2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Ohh ne güzel bir haber bu böyle Tez zamanda kavuşun ve bir daha hiç hiç ayrılmayın

Oldum canım, evdeyim. Mekan değişti fekat ben hala yatış.

Benim ilk zamanlar çok olurdu kramplarim pilatese başladığımdan beri olmuyor hatta magnezyumu içmeyi çoğu zaman unutuyorum yine olmuyor
Ayy hamileliğin ilk günleri sağlıklı ideal hamiş hayalinden markete gitmeye üşenen tembel hamişe dönüştüm. Pilates falan yalan oldu. Varsa örnek paylaşır mısın canım

Ayy o çatı muayenesindne bende korkuyorum o aletler bile ürkütüyor beni
Ayy evet klozette de ilginç oluyo karnım kucağımda falan

Hep yaylada yaşamak isterdim
Yaylada yok ki burada gündüz kuru sıcak gece deli ayaz. Ne yapacağımızı şaşırdığımız havalar. Elimizde çantamızda arabamızda yedek kıyafetle geziyoruz. Bide bebiş olunca nasıl olacak bilmem ter bezi hırkası şortu çifter çifter.gezeriz herhalde

Kızlar çok saçma ama bir şey sorucam ojeli tırnakla ameliyata ya da normal doğuma girilmiyor diyorlae doğru mu protez tırnak yaptorcaktım ona göre yaptırmicam
Doğumu bilmem ama normalde ameliyatta istemezlermiş. Kan akışını tırnaklardan takip ederler diye duymuştum.

Reactions: 11K
Maşallah canım ne güzel olmuş. Çok sevindim. Bir an önce evinizde doya doya koklaşırsınız inşallah

Valla öyle en başta hep normal doğum olsun diyordum ama şimdi mecburi sezaryen olacağım ama şu an sezaryen daha sıcak geliyor psikolojik olarak kendini hazırlıyorsun, olacakları biliyorsun, günün belli bunlar baya mantıklı sebepler

Ben artık 'hoca bitir hocaaaa' modundaydım bugün kalp çarpıntısı, nefes alamama hepsini yaşadım. Zaten iki adım atınca her yerim ağrıyor

Benim bebek atletle gezer

Kaac haftalık doğum yaptin cnm

En kısa süre de hayrla evinize dönün inşallah

Bu iki hareket kalça ağrılarına iyi geliyor canım zaten yaptığında kalça ekleminin zorlandığını hissedeceksin A ve B ayrı hareket ikisinin de iki aşamasını yaparak paylaştım

Eklentiler

• IMG_20221003_201635.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_20221003_201608.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_20221003_201732.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_20221003_201659.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…