- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 53
- 40
Kızlarrrryavrumu emzirdim bugünnn.Doktorum başlamaya izin vermiş ,hemşire emzirmeye başlayacaksınız bugün deyince çok şaşırdım . Kucağıma aldım yavrumu ilk defa emdi, o emdi ben ağladım çokk güzeldi masal gibi, bakmaya doyamadımm,zaman nasıl geçti anlamadım, ikimizde acemiyiz ama baya iyi emcukledi☺Zaten iki emiyo yoruluyo 2 kilo olmuş bu arada ,doktor bu hafta emmeyi iyice öğrensin dedi,umarım haftaya taburcu oluruz Dua edin bize Ablaları
Aminnn canım inşallahOhh ne güzel bir haber bu böyleTez zamanda kavuşun ve bir daha hiç hiç ayrılmayın
O zaman hiç bulaşmiyim ne olur ne olmazGirilmiyor, bir yakınıma doktoru kızmış. Kocası gece vakti aseton aramış
ZTen girilmiyormuş anladığım kadarıylaOjeli tırnak bilmem ama bence doğumda protez yaptırmayın bebeklerin ciltler çok hassas çizilmesin minik bedenleri derim şahsen
Oldum canım, evdeyim. Mekan değişti fekat ben hala yatış.Ayy çok şükür en azından kafan rahatlamıştır yaa. Belirsizlik insanı çok yoruyor. Hastanede kalmak iyidir yaa özelde olsam 1 gece kalcaktım kendimizi daha güvende hissederiz hemEvet sen ilk günden ikiz demiştin İnşallah hepimiz için güzel olsun her şey İsim yok mu daha?
K Kubra4116 taburcu oldun mu?
@mabel63 var mı bebişlerle ilgili gelişme canım, bişey dediler mi
Ayy hamileliğin ilk günleri sağlıklı ideal hamiş hayalinden markete gitmeye üşenen tembel hamişe dönüştüm. Pilates falan yalan oldu. Varsa örnek paylaşır mısın canımBenim ilk zamanlar çok olurdu kramplarim pilatese başladığımdan beri olmuyor hatta magnezyumu içmeyi çoğu zaman unutuyorum yine olmuyor
Ayy o çatı muayenesindne bende korkuyorum o aletler bile ürkütüyor beniAy evet kimisi ölüm gibi anlatıyor bu çatı muayenesini. Canım tatlı değildir ama anlatılanlardan dolayı korkuyorum biraz.
Pozisyon alma nasıl oluyor tam olarakyani 2 hafta önceki kontrolümde doktor beklediğimiz gibi başı aşağıda demişti. Başının aşağıda olması yeterli galiba di mi pozisyon için? Acemi Hamile Mode On
Yeni doğum yapmış bir arkadaşım hamilelikteki büyüme bir şey değil asıl doğurup süt dolunca büyüyor memeler, bir beden büyük al demişti. Ben yine de becerip 1 beden büyük alamadım, çünkü 1 beden büyük olanlar da aşırı büyük gibi geldi gözüme ve şu an olanlar biraz daha büyüse yine de idare eder, içi dolar sütyenin iyice diye düşündüm.
Gözünü seveyim alınca benimde ekleyiver şu tabloyadoğurucam nerdeyse giremedim tabloya bir türlü ahahaha
Ay o bende bayağıdır var yaaaa, çok tuhaf bir hisGöbeğim hep biraz önden gittiği için senden erken haftada yaşıyorum herhalde. Mesela klozete oturuyorum göbeğim bacaklarıma değiyo, bebeğim bacaklarımı tekmeliyor gibi oluyo
Yaylada yok ki burada gündüz kuru sıcak gece deli ayaz. Ne yapacağımızı şaşırdığımız havalar. Elimizde çantamızda arabamızda yedek kıyafetle geziyoruz. Bide bebiş olunca nasıl olacak bilmem ter bezi hırkası şortu çifter çifter.gezeriz herhaldeHep yaylada yaşamak isterdim
Doğumu bilmem ama normalde ameliyatta istemezlermiş. Kan akışını tırnaklardan takip ederler diye duymuştum.Kızlar çok saçma ama bir şey sorucam ojeli tırnakla ameliyata ya da normal doğuma girilmiyor diyorlae doğru mu protez tırnak yaptorcaktım ona göre yaptırmicam
Tamam canım buldum. Teşekkür ederim fikir için. Güzel oldu. Ben de alacağım ondan. TEMAdan da magnet alayım dedim hediyelik. Çok hoşuma gitti.Canım trendyol’da obidev dükkanın adı.
