Ablaları

Bugun tqm 32+1 calisabilir raporu aldjm. Bebegim onceki haftalar baş gelisti şimdi ise makat. gelis.Bebek hareketli ise o sekilde,döner dedi. 2100 gr olmuş. Nasil sizce kilosu?
canim benim 32. haftada 1840 gr di. kilosu masalllah cok guzel bebeginin
ay nasil guzel bir haber
Insallah haftaya birlikte eve donerseniz canim

Allahım bir daha ayırmasın kuzum gözlerim doldu

Maşallah canım ya sağlıkla büyüsün inşallah

Kızlar çok saçma ama bir şey sorucam ojeli tırnakla ameliyata ya da normal doğuma girilmiyor diyorlae doğru mu protez tırnak yaptorcaktım ona göre yaptırmicam

Kızlar çok saçma ama bir şey sorucam ojeli tırnakla ameliyata ya da normal doğuma girilmiyor diyorlae doğru mu protez tırnak yaptorcaktım ona göre yaptırmicam
Girilmiyor, bir yakınıma doktoru kızmış. Kocası gece vakti aseton aramış

Mantikli, simdi goguslerimizin boyutu da degisecek. Emzirme oncesi full dolu, sonra kuculme olacak. acab diyorum en mantiklisi emzirme sutyeni mi olur?

Ojeli tırnak bilmem ama bence doğumda protez yaptırmayın bebeklerin ciltler çok hassas çizilmesin minik bedenleri derim şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…