Maşallah canım ne güzel olmuş.Kızlarrrryavrumu emzirdim bugünnn.Doktorum başlamaya izin vermiş ,hemşire emzirmeye başlayacaksınız bugün deyince çok şaşırdım . Kucağıma aldım yavrumu ilk defa emdi, o emdi ben ağladım çokk güzeldi masal gibi, bakmaya doyamadımm,zaman nasıl geçti anlamadım, ikimizde acemiyiz ama baya iyi emcukledi☺Zaten iki emiyo yoruluyo 2 kilo olmuş bu arada ,doktor bu hafta emmeyi iyice öğrensin dedi,umarım haftaya taburcu oluruz Dua edin bize Ablaları
Valla öyle en başta hep normal doğum olsun diyordum ama şimdi mecburi sezaryen olacağımBazen ben de diyorum isteğe bağlı sezeryanı ol bitsin ahahah bir de kimi bebekler 40. 41. haftaları görüyor ya, o haftalara gelmemeyi de garantilemiş olursunbir de normal doğum aşırı belirsiz değil mi ya nerde ne zaman gelice belli değil, sezeryanda olacakları biliyorsun iyi kötü ahahah
Ameliyathaneye ojeli alınmıyor evet, normal doğum nasıl bilmiyorumKızlar çok saçma ama bir şey sorucam ojeli tırnakla ameliyata ya da normal doğuma girilmiyor diyorlae doğru mu protez tırnak yaptorcaktım ona göre yaptırmicam
Ben artık 'hoca bitir hocaaaa' modundaydımGözün aydın canım
Ay amin inş. Çok istiyorum normal doğurabileyim inş kısmet olur
Benim ki bayağıdır göstermiyor bu hafta Perşembe gidicez inş görürüz biz de.
Kızlar ya mide yanmam, yolda yürüyememem, hemen zorlanmam falan bayağı arttı. Dışardan hamilelik bu kadar zor değil sanırdım biliyor musunuz? Ama inanılmaz büyük bir emekmiş hamilelik. Annelerimizin 9 ay seni karnımda taşıdım serzenişleri ne kadar da haklıymışBiraz yoruldum açıkçası sizler de böyle hissediyor musunuz? Bir yandan da tüp bebek tedavisiyle binbir emekle hamile kaldım. Böyle düşününce kendi kendime de sonra üzülüyorum.
Tamam canım buldum. Teşekkür ederim fikir için. Güzel oldu. Ben de alacağım ondan. TEMAdan da magnet alayım dedim hediyelik. Çok hoşuma gitti.
İnşallah canımBeğenmene çok sevindimSağlıklı, rahat doğumlara ve güzel günlere
Benim bebek atletle gezerAyy hamileliğin ilk günleri sağlıklı ideal hamiş hayalinden markete gitmeye üşenen tembel hamişe dönüştüm. Pilates falan yalan oldu. Varsa örnek paylaşır mısın canım
Ayy o çatı muayenesindne bende korkuyorum o aletler bile ürkütüyor beni
Ayy evet klozette de ilginç oluyo karnım kucağımda falan
Yaylada yok ki burada gündüz kuru sıcak gece deli ayaz. Ne yapacağımızı şaşırdığımız havalar. Elimizde çantamızda arabamızda yedek kıyafetle geziyoruz. Bide bebiş olunca nasıl olacak bilmem ter bezi hırkası şortu çifter çifter.gezeriz herhalde
Kaac haftalık doğum yaptin cnmKızlarrrryavrumu emzirdim bugünnn.Doktorum başlamaya izin vermiş ,hemşire emzirmeye başlayacaksınız bugün deyince çok şaşırdım . Kucağıma aldım yavrumu ilk defa emdi, o emdi ben ağladım çokk güzeldi masal gibi, bakmaya doyamadımm,zaman nasıl geçti anlamadım, ikimizde acemiyiz ama baya iyi emcukledi☺Zaten iki emiyo yoruluyo 2 kilo olmuş bu arada ,doktor bu hafta emmeyi iyice öğrensin dedi,umarım haftaya taburcu oluruz Dua edin bize Ablaları
En kısa süre de hayrla evinize dönün inşallahKızlarrrryavrumu emzirdim bugünnn.Doktorum başlamaya izin vermiş ,hemşire emzirmeye başlayacaksınız bugün deyince çok şaşırdım . Kucağıma aldım yavrumu ilk defa emdi, o emdi ben ağladım çokk güzeldi masal gibi, bakmaya doyamadımm,zaman nasıl geçti anlamadım, ikimizde acemiyiz ama baya iyi emcukledi☺Zaten iki emiyo yoruluyo 2 kilo olmuş bu arada ,doktor bu hafta emmeyi iyice öğrensin dedi,umarım haftaya taburcu oluruz Dua edin bize Ablaları
Kuzu açıkcası ben almayı düşünmüyorum, o sorumluluk çok ayrı
Zaten her zaman gece lavaboya da kalksam bakıyorum doğuran oldu mu diyeDoğurmadan bir adımız izimiz kalsın ya
Bu iki hareket kalça ağrılarına iyi geliyor canım zaten yaptığında kalça ekleminin zorlandığını hissedeceksin A ve B ayrı hareket ikisinin de iki aşamasını yaparak paylaştımAyy hamileliğin ilk günleri sağlıklı ideal hamiş hayalinden markete gitmeye üşenen tembel hamişe dönüştüm. Pilates falan yalan oldu. Varsa örnek paylaşır mısın canım
Ayy o çatı muayenesindne bende korkuyorum o aletler bile ürkütüyor beni
Ayy evet klozette de ilginç oluyo karnım kucağımda falan
Yaylada yok ki burada gündüz kuru sıcak gece deli ayaz. Ne yapacağımızı şaşırdığımız havalar. Elimizde çantamızda arabamızda yedek kıyafetle geziyoruz. Bide bebiş olunca nasıl olacak bilmem ter bezi hırkası şortu çifter çifter.gezeriz herhalde
kendimi gordum bir anAyy hamileliğin ilk günleri sağlıklı ideal hamiş hayalinden markete gitmeye üşenen tembel hamişe dönüştüm. Pilates falan yalan oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